PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sıfır grande punto hk.

Lovergang_07
02/05/2009, 14:25
arkadaşlar merhaba bende grande punto ailesine yeni katıldım. Birkaç sorum olacaktı.
1- mart kampanyasıyla ötv indirimli birşekilde 22.500 vererek aracımı aldım ( 1.4 fıre active modeli). Ama aracımı teslimata gittiğimde bana verdikleri fatura toplamı 21.605.00 tl yazıyordu. Bu tutarın içinde ötv - kdv dahildi. Bu duruma ne diyorsunuz. Ayrıca maliyeye yatan ötv makbuzunuda bana verdiler ama fatura bedelinin içindeki ötv miktarı.

2- Punto katoloğunda kontak anahtarının farklı renk ve çizgilerde olduğunu gördüm, ama bana verilen kontak anahtarı basit siyah bir anahtar. Sıfır alan arkadaşlar bu sorunlar sizdede mevcutmu. Tşk.

ABNEW
02/05/2009, 14:40
Özkan, öncelikle forumumuza hoşgeldin, aracın hayırlı olsun,

Bayiler maliyetlerini kısmak için bildiğim kadarıyla 2 fatura kesebiliyorlar.Satış fiyatı düşünce devlete ödenen vergiler de düşmekte.Sizin aldığınız fiyat aracın gerçek değeridir.

Farklı özellikteki kontak anahtarı farklı ve üst donanımlarda mevcuttur.Sizin aracınız active olduğu için sanıyorum klasik sustalı anahtar mevcut...

Anakha
02/05/2009, 16:25
Bende de 800 lira kadar eksik bir fatura vardı. Kalan kısım
Plaka
Ruhsat
Vergi ( 2009 - 1 . dönem 318 lira kadar )
Dosya Masrafları ( Acentenin )

Fuzuli
02/05/2009, 16:50
Bende de 800 lira kadar eksik bir fatura vardı. Kalan kısım
Plaka
Ruhsat
Vergi ( 2009 - 1 . dönem 318 lira kadar )
Dosya Masrafları ( Acentenin )

Benimkisi de aynı böyle...
Hayırlı olsun bu arada..Ama aracınızda herhangi bir paket yoksa sadece baz active ise bu ötv fazla fiyat düşürmemiş :(
Ben sadece tsk indirimi ile ötv muhabbeti yokken 23.500 a almıştım..