Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Sol kapı 4 cam otomatik konsolu

ferojan
02/05/2009, 02:41
Elimde bu parça fazla olduğu için satıyorum az kullanılmıştır ismini tam olarak bilmediğim için yazamadım. Emotions modelinin bir parçasıdır. İlgilenen arkadaşlar için ferojan_1984@hotmail.com

Fiyat: 50.00-TL şehir dışı alıcılar için kargo masrafı karşı tarafa aittir.

Resimleri ekte bulunmaktadır.

femoli
02/05/2009, 10:37
Aslında fiyatta güzel ama çok zor bozulan bir şey :) Sorması ayıp neden fazla bu :)

kukart
02/05/2009, 12:50
bu parça bizim dynamiklere (arka camlar manuel) kapı daki yuvalarına uyarmı benim sağ taraf tekliyo...

femoli
02/05/2009, 13:09
uymayabilir soket yerleri farklı olabilir..

Ogulcan.Öğüt
02/05/2009, 14:07
Bizim funlarda arka kapıları otomatik yapabilir miyiz.Arka kapıları otomatik yapmak istiyorum olursa hemen alıyorum.

EnginBERK
02/05/2009, 14:18
arka kapıları otomatik yapmak için gerekli olan parçayı temin ettikten sonra bu ürünü alabilirsin

Ogulcan.Öğüt
02/05/2009, 14:30
o parça neydi yani biraz açabilir misin abi veya link falan veebilir misin

femoli
02/05/2009, 14:32
tek kelime ile olmaz aynı sistem kurulmaz yada çok pahalı olur.. ...

Ziyaretçi047
02/05/2009, 15:07
Beraberinde 2 cam motoru. Tüm tesisat kabloları, motorların uydurulması kabloların çekilmesini yapacak usta vs. verilirse alınabilir güzel olur :)

femoli
02/05/2009, 15:34
alemsin cihan :D evet haklısın bunların yanında cam modulünüde alman gerekiyor . Tek tuş özelliği için ..:)

HugemaN
02/05/2009, 17:15
peki ara camlar için alınacak motorların fiyatını bilen varmı bu iş fun sahiplerine kaca mal olur....

ABNEW
02/05/2009, 17:31
peki ara camlar için alınacak motorların fiyatını bilen varmı bu iş fun sahiplerine kaca mal olur....

Akın, motor+makara (zaten yekpare satılmakta) sanıyorum 150TL civarıydı yetkili serviste...

femoli
02/05/2009, 17:44
ya arkadaşlar bir cam düğmesi gördünüz diye kopmle camları elektriklimi yapmayı düşünüyorsunuz..:D yapmayın çok pahalıya mal olur..

Ogulcan.Öğüt
02/05/2009, 18:18
abi gülüolar bana ya :D 2009 arabanın camlarını cevirerek acıyoruz diye :D utanmaya basladım artık :D

ferojan
03/05/2009, 00:09
Aslında fiyatta güzel ama çok zor bozulan bir şey :) Sorması ayıp neden fazla bu :)

Selamlar. Bu parçayı dynamic model gp de kullandım arka camları manueldi onları otomotiğe çevirdim fiyatı çok tutmadı iki cam otomotiği takıldı sensör takıldı birkaç parça daha vardı ama tam hatırlamıyorum tekrar öğrenebilirim. Zaten bütün puntolarda donanım tesisat yerleri hazırda var biz kapıları soktüğümüzde karşılaştık aynı olayı tavan tesisatındada görmüştüm. 3 saatlik bi çalışma sonucu kullanıma hazır hale geldi. Fiyatıda 250 civarında tutmuştu işçilik hariç oda ustanıza kalmış bişi:) Bu parçadan iki tane sipariş vermiştim farklı yerlerden ikiside gelince aldım birini kullandım biri ise duruyo.

abi gülüolar bana ya :D 2009 arabanın camlarını cevirerek acıyoruz diye :D utanmaya basladım artık :D

Kardeşim bende bu sıkıntıdan dolayı arka camlarımı otomatiğe çevirdim abartı birşeyde tutmadı zaten fiyatıda:) Zoruma gidiyordu arka camları uzanıp açmak bende kesin çözüm getirdim. Aracımı satarkende baya iyi olmuştu (abi bööle dynamic yok piyasada diye:)

Kardeşim sana ben parçayı yollayım banka hsp numarası veriyim kargoyla yollayınca fişini maille yollar yada fakslarım hesaba yatırırsın ok

erdiyilmaz
03/05/2009, 00:58
Arka camları otomatige cevirme isini nerede yaptirdiniz? 250 cok iyi fiyat, ben 450'den asagi fiyat alamamistim. Bilgi verebilirsen sevinirim

ferojan
03/05/2009, 01:54
Erdi Ankara şaşmaz oto sanayi sitesinde oto elektirkçisine yaptırdım. parçaları ise Yıldız sanayi hurdacılar sitesinden temin ettim. Orada pert arabalar var örneğin önden vuruk arkası sağlam o arabanın parçalarını alıyorum. Parçaları temin ettikten sonra bütün elektirikçiler bu işlemi yapıyo önemli olan bu parçaları temin etmek. Ben tabi daha sonradan arka kapı döşemelerini ve otomatik düğmelerinide değiştirdim onları değiştirmezsende cam kolunu kaldırıp boş yerine tıpa koydurdum. Bu konuda size parça bulmada yardımcı olurum.

badboy1980
03/05/2009, 03:40
Cam kumanda düğmelerini satmadıysanız almak istiyorum. Arka kapı camlarını otomatik yapmak için gerekli parçalar konusunda da yardımcı olursanız sevinirim. Zaten Ankara'ya araç ile gelme planlarım vardı. Haber bekliyorum.

OZZY.ANKARA
03/05/2009, 03:47
slm ...
arkadaşlar bende kuzenimin gp yu ayni şekilde yildiz oto sanayiden parçalari topluyarak ivedik organize sanayii de baglattirdim sonuç süper 1 yildir kullaniyo henüz bi problem yok

ferojan
04/05/2009, 14:48
Öncelikle elimdeki cam konsolunun Oğulcan arkadaşa satılmadığını belirtmek istiyorum. Geçmişte Tuncay arkadaşımızı ve doğal olarakta bize yapılmış olan hatadan dolayı bu arkadaşa satmaktan vaz geçtim...

Mehmet abi gerekli olan malzemeleri liste halinde size sunacağım akşama hazır olur. Farkındayım özeldende msjlar geliyor bi çok arkadaşıma inşallahbilgilerimle yardımcı olurum.. Fiyat yapmayınca mecbur iş araç sahiplerine düşüyor.

ferojan
05/05/2009, 00:37
Arkadaşlar bugün Yıldız oto sanayi sitesinde 2 3 saat dolaştım istekleriniz üzerine. Gittiğim çoğu yerde linea parçaları var çok fazla kazalı gp yok. Sordum araştırdım linea ve gp arka kapılar arasında hiç fark yok. Cam motorlar v.s. gerekli malzemeler teker teker farklı yerlerden bulunabiliniyor... Tek bir yerde emotions buldum sadece iki arka kapı elinde mevcut.

Cam motoru
Makarası
sağ ve sol iç kapı döşemesiyle beraber tuşları mevcut
Tüm tesisat kablosu jakları ve butonları (jak kısmı gerekicek)
Arka kapılardan istediğiniz parçayı veriyor.

Bu parçaları bulduğum yer biraz kazık geldi geçen sene benim aldığım ürünler 250 tutmuştu bu yıl adamlar birazdaha fazla söylediler.
Pazarlıksız verilen fiyat tüm takıma 360.00-TL Daha pazarlık etmedim pazarlık edildiği taktirde 300.00-TL ye kadar düşecektir yani 50 liralık bi fazlalık var.
Kazalı puntolar ellerine ve çevrelerine düştüü taktirde hemen dönecekler. Kazalı araçlarda en fazla Linea var bu arabaların parçaları Gp lara uymaktadır.
Ne ararsanız herşey var Örneğin kendime bugün ışıklı ve otomatik dikiz aynası aldım üzerinde düğmesi var basıldığında aynayı karartıyor:) Daha takılmadı o ayrı:)
Saygılar... Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum.

Not: Alınan fiyatların üzerine hiç bir kar yada fiyat konulmamıştır.. Kar elde etmeksizin bu işi yapıyorum. Her şey para pul değildir. Herşeyin bir karşılığı yada bir bedeli yoktur lütfen bu yazımı aklınızda bir şey kalmadan gönül rahatlığıyla okuyunuz...

erdiyilmaz
12/05/2009, 02:39
Ogulcan.OGUT nickli üye, ürünü satın aldım dediği halde, satın almadığı ve ilan sahibi ferojan nickli arkadaşımızın ürünü Ogulcan.OGUT nickli üyemize satmak istememesi sebebiyle, satın alındı tarzındaki mesajlar geçerliliğini kaybettiği için, ilgili mesajlar konu içeriğinden silinmiştir. Konu dışı mesajlar da Ser Kürsü forumuna taşınmıştır.

İlan geçerliliğini hala devam ettirmekte olup, siz üyelerimizi bilgilendirir, keyifli forumlar dileriz.