Orijinalini görmek için tıklayınız : GrandePuntoTR' ye veda....
Herkese son defa merhaba arkadaşa
T-shirt baskı olayından sonra yaşanan ve kendi açımdan olumsuzluk diye nitelendirdiğim konu üzerine bugüne kadar herhangi bir gelişme olmamıştır. Yönetimin kararı bu şekilde olduğundan dolayı sizlerlede daha önce paylaştığım gibi 04.05.2009 itibarı ile forumdan ayrlıyorum. Gerçekten sevdiğim bir ortamdan bu şekilde ayrılmak üzücü olsada bahsi geçen şahıs halen foruma aktif olurken burada kalmayı kendimce uygun grmüyorum. Belirttiğim tarih itibarı ile üyeliğiminde silinmesini istiyorum.
Üyeliğimin iptal tarihi garip karşılanabilir ama Arda abi için t-shirt tesliminde bi aksilik olmuştu. Onu Pazartesi' ye kadar çözeceğim için üyeliğimin 04.05.2009 tarihinde silinmesini istiyorum.
Burda tanıdığım ve tanıma fırsatı bulamasamda böyle bir ortamın sağlanmasında payı olan tüm arkdaşlarıma gönülden sevgi ve saygılar....
ah be tuncay,
keşke fikrini değiştirebilecek birşeyler olsaydı?
neyse, en azından senle teması kaybetmeyeceğim ;)
(anladın sen onu)
uzayda görüşürüz!
tuncay emeklerin için biz sana teşekkür ederiz.
benim anlamadığım konu şu, sen sorununu dile getirdin ve bizle paylaştın. ancak karşı tarafla ilgili herhangi bir açıklama yada savunmavari bir mesaj göremedim. tabi özelden konuşmuş yada yazışmışta olabilirsiniz fakat sorunun çözülmediği ortada
sorunla ilgili ikinizide tanımam ancak senin açından baktığımda sana tamamen hak veriyorum. yolun açık olsun.
ah be tuncay,
keşke fikrini değiştirebilecek birşeyler olsaydı?
neyse, en azından senle teması kaybetmeyeceğim ;)
(anladın sen onu)
uzayda görüşürüz!
kardeş tepkisiz kalmak pek bana göre değil sanırım. bundan sonra bol bol görşürüz. yakında yemek için ararım seni.
tuncay emeklerin için biz sana teşekkür ederiz.
benim anlamadığım konu şu, sen sorununu dile getirdin ve bizle paylaştın. ancak karşı tarafla ilgili herhangi bir açıklama yada savunmavari bir mesaj göremedim. tabi özelden konuşmuş yada yazışmışta olabilirsiniz fakat sorunun çözülmediği ortada
sorunla ilgili ikinizide tanımam ancak senin açından baktığımda sana tamamen hak veriyorum. yolun açık olsun.
Özelden sadece Ozan ile konuştum o kadar. Aslına bakarsanız konuşmamda. Sorun ortada ve ortada çözülmeliydi.
Tuncay, önceden de belirttiğim gibi madem ki haklısın ve bu ortamda da bulunmaktan memnunsun bu durumda forumdan kopmamanı öneriyorum şahsen...
narkoz30
29/04/2009, 17:00
Bence duygusal davranmayın sonuçta bir forumdayız ve sizin gibi yararlı kişilikler foruma renk katıyor yoksa forumun bir anlamı olmaz fikrinizi döndürecek sihirli bir söz değil ama pes etmek hayatın anlamından uzaklaşmaktır. Bence kolay vazgeçmeyin. Her nedense kolay yol bırakıp gitmektir ancak zoru seçerseniz kimsenin size bir itirazı da olmaz. Değerli arkadaşım fikirlerinize saygılıyım karar sizin.
abulbul08
29/04/2009, 18:24
emeklerin için sağol T-shirt çok güzeldi olayı tam olarak bilmediğim için kararına saygı duyuyorum her işte bir hayır vardır boş ver sen aldırma kimseye
Hiçbirşey anlamadım(biri açıklarsa iyi olur)ama kalmanız için ısrar ediyorum.Bence doğru olan paylaşıma devam etmeniz.
Diğer konuyu okudum..
Zor bir durum ama forumu bırakmaya engel değil...
Bence bu konudan başka sıkıldığınız konular da var ki kararı aldınız...
Yapılan hiç hoş bir davranış değil...
Ama bunu belirtmekle zaten bizi bu konuda uyardınız...
Bahsettiğiniz kişi de gelip kendi meramını anlatmadıkça ya da mantıklı bir sebep sunmadıkça üyeler nazarında ''dikkat edilecek'' kişiler listesinde olacak...
Ama bu üyeyi atmazsanız ben giderim demek daha fazla tepki çeker...
Haklı olduğunuzu düşünüyorum ama olayı sadece sizin ağzınızdan dinledik...
Arkadaş ta 1-2 satır yazsa görsek bakalım kalan üyeler olarak bizler de bahsi geçen kişinin forumdan uzklaştırılmasını istiyor muyuz istemiyor muyuz...
Bence haklı olduğunuz konuda haksız duruma düşecek şekilde davranmayın... Forumda uyuşan,uyuşmayan bir sürü insan var...Sizde bu renk cümbüşü içindeki safınızı koruyun..Sizin bizden bizim de sizden öğreneceğimiz çok şey var...
Tuncay bence gitmekle hata yaparsın bir kes daha düşün pire için yorgan yakma .....
Tuncay, her ne kadar haklı olsan da kararını bir daha gözden geçir lütfen... Seni daima buralarda görmek isteriz!.. :(
arkadaslar kusura bakmayın biz konuya yabancı kaldık ama birisi acıklarsa cok sevinecegim . olay nedir degerli bir arkadasımızı kaybetmek istemeyiz sahsen tanımasakta yazılarımız az da olsa kendimizi ele veriyor . kimsenin ayrılmasını sahsen istemem ama olayıda bilmek isterim
arkadaslar kusura bakmayın biz konuya yabancı kaldık ama birisi acıklarsa cok sevinecegim . olay nedir degerli bir arkadasımızı kaybetmek istemeyiz sahsen tanımasakta yazılarımız az da olsa kendimizi ele veriyor . kimsenin ayrılmasını sahsen istemem ama olayıda bilmek isterim
aynen
Fransız kaldık
ve Fransızların bu sorunu çözemiyeceğini düşünüyorum
Bahsi geçen konu budur arkadaşlar:
https://forum.grandepuntotr.com/ankara/11091-19-nisan-2009-ankara-bulusmasi-gptr-t-shirt-dagitimi-da-yapilacaktir-2.html#post220562
Bence haklı olduğunuz konuda haksız duruma düşecek şekilde davranmayın... Forumda uyuşan,uyuşmayan bir sürü insan var...Sizde bu renk cümbüşü içindeki safınızı koruyun..Sizin bizden bizim de sizden öğreneceğimiz çok şey var...
Emir abiye sonuna kadar katılıyorum.
Diğer konuyu okudum..
Zor bir durum ama forumu bırakmaya engel değil...
Bence bu konudan başka sıkıldığınız konular da var ki kararı aldınız...
Yapılan hiç hoş bir davranış değil...
Ama bunu belirtmekle zaten bizi bu konuda uyardınız...
Bahsettiğiniz kişi de gelip kendi meramını anlatmadıkça ya da mantıklı bir sebep sunmadıkça üyeler nazarında ''dikkat edilecek'' kişiler listesinde olacak...
Ama bu üyeyi atmazsanız ben giderim demek daha fazla tepki çeker...
Haklı olduğunuzu düşünüyorum ama olayı sadece sizin ağzınızdan dinledik...
Arkadaş ta 1-2 satır yazsa görsek bakalım kalan üyeler olarak bizler de bahsi geçen kişinin forumdan uzklaştırılmasını istiyor muyuz istemiyor muyuz...
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.
Fazla tepki çekme konusunda size hak veriyorum. Ama ben bunu isterken düşüncem ya o ya ben değil. Bunu söyleyebilecek kadar çocukta değilim. Bence yanlış yapmış bir insanın bu ortamda bulunmasını istemiyor olmamdı. Bunun içinde konuyu herkesin okuyabileceği şekilde açtım ki ortak bir karar çıksın. Herkesin söz hakkını kullanması burda ki en büyük isteğimdi. Ama bunu kullanmaması benim suçum değildir sanırım.
Ben kendimce haklıyım. Burdaki derdim uyuşma ya da uyuşmama değildir. Bunu anlayacağınıza eminim. Teşekkürler.
Kısaca çok üzüldüm, dilerim yol bulunur diyorum.
serdar hayırdır ,neden böyle bir şey söyleme gereği duydun ?
yahu konuyu okudum bildigim kadarı ile ogulcanda aktif biri idi. fakat anlıyamadıgım ogulcan neden cıkıpta iki laf etmiyor sukut ikrardır derler. yani bu olay tamamıyla dogru. eger dogruysa forumda kusra bakmayın ama seviye sorunu olan kişiler var ve bu guzel forum kirlenmesin . tuncaya hak veriyorum ama su konu da veremiyorum durust olan kazanmalı haklı olan burada kalmalı ...
(tabi burada soyle bir anlam aramayın her konuda haksız olan gitmeli anlamı cıkartılmasın bazsı konularda ozlelikle )
serdar hayırdır ,neden böyle bir şey söyleme gereği duydun ?
Bende merak ettim açıkçası....
yahu konuyu okudum bildigim kadarı ile ogulcanda aktif biri idi. fakat anlıyamadıgım ogulcan neden cıkıpta iki laf etmiyor sukut ikrardır derler. yani bu olay tamamıyla dogru. eger dogruysa forumda kusra bakmayın ama seviye sorunu olan kişiler var ve bu guzel forum kirlenmesin . tuncaya hak veriyorum ama su konu da veremiyorum durust olan kazanmalı haklı olan burada kalmalı ...
(tabi burada soyle bir anlam aramayın her konuda haksız olan gitmeli anlamı cıkartılmasın bazsı konularda ozlelikle )
Mustafa, benim derdim de açıkladığın konuydu. Ama anlaşılabildiğimi pek düşünmüyorum. Böyle bir konuya tepkisiz kalmak bana göre değil. Derdim buydu. Açıklaman için teşekkürler....
Tuncay kararın üzücü oldu. Konun ne olduğunu okumadım okumamda çünkü seni biliyorum ve tanıyorum.
tuncay birara yüz yüze gelir konuşuruz;)
Oğuzhan'da aktif bir arkadaşımızdı olay neden buralara geldi anlıyamadım:( buradaki bazı arkadaşlarla DH forumunuda katarsak 3 yıldır forum alemindeyiz 2,5 yıldırda bu forumdayız bu kadar geçen zaman içinde yaşanan bu olay ilk daha öncede benzer bir olay olmuştu ama o tamamen bireysel bir olaydı arada ufak tefek yanlış anlaşılmalar olmuş ve olay çözülmüştü sizin olayınızında böyle olmasını temenni ediyorum aksi bir durumda ise seni yürekten destekliyorum içimizde o tarz kişilerin barınmasına karşıyım,
Tuncay bende diğer arkadaşlara katılıyorum kararını tekrar gözden geçirip "pire için yorgan yakma" derim, herkese iyi forumlar dilerim...
arkadaşlar işimize gelmeyen hosumuza gitmeyen herkes icin bu gitmeli mantıgını gutmuyoruz. ama ortada genel ahlak kurallarına uymayan bir durum oldugu icin ve bu arkadas ta kendisine duşen cevap hakkını kullanmadıgı icin boyle bir durum olusuyor.
tuncay birara yüz yüze gelir konuşuruz;)
yanına uğrıcam zaten femoli. bu ara fazla yoğunm o nedenle bi gelemedim.
Tuncay kararın üzücü oldu. Konun ne olduğunu okumadım okumamda çünkü seni biliyorum ve tanıyorum.
eyvallah abi
Oğuzhan'da aktif bir arkadaşımızdı olay neden buralara geldi anlıyamadım:( buradaki bazı arkadaşlarla DH forumunuda katarsak 3 yıldır forum alemindeyiz 2,5 yıldırda bu forumdayız bu kadar geçen zaman içinde yaşanan bu olay ilk daha öncede benzer bir olay olmuştu ama o tamamen bireysel bir olaydı arada ufak tefek yanlış anlaşılmalar olmuş ve olay çözülmüştü sizin olayınızında böyle olmasını temenni ediyorum aksi bir durumda ise seni yürekten destekliyorum içimizde o tarz kişilerin barınmasına karşıyım,
Tuncay bende diğer arkadaşlara katılıyorum kararını tekrar gözden geçirip "pire için yorgan yakma" derim, herkese iyi forumlar dilerim...
Ben olayın çözülmesi için kendisinede defalarca mesaj attım. ama her seferinde farklı bahaneler çıktı karşıma. eğer ki bana t-shirtleri kullandım ben parasınıda gönderemiyorum deseydi bile bu olay duyulmazdı ve aramızda tatlıya bağlanmış olurdu.
arkadaşlar işimize gelmeyen hosumuza gitmeyen herkes icin bu gitmeli mantıgını gutmuyoruz. ama ortada genel ahlak kurallarına uymayan bir durum oldugu icin ve bu arkadas ta kendisine duşen cevap hakkını kullanmadıgı icin boyle bir durum olusuyor.
yahu mustafa korkulur senden . adanalıyık allahın adamıyık:)))
+1
merak ettim belki kacırdım ama kac tişört ten dolayı bu kadar bahane uyduruyor herhalde 100 tane almıs
2 adet t-shirt göndermiştim.
gendarme35
04/05/2009, 00:43
Tuncay Bey
Gördüğüm kadarı ile aktif ve paylaşımcı bir üyesiniz..
paylaşımı bol ve seviyeli bir forumun olmazsa olmazı
sizin gibi üyelerin çoğunlukta olması ve yadsınamaz katkılarıdır..
olup biten hakkında yazılanları okudum..size hak veriyorum..
ancak diğer arkadaşlarında yazdığı gibi ''pire için yorgan yakmayın''..
bu konunun uzaması olaya daha da hoş olmayan bir görüntü verecek..
lütfen size yapılan ricaları kırmayın , kendi açınızdan olayı kapatın ve
bu olayı olmamış kabul ederek G.punto sahipleri&severleri ile düzeyli paylaşıma devam edin..::)
yönetimin bir an önce olaya el koyarak mevcut durumu incelemesini talep ediyorum..
Durum iyice ilginçleşti...
Bahse konu üye de foruma veda başlığı açtı...
Ancak polemik olmaması açısından sessizliğini koruyor...
Normalde ortalama insan psikolojisi, giderayak kendi haklılığını ispata çalışır ya da gitmeden önce ne söylesem kar diye düşünebilir...Ama durum bu değil...
Ortadaki haksızlıktan Tuncay bey'in öncelikle manevi sonra maddi etkilendiği malum..Ama gerçekten bilmediğimiz bazı şeyler var gibi geliyor en azından Oğulcan açısından...
Gelelim nihayete,
Bahse konu üye kendi isteği ile ayrıldığına göre,
1. Yönetim bir karar alma zorunluluğunda değil...
2. Tuncay bey'in gitmesine gerek kalmadı...
3. Konu bence ortada kaldı ama kapatılarak daha fazla can sıkıntısının önüne geçilebilir...
4. Neresinden bakılırsa bakılsın hoş bir durum değil; bilinçli gönderilmediyse ayrı bir dert, göndermeyi önleyecek kadar sıkıntı gerçekten ortaya çıktıysa ayrı bir dert...
5. İçine ''PARA''nın karıştığı her türlü organizasyon muhtemel sıkını sebebi olacaktır...Yüzlerce kişi içinde 1-2 kişinin itirazı bile büyük bir organizasyonu tatsız hake getirir...
6. Ben t-shirt yaptırmamış olsam da ilk parti için harcanan emeğe bir kez daha teşekkür ederim...
emir nasıl özet çıkarmışsın :D
Evet arkadaşlar. Gün geldi çattı. Artık veda zamanı. Bu olay başka türlü neticelenmiyeceğine göre noktayı koymak bana düştü. Diğer kişide açıklama yapmadan konunun sadece canını sıktığını belirtmiş bu daha da bi garibime gitti benim. Daha fazla uzatıp değerli zamanınızdan çalmak istemem. Ben yeterince açık olduğumu ve herkese söz hakkını verdiğimi düşünüyorum. Bundan sonrası için söz hakkım olmayacağı içinde konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Ben bundan sonra online olmayacağım ve bu nedenle üyeliğimin silinmesinide istemekteyim. Güzel dostluk ve sohbetleriniz için teşekkürler. Saygılarımla....
Yapma be Tuncayyyyyy.. Haklısın Sonuna kadar haklısın ama bence yazmaya devam etmelisin....
olmaz tuncay gidersen bizzlere haksızlık yapmıs olursun. ne yani dursut insanalr mı cekip gitmeli