Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj Kapısı Açılmış Halini Değiştirebilir miyiz ?

halilim
28/04/2009, 23:16
Tam olarak yapmayı istedigim şey resimdeki gibi bagajın açılmış şeklinin bu durumda olması.

Yapılabilmesi kolaymıdır, bagaj kapagının degişmesi gerekmi olur?

Konu başlıgına yazacak pek birşey bulamadım umarım apes degildir.

https://i325.photobucket.com/albums/k376/kadoku1907/Goruntu308.jpg

kukart
29/04/2009, 00:04
bunu neden istediğini anlamadım ?

femoli
29/04/2009, 11:47
Kendi bagajına uygulatabilirsin öncelikle anten iptali daha sonra menteşeler yardımı ile yapılabilir biraz uğraş ister ama yapılamaz değil...

mustafaf
29/04/2009, 12:57
ısını bıle bı kaportacı yapar.cok zor bısey degıl...

Ziyaretçi047
29/04/2009, 14:31

Arkadaşın sorusuna yanıt versek :)

batuhann80
29/04/2009, 14:40
bende merak ettim??...
ama halilimin cevabı;
daha güzel görünüyor diye yanıt verecek sanırım...

halilim
29/04/2009, 23:54

Görsel modifikasyon için.

Yeni online olabildim abi. Bizim helezon işi ne oldu bu arada :D konuyu okuyunca msnden yazarsın.

bende merak ettim??...
ama halilimin cevabı;
daha güzel görünüyor diye yanıt verecek sanırım...

Tabi amacımız ne, farklı ve güzel birşey yaratabilmek.

Mesela bizim aracın tavanındaki yapıştırmaları dama yada santraç oynamak için yaptırmadık ya :D

femoli
30/04/2009, 10:09
hoşuna gittiyse yap sen halilim bakma kimseye cihan seni kıskaniyyy :D

kadoku
30/04/2009, 12:04
Farklı bir düşünce neden olmasın modifiyede amaç zaten farklı olmak değilmidir. Aslında benimde ön kaput için bagajdaki gibi amortisörlü açma sistemi düşüncem vardı ama benimkisi sadece düşünce olarak kaldı, seninde aklına yatıyorsa hiç düşünme yaptır Halil..

femoli
30/04/2009, 12:25
Farklı bir düşünce neden olmasın modifiyede amaç zaten farklı olmak değilmidir. Aslında benimde ön kaput için bagajdaki gibi amortisörlü açma sistemi düşüncem vardı ama benimkisi sadece düşünce olarak kaldı, seninde aklına yatıyorsa hiç düşünme yaptır Halil..
Aynı düşünceye sahibim ön kaput için :)

batuhann80
30/04/2009, 13:27
Tabi amacımız ne, farklı ve güzel birşey yaratabilmek.

Mesela bizim aracın tavanındaki yapıştırmaları dama yada santraç oynamak için yaptırmadık ya :D
----
kızma halilim...
tamam işte modifiye anlamında güzel görünüyor diyeceksin dedim
arkadas niye diye sorunca amacın budur dedim...
ve bence de güzel durur bagaj...

halilim
30/04/2009, 20:13
Cevaplarımı kimse yanlış anlamasın kızmadım kimseye olur böyle şeyler yanlış anlamadım bazıları için gereksiz birşey olabilir sadece benim amacım aracı herkesden farklı bir araç yapmak onu dile getirdim.

Hepimiz kardeşiz :D

kukart
30/04/2009, 22:32

Bu soruyo özellikle sordum .. üzerinde ki spoiler gibi büyük bi spoiler taktıracaksın diye düşündüm..
fotoğraftaki aracın spoileri; tavana değeceği için yükseltilmiş, bagaj kapak ayakları...
kaldıki kapalı halinde o ayaklar içerde çirkin bi çıkıntı oluşturacak... ve sadece açıkken farklılığı görüneceği için neden düşündün böyle bir değişikliği o nedenle merak ettim ..
değişikliği-farklılığı hepimiz seviyoruz-ki tasarım olarak diğer araçların yanında hemen farkedilen estetiğe sahip bu araçlara sahibiz... fikrine saygım sonsuz gerçekten merak ettim ... merakımın sebepi yukarda yazdığımdan ibarettir..

halilim
01/05/2009, 20:01
Akıl edemedigim birşey aklıma geldi.

Bagajı bu halde açılır hale getirirsek kafamızı vurma ri****iz çok fazla artacak :D

Buffer yüzünden kullanması zor hale gelen bagajı daha zor hale getirir sanırım bu :(