Orijinalini görmek için tıklayınız : 40bin-45bin km yapmış bedava lastik ihtiyacı olana
kriz zamanındayız nede olsa, aman efendim benim lastiklerin 2 si 3 ü iyide 1 i 2 si ayvayı yedi diyen varsa bende sağlam 2 lastik var. para pul istemem. uyarsa beğenirsen alır gidersin. biri 4mm diğeri 3 mm diş derinliği var gibi duruyor. 175/65/15 bridgestone.
2 lastik daha var ama biri tamir edilemez şekilde yarıldı, diğeride balonlu gibi, işe yaramazlar yani.
her neyse, isteyen olursa (kaan@geologist.com) mail atsın.
zetalpzet
24/04/2009, 11:49
helal sana kardeş işte punto kardeşliği parasız pulsuz ihtiyacı olana
poyraz_o
24/04/2009, 16:57
helal sana kardeş işte punto kardeşliği parasız pulsuz ihtiyacı olana
ya aslında ben balon yapan lastığı isteyebilirim arabaya istepne koymam lazım..... Aracta istepne cıkmamıştı. uzun yolda lazım olabilir diye..... Bide birşey sormam lazım
benim lastiklerim 195 55 16
lastiklerimden bir patladığında işimi görene kadar 175/65/15 lastikle aracımı kullansam zararı olurmu....
Bence olmaz.Çünkü orjinalinde 17'' ,18'' olan arabalarda stepneler 15 oluyor genelde.Yani şaka stepnesi koyuyorlar.O yüzden yavaş gidilirse bişey olmaz.
:Ç Çok güzel bir davranış teşekkürler :Ç
sağolun arkadaşlar.
@hugeman: balon yapana gerek yok, en sağlamını vereyim diyecem ama gördüğüm kadarıyla antalyadasın. ben ankaradayım. jantın varmı ama 15 inc?
diğer lastiklerle 70-80 km yi geçmezsen sorun olmadan , lastiğini yaptırana kadar birlikte sürersin.
sen tekerlere 17 inc jantta takmış olsan da eger tablo standartlarına uyduysan, jant büyürken yanak azaldıgından lastik çapı yine aşa yukarıaynı oluyor.
tşk ederim.... Evet haklısın galiba kargo felan cok tutacak. Ankarada ihtiyacı olan birinin alması daha iyi olacaktır..... ilgine ve gösterdiğin cömertliğe tşk ederiz.... Bu forumu seviyorummmmm
kargosu 15-20 arası bir şey tutarmış. istersen adresini mail at gönderirim.