Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : GP'ler için çeki demiri ve bisiklet taşıyıcısı

fgezgini
15/04/2009, 23:28
Merhaba Arkadaşlar,
ir süredir forum üyesiyim, bu cumartesi GP lii bir forum üyesi olark devam edeceğim inşallah. Benim sormak istediğim, bazı bisiklt taşıyıcıları çeki demirine bağlanıyor ve çok kullanışlı oluyor gördüğüm kadarıyla. Bizim GP ler için çeki demiri takılıyor mu takılıyorsa ne kadar tutuyor. Çeki demirinde israr etmemin nedeni, aravı cizme ihtimali diğerlerine göre çok az ve yüklemesi çok kolay oluyormuş.

İlginize şimdiden teşekkür ederim. bu arada cumartesi günü

1.3 MJ 90 HP Emotion Rock Siyahı'nı almış olacağım.

ED 088
15/04/2009, 23:40
Aramıza hoş geldiniz, aracınız şimdiden hayırlı olsun. Aktif forumlar dilerim. Sorunuzun cevabını bilemiyorum ancak mutlaka sana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar vardır...

fgezgini
15/04/2009, 23:49
Teşekkür ederim, güzel bir birliktelik olacağını düşünüyorum, ve herkese kazasız günler diliyorum.

ABNEW
16/04/2009, 06:58
Hoşgeldiniz Yusuf Bey, aracınız hayırlı olsun.
GP larda da çeki demiri bulunmakta ama buraya bağlanan bisiklet taşıyıcıları hakkında bir fikrim yok.Sitemizde bisiklet tutkunları da bulunmakta.Onlar cevap verebilirler sanırım...

dvrzener
14/11/2020, 12:40
Çeki demiri (https://cekidemirci.com/) her türlü bulabilirsiniz .Bende güvenilir bir şekilde webden sipariş verdım baya memnunum.