Orijinalini görmek için tıklayınız : Kandıra'dan Merhaba
Merhaba arkadaşlar..
Ben Emre.. Kocaeli - Kandıra'da öğretmenim. 28 yaşındayım. ÖTV indirimi sayesinde sahibi olduğumuz Puntomuza 2 gün önce kavuştuk. İlk izlenimlerimiz gayet olumlu, özellikle city özelliğinin hastası oldum. Broadway'den sonra iyi geldi :D
Herkese iyi muhabbetler.. Stickerımı hemen yapıştırdım, arabadan önce gelmişti :)
https://img5.imageshack.us/img5/2550/img3594rtert.jpg
https://img129.imageshack.us/img129/9509/img3595fgtrty.jpg
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı uğrulu olsun güle güle kullanın :)
Aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız
Hayırlı olsun kazasız belasız, broadway den sonra normal hidrolikli hali bile tüy gibi gelir size:):)
puntoloji
13/04/2009, 19:55
Taneli hoşgeldin bende şuan görev içabı kocaelideyim kandıraya gecen hafta sonu kefkene dalmaya gelmiştik ee balık ta cabası oldu hehe görüşmek tanışmak üzre
Hoşgeldin Emre, aracın hayırlı olsun...
Hayırlı olsun Emre aracın, güle güle kullan. Hoş geldin aramıza... ;)
hayırlısı olsun aracınız güle güle kullanmak nasip etsin... ve evet +1 egzotik daha... :)
Emre aramıza hoşgeldin aracında hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız binersin inşallah.
iyi dilekleriniz için teşekkürler, memnun oldum aranıza katılmaktan.
AGUS: egzotik iyidir :D
siyah rüzgar
15/04/2009, 10:07
aramıza hoş geldin emre, aracında hayırlı olsun. istersen 26 mayısta istanbul polonezköyde buluşma düzenliyoruz sende katıl. :)
melichemist
15/04/2009, 13:44
aracın hayırlı olsun emre,kazasız cezasız iyi günlerde kullan:)
Aracınız Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Aracın hayırlı olsun. Kazasız,cezasız iyi günlerde kullan.
keykavus
16/04/2009, 22:07
Hayırlı olsun saygıdeğer arkadaşım kazasız belasız mutlu günlerde binmen dileğiyle keyifli forumlar.
Bu heyecanlı günlerin tadını çıkarın. İnşallah kazasız, belasız kullanmak kısmet olur. Puntonuzu gün geçtikçe daha da sevecekiniz ;)