Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba!!!
monster_89
11/04/2009, 22:39
Herkese merhaba... Ben Çağıl. 20 yaşındayım. Manisa'da yaşıyorum. sitenizi uzun zamandır takip ediyordum ama grande punto sahibi olmadığımdan aktif değildim. Ama 3 gün önce 0 km. 1.4 77bg active aracımıza kavuştuk. Çok şanslı bir şekilde aldık aracımızı. Normalde mayıs sonu gelmesi muhtemeldi. fakat biz edirnede bir akrabamız sayesinde istediğimiz titanyum gri araç bulduk. aracın kaporası verilmiş fakat sonra vazgeçilmiş. vazgeçildiği gün de biz talip olduk ve 3 gün içerisinde aldık aracımızı. 2ay beklemekten kurtulduk:))
Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Çok uzun bi tanışma mesajı oldu ama kusuruma bakmayın artık:))
Aramıza Hoşgeldiniz;) aracınız hayırlı ugurlu olsun...
Hoşgeldin Çağıl, aracın hayırlı olsun...
tombalak
11/04/2009, 23:37
Hoşgeldin Çağıl aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...
keykavus
12/04/2009, 00:02
Hoşgeldiniz saygıdeğer kardeşim. Aracınız hayırlı olsun, kazasız belesız günlerde keyifli ve mutlu sürüşler dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.
Aramıza hoşgeldin Çağıl. Aracını kazasız belasız ve cezasız kullanmanı dilerim. Pek uzak sayılmayız İzmir buluşmalarında senide aramızda görmek isteriz :)
melichemist
12/04/2009, 00:12
hayırlı olsun aracınız kasasız belasız inşallah:D
monster_89
12/04/2009, 00:25
herkese çok teşekkürler iyi dilekleriniz için... Yasemin abla İzmire gidip geliorm sürekli zaten:) buluşmalarda aranızda olmaktan mutluluk duyarım:)
herkese çok teşekkürler iyi dilekleriniz için... Yasemin abla İzmire gidip geliorm sürekli zaten:) buluşmalarda aranızda olmaktan mutluluk duyarım:)
Kapımız her zaman açık kardeşim. Yolun düştüğünde bekleriz mutlaka
Aramıza hoş geldin Çağıl, hayırlı olsun Grande Punto'n... ;)
Aramıza hoşgeldin çağıl şanslıymışsın gerçekten inşallah şansın herzaman devam eder.
hoşgeldin,hayırlı olsun.allah kazasız belasız sürüşler wersin
Hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun aracınız ..
hayırlı olsun. güle güle kullanın.