PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GP emotion iç konsol ve kapı içi renkleri

qwertasdf
11/04/2009, 20:20
arkadaşlar gp s2 emotion modellerde kapı içi renkleri ve ön konsol rengi nedir? baktığım 2009 gp emotion modellerinde torpido kısmı ve kapı içi renkleri bej.sipariş verirken baktığım katalogda planet koyu gri iç döşeme rengini seçtim.söylediğim kısımlar bej renkli mi gelicek?bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

tunc35
12/04/2009, 00:35
arkadaşlar gp s2 emotion modellerde kapı içi renkleri ve ön konsol rengi nedir? baktığım 2009 gp emotion modellerinde torpido kısmı ve kapı içi renkleri bej.sipariş verirken baktığım katalogda planet koyu gri iç döşeme rengini seçtim.söylediğim kısımlar bej renkli mi gelicek?bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
Döşeme rengini planet koyu gri seçtiyseniz ön konsol da koyu gri olarak görünüyor katalogta. Kapı içi de buna uygun olarak gelir sanırsam.

qwertasdf
12/04/2009, 00:41
sağolasın.bazı modellerde bej olarak görmüştüm.tereddüte düştüm.

tunc35
12/04/2009, 00:46
sağolasın.bazı modellerde bej olarak görmüştüm.tereddüte düştüm.
Rica ederim. Zaten isteseniz de döşeme rengi koyu griyken kapı içleri ve konsol bej olarak gelmez çok kötü bi görüntü olur. Arabanız hayırlı olsun şimdiden ne zaman gelecek?

qwertasdf
12/04/2009, 00:54
mayıs sonu gibi gelecek dediler.ilk arabam.ne ile karşılaşacam bilmiorum.

plastro
12/04/2009, 05:37
Şimdiden hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi gelir.

tunc35
12/04/2009, 14:55
mayıs sonu gibi gelecek dediler.ilk arabam.ne ile karşılaşacam bilmiorum.
Güzel bir aletle karşılaşacaksın bundan emin olabilirsin. Zamanla kullandıkça daha çok alışırsın.
Bildiğim kadarıyla fiat brc ile anlaşmalı. Garanti bozulmadan lpg montajı da yaptırabilirsin aklında bulunsun. Gerçi uzun yolda 6 ileri vites sayesinde çok az yakan bi araç ancak şehir içinde çok kullanacaksanız düşünebilirsiniz.