Orijinalini görmek için tıklayınız : Xenon alıcam yardım
zetalpzet
09/04/2009, 12:50
arkadaşlar xenon alıcam 2007 gp me.izmir deyim nerden temin edebilirim bana ne kadara mal olur.h1 h2 vss var.bu işlerden anlamıyorum hangi modelini almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
Satandart farlara h4 olur ,Başka ampul tipi olmaz ..
zetalpzet
09/04/2009, 14:44
az önce bi satıcıyla görüştüm gp lara h7 uyduğunu söyledi ama aklımı karıştı.
onu söyleyen satışçıdan derhal uzaklaşın bence daha araçların ne tür ampul kullandığını bilmiyor. H4 ampul bizim araçlar
zetalpzet
09/04/2009, 14:59
şimdi sizin sitenizi de inceledim.belli ki bu işi biliyorsunuz ama diğer tamirci neden h7 dedi anlayamadım birde sizde xenon ile angel fiyatları aynı bunu anlayamadım yardımcı olabilirsen sevinirim
Ziyaretçi047
09/04/2009, 15:41
H4 xenon alacaksınız.
şimdi sizin sitenizi de inceledim.belli ki bu işi biliyorsunuz ama diğer tamirci neden h7 dedi anlayamadım birde sizde xenon ile angel fiyatları aynı bunu anlayamadım yardımcı olabilirsen sevinirim
Xenon ve angel fiyatları aynı derken eğer orj farınıza xenon alacaksanız h4 kullanacaksınız bu da 3 çeşit var elimizde 200 .250 ,300 Bunlar kalite kalite değişiyor ..
Angel Far alacaksanız onunda fiyatı 300 tl ama onlara takılan xenon h 1 farklı bir xenon bunların fiyatıda 130 dan başlar 200 tl ye kadar ..
Yani angel far aldığınızda 300 tl ye alacağınız bir h4 xonon uymayacaktır.. Mecburen h1 alacaksınız .
Hiç bir gp ister orj olsun ister angel farlı olsun h7 kullanmazlar ..
zetalpzet
09/04/2009, 17:16
peki mehmet bey sizde angel farların montajı dahil fiyatı nedir
Ogulcan.Öğüt
09/04/2009, 17:21
Standartsa H4 kullancaksın abi.
zetalpzet
09/04/2009, 17:32
Standartsa H4 kullancaksın abi.
evet h4 müş kardeş.angel ile xenon arasında parasal anlamda çok fark mı biliyorsan fiyatları ne civarda
angelin montaj dahili 340 tl dir
slm arkadaşlar bugun bir firmada gördüm türkiyede bir ilk diye mercekli xenon acaba bizim araçlara olurmu...
mercekli xenon diye bir tabir bana sacma geldi. xenon ampul tipi mercek olayı ise far tipidir. mercekli xenon nasıl birsey merak ettim dogrusu :)
Ben de tam anlamadım.Acaba xenon ampulün üstünde kendi merceği de mi var?
bugun ilk işim gidip mercekli xenon la ilgili bilgi almak resim çekebilirsem akşam burada paylaşırım...
Ogulcan.Öğüt
12/04/2009, 13:20
Valla iyi olur merak ettim mercek bende cok istiyorum çünkü.
Kusura bakmayın biraz geç oldu ama en sonunda foto ekliye bildim fiyat olarakta 700 tl civarı olduğunu tüm araçlara takıldığını söylediler...
Yalnız her aracın far yapısı ve boyutu farklı.Nasıl uyduracaklar pek anlamadım...
farın arkasının mercek geçecek şekilde kesildiğini soylediler...
Ufuk, bence o iş biraz riskli.Farın iç kısmının kesilip doğru şekilde yapıştırılması (mercek kendinden ayarlı bile olsa) ve ayarlanması çok zor...
Erdem Bozdağ
19/04/2009, 00:25
reklam olmasın ama ben geçenlerde görmüştüm istanbuldan bi adam gp lerimiz ve çogu araç için bi xenon far yapmış işte gp miz için olan
PUNTO BI-XENON FAR #12132708 - Sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/punto_bi-xenon_far-25WQQaXQQ12132708WQQpXQQdisplayitem&keyword=punto%20bi%20xenon)
Bülent abi yapmıştı sonradan vazgeçip sökmüştü ama nedenini hatırlamıyorum.
Bi xenon punto fari cok güel gözüküyor yahu.. 400 tl de fena fiyat değil haniii
SERDAR_AJZ
20/04/2009, 19:06
aracın üzerinde takılı halde bi resmi var mı acaba ?
bence cok kaba duruyor. en guzel özüm angel llı mercekli far....
İç kısmı Polyesterle daha bi estetik yapılabilir, Bence bu far bizim Mercekli angel eye farlardan daha performanslı olur...
Erdem Bozdağ
20/04/2009, 23:38
Bizim angel farlar goruntu ve şıklık açısından tartışılmaz derecede değiştiriyo arabayı ama mercekler nekadar olursa olsun hella kadar kaliteli olamıyor junyan veya diğer angel markalarının.Aslında ya angel farlara çıkma hella farı bulup takmalı ya da orjinala takmayı denemeliyiz.Görüntü sağlayana çünkü merceğin kalitesi.
Hangi marka xenon taktırdın ?
Ve fiyat nedir bende yaptırmayı düşünüyorum bu aralar.
zetalpzet
24/04/2009, 10:39
Hangi marka xenon taktırdın ?
Ve fiyat nedir bende yaptırmayı düşünüyorum bu aralar.
ben geçen hafta izmir de kendisine güvendiğim bi arkadaşa markasını bilmediğim xenon taktırdım istersem sentinel da takabilceğinide söyledi.arada 150 tl gibi bi fark vardı cihazın ampüllerine 1 yıl kendisine 2 yıl garanti verdi.şu ana kadar hiç bi sıkıntı yok 10 numara çalışıyor ve parlaklık gerçektende çok iyi bana montaj dahil 200 liraya maal oldu isterssen irtibat telefonunun verebilirim.bu da linki XENON FAR HER ARACA UYGUN #12183165 - Sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/xenon_far_her_araca_uygun-87WQQaXQQ12183165WQQpXQQdisplayitem&keyword=xenon)