Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda buldum sizi
slm arkadaşlar,şu an itibariyle forumunuzun bir üyesiyim we bundan büyük mutluluk duyuyorum.
ben emre gücün
27 yaşındayım
kendimi bildim bileli ankara'da yaşıyorum
ankara ticaret odasında çalışıyorum.
az önce 18 ocak buluşmasının resimlerine ve diğer resimlere baktım ve arabama bir kez daha aşık oldum.18 ocak buluşmasının son mesajlarından birinde yöneticimiz 10-15 gün içinde bir buluşma olacak diyor.umarım en kısa zamanda öyle bir buluşma gerçekleşir.punto tutkunlarıyla tanışmak için sabırsızlanıyorum.
p.s:biraz uzun bir tanışma mesajı oldu ama ilk mesajım kusuruma bakmayın artık :cool0000:
Aramıza hoşgeldin Emre. Keyifli ve aktif forumlar
Aramıza hoş geldin Emre... Umarım ilk buluşmada tanışma fırsatımız olur! ;)
Hoşgeldin Emre, keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin emre keyifli aktif forumlar
Hoşgeldiniz .görünürde pek bir buluşma yok emre ,ama en kısa zmanda bişiler olacak .. ;)
hoşgeldin aramıza emre,
ATO'da Fatih AKYÜZ'e ve Okan OKUR'a selamlarımı ilet (eğer tanıyorsan)
hatta okan abi'nin de beyaz bir puntosu vardır (17" jantlı filan)
imdesign
06/04/2009, 12:18
hos geLdiniz keyifi forumLar diLeriz bu arada GP niz hayırLı oLSun...
Aramıza Hoşgeldiniz, Keyifli Forumlar..
Ogulcan.Öğüt
06/04/2009, 18:47
Aramıza hosgeldin abi.
zaferkaplan
06/04/2009, 18:49
aramıza hoşgeldin emre keyifli ve aktif forumlar
çok saolun arkadaslar,sıcak karsılamanız benı cok mutlu ettı.en kısa zamanda yüzyüze görüşmek üzere
hoşgeldin aramıza emre,
ATO'da Fatih AKYÜZ'e ve Okan OKUR'a selamlarımı ilet (eğer tanıyorsan)
hatta okan abi'nin de beyaz bir puntosu vardır (17" jantlı filan)
oruç kardeş okan abiyisimaen tanıyorum.genelde dısarda calısıyo ama denk geldıgımız zaman soylerım selamını
Dostum aramıza hoşgeldin..... Senıde burda görmek gerçekten güzel.... Antalyaya herzaman beklerim dostum....
eywalla akıncım bi gun inşallah.saka gibi ama işe bak,forumda ortaokul arkadaşımı buldum.umarım en kısa zamanda görüşürüz
yıldıray
09/04/2009, 00:56
aramıza hoşgeldin
hoşgeldiniz..keyifli forumlar..
eywalla akıncım bi gun inşallah.saka gibi ama işe bak,forumda ortaokul arkadaşımı buldum.umarım en kısa zamanda görüşürüz
hakiten şaka gibi... Umarim Bir gp buluşmasında karşılaşırız.
hosgeldin emre...güzel vakit gecirirsin umarım
narkoz30
23/04/2009, 09:11
Forum facebook a dondu desenize yakinda cocukluk askini bulanlar evlenenler falan da cikar :) aramiza hosgeldin dostum bende golbasiliyim :)