Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Devir-yağ basıncı yan direk göstergesi

cgty
30/03/2009, 20:09
arkadaşlar, devir saatim satılıktır, 50 tl'ye satıcam, kargo alıcıya aittir.

onur1907
30/03/2009, 23:18
bunlar baglımı motora cagatay ? yoksa baglanabılıyomu yanlıs anlama bilmediğimden soruyorum..

Ogulcan.Öğüt
30/03/2009, 23:43
Hayırlı Satıslar Cagatay abi.

cgty
01/04/2009, 00:47
bunlar baglımı motora cagatay ? yoksa baglanabılıyomu yanlıs anlama bilmediğimden soruyorum..

estağfurullah neden yanlış anlayım, bunları motora bağlatıyorsunuz, ben sadece ışığını kullanıyordum, geceleri gerçekten hoş oluyor, aracın içine uygun bir çerçeve yaptırıldıgında dahada guzel olacaktır.

Hayırlı Satıslar Cagatay abi.

sağolasın.

arakdaşlar, ürünüm satılmıştır, ilginize çok teşekkür ederim.

cgty
03/04/2009, 00:22
arkadaşlar, ürün tekrar elime geldi. verdiğim kişi yan direkte airbag yazısı oldugundan ve yan direğin airbag olmayan active modellere göre daha değişik oldugunu söylediği için geri gönderdi ürünü.

bende ufak bir araştırma yaptım ve bilen arkadaşlara sordum, bizim yan direkte airbag yazısı var ama direkte airbag olmadıgını öğrendim.

airbag tavan kısmındaymış anlattıkları kadarıyla, eğer bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

ürünümün satışı devam etmekte, zafer arkadaşımda ürüne talip oldu kendisiyle şuanda görüşüyorum onunla alış veriş netlik kazanırsa konuyu tekrar kilitleteceğim, herkese iyi geceler.

Ah-MeT
03/04/2009, 15:33
ilanın son durumu ile ilgili bilgi verirsen sevinirim;)

cgty
04/04/2009, 00:57
hala aktif, forumdan bir arkadaş istiyor ancak dediğim gibi direk ile ilgili bir sıkıntı var kendisiyle yarın telefonda görüşücem eğer istemezse buıradan satışına devam edicem ahmet.

blackgrande
20/10/2010, 23:32
benim aracım fire..

ben bu tip direğe takılan göstergeleri takamıcakmıyım şimdi?

yan direkte airbag yazısı war ama durumu anlayamadm

sabanci
21/10/2010, 19:40
pekı bılen varmı acaba bunlar nası baglanıyor yanı bıze kaca patlar bunların hepsının baglanması?