Orijinalini görmek için tıklayınız : GP starjet FİyAT 2006 model ? :)
arkadaşlar 2006 model Grande Punto 1.4 Starjet Dynamıc bi araç buldum aracın fıyatı 19.750 tl.
16.000 km de daha.
fabrika çıkışında nasılsa üzerinde ektrası olmayan bi araç. satıcının dedıgıne gore degısen parcası yok. boyanan parca olarakta sadece ön tampon oda surtmeden dolayı dedı.
sizce bu fiyat nasıl? en son nekadar teklıf etmelıyım satıcıya?
Valla şu dönemde, internetteki fiyatlar:
GP 1.4 Fire Active - 22570
GP 1.4 Fire Dynamic - 23860
Sıfır almak daha mantıklı görünüyor bana. Üstelik 2006 Dynamic'te otomatik klima varmıydı hatırlamıyorum? otomatik klima yoksa şu anda seri 2 bir active'den pek farkı kalmıyor..
Ogulcan.Öğüt
30/03/2009, 12:21
Sahibindende Fiyatlar 18.000-19.500 Tl gibi Bana daha uygunuda bulunabilir gibi geliyor.
Bunun yerine biraz daha ekleyip ''0'' bir Fire alabilirsin.
Valla şu dönemde, internetteki fiyatlar:
GP 1.4 Fire Active - 22570
GP 1.4 Fire Dynamic - 23860
Sıfır almak daha mantıklı görünüyor bana. Üstelik 2006 Dynamic'te otomatik klima varmıydı hatırlamıyorum? otomatik klima yoksa şu anda seri 2 bir active'den pek farkı kalmıyor..
benim belirtmiş oldugum aracın sıfırı 24.940 tl. oda sanıyorum bu fıyat mart ayı fıyatı. nısan ayında zamlanıcak dıe duymustum. şöyle soylıyım aracın tam model i : GRANDE PUNTO 5K 1.4 STARJET 95 HP DYNAMIC 4AB ABS ECC (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/grandepunto_fiyat.aspx#)
ben zaten sıfır araçta koç indiriminden de yararlanabılıyorum. ancak bu starjet mi yoksa sıfır actıve mı daha ıyı?
Fire motor düşünme derim. 2. el yada sıfır ama mutlaka Starjet al bence. Donanım olarakta Dynamic tatminkar.
Fire motor düşünme derim. 2. el yada sıfır ama mutlaka Starjet al bence. Donanım olarakta Dynamic tatminkar.
pekı 2006 model ıcın 19.750 fıyat ıstıyorlar. bu fıyat nasıl?
ben 18.500 vermeyı dusunuyorum
Ogulcan.Öğüt
30/03/2009, 12:51
18.500 'e bana göre 2006 model starjet rahat bulursun.
18.500 'e bana göre 2006 model starjet rahat bulursun.
bana göre de rahat bulmam gerekıyor ancak yok. ıstanbulda o fıyata starjet bulmak zor gercekten.nedense ıstanbulda her aracta cızık vuruk boya olmasına ragmen dıger sehırlerdekınden daha pahalıya satılmaya calısılıyor.. ıstanbul olarak tok satıcı goruntusu verılıyor sanırım :)
Ben 6 şubat' ta aldım aracımı. GP Starjet 1.4 HP Dynamic. Mayıs 2010' a kadar garantisi var ( Sizin araçta nedir garanti durumu? Eğer garantisi yoksa City motorunun değişip değişmediği konusunda servisten mutlaka bilgi alın. 1500 TL maliyeti var. Birde amortisör takozları var kronik sorun olan. ) Park sensörü var. 2 noktada da küçük boyalar var. Fiyat olarakta 18.700 TL' ye aldım. Bide LPG takınca, tam süper oldu :)
bence modele km özelliklerine göre fiyatıda iyi biraz pazarlıkla alınabilir .. Fire binme derim lpg taktıracaksan bu tam senlik ..
Ben 6 şubat' ta aldım aracımı. GP Starjet 1.4 HP Dynamic. Mayıs 2010' a kadar garantisi var ( Sizin araçta nedir garanti durumu? Eğer garantisi yoksa City motorunun değişip değişmediği konusunda servisten mutlaka bilgi alın. 1500 TL maliyeti var. Birde amortisör takozları var kronik sorun olan. ) Park sensörü var. 2 noktada da küçük boyalar var. Fiyat olarakta 18.700 TL' ye aldım. Bide LPG takınca, tam süper oldu :)
garantısı bıtmıs ve benım bıldıgım kadarıyla bıten garantı uzatılmıyor :S aracı daha servıse goturmedım. fıyatta ındırım bneklıyorum daha :D
cıty motoru gercekten cok onemlı ama her GP de kronık bı sorun olarak gormuyorum. cunku 2006 yılının ortalarından 2008 yılı sonuna kadar GP 1.3 multıjet actıve kullandım. cıty de problem cıkmadı. o artık kısmet sanırım .
yakıtı sıze fazla geldıgı ıcın mı taktırdıgınız lpg yoksa almadan once kafanızda boyle bı dusunce varmıydı? ben 1.4 fıre actıve 77 bg ıle starjet arasında oyle faiş yakıt tuketım farkı beklemıyorum acıkcası.
Benim görüşüm 19000 TL uygun olur. Ama dediğim gibi garanti konusu önemli bu araçlarda....
bence modele km özelliklerine göre fiyatıda iyi biraz pazarlıkla alınabilir .. Fire binme derim lpg taktıracaksan bu tam senlik ..
valla femolı acıkcası ben lpg ye hıc sıcak bakmıyorum yaaa.. cok tuketım farkı varmı 77 bg ıle?
Benim görüşüm 19000 TL uygun olur. Ama dediğim gibi garanti konusu önemli bu araçlarda....
valla bende bıraz daha ındırmeye calısıcam ıste.dıstan ve ıcten gordugum kadarıyla kız gıbı araba. anlasırsak servıse goturucem.
garantısı bıtmıs ve benım bıldıgım kadarıyla bıten garantı uzatılmıyor :S aracı daha servıse goturmedım. fıyatta ındırım bneklıyorum daha :D
cıty motoru gercekten cok onemlı ama her GP de kronık bı sorun olarak gormuyorum. cunku 2006 yılının ortalarından 2008 yılı sonuna kadar GP 1.3 multıjet actıve kullandım. cıty de problem cıkmadı. o artık kısmet sanırım .
yakıtı sıze fazla geldıgı ıcın mı taktırdıgınız lpg yoksa almadan once kafanızda boyle bı dusunce varmıydı? ben 1.4 fıre actıve 77 bg ıle starjet arasında oyle faiş yakıt tuketım farkı beklemıyorum acıkcası.
Şu an ki aracımdan önce bende Fire Dynamic vardı ve LPG taktırmıştım. Açıkçası ondaki tüketim değerlerinden sonra benzin pompasına yaklaşmak biraz dokundu bana ve LPG yi tercih ettim.
Şu an ki aracımdan önce bende Fire Dynamic vardı ve LPG taktırmıştım. Açıkçası ondaki tüketim değerlerinden sonra benzin pompasına yaklaşmak biraz dokundu bana ve LPG yi tercih ettim.
anladım. fıre dynamıc sızı benzıncıden bıktırdıysa strajet daha fena olurdu emınım :)
Açıkçası yakıtları arasında çok fark yok bence. Zaten yakıt açısından cimri bu araçlar. Ama lpg takınca dizelden bile az yakıyor.
Çok fazla km yapmıyorsanız tabiki taktırmayın ama artık sıralı sistemler baya güvenilir bir hale geldi tabiki seçim yinede sizin ..
Çok fazla km yapmıyorsanız tabiki taktırmayın ama artık sıralı sistemler baya güvenilir bir hale geldi tabiki seçim yinede sizin ..
+1:)
+1:)
çok fazla km yapmıyorum. yıllık max. 15000km.
sanıyorum bu kılometre ıcınde lpg ye gerek yok herhalde
Km de 10 Kr tasarrufun olduğunu düşün. Hesap senin ellerinde....
yok yok..
tamam ben karar verdım. taktırmıcam..
tamam taktırmıcam ama daha onemlı bır konu var.
ben daha satıcıyla anlasmadım :)
aracı kısmetse alırsam lpg de taktırmam :)
2006 dynamic ile 2009 dynamic arasında epey bir fark var, herhangi bir galeride seri2 dynamic incelemeni tavsiye ederiö eğer koç indirim varsa sıfırını al, şu aralar 5 yıl garanti felan olayıda mevcut kafan rahat binersin.
2006 ile 2009 arasında epey fark var derken?
nisan ayında yenı fıyatlar gelecektı. aslında bu sıralar hıc bayıye gıdemedım. gıtsem ıncelıcem aracı
sitede serı 1 ve serı 2 farkları hakkında konu var ama anlatılmıs bısey yok maalesef. yenı resımler var. tamam resımlerde fark bellı oluyor ama yokmu bu resımlerden harıc fark? hıc bahsedılmemıs.
2006 modellerin bazılarında standart olarak güvenlik paketi mevcuttu.Bunun dışında seri1 ve 2 arasında döşeme, dashboard, gösterge farkı bulunmakta ayrıca seri2 de opsiyonel de olsa hız sabitleyici, blueme gibi ekstra donanımlar da alınabilmekte,
Benim de tavsiyem, çok temiz ve kelepir bir ikinci el bulunmadıkça özellikle şu dönemde sıfır araca yönelmek.
Mert in de belirttiği gibi Fiatta şu anda 5 yıl garanti mevcut.Bence bu 5 yıl garanti, gerçekten tercihleri etkileyebilecek en önemli kriter.En basitinden ikinci elde karşılaşılacak bir city problemi bizlere 1500-2000TL ye maloluyor, hayırlısı olsun...
arkadaşlar 2006 model Grande Punto 1.4 Starjet Dynamıc bi araç buldum aracın fıyatı 19.750 tl.
16.000 km de daha.
fabrika çıkışında nasılsa üzerinde ektrası olmayan bi araç. satıcının dedıgıne gore degısen parcası yok. boyanan parca olarakta sadece ön tampon oda surtmeden dolayı dedı.
sizce bu fiyat nasıl? en son nekadar teklıf etmelıyım satıcıya?
sizce bu arac nasıl?fıyat ve km olarak. ?
sızın dusuncelerınız benım ıcın onemlıdır.
Arda yukarıda belirtmiş farkları, yanlış hatırlamıyorsam yeni dynamiclerde arka camlar da otomatik standart olarak.
Ama en önemlisi 5 yıl garanti bir araca indirim ile birlikte 4000 civarı gibi bir fark ödeyerek sahip olacaksınız. Bahsettiğin aracın km'si çok düşük gerçekten güzel ama ben kendime şu soruyu sorardım. Sıfırından 3 yaş küçük araba için değermi değmezmi. Para varsa bence kesin değer... Hatta hazır skydomelar 1400tl olmuşken bi de skydome atarsın, ohhh :D
Bence fiyat normal şartlarda iyi fakat ötv indirimi sonucu sıfırlar kullanılmışlara oldukça yaklaştı.Doğal olarak sıfıra kaymalar olmakta.Bu da 2. el araç değerini düşürdü.Bence 1000-2000TL indirim yaptırarak alınabilir şu dönemde aksi halde yukarıda da belirttiğim gibi sıfıra geçmek daha mantıklı...