PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Fiat Bayii & Servisleri Müşteri Memnuniyeti Anketi

erdiyilmaz
27/03/2009, 01:34
Forumda şimdiye kadar genellikle Grande Punto'larimiz uzerine anketler acildi. Bir de Fiat servislerini değerlendirelim istedim. Öncelikle Ankara'daki Fiat bayii ve servisleri degerlendirelim istedim. Daha sonra diger illere sirasiyla gecis yapabiliriz.

Ekleme; Birden çok şıkkı seçebilirsiniz.

femoli
27/03/2009, 10:34
evet güzel olmuş bu ;)

OzzY
27/03/2009, 15:45
Güzel olmuş :D bide İzmir için açayım bari :D:D

HugemaN
15/04/2009, 23:14
Güzel olmuş :D bide İzmir için açayım bari :D:D

antalya içinde acın bizde istiyoruzzzz

GaladrieL
16/04/2009, 10:46
ellerine sağlık Erdicim, sanırım sonuç şimdiden belli :)

erdiyilmaz
18/01/2010, 04:49
bana ozelden surekli olarak, hangi servise aracimizi goturelim, siz nereye aracinizi yaptiriyorsunuz tarzinda sorular geliyor. gerek msn, gerek e-mail gerek ozel mesaj yoluyla benzer sorularla karsilasiyorum. ankara'da servis konusunda kararsiz kalan uyelerimize, bu anket sonuclari faydali gelebilir diye dusunuyorum.

suan ki duruma gore, anket sonuclari asagi yukari su sekilde (18 Ocak 2010)

1. Kavaklidere Oto Ser. San. Tic. Ltd. Sti. : %50.00
2. Kartas Otomotiv San. Mam. Tic. A.S. : %17.65
3. Ankara Otomotiv Ser. Hiz. San. Tic. A.S. : %11.76
4. Üstün Otomotiv Mum. Tah. San. Tic. Ltd. Sti. : %10.29
5. Birmot Yenimahalle : %8.82
6. Ağaçlı Pet. Tic. Ltd. Sti. : %4.41
7. Ali Uğurlu Mot. Ar. Paz. A.S. : %4.41

oylama bir sure daha acik kalacaktir.

simdiye uyelerimizin verdigi oylar dogrultusunda %50 gibi acik bir farkla birinci sirada cikan Kavaklidere Oto Ser. San. Tic. Ltd. Sti. musteri memnuniyetini en ust duzeyde tuttugu icin tebrik ve tesekkur ediyorum. ankara'daki tum servislerimizin hizmet kalitesini en ust duzeye cikartmalari icin ellerinden gelen gayreti gostermelerini diliyorum.

herkese keyifli forumlar, sorunsuz ve servissiz gunler :)

femoli
18/01/2010, 10:03
Aslında herkes oyunu kullansa daha net sonuçlar ortaya çıkacaktır..

Kavaklıderenin açık ara birinciliği nedense hiç şaşırtmadı beni :)

serdar2362
18/01/2010, 10:57
Bunda zaten şaşıracak bir şey yok. Herkez hakettiği yeri bulur. Yukarıda adı geçen firmalar yaptıkları işten para kazanmıyorlarmı. Elbette kazanıyorlar. Amaç para kazanmak'dan ziyade önce hizmet ve esnaflık anlayışı çerçevesinde yürütülünce ortaya müşteri memnuniyeti çıkıyor ki bu da dostluğu, arkadaşlığı sağlıyor. Müslüm kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum, herşeyin en güzeli onların olsun.

erkaymis
18/01/2010, 11:08
istanbul içinde bekliyoruz

femoli
18/01/2010, 11:30
Deniz beklemene gerek yok kendin açabilirsin konuyu ,nasıl olsa tüm fiat firmalarının isimlerini biliyorsun bir ankette sen aç istersen .. ilk oy verecek benim ;)

erdiyilmaz
18/01/2010, 11:48

istanbul icin gerekli calismayi yapip anketi acabiliriz tabi ki, istanbul'daki bazi servisler kapanip, yeni bazi servisler acilmis, ancak son gelismeleri tam olarak takip edemedim. gerekli arastirma calismasini yapip acabiliriz

tempesty
18/01/2010, 12:53
Ağaçlı ve Üstün otodan memnunum işaretleyen arkadaşlara hayretler içinde teessüflerimi sunarım :))

erkaymis
18/01/2010, 16:32
istanbul icin gerekli calismayi yapip anketi acabiliriz tabi ki, istanbul'daki bazi servisler kapanip, yeni bazi servisler acilmis, ancak son gelismeleri tam olarak takip edemedim. gerekli arastirma calismasini yapip acabiliriz

servisler e gerekli araştırma yaptırmak için size yardımcı olabilirim kapanan açılan bayiler elimden geldiği kadarıyla

ibrahim06
12/02/2010, 18:24
Şimdilik bu anketi işaretleyemedim çünkü sıfır arabayı alalı çok olmadı.Aldığım yer Üstün Otomotivdi. Doğrusunu söylemek gerekirse bakımlarını da orda yaptırmayı düşünüyordum. Ancak orası hakkında yazılanlar pek de olumlu değil. Bakalım 5000 olunca bir yağ kontolüne gidelim. 10000 olunca da nasip. Tabi bu kmlere kadar başka bir arıza vermezse.Birçok kişi Kavaklıdereden memnun olduğuna göre benim fikrim de ona göre şekillenecek galiba. Müslüm Bey'i gerçekten ben de merak ediyorum

ABNEW
12/02/2010, 21:19
Şimdilik bu anketi işaretleyemedim çünkü sıfır arabayı alalı çok olmadı.Aldığım yer Üstün Otomotivdi. Doğrusunu söylemek gerekirse bakımlarını da orda yaptırmayı düşünüyordum. Ancak orası hakkında yazılanlar pek de olumlu değil. Bakalım 5000 olunca bir yağ kontolüne gidelim. 10000 olunca da nasip. Tabi bu kmlere kadar başka bir arıza vermezse.Birçok kişi Kavaklıdereden memnun olduğuna göre benim fikrim de ona göre şekillenecek galiba. Müslüm Bey'i gerçekten ben de merak ediyorum

İbrahim, olmazsa 5000 de bir ziyaret et kendisini ;)

Güle güle kullan aracını...

erhan0677
13/02/2010, 20:53
arkadaşlık ve sıcak ortam derseniz kavaklıdere derim.sorun çözmede ve işcilikte kartaşı tek geçerim biraz fiyatları kavaklıdereden fazla olabilir oda kullanılan malzemeden kaynaklanı yordur diye düşünüyorum.10 bin 20 bin 30 bin bakımlarını kavaklıderede 40 bin bakımı ve sorunlarda kartaşa götürdüm hepsindede memnun kaldım. kavaklıderede ise müslü
m arkadasımız dışında diğer arkadaşların ilgisiz ve geçiştirmeci oldugunu düşünüyorum.

Erdem Bozdağ
13/02/2010, 21:02
Abi servislerde kullanılan malzeme aynıdır.Servisten servise taktıkları parça değişkenlık gostermez dıye bılıyorum ben.Kavaklıderenın ucuz olması Muslum abının yaptıgı ıskonto ındırımlerınden dolayı.

erhan0677
13/02/2010, 21:10
nasıl aynı opar polen filitresi 10 tl lancia 27 tl hava filitresinin f lisi var opar, orjinali var sor bi istersen fiyatları aynımı her serviste üreticinin kabul ettiği farklı markalar kullanılabilir.bahsettiğin 10 iskontoyu her serviste yapıyorlar zaten

Erdem Bozdağ
13/02/2010, 21:22
Valla abicim o dediğin değişik markalar tüm servislerde baştan soruluyor.Balata değiştirirken 30 a da var 50ye de var 110 a da var diye söylenir zaten.Önemli olan aynı malın kaça verildiğidir.A malı biyerde 5 diğer yerde 7 ya da 8 se dediğin dogru olur abi.Biri kalitesiz birşey diğer daha kalteli birşey takıyor diye birşey duymadım.İskonto heryerde var evet abi haklısın ama birçok ıvır zıvır şeyler bircok servislerde yazılırken ben hiç Kavlaıkderede rastlamadım.Başka yerlerde çok daha ucuza yaptıranlar varsa bilemem ama ben duymadım şimdilik.Tüm ailenin araçlarını bakıma ben goturdugum ıcın az cok bı fıkrım olustu abı.Bana gore ordaki ilgi hiçbiyerde yok ama abi haklısın göreceli bir kavramdır.Kişiden kişiye degısmesı cok normal.(Kartaşa da gittim üstüne de)

erhan0677
13/02/2010, 21:30
ben kavaklıdereyi kötü demiyorumki sadece ilgisizlikten şikayetçi oldugumu belirttim.dediğim gibi oparın malzemesiyle lancianın malzemesi farklıdır ikiside orjinal diye geçer fakat arada kalite ve fiyat farkı fardır bunu demek istemistim kullandığı malzeme derken

Erdem Bozdağ
13/02/2010, 21:35
Haklısın abi anladım benımde sadece demek ıstedıgım ornek olarak 2 kere alt koruma parçalarını kırdım bırını ustun otoda bırını kavalıkderede degıstırdım 2 sınde odedıgım fıyatlar arasında baya fark vardı sadece onu belırttım urun aynıydı ama sende haklısın abı sonucta sende gordugun ılgıye gore yorum yapıorsun.eger sen oyle hıssettıysen,oyle davranıldıysa haklısındır :)

skydome
14/02/2010, 02:06
Kavaklıdere tabii ki tartışılacak bir konu bile değil.Çünkü adam işini kendi yapıyor. birebir takip ediyor iş yeri sahibi senin arabanı...Hangi servisin sahibi müşterinin arabasını takip etmiştir...Adamlar bırakın müşterinin arabasını takip etmeyi ne servise gelen aracı ne de sahibini biliyorlar yüzünü bile görmüyorlar.Kavaklıdere'de birebir muhatap olabiliyorsunuz....Ayrıca bölüm şefi Remzi Bey'den tutun diğer bütün çalışan arkadaşlar da sizin arabanıza kendi arabalarıymış gibi sahip çıkıp özen gösteriyorlar...Helal olsun Kavkalıdere'ye verdiğimiz bütün paralar son kuruşuna kadar...

Murat Gürakan
14/02/2010, 02:13
Ağaçlı bence kalitesine göre fazla oy almış :) Allah benim yolumu birdaha düşürmesin oraya.

skydome
14/02/2010, 02:43
Ağaçlı bence kalitesine göre fazla oy almış :) .
Ağaçlı====>3 kalitesine öre fazla oy almış :-) :tv_happy: Valla kankacım adamlara 3 oyu bile fazla görmüşsün :clapping: ahahahah

taipen71
14/02/2010, 09:04
Bende kavaklıdere servisi tek geçerim

Erdem Bozdağ
14/02/2010, 15:10
Müslüm abiyle muhabbet+sınırsız çay paha biçilemez :):)

bozkurt0632
17/02/2010, 06:08
kendi aracımıda , yeğenimin aracınıda(GP) kavaklıdereye götürüyoruz. serviste en alttaki görevlisinden , en üstteki sorumlusuna kadar herkes müşteri memnuniyeti konusunda hassaslar.
bir arkadaş elemanların ilgisizliğinden ve parça fiyatlarının farklılığından şikayetçi olmuş sanırım. eleman ilgisizliği gibi bir durumla karşılaşmadım , arkadaş yoğun bir günlerine denk geldi sanırım. parça fiyatları konusunda da değişmesi gereken fiyatlar konusunda alternatifleri sunup seçimi size birakıyorlar. erdem zaten bazı konulara değinmiş aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok.
uzun lafın kısası bu kadar insan ordan memnunsa helaL olsun demek lazım gibime geliyor.
müslüm kardeşimizi ve orda çalışan arkadaşları tebrik ediyorum. aynı hassasiyetle işlerini yapmaya devam............:)

BuRaK-BG
17/02/2010, 11:46
kavaklı dereden son derece memnunum,müslüm abinin samimiyeti ve yardımseverliği beni cezbetti.araıcımı üstün oto(saşmaz) dan aldım,oranın servisindede zafer bey var.onuda çok takdir ediyorumü,gerçekten bana araçla alakalı birçok konuda birçok yardımda bulundu.yiğidi öldür hakkını yeme.ankarada benim için 2 iyi servis var,kavaklıdere ve üstün oto...bende kendi çözümümü buldum,bende 2 adet fiat var,birini müslüm abiye götürüyorum,diğerini zafer beye:)ikisinede teşekkürler ederim:)

erhan0677
17/02/2010, 18:23
fiyatlarla ilgili bir sıkıntı yok arkadaş

ibrahim06
04/05/2010, 23:58
Ben de Kavaklıdere diyorum artık.

aasci
05/05/2010, 16:10
Linea forum Ankara toplantılarında tanıştığım Müslüm Bey' in servisini tek geçerim. Önceki arabam için yıllarca Kartaş' a gitmiştim. Tanıdık ustabaşı var.

Ağaçlı' ya da 2 kez gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım.

Ancak, Kavaklıdere servisi çok farklı. Geçen hafta yıllık bakım yaptırdım. Linea T-Jet bakımı 238 TL' ye çıktı (14000' de). Birmot' a sormuştum ve 400 küsuru bulur demişlerdi. Çünkü çoğu servis balata ve bujileri hemen değiştiriyorlar. Burada ise, gerekliyse değiştiriliyor. Kışlık lastikleri değiştirirken ben de inceledim, balatalar çok az aşınmıştı. Bujileri ise 20000' de yeniden kontrol edecekler, onlar da çok iyi çıktı.

Ayrıca, motor temizliği ve koruması ile klima temizliği de hediye olarak yapıldı. Polen filtresinin değiştirilmesini de sordular ve ben istedim.

bluege
17/07/2010, 22:40
Kavaklıdere kesnlikle.... Diğer servisler gibi amacı gerekli gereksiz herşeyden para almak değil...

utku952
17/07/2010, 23:39
-ağaçlı bi yere kadar iyiydi sonra bişeyler oldu ilgisizleştiler...(cila sözleri vardı unutuldu)

-şu an kavaklıdere; daha bugun yağ değş. hava ve yağ filtrisi değiştirdim uzun yol öncesi bakım yapıldı..5 taksit, çok güzel hizmet...

mehmethoca71
10/08/2010, 14:43
aracımı triger zinciri değişimi için yenimahelle birmota götürdüm. hiç memnun kalmadım. sağlam aracı arızalı aldım. sonrasını zaten bilirsiniz. yok şu bozuk yok bu bozuk. daha önce kavaklıdereye götürüyordum. kavaklıdere içlerinde en iyisi. ben sivastaki servise de götürmüştüm ama kavaklıderenin yerini tutmaz bence. niye zincir değişimi için kavaklıdereye götürmediniz derseniz daha ucuz buldum güya. aynı paraya getirdiler. ben yozgatta oturuyorum arkadaşlar. çevre illerdeki servislere de gittim ve şunu gördüm. hepsi aynı işi yapıyor ama kavaklıdere soymuyor.

suvari_84
10/08/2010, 15:17
kavaklıdere servisini tek geçerim bence bir numara

BuRaK-BG
10/08/2010, 17:16
Yukarıdada daha önce yorum yapmış olmama rağmen ve konusunu açmama rağmen birde buraya yazmak istedim.

Zorlu süren bir bakım sürecinden sonra Sevgili Müslüm Abi başta olmak üzere bütün çalışan personeline teşekkür etmek istiyorum. Bütün sabrını zorladığım Müslüm abi ve ekibinin anlayışı ve gösterdiği özen sayensinde aracım servise gittiğim halden çok çok daha iyi duruma geldi,ilgileri alakaları ve benim arabama kendi arabalarıymışcasına gösterdikleri özenden ötürü çok mutlu oldum ve herkese tavsiye etmekten haz duyuyorum.

tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

suvari_84
11/08/2010, 09:32
sadece servis değil boya korumayıda iyi yapıyorlar ben son serviste boya koruma yaptırdım. bundan önceki yaptırdıklarıma taş çıkartır. oldukça titiz çalışmışlar bide motor koruma eklenince araba sanki detaylı temzilikten çıkmış gibi olmuş. arabayı yıkattığım zaman parıl parıl parlıyor hatta şaka bi yana geçen hafta arabayı yıkatıp arkadaşımın yanına gittim adam bana her sene araba değiştirip değiştirmediğimi sordu araba o kadar gözüne yeni gözükmüş ki araç değiştirdim sanmış :) sağol müslüm abi dosta düşmana karşı

Ryu06
15/08/2010, 18:55
üstün otomotıv oy almıs ya burda :D ben atlıorum camdan hayatımda bu yasıma kadar 3 farklı araba sahıbı oldum yuzlerce farklı servıse gıttım gorduugm en kotu servıstır ustun otomotıv . sanayide yuzlerce ustayla muhatap oldum napıon gardaş dıe yanıma gelırlerdı hıc olmazsa samımı ınsanlar . ustun otomotıvde bı ılgısılzık bı alakasızlık ıscılık ınanılmaz kotu . tavsıye etmıorum bu yazımı okuyan arkadaslara bılgı olsun gıden varsa yınede canı yanacaktır.

crunonur
27/11/2010, 23:49
Ağaçlı ve Üstün otodan memnunum işaretleyen arkadaşlara hayretler içinde teessüflerimi sunarım :))

kesinlikle katılıyorum ağaçlıya bir kere gittim bir daha da düşünmüyorum.. Güler yüzden yoksun insanlar sıfır ilgi sıfır alaka..Yenimahalle Birmot'u çok beğendim ben ama kavaklıdereyi henüz kullanmadım..

vek66
28/11/2010, 00:37
kesinlikle ve kesinlikle kavaklıdere oto diyorum... birmot mu asla artık önünden gecmem bile

Budweiser
06/01/2011, 23:14
Dikkat eden oldumu bilmiyorum ama. Oy verenler bu kadar çokta buluşmaya niye bu kadar az kişi geldi. Bir şey daha dikkatimi çekti Ankarada GP ve Evo kullanıcıları diğer illere göre cidden çok fazla en azından ben günde forum araçlarından 1tane forum aracı olmayan ortalama 25 tane GP ve EVO görüyorum. Hatta dün Tandoğan metrosunun önünden geçerken karşı yönden gelen kırmızı bir GP var 06 BA plakalı içindeki abimizde kepli bir abiydi. O kişileride bi şekilde siteye çekebilirsek şahane olur hatta parti kursak yemin ederim iktidar oluruz..

EVOCU
07/01/2011, 09:59
Ali Uğurluya Oy Veren 7 kişiyi O Kadar Çok Merak Ettimki..:S Biriside Neden Oy Verdiğini Açıklıyabilirmi Rica Etsem? Fiat'ın Yerinde Olsam Bayiliği Alırım Ellerinden.. Aklını ve Aracını seven Tum Dostlar Her Yere Gidin ali Ugurludan Uzak Durun..

DooMAnfess
17/01/2011, 17:04
Ali uğurlu %4 iyi almış

mehmetsafran
06/03/2011, 12:37
Merhaba arkadaşlar
Ben de dün Kavaklıdere otoya aracımı götürdüm şu malum airbag arızası münasebetiyle. Karabük'te oturuyorum, ankaradaki diğer servisleri telefonla aradım aşşağı yukarı aynı fiyatı verdiler ama ben forumdaki yorumlardan dolayı Kavaklıdereye götürdüm. Müslüm Bey aracımla birebir ilgilendi, çook memnun kaldım bundan sonra fazla fiyatta verseler kesinlikle Kavaklıdereye götürürüm aracımı, (para her zaman önemli değil)çok teşekkür ederim Müslüm Bey ve servis çalışanlarına.

timurgoksel
19/09/2011, 01:44
kesinlikle ve kesinlikle kavaklıdere oto diyorum... birmot mu asla artık önünden gecmem bile

biz ne yapalım peki her sabah işe giderken önünden geçiyoruz ... :P

typhoon
03/10/2011, 19:09
Ben de geçen hafta forumlardaki (grande punto ve bravo forum) olumlu yorumlar üzerine Kavaklıdere Otoya gittim. Henüz bakım vakti gelmemiş olmasına rağmen Ankara'da kalacağım bir haftalık süre içerisinde aracımın bakımı yaptırdım. Müslüm Bey ile de bizzat tanışmış olduk. Çok da memnun kaldım herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..

ZAK1980
03/10/2011, 23:16
Ben de geçen hafta forumlardaki (grande punto ve bravo forum) olumlu yorumlar üzerine Kavaklıdere Otoya gittim. Henüz bakım vakti gelmemiş olmasına rağmen Ankara'da kalacağım bir haftalık süre içerisinde aracımın bakımı yaptırdım. Müslüm Bey ile de bizzat tanışmış olduk. Çok da memnun kaldım herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..
Muslum abının musterı pörtföyü
Ankara
Zonguldak
İzmir
Malatya
Bursa
Van
Antalya
Eskısehır
hay masallah gerıye kaç il kadı 73 galıba

must
10/11/2011, 22:24
Konuyu yeni gordum ben araci agaclidan almistim ve servis olarak da hep oraya gittim ilgi alaka gayet iyi geldi bana =D ne zaman gitsem hep yardimci oldular. Siz niye bukadar sikayetcisiniz anlayamadim valla. Evime cok yakin ve hergun onunden geciyorum diye orayi kullaniyorum ama gayet memnunum. Gerci belki de baska bi yere goturmedigimden ve ilk aracim olmasindan kaynaklaniyodur bilemedim=D

kesansporlu
17/12/2011, 23:54
Bugun Ankara Kavaklidere de puntomun ufak bir sorununu en iyi sekilde hallettiler. Muslum Bey ve ekibine sonsuz tesekkurler!

onur2901
07/01/2012, 19:08
Bugün aracımın ilk yıllık bakımını yaptırdım.Kavaklıdere Oto serviste yaptırdığım bakımdan çok memnun kaldım.Servise ilk girdiğim andan itibaren güler yüz, samimi yaklaşım, pozitif davranışlarından ve servis kalitesinden dolayı Müslüm abi ve tüm ekibine çok teşekkür ederim.Kavaklıdere Oto Servisinin farkını yapılan anketlerin yüzdelerinde görüyordum.Bugün birebir yaşadım kalitesinin farkını tekrar çok teşekkür ederim.

sedat06DF5649
07/01/2012, 20:42
ben birmotta yaptırıyorum ama hiç memnun değilim artık bende kavaklıdere oto servisindce yaptırcam birmotta hiç bir sorunumu halledemediler aksine daha kötü oldu herşey.

1ocak2011
07/01/2012, 21:41
ben birmotta yaptırıyorum ama hiç memnun değilim artık bende kavaklıdere oto servisindce yaptırcam birmotta hiç bir sorunumu halledemediler aksine daha kötü oldu herşey.

Servis Müdürü Erdem Bey ile görüştünüz mü?

sedat06DF5649
08/01/2012, 13:16
Servis Müdürü Erdem Bey ile görüştünüz mü?

saolsun hiç ilgilenmedi.

excoupe
11/01/2012, 11:39
kartaş maltepe şubesinde lpg taktırdım. Semehattin bey, 1 e 1 kendisi ilgilendi...Çok da güzel oldu. Hiç bir problem yok. Montaj, işçilik, ilgi, alaka memnun ediciydi.

alparslan
13/01/2012, 11:07
Ben lpg kiti montaj işini Konya yolundaki Kartaş ta yaptırdım. Orada Sedat ustanın ilgi alakası beni gayet memnun etti. Zaten Onun ilgisi alakası olmasa kartaşa tekrar arabamı götürmem. Yaza doğru arabanın 60.000 i geliyor. Sedat usta mı kavaklıdere mi ileride karar vereceğim.

Ardevo
26/01/2012, 10:22
Haftasonu 10.000 bakımı için Kavaklıdere'deydim. Gösterilen ilgi alaka ve faturamda indirim için Müslüm Bey ve ekibine teşekkürler.
Donan cam suyum için de çok uğraştılar sağolsunlar.
Stoplardaki buğulanma sorunu için de not aldılar, iyileştirilmiş malzeme geldiğinde aranacağım iletildi.

ara03
03/06/2012, 13:00
dün punto evoma kavaklıderede 20 bin bakımı yaptırdım..başta müslüm bey olmak üzere tüm servis çalışanlarına ilgi alaka ve güler yüzlerinden dolayı çok teşekkür ederim..anket sonuçları boşuna böyle diilmiş,sebebini gidince öğrendim
kavaklıdereyi kesinlikle tek geçerim

bigkabus
20/07/2012, 02:04
bugün puntomun 40000 bakımı kartaş-balgat (konya yolu ) yaptırdım , servis danışmanı onur bey sağolsun çok ilgili ve güler yüzlüydü . kesinlikle tavsiye ederim

ilkrin
17/08/2012, 05:25
Bunda zaten şaşıracak bir şey yok. Herkez hakettiği yeri bulur. Yukarıda adı geçen firmalar yaptıkları işten para kazanmıyorlarmı. Elbette kazanıyorlar. Amaç para kazanmak'dan ziyade önce hizmet ve esnaflık anlayışı çerçevesinde yürütülünce ortaya müşteri memnuniyeti çıkıyor ki bu da dostluğu, arkadaşlığı sağlıyor. Müslüm kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum, herşeyin en güzeli onların olsun.

2010 yılında girilen enrty hala bir tüketici tarafından gülümseme ile onaylanabiliyorsa gerçekten önemli bir iş yapılıyor demektir, sahur vakti bile bunu yazabilmek için güç bulmamı sağlayan Müslüm kardeşimiz ve çay-kahve servis eden kardeşimize kadar tüm ekibe GÜLERYÜZ başta olmak üzere tüm yaptıkları için teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum. Tüm İnananların Ramazan Bayramı kutlu olsun Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

06kaymak
17/08/2012, 10:03
çok teşekkür ederiz...

abdullahozkul
02/05/2013, 21:25
Kavaklıdere'nin oy oranı beni hiç şaşırtmadı bence dahada fark atar bunda önemli etkende müslüm abi tabiki:)ankarada olanlar bakım için hiç düşünmesinler kavaklıdere'nin yolunu tutsunlar pişman olmazlar şahsen ben ilk kez gittim tavsiyeler üzerine pişmanda olmadım:)

Le10ur
11/05/2013, 17:46
Kavaklidere dizel punto evo 40 bin bakim fiyati nedir bilgisi olan

vek66
12/05/2013, 12:41
Dün yaptırdım 40000 km bakımımı 612 tl ödedim.

GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi

cakal1010
16/05/2013, 13:20
61paylasim icin tesekkurler