PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çıkma Sis Farı

imdesign
25/03/2009, 15:59
mrb arkadasLAr Puntom için 1 çift çıkma sis arıyorum nereden buLabiLirim servisinden sordum hatrı sayıLır bir mebLa istiyorLar yardımcı oLursanız sevinirim. Birde bi sorum var arka sis i nasıL çift yaparım geri vites lambasını kaLdırıp öLe bişey oLuyormu_?? Tşk Ler...

femoli
25/03/2009, 16:49
İbrahim öncelikle hoşgeldin ..(önce kendini tanıtsaydın daha iyi olurdu..)

Çıkma sis bulamazsın bulsan bile dediğin gibi hatrı sayılır bir fiyata bulursun çünkü senin gibi çok kişi arıyor..

Arka sisleride çift yapmak için beyaz kısmı kırmızıya boyatıp geri kablosunu iptal edip sisten direk kablo çekmen gerek ...

Ogulcan.Öğüt
25/03/2009, 17:02
Cıkma sis bulabilcegini hiç sanmıyorum Hosgeldin.

imdesign
25/03/2009, 17:21
hos buLdum arkadasLar doqrudur kendımı tanıtmadım ( az bi zamandır burdayım da öLe qoz qezdırıyordum sadece..
nerelerde bakmak Lazım bi kac yerde arastırma yaptım ama detayLı deiL kısmetse konya ve ankaraya seyahat edeceqim nereLere bakmamı tavsiye edersiniz vede ne kadara mağaLoLur. bide beyaz lambayı boyarsam biraz sırıtmazmı ((

visions
25/03/2009, 17:24
bende cok aradım bulamadım serviste taktırdım 270 tl hersey dahil 8 taksit

Ogulcan.Öğüt
25/03/2009, 17:41
270 fazla bi fiyat deil serviste taktırabilirsin.

imdesign
25/03/2009, 17:44
270 fazLa deiLde tövbeLiyim ( en son zenon ampuLLere (H4 philips70 w.) 85 +kdv verdim haLA unutmam...

şekerlioğlu
25/03/2009, 18:28
arka sis i nasıL çift yaparım geri vites lambasını kaLdırıp öLe bişey oLuyormu

arka sis farının çift olmasının sana nasıl bir faydası olacağını merak ediyorum.hele geri vites lambasını iptal etmek nasıl bir mantık onuda anlamıyorum.
ve böyle şeylerin bir matahmış gibi yazılmasınıda hiç hoş karşılamıyorum.

imdesign
25/03/2009, 19:12

arka sis farının çift olmasının sana nasıl bir faydası olacağını merak ediyorum.hele geri vites lambasını iptal etmek nasıl bir mantık onuda anlamıyorum.
ve böyle şeylerin bir matahmış gibi yazılmasınıda hiç hoş karşılamıyorum.

sis Lambasını yaktıqımda arkadan sırıtan bir Lamba oLması hosuma qitmiyor.
geri vitesin lambasının yanması benım ıcın bisey ifade etmiyor qunumuzde yapıLan qorseL modifikasyonLarda qeri Lambası pek kaiLe aLınmıyor
vede böyLe seyLer benım hosuma qidiyor ki arabamdaki hiyerarşi ye önem qösteririm sayqıLar.

OzzY
25/03/2009, 19:59
sis olmadığı halde arka sis farının açık olması arkadan gelenleri ne kadar rahatsız ediyo farkında değilsiniz sanırım...

Linos
25/03/2009, 20:23

ve böyle şeylerin bir matahmış gibi yazılmasını da hiç hoş karşılamıyorum.

Bu doğru sözün için ellerinden öpüyorum abi... :thumbup1:

BSK
25/03/2009, 21:15
+1000 hikmet bey, ben de ters sellektör hatta projektör yaptırmak istiyorum arkamdan sellektör yapanlarda kullanmak için ama yaptırmıyorum neden? İnsan hayatına saygımdan...

MehmetFrt
25/03/2009, 22:00
bende cok aradım bulamadım serviste taktırdım 270 tl hersey dahil 8 taksit

hangi serviste taktırdın dostum?

Buremir
25/03/2009, 22:52
şahsen ben sis olmadığı halde önümdeki aracın arka sislerinin yandığını gördüğüm vakit iyi niyet dileklerimi sonsuz bir şekilde sunuyorum hele ki eğer hızlıysanız ve öndeki aracı biraz geç farkederseniz ki bende bir kaç sefer oldu frene bastığını sanıp ani fren yapıyorsunuz (serdar)ında dediği gibi insan hayatını hiçe sayan ...... çok bunlar bazıları için ufak yada önemsiz olabilir ama insan hayatı bu kadar önemsiz olmamalı sevgiler...

isteyen arkadaşlara sis farı temin edebilirim

sait onur
25/03/2009, 23:47
TRAFIK HAYATTIR...lutfen suruculerı yanıltmayalım, aksesuarları bılınc dısı kullanmayalım.

imdesign
26/03/2009, 12:20
çift sisi eLbette aksesuar oLsun diye yaptırmak istemiyorum sürüceLere sonsuz saygımız var sadece sisLi havaLarda yaktıgımda arkadan sırıtması hos oLmuyor demek istemistim...

narkoz30
26/03/2009, 12:39
Şehir içinde yakarak gezerseniz sisleri ve gıcık bir memura da denk gelirseniz temiz bir ceza yersiniz arkanızdan yollarlar. Ben yakmıyorum sislerimi. Süs olsun diye duruyor işte.

arslanbicakci
26/03/2009, 20:52
Şehir içinde yakarak gezerseniz sisleri ve gıcık bir memura da denk gelirseniz temiz bir ceza yersiniz arkanızdan yollarlar. Ben yakmıyorum sislerimi. Süs olsun diye duruyor işte.

bana lazım 270tl bu krizde ii para yane:agri:gonderirsen alırım yani boşa durmasın arabada

memox
27/03/2009, 00:13
sis olmadığı halde arka sis farının açık olması arkadan gelenleri ne kadar rahatsız ediyo farkında değilsiniz sanırım...
Sis olmadığı halde öndeki sis farlarının yanmasıda rahatsız ediyor... Herşeyi gerektiği yerde kullanmak lazım. Önceliklede diğer sürücüleri düşünmek lazım.
Yabancı bir ülkede kırmızı ışıkta durunca öndeki sürücüyü rahatsız etmemek için farlarını kapatan insanlar görmüştümde aklım almamıştı.. Almaz tabi benim aklım ben şehir içinde uzunlarla gezilen bir ülkede yetiştim :)

visions
27/03/2009, 12:07
erkay otomotiv istanbul 270 tl arka sis e baglanıyor ..

visions
27/03/2009, 12:08
hangi serviste taktırdın dostum?

erkay otomotiv
istanbul

Stalker
27/03/2009, 13:52
Ben de soldan kazalı bir araçtan çıkması muhtemel hasarsız bir sağ ön far bakıyorum, belki denk gelirim :)

femoli
27/03/2009, 17:01
mert cihanda far var çıkma bir danış istersen...

Stalker
27/03/2009, 17:56
O sanırım çiftini satmak istiyordu, bana tek sağ lazım ama sormakta gene fayda var. Bulduktan sonra ilk iş sana bir uğramak olacak :D

Buremir
27/03/2009, 23:23
Ben 270 tl vericem bir de arka sislere bağlatıcam sebep neden arka sislere bağlıyorlar işin kolayına kaçmasınlar ben ayrı hat çektiririm

tiesto_33
09/06/2009, 01:30
slm banada bir yardımcı olursanız çok sevinirim msn adresim tolga_kole8@hotmail.com garantiyle ilgili sormak istedigim şeyler var siteyi kullanmayı tam beceremiyom kusura bakmayın :****(

kukart
09/06/2009, 20:31
300 TL verene benim sisleri söker veririm :) cidden !

micrasaxo
09/06/2009, 22:26
valla bende aramaya baslıcam cıkma saglam bulursam takıcam

usermm1
10/06/2009, 16:29
Önceki arabamda ön sis farı vardı, kaç kez sisli havada kullandım hiçbir işe yaramıyor. olmayanlar taktırıp parasını sokağa atmasın. ha yakışıklı olsun diyorsanız o başka..

imdesign
10/06/2009, 16:50
300 TL verene benim sisleri söker veririm :) cidden !
kablo takımı tuşLarı vs. sinide verirsen anLaştık :)

jarahar
26/06/2009, 17:56
arka sis konusunda ilginç bir vaka yaşadım,anlatayım..
şehirlerarası yolda dar bir mevkiide önümdeki kamyondan yol istedim,vermedi artık güvenlik gerekçesi ilemi gıcık olsun diyemi,çaktım uzunları verdim onun aynaya gidiyoruz nasıl olsa pes edecek derken adam arkasındaki çift sis farını bir açtı ben tabii kör oldum,ama koptum gülmekten,hiç beklemiyordum,bende espri olsun diye komple bütün farları kapadım adam güzel bir korna çaktı ve yavaşladı gecti sağa,geçerken birde selamlaştık,
bazı sürücüler bilmeden yada bencillikten komple uzunları kullanıyor onları pes ettirmek için geçerli bir yöntem bence :)

imdesign
26/06/2009, 18:13
benimde başıma geLdi marmarise giderken artık yoruLmuşum öLmüşüm 14 saat araba kuLLanmışım gözLerden uyku akıyor o rampaya geLdim tmm dedim çok şükür gece saat 2 fLn dı arkamdan bişey geçti oneydi ALLahım ALi samiyende o kadar Lamba yoktur :D ben geçici bir körLük yaşadıktan sonra kaptırdım arkasından verdim uzunLarı şimdi ALLah var Bmw nin de farLarı mükemmeL di sonra adam yawasLadımı durdumu artık tam göremedim o sıra haLa tavşan gibi bakıyordum ben :D:D bu arkaLarı yaktı aha dedim yoL bitti sağım soLum yok dedim tmm buraya kadar sonra azjık viraja geç girmişim azjık böLe nası desem 5 cm daha geç girsem viraja kefene girecektim arka sisLer bazen feNaa oLabiLiyor :)

Delidavsan
27/06/2009, 03:58
Ben de soldan kazalı bir araçtan çıkması muhtemel hasarsız bir sağ ön far bakıyorum, belki denk gelirim :)

sahibinden.com'da cok ucuz orjinal hasarsiz farlar var.

Buremir
12/07/2009, 02:28
elimde 1 takım içi beyaz olan sis farı bulunmaktadır sıfırdır fiyatı 150 tl dir ilgilenen arkadaşlara duyrulur