Orijinalini görmek için tıklayınız : Auto King'e hayatlarında birkez yolu düşenler
ankaradaki arkadaslar kaskomun mını onarım paketı kapsamında şaşmaz outo kıng de tampondakı bı kac yer ıcın tum tamponum boyandı ama boyattığıma bın pişman oldum cila olayını cok kotu yapmıslardı 2.kez goturmek zorunda kaldım sozde duzeltıldı usta bazı yerlere cila atmayı unutmus buda maeret nasıl iş yapıolarsa artık.. kasko sırketıme bu konuyu bıldırcem en yakın zamanda sizinle de bu konuyu paylasmak ıstedım..
Ogulcan.Öğüt
25/03/2009, 00:01
Son aylarda Auto King hakkında duydugum 4 - 5 şikayete bir tanesi daha eklendi Gözüm korktu. Daha Auto Kinge Gelmem. :D:D
çeşitli yerlerde 15cm kısa 4-5 tane hafif çizik ve 2x3cm lik lokal boya isteyen ön tampon var.. haftaya gitmeyi düşünüyordum.. başka alternatifi yok sanırım.. mini onarım sadece autokingi kapsıyor değil mi? servislerde yaptırınca kaskoyu bozuyorlar sanırım..
çeşitli yerlerde 15cm kısa 4-5 tane hafif çizik ve 2x3cm lik lokal boya isteyen ön tampon var.. haftaya gitmeyi düşünüyordum.. başka alternatifi yok sanırım.. mini onarım sadece autokingi kapsıyor değil mi? servislerde yaptırınca kaskoyu bozuyorlar sanırım..
ewet sadece outo kıng kasko falan bozulmuyor ama araca ozen gostermelerını sağlamaya calıs bence..onlar memnunıyet anketıde doldurtturuolar aracı teslım alınca..o ankettede saolsun abı onu ısaretleme bunu ısaretle dıolar cok onemlıymıs onlar ıcın..bi kac sikayet duydum diince ozen gosterceklerdır..D
Ben karar verdim autoking de olay ustada bitiyo...
2 kere marea girdi çok güzel yapıldı
1 kere cmax girdi oda güzel ton farkı vs yok
1 kerede GP girdi koca kapı bariz daha koyu.
bu gün auto kinge bıraktım bakalım sonuç ne olacak.inşallah yakut kırmızısını tutturamamaları gibi bi sorun yaşamam.
tabi sizlerde yaşamayın.
o çizikler için sol arka tamponu plakalığa kadar boyayacakmışlar.
inşallah bu ilk ve son olur.
kazasız sağlıklı günler...
Valla bende tamponun altında ufak bir çizik var oraya mudahale ettirecem tamponu komple boyarız derlerse :S
Benimde ön tampondaki ufak çizikler için gitmeyi düşünüyordum fakat gözüm korktu. Öylece kalması daha iyi sanki :)
narkoz30
26/03/2009, 12:47
benim araca siteye giren bir okul servisi arkadan vurmuş ufacık bir göcük var çamurlukta görünmüyor bile sürtünmeden çıkan siyah kaucuk izini de pasta cila ile çıkardım ama içime sinmedi ustaya gösterdiğimde bu araçlar şahin dogan gibi değil çift katmanlı saçtan yapılıyor ancak içeriden müdahale ederek düzeltemeyiz çektirme yapılıp çekiçlenecek sonra parça boya uygulayacağız 100 lira tutar dediler 10 cm lik bir göcük için bu çok geldi bana bi de aracın orjinalliği gidecek bende böyle kullanıyorum acaba otoking e gitsem kasko bozulmadan yapılabilir mi bu tip göçükleri boyaya zarar vermeden düzelten yerler varmış diye duymuştum.
auto king mini onarım kapsamında kaskoyu bozmadan yapar ancak boyasız uğraşmaz boyar geçer :D
o göçük için bakmıssın arabayı komple boyayalım derler..D
bu gün auto kinge bıraktım bakalım sonuç ne olacak.inşallah yakut kırmızısını tutturamamaları gibi bi sorun yaşamam.
tabi sizlerde yaşamayın.
o çizikler için sol arka tamponu plakalığa kadar boyayacakmışlar.
inşallah bu ilk ve son olur.
kazasız sağlıklı günler...
benımde bu sekıldeydı işte komple boya dıcek kacarı yok..D
Benimde ön tampondaki ufak çizikler için gitmeyi düşünüyordum fakat gözüm korktu. Öylece kalması daha iyi sanki :)
Ben eski yerlerindeyken 2 kere gitmiştim ve çok memnun kalmıştım. Bizim Oktay götürmüştü en son fakat o pek memnun ayrılmamıştı. Araç boya için beklerken camlarını açık bırakmışlar arabanın içi toz içindeydi ancak geri eski haline getirdiler ;)
Ogulcan.Öğüt
29/03/2009, 00:12
Ustasına göre değişiyo birazda şans işi.
badboy1980
29/03/2009, 04:11
Geçen hafta, aracımdaki ufak çizikler ve koltuktaki sigara yanığı için gittim AutoKing'e. Tabi ki kaskodan halletmek için. Valla şok oldum desem yeridir. İnternet sayfalarında boyasız göçük düzeltme falan yazıyor ama hikaye. Ufacık çizikler için adam resmen, arabayı resim kağıdı zannetti :poster_s:. Orasını komple boyamak lazım, burasını komple boyamak lazım :D. Döndüm adama "hocam arabayı komple boyadık şimdiden" dedim. Bir de üstüne, "cihazla kontrol edilirse, belli olur" dedi. Ben de en sonunda, siz şu koltuktaki sigara yanığını tamir edin dedim.
Akşamda altım TurtleWax'ın renkli cila+rötuş kalemini kendim kapattım. %100 kapatmadı ama gözüme gözükmüyor. Yine de kara sizin.
Tamponun komple boyanması arabanın orjinalliğine bir zarar getirmz değil mi arkadaşlar?
biz ostimdeki autoking'de marşpiye ile kapının altını boyattık memnun da kaldık..ilk önce fiat servisine gittik ama onlar nerdeyse bütün arabayı boyamak isticekler aç gözlüler :D
Geçen hafta, aracımdaki ufak çizikler ve koltuktaki sigara yanığı için gittim AutoKing'e. Tabi ki kaskodan halletmek için. Valla şok oldum desem yeridir. İnternet sayfalarında boyasız göçük düzeltme falan yazıyor ama hikaye. Ufacık çizikler için adam resmen, arabayı resim kağıdı zannetti :poster_s:. Orasını komple boyamak lazım, burasını komple boyamak lazım :D. Döndüm adama "hocam arabayı komple boyadık şimdiden" dedim. Bir de üstüne, "cihazla kontrol edilirse, belli olur" dedi. Ben de en sonunda, siz şu koltuktaki sigara yanığını tamir edin dedim.
Akşamda altım TurtleWax'ın renkli cila+rötuş kalemini kendim kapattım. %100 kapatmadı ama gözüme gözükmüyor. Yine de kara sizin.
ya bence yapacakları ıslemı bedava yapacakları ıcın oylle davranıyolar sankı cebıne gıtcek o para..bence bu auto kıng yerıne baska bı fırma gelmelı ayağını kaydırmalıyız..
Tamponun komple boyanması arabanın orjinalliğine bir zarar getirmz değil mi arkadaşlar?
hayır adamaklıılı yapılırsa hıc bı zararı yok kımsede anlamaz boyandıınıda..
ssss2292
31/03/2009, 01:58
benzer şekilde benimde ikitelli auto kingde tampon ve kapı mini hasardan işlem gördü
teslim aldığımda fark ettim ki ikiside işlem görmemişti çok kötüydü tekrar götürmek zorunda kaldım
Arkadaşlar, bir tanıdığım mini onarım kapsamında aracını Auto King e götürecek yakında.Ancak Ankarada sanıyorum Şaşmaz ve Ostimde olmak üzere 2 şube var.Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? Ben hiçbirini bilemiyorum.O yüzden öneride bulunursanız sevinirim.Bazen buralarda sorunlar yaşanabiliyor malumunuz...
biz ostimdekine bir kere gitmiştik memnun da kaldık.
çorlu autoking e gittim ufak tefek çizikler için şu gün gelin sonra 2 gün araç bizde kalacak dediler.. tüm yapacakları toplam 6 saat sürermiş neden 2 gün bizde kalacak dediler anlamadım.. her yapılan işlem için gerekli süreler sitelerinde belirtilmiş.. randevu vermenin mantığı bu değil mi zaten.. işçiliklerini bilemiyorum yalnız çorlu autoking hoşuma gitmedi..
ismetarisal
18/05/2009, 23:16
ben izmit autoking e gittim 6 ay kadar önce birkaç çizik için.çizilen bölgeyi ölçtüler 2 cm fazlanız var ya hasarsızlık bozulur yada farkını alalım dediler ben de aracı alıp çektim gittim.ben de bir daha gitmem açıkçası
Türkiyenin gerçeklerinden biri daha işte. Standart diye bir şey yok ne fiat servis lerinde ne autoking de ne de diğer şirketlerde. Bir yerde gördüğünüz hizmeti başka bayi de aynı şekilde yapmıyorlar ya da yapamıyorlar.. aynı kapasite ve özveriyle çalışmıyorlar vs.
mrb arkadaşlar, ben bir kez gittim auto king e, bundan sonrada asla gideceğimiği sanmıyorum. mini onarım kapsamında bi gideyim dedim. sag on kapı ve sol arka kapıda yarım milimetre bile olmayan en cok 2-3 cm lik sadece boya çiziği vardı iki kapıdada. bunlar lokal boya yapcaz cart curt dediler. kapıları tamamen boyadılar. tamamen boyamalarınıda bir tarafa attım rengini tutturamadılar. titanyum gri arabanın kapıları vals mavisinemi ne boyamışlar anlamadım. tekrar gittim bi ara gel düzeltelim dediler. bu seferde kırmızıya falan boyarlar diye korkuyorum. utanmadan birde biz lokal boya attıkta cile bunun rengini değiştirmiş diyorlar. hangi ustaya sorsam cila renk değiştirmez diyor. hadi cila bile renk değiştirmiş olsa, adam gibi cila yapsalarmış. kimseye tavsiye etmiyorum. bence bunların amacı arabanın kapıyı full boyayıp kasko şirketinden daha çok para almak.
sakın kanmayın auto king in mini onarım laflarına. lokal boyarız bilmem ne ederiz zırvalıklarına.
şimdi ben bu arabayı satacak olsam, alacak adama bi ton dert anlatacam. arabanın fiyatınıda düşürdüler resmen. böyle ufak tefek çiziklerinizde gidin bir ustaya verin 20-30 tl. mis gibi yapar.
düzenleme: bu durum şaşmaz auto king de oldu
autokingin yaptığı işlemlerde renk değişikliğine neden olan vernikmiş
lokal boya yapıp parçayı komple vernikliyolarmış(metalik araçlarda böyle olması gerekiyomuş)
ama bu neden renk değişikliğine neden oluyo bilmiyorum. bide tabii lokal boyada olsa ölçüm yapıldığında vernikten dolayı komple boyalı olarak görünüyo
ya benim de tamponda hafif çizikler için gidecektim izmirdeki yeni yerine. ama baya bi korktum yani. Sanırım tavsiye eden pek yok galiba.
hafif çizikler için boya koruma öneririm.
Arkadaşlar öncelikle kısa bir bilgi vereyim, Ankara'daki Şaşmaz ve Ostim'de bulunan Autokingler aynı kişiye ait.
Geçen hafta, sağ ön koltuğumda bulunan kurşun kalem arkası kadar büyüklükte sigara yanığı için Şaşmaz Autoking'e gittim. Arabayı 15 dakika sonra teslim ettiler. Sonuç felaket. Adamlar kumaş üzerine silikonu sıkıp toz kumaş boyası atmışlar. Ben de memnuniyet anketinde olumsuz işaretlemeler yaptım. Usta gelip, abi çok zor durumda kalırız anketi değiştirebilirmiyiz demesin mi.
Bütün sinirim tepeme çıktı. İnternet sitelerinde gösterdikleri hikayeler canlandı gözümde bir de yaptıkları işe baktım. Neymiş efendim bu kumaşa ancak bu kadar olurmuş. Ben de aldım arabayı Kavaklıdere Servise Müslüm Bey'in yanına gittim. O da görünce şok oldu. Kaskodan değiştirelim dedim, kasko autokinge yönlendiriyor ve değiştirmiyormuş. Sağolsunlar Şaşmaz Autokingin sahibini aradılar, tekrar gittim. Maalesef ikinci deneme de hüsran. Bunun üzerine biz bunu kumaş özelliği sebebiyle yapamıyoruz diye sigortaya mesaj attılar. Şimdi koltuk kılıfının gelmesini bekliyorum. Kasko delindi ama umrumda bile değil. Sürekli gözüme batıp sinir olacağıma canım sağolsun.
Bu arada Müslüm Bey ve kardeşine yakın ilgilerinden dolayı teşekkürler. Adam gibi adam bir onlar var heralde piyasada.
banada aynısı oldu (mareada)
yine yolum düştü sanırım :) arka çamurlukta vardı bi sürtük doğrulup boyancak önceki şikayetlerimi belirttim bakalım nasıl olcak :)
HasanAliz
06/06/2009, 23:10
İstanbul İkitelli ya da maslak için yorumlarınızı alabilir miyim? işi düşen vs var mı aranızda??
eylül - ağustos gibi ( tatilden geldikten sonra ) autoking e uğramam gerekiyor.
aracımda 3 adet 1cm -2 cm çapında seyir halinde taş atlaması sonucu oluşmuş iz/göçük mevcut. belli bile olmuyor gerçi ben bile çoğu zaman göremiyorum unutuyorum yerlerini :) ama bunları yok etmek istiyorum. aynı zamanda tamponun bir yerinde 1 cm çapında boya kalkması oldu nedenini bilmiyorum.altında sac gözüküyor. (bu kısım birmotta boyanmıştı) bunuda artık görmek istemiyorum.
boya korumayı yaptırdım ve ekimde de revizyonu var dediler. tekrar bi katman daha koruma atılacakmış. o zaman kapatırlar diyorsun yani.
Selamlar arkadaşlar,
Aracım Grande Punto T-Jet 3 kapı,
Biraz önce İkitelli'deki AutoKing'den aldım aracımı.Hesapta KoçAllianz'ın mini onarım paketinden yararlandık,yararlanmaz olaydık.Aracı teslim ettiğimde pırılpırıldı,bu akşam bir aldık,sol ön jant bariz vurulmuş,yine aynı tarafın lastiğinin yanak tarafından atma var.Aynı zamanda sağ ön tarafta da vurma var.Teslim alırken hemen arkadaşla belirttik.Çok şaşırmadılar gibi bir intiba edindim.Tutanak tuttuk.
Bu arada aracın içi leş gibiydi,her taraf macun tozu,ellemedik yerini bırakmamışlar,klima son kademede çalışıyor ve radyoda Power FM cıstak cıstak.Hadi bunları kullandın bari kapat,sil,temizle.Ben de işimde el malını kullanıyorum ama böyle hor kullanmıyorum.Bu kadar kötü iş yapan bir yerle karşılaşmayalı epey olmuştu,hatırlamış olduk.
5000km'deki aracımdan resmen soğudum.Hepinizin bilgisine de sunarım.Kolay gelsin size.
Arkadaşlar,
Genel olarak anlaşılıyorki autoking ucuz işçilik. Ayrıca bir çok arkadaşın ufak çiziklerden dolayı boya yaptırdığını görüyorum ancak hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar, ilk olarak nasıl ve ne büyüklükte boya olsun satış sırasında hemen belli olur ve siz her ne kadar çizikten dolayı desenizde inandırmak güç .Bir arkadaş için araç arıyoruz boya var denildiği zaman başka numaraya geçiyoruz. Eğer çizikler çok büyük değilse size boya koruma öneririm. Bu arada Autoking ile ilgili uyarılara teşekkürler.
siyah rüzgar
17/06/2009, 10:30
arakadaşlar yadıklarınızı okuduktan sonra gözüm korktu. maslaktaki auto king e gidecektim kapıdaki göcük için.
ayrıca dün auto kingi aradım mini hasar hakkında bilgi almak için kasko başlangıç yılını sordular 2008 dediğim de ise toplamda 250+kdv ( 3 mini hasar hakkının toplamı) oranında mini hasar dan faydalanabilecekmişim, eğerki 2009 da başlasaymış 3 mini hasar da sınır koyulmadan gereken neyse o şekilde yapılacakmış. bende hemen poliçeme baktım böyle bir ibare yok bugün euroko kaskoyu arayıp durumu öğreneceğim.
jackaldawson
23/06/2009, 14:33
Sevgili arkadaşlar bende sizinle basımdan geçen bir anıyı paylaşmak istiyorum anadolu sigortdan kaskoluyum.bir ay önce aracımı park ettikten sonra ruh hastası kişi yada kişiler tarafından çizilerek zarar verildi.kime sorduysam aracın rengini tutturamayacaklarını ve aracın sağ tarafının komple boyanması gerektğini söylediler ne yazıkkı yetkili servisi dahil ne yazıkki zaten herkez şikayetçi onlardan.arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Çorlu auto kınge gittim.hasarlarımı tek tek tespit ettikten sonra hangi işlemlerin yapılacağını nekadar alanın boyanıp verniklendiğini ayrıntılı bir şekilde anlatılar.ilgi,alaka,bilgilendirme harika bu ülkede böyle işletmelerin olduğunu görmek gurur verici..aracımı randevu gününde bıraktım fakat içimde endişe biraz vardı açıkcası.Ama aracımı almaya gittiğimde sonuç muhteeşem harika adamlara helal olsun.en ufak renk farkı yok.aracımı aldıktan sonra boya koruma içinde tekrar onlara bıraktım.sonuç aracım sanki sıfır anahtar teslim.parlaklık canlılık muhteşem tamamen showroom daha yeni çıkmis gibi.diğerlerini bilemem ama çorlu 1 numara
ben de bugun bıraktım aracımı, bisikletlinin biri ters gelip arabaya carptı ve ciddi 2 cizik olustu sol ayna kırıldı. aynayı kaskodan hallettim ama cizikler için autoking'e gittim. daha once civic'i vermiştim bagajdaki göçük için 10 numara halletmişlerdi. gene sorun olmayacagını dusunuyorum. profesyonel calısıyr konya'dakiler
smartmavi
23/06/2009, 17:20
autokingin yaptığı işlemlerde renk değişikliğine neden olan vernikmiş
lokal boya yapıp parçayı komple vernikliyolarmış(metalik araçlarda böyle olması gerekiyomuş)
ama bu neden renk değişikliğine neden oluyo bilmiyorum. bide tabii lokal boyada olsa ölçüm yapıldığında vernikten dolayı komple boyalı olarak görünüyo
o halde benim korkmama gerek yok, benim aracım metalik renk değil, renk farkı olmaz sanırım...
ben hersene çizikleri yaptırıyorum bi kerede göçük düzelttiler 10 numara için rahat olsun g puntoyu yeni aldım bir iki çizik var camurlukta onuda yaptıracagım millet boyatma falan diyo satarken fiyatı etkiliyomus ama aldırmıyorum ben arabanın ticaretini yapmıyorum ki
gokhan.bey
03/07/2009, 09:51
benim önceki aracın arka sağ kapıda başka aracın kapı çarpması sonucu ufak göçük vardı otoking sağolsun parça boya ile düzeltti aradan 6 ay sonra ön sağ kapıda vernik kabarbası gördüm şaşırdım çünkü önde bişey yoktu peugeot 206 idi arabam gittim servise adamlar bu kapı boyalı dediler şaşırdım sonra düşündüm otoking arkayı tamir ederken zımpara makinasını ön kapıya kaçırmış çünkü arkadaki yama ön kapıya yakındı sonra çaktırmadan boyamışlar sonra bastım kalayı itiraf ettiler ama ne fayda kapı boyandı beş para etmezler kapıdaki çıtaları bile kırıp silikonla yapıştırmışlar hepsi kalkıyodu hiç birini telafi etmediler bir tek detaylı temizlik yaptılar o gelip geçici yani bence son adresiniz olsun BURSA otoking
auto kıngden tampondaki hafif cizik icin randevu almıstım hemde randevum yarın ama gitmemeyi düsünüyorum..metal aksam icin asla gitmem auto kinge ama plastik kısım die randevu almıstım ondanda caymak üzereyim :S
emresan87
07/09/2009, 13:47
aracınızı autokingten alırken özellikle tamirat görmüş bölümlere dikkat edin. Benim aracımın arka tamponunda ufak 1-2 sorun vardı, onlar yapıldı haziran ayında, fakat eve gelince farkettim ki arka tamponun sağ kısmında hafif dışarı çıkıklık var, birkaç milim kadar. Ankara ostimdeki autoking e gitmiştim. Ha renk vs. açısından bi sorun yoktu, tertemizde verdiler arabayı, ama dediğim gibi ufak çıkıklık ilk günler biraz canımı sıkmıştı. gerçi şimdi görmüyorum bile :)
HasanAliz
07/09/2009, 22:35
bende autokinge gidecektim ama internette bunlarla ilgili bir tane düzgün birşey okumadım. o kadar şımarmışlar ki ( rakip yok maalesef) hiçbirşey umurlarında değil.
benim aracımda 1 yerde boya kalkması ,bir derin çizik,3-4 tane taş vuruğu olmasına rağmen autokinge gitmiyorum. aile dostu bir kaportacı var ona gidecem bir ara.
benimde bugün işim düştü gittim adana autoking e sağ arka kapı kemer altını biraz sürttüm otoparktan çıkarken biraz göçük oluştu 20-30 cm kadar hepsi bu gittim işte baktılar kapının komple boyanması lazım boyayı yapmamız sadece 2 saat sürer dediler kaskon delinir dediler açıkçası sogudum sonra servise gittim adam tam tamına 5 dakikada orjinal boyayı yaptı önce bi pasta çekti ardından rötuş tamamdır çökük biraz kaldı ama en azından 7 aylık aracın komple bi kapısını boyatmaktan iidir açıkçası hiç memnun kalmadım hizmetinden autokingin.
benimde bugün işim düştü gittim adana autoking e sağ arka kapı kemer altını biraz sürttüm otoparktan çıkarken biraz göçük oluştu 20-30 cm kadar hepsi bu gittim işte baktılar kapının komple boyanması lazım boyayı yapmamız sadece 2 saat sürer dediler kaskon delinir dediler açıkçası sogudum sonra servise gittim adam tam tamına 5 dakikada orjinal boyayı yaptı önce bi pasta çekti ardından rötuş tamamdır çökük biraz kaldı ama en azından 7 aylık aracın komple bi kapısını boyatmaktan iidir açıkçası hiç memnun kalmadım hizmetinden autokingin.
Serviste kolayca hallolmuş anlaşılan, bence de doğru karar komple boyamama,
Güle güle kullan...
Murat Gürakan
11/03/2010, 01:42
Ben bir kere gittim dahada gitmem. Salaklar yanlış boya yaptılar ve adamların parmak izi başka yerlere çıktığından onun dışında bir parçayı daha boyadılar yani bir parça çzikten boyanırken iki parça oldu :( Neyse resimlerini falanda çektimde allahtan yarın bi gün başıma dert olmaz:D
aracı 2. el olarak aldık ve tamponun alt tarafında çok ve büyük çizikler vardı.uzun derin ve siyah plastiğini çıkarıcak kadar. kardeşimle onları bir güzel rotüş yaptık.bayada güzel oldu.tabi aracın rengide önemli.sevgiler
bizim aracın tamponuna otobüs egzozu girmişti ve kaldıemıştı baya tamponun bi bölümünü auto king de gayet güzel bi sonuç almıştık ama geçen gün tekrar götürdüm aracı çizikler için burası kolmaz şurası olmaz bunlar küçük hasar kapsamına girmez diye hiçbi şe yaptıramadıım kaputta ufak bi taş izi var diye bütün kaputu boyayacağız diyorlar kapıda ufak bi göçük var diye komple kapı sacı değişecek diyorlar abarttılar o gün yani
Arka tamponda hafif bir çizik var, AutoKing Eskişehir'in açılmasını bekliyorum. 15 Mart Pazartesi günü açılacakmış, kaskoyu deldirmeden yapabileceğim bir şeyse denemek istiyordum ama tereddütte kaldım şimdi.
10 000 bakımına az kaldı, heralde 1 yıl dolmadan 10 000 dolacak o zaman servise sorarım olmazsa.
fiesta33
13/03/2010, 22:27
arkadaşlar...ben mersin autokinge ilk defa uğradımi ön camda manda gözü ve yıldız çatlağı vadı...resmen yok ettiler tek bir nokta kaldı...çok şaşırtılar...memnun kaldım ...mersinde herkese autokinggi tavsiye ederim!
SpyHunter33
13/03/2010, 22:31
Osman Konu abicim :) öncelikle aramıza hoş geldiniz ilk mesajınız galiba mersinden birilerini de görmek beni sevindirdi tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız da çok memnun oluruz. Ayrıca o çatlağı nasıl yok ettiler şaşırdım kaldım doğrusu :) güle güle kullanın...
arkadaslar ön tamponun alt kısmını,yola park edılmemesı ıcın konulan ufak cubuqa vurdum ve sonucunda gocuk meydana geldı tampon la kaput arasında orjınal bosluqun harıcınde ayrı bı bosluk olustu tamponun bı kac yerınde daha cızıkler mevcut auto kıng e goturdum aracı ve dırek butun herseyı duzeltıp komple boya yapacaklarını belırttıler sızce bu durum nasıl olur ?
Tamponum sağ alt köşesinden yırtılmıştı,birde rötuş yapılması gereken çizik vardı.
Maslak Atatürk Oto Sanayi deki Auto King e verdim.Yırtık onarıldı,diğer alanada lokal boya yapıldı.Tamponu komple boyamadılar,süper oldu.Şubeden şubeye fark ediyor tabiki.
aracıım tampon komple boyandı gayette sorunsuz ve muhtesem oldu ellerınden gelenın fazlasını yapmıslar super otesı olmussss
34ozkankurtuldu34
22/04/2010, 08:09
Siz neden birçok kasko şirketinin Auto King,le anlaşması oldugunu sanıyorsunuz ne olursa olsun bir iş yapılırken başında olmazsanız işleri sallıyorlar tavsiyem gidin işin başında durun memnun olmadıgınız yerleri anında dile getirirseniz mecbur ilgileniyorlar.
Eylemlerim devam edecek...
Nisan ayında ikitellideki autokinge gittim tampon yırtığı için. 3 nisandı, kaskom yoktu ve bana 26 nisana gün verdiler. 260tl masraf çıkardılar altta 10cm lik yırtık için. İçersi ve dışarısı tıklım tıklım araç doluydu. Sonuç olarak sanayide 50TL ye oksijen kaynağıyla eriterek yapıştırttım, boya atılmadı ama güzel oldu.
Servise araç verdiğinizde bazı onarımları autokingde yaptırabiliyorlar. Çünkü çoğu servis tampon tamiri gibi işlere girmiyor.
kara kız
22/04/2010, 12:52
benim araca siteye giren bir okul servisi arkadan vurmuş ufacık bir göcük var çamurlukta görünmüyor bile sürtünmeden çıkan siyah kaucuk izini de pasta cila ile çıkardım ama içime sinmedi ustaya gösterdiğimde bu araçlar şahin dogan gibi değil çift katmanlı saçtan yapılıyor ancak içeriden müdahale ederek düzeltemeyiz çektirme yapılıp çekiçlenecek sonra parça boya uygulayacağız 100 lira tutar dediler 10 cm lik bir göcük için bu çok geldi bana bi de aracın orjinalliği gidecek bende böyle kullanıyorum acaba otoking e gitsem kasko bozulmadan yapılabilir mi bu tip göçükleri boyaya zarar vermeden düzelten yerler varmış diye duymuştum.
çıtkatman falan hıkaye eger arkasına cekiç giriyorsa rahatlıkla boyatmadan duzeltirle..benim sol on camurluga olmustu gecenlerde ..koca gocuk cekıclenerek duzeldıltı sadece ufak bir nokta kaldı..boya falanda yapılmadı..para tuzafı hepsii
HasanAliz
25/04/2010, 01:33
bende ikitelli autokingden aracımı dün teslim aldım. kapıda sürtmeden dolayı oluşmuş çizikler vardı. boya kalkmıştı. tereddütte kalarak gittim ama çok memnun döndüm. gerçekten iyi iş çıkarmışlar. bir güzelde yıkayıp öyle teslim ettiler aracımı.
farukileri
25/04/2010, 02:14
Ankara OSTİM'deki Auto King'e babamın aracını götürmüştüm bu yaz.Zonguldak'da uva için bulunduğumuz sırada park yerinde küçük bir çarpışma yaşanmıştı ve sağ arka çamurluk ile kapıda çok küçük hasar vardı.27 Ağustos'ta aracı bırakıp 29 Ağustos'ta almıştım;ve adamlar tertemiz yapmışlardı arabayı.Ankara'da işi düşecek olan olursa OSTİM Auto King'i tavsiye ederim kendilerine...
benimde kaportada 2 3 cm lik birkaç göçük var fazla göze batmayan bende autoking e gidip yaptırmayı düşünüyodum ama bu kadar şikayet görünce
Å�kayetVar / Å�kayet Oku / Auto King (https://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/494/f/8995/g/Yetkili+Bayii-Servis) alternatif aradım ve buldum ama DR VINYL - Tampon, deri vinil, boyasız göçük, sigara yanığı, göğüs kapı döşemesi (https://www.drvinyltr.com/site/ulasim.php)
bu firmada mini onarım yaptıran varmı birçok kasko firmasıyla anlaşmalılar
gorefest
03/05/2010, 14:40
1-2 hafta önce İzmir Autoking'e 1-2 bölge ve tampondaki ufak göçükler için gittim. Sonuç gayet memnun ediciydi. Çok küçük bir sigara yanığı da vardı arka koltukta onu da gayet başarılı halletmişler.
Eskişehir de de açıldı. 71 evler mevkiinde. duyurulur....
filatron
05/05/2010, 03:12
Benimde arka kapıda göçük vardı Auto king e bırakmıştım aracın rengi granit gri renk tutmasında bir problem yok ama arka tampon ve jantlarım bem beyaz boya içinde kalmış şekilde teslim aldım siyah aracın yanında beyaz araba boyamışlar tampondaki boyayı çıkarttılar ama jantlarıma yakından bakınca o boyalar hala belli oluyor..