Orijinalini görmek için tıklayınız : T-jet ed 088...
Uzun zamandır isteyipte yapamadığımız işi Onur ( Onur1907 ) ile birlikte hallettik. Huzurlarınızda abarth adayı aracım...
Ogulcan.Öğüt
21/03/2009, 22:46
Cok güzel olmuşda o jantlar kaçlık abi ?
Cok güzel olmuşda o jantlar kaçlık abi ?
16 inç...
Güle güle kullan Zafer,
Egsozda ne gibi değişiklikler yaptın?
teşekkürler, egsoz sadece son susturucu...
daha pro işler var aklımda ama araştırıyorum.
abulbul08
21/03/2009, 23:03
güzel olmuş güle güle kullan
güzel olmuş güle güle kullan...
Ogulcan.Öğüt
21/03/2009, 23:51
Yanaklar kalın sanırım jant o yüzden küçük göründü bana ama cidden cok güzel görünüyorr.
Teşekkürler, evet konfor için kalın yanak tercih ettim, aile kalabalık !!!
onur1907
21/03/2009, 23:58
10 numara 10 bir bakan birdaha bakıyor be zafer abi :)
10 numara 10 bir bakan birdaha bakıyor be zafer abi :)
sağolasın Onur'cum, katkıların için tekrar teşekkür ederim...
onur1907
22/03/2009, 00:05
sağolasın Onur'cum, katkıların için tekrar teşekkür ederim...
rica ederim abi ne yaptımki..sen bu arabayı dahada abart'ıcan gibime gelio ama hayırlısı artık :)
rica ederim abi ne yaptımki..sen bu arabayı dahada abart'ıcan gibime gelio ama hayırlısı artık :)
valla benim sağım solum belli olmaz. bakarsın abart'ırım, bakarsın bravo derim, bide bakarsın e 46 !!!!
nasip... ama şimdilik biraz t-jetin keyfini çıkartıyorum...
yakışmış :) güle güle kullan Zafer abi
teşekkürler, egsoz sadece son susturucu...
daha pro işler var aklımda ama araştırıyorum.
Anladım Zafer, hangi marka ve modeli uyguladın, izlenimlerini de belirtirsen sevinirim...
Zafer abi abarth logolar orjinal sanırım. yenimi aldın? nerden?
Güle güle kullanın, kazasız belasız
Zafer abi abarth logolar orjinal sanırım. yenimi aldın? nerden?
ön ve arka logoları 6,7 ay önce ebay'dan almıştım,
konsoldaki akrebi ve sol arkadakini Birmot'dan sipariş verdim. 2 hafta önce aldım.ancak Bİrmot'ta ön -arkalarda mevcutmuş artık buradan da daha uygun fiyata alabilirsiniz.
Anladım Zafer, hangi marka ve modeli uyguladın, izlenimlerini de belirtirsen sevinirim...
Real marka silencer modeli kullanıyorum, ses çok çıkar diye tereddütüm vardı. hatta montajı yapan usta daha önce gp'ye taktığını ve çok ses çıktığı için araya susturucu eklediğini söyledi ancak arabanın altına girince t-jet'te arada zaten susturucu olduğunu gördü.
Silencer'ı kullandınmı diye sorarsan hiç kullanmadım çünkü abartılı bir ses almadım zaten egsozdan , çevreyi ve araç içindekileri rahatsız edecek bir ses yok .
https://img6.imageshack.us/img6/3152/img2831q.jpg
https://img6.imageshack.us/img6/6482/img2833j.jpg
https://img6.imageshack.us/img6/4466/img2838y.jpg
güncel fotolarımmm.....
Çok güzel bugünde gördük maşallahı var. Kazasız belasız...
Teşekkürler, bu işin sonu yok valla...
Zamanla daha iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Pahalı bir zevk bu, ancak birbirimizden alacağımız fikirler ve yardımlarla işimiz kolaylaşıyor. Bu açıdan bakarsak forumumuzdaki yardımlaşma ve fikir alışverişlerinin üst düzeyde olduğunu söyleyebiliriz.
Herkese teşekkürler.
Ogulcan.Öğüt
05/04/2009, 10:36
AbarthlanmıS :D masallah Süper araç.
sticker logo yapıştırmakla araç abarth oluosa , olmuş...
Ege, Türkiye'de abarth satılıyorda biz mi almadık !!!
Elimden geldiği kadar fabrikanın orjinal abarth ekipman ve aksesuarlarını kullandım.
İmkanım ve mantığım çerçevesinde şimdilik bu kadar yaptım.
8500- 9000 Euro verip getirtebilirsen full kitini, yapılabilir bire-bir abarth...
https://www.abarth.it/grandepuntoabarth/prices.aspx?token=2a610a46-8982-4e35-b35b-09a015d225b9&shot1=891_CET&shot2=474_132 sayfasının çevirisi (https://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=tr&js=n&u=http%3A%2F%2Fwww.abarth.it%2Fgrandepuntoabarth%2 Fprices.aspx%3Ftoken%3D2a610a46-8982-4e35-b35b-09a015d225b9%26shot1%3D891_CET%26shot2%3D474_132&sl=it&tl=tr)
istersen 27.000 Euro gibi maliyetle abarth sahibi olabilirsin !!!
Bu arada arabamın motor performansı (6 vites haricinde) abarth değerlerindedir...
Güle güle kullan Zafer, iyi görünüyor.
Bence tüm logoları araç önündeki Abarth Logosu gibi yapmalısın ama:)
Ege, Türkiye'de abarth satılıyorda biz mi almadık !!!
Elimden geldiği kadar fabrikanın orjinal abarth ekipman ve aksesuarlarını kullandım.
İmkanım ve mantığım çerçevesinde şimdilik bu kadar yaptım.
8500- 9000 Euro verip getirtebilirsen full kitini, yapılabilir bire-bir abarth...
https://www.abarth.it/grandepuntoabarth/prices.aspx?token=2a610a46-8982-4e35-b35b-09a015d225b9&shot1=891_CET&shot2=474_132 sayfasının çevirisi (https://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=tr&js=n&u=http%3A%2F%2Fwww.abarth.it%2Fgrandepuntoabarth%2 Fprices.aspx%3Ftoken%3D2a610a46-8982-4e35-b35b-09a015d225b9%26shot1%3D891_CET%26shot2%3D474_132&sl=it&tl=tr)
istersen 27.000 Euro gibi maliyetle abarth sahibi olabilirsin !!!
Bu arada arabamın motor performansı (6 vites haricinde) abarth değerlerindedir...
Sinir yapmana , ünlem kullanmana gerek yoktu bence. Sadece fikrimi söyledim ben. Bana göre doğru olan şeyi paylaştım. Sticker yapıştırmakla abarth olmaz bi araba bu benim görüşüm , saygı duymalısın.
Sonuçta herkesin fikri aynı olmuyor. Bir olaya giriosan elini taşın altına koyucaksın ve gerekiyosa 27.000 Euro verip alıcaksın Abarth versiyonunu , italya da gördüğüm abarth ta camında kocaman abarth yazmıyodu mesela. Yapmacık ve basit geliyo bana bu tür modifiyeler.
Neyse bu benim fikrim nede olsa. Kazasız sürüşler.
Sakin olalım arkadaşlar.Gereksiz yere gerginlik yaşanmasın.İsteyen istediği gibi aracını değiştirebilir.Kimisi beğenir kimisi beğenmez.Mesajlarımızı yazarken karşı tarafı kırmamaya gayret edelim...
Sinir yapmana , ünlem kullanmana gerek yoktu bence. Sadece fikrimi söyledim ben. Bana göre doğru olan şeyi paylaştım. Sticker yapıştırmakla abarth olmaz bi araba bu benim görüşüm , saygı duymalısın.
Sonuçta herkesin fikri aynı olmuyor. Bir olaya giriosan elini taşın altına koyucaksın ve gerekiyosa 27.000 Euro verip alıcaksın Abarth versiyonunu , italya da gördüğüm abarth ta camında kocaman abarth yazmıyodu mesela. Yapmacık ve basit geliyo bana bu tür modifiyeler.
sayın arkadaşım ;
ilk önce mesajına yorum yapmış olduğun insanın evvela bir yaşına başına, bir görüp geçirmişliğine bak derim... ve eklemeden de geçemem ki; ''biz bir aileyiz ya bizlerinde bu aile içinde abileri ve ablaları var..!! ve asıl konuya gelmek gerekirse ; sizin gibi ''genç'' arkadaşları biz pistlerde görmek isteriz ki emin olabilirsin senin ''o'' 90 lık multijetini epey zorlayacak bir araçtır ''35 ED 088 '' bu konuda emin olabilirsin hani demiştin saçma modifiye abarth yazısı diye... onun için belirtmeye gerek duydum ki emin ol benim ''90'' lık starjet'i performans konusunda görünce sanırım ED 088'in yanına yaklaşmassın.. nacizhane görüşler bunlar...
abim benim ''kıskananlar'' çatlasın bence harika olmuş.... :D
Size yapmacık ve basit gelen modifiyeler de birbaşkasına da çok hoş gelebilir. Herkez kendi aracını kendi zevkine göre modifiye ediyor. Bundan iyisini yapacak olan varsa da çıksın yapsın. Yapamıyorsanız da yapanların emeğine saygı duymak lazım diye düşünüyorum..
bende kendi adıma dahil olmak istiyorum :)
abartha en uzak model olan active 77 hpye taktım logoları çünkü fiat logolarını sevmiyorum. amaç arabayı abarth yapmak değil zaten görüntüsünü güzelleştirmek...
tombalak
12/04/2009, 01:27
güzel araç kazasız belasız....
Modifiyenin iyisi kötüsü olmaz herkezin kendine göre bi zevki vardır ve bu zevk doğrultusunda arabasına hoşuna giden tüm aksesuarları takmakta özgürdür bize düşen görev bukadar emeğin bukadar harcanan paranın birnevi geri dönüşümünü güzel bir sözle geri vermektir.Biz bir aile olduk artık bu tarz şeyler ister istemez kalp kırıcı oluyo şahsi düşüncem gönül isterki gerçek orjinal bir abartha sahip olmak ama bu tamamen zevk ve görsellik amaçlı bir şey herkez kendi fikrini söylemekte yorum yapmakta tabikide özgür ama kalp kırmadan güzel cümlerle ifade edilmesinden yanayım şahsen saygılar...
Ben yazdığım yorumla herkesi karşıma aldım gibi bi durum söz konusu şuanda.
İlk başlığı açıp , arabayı gördüğümde aklıma gelen düşünceyi belirttim. Araç sahibinin kaç yaşında olduğuna , nerde yaşadığına bile bakmadım. Çünkü bakmamı gerektiricek bir durum yok ortada. Yorumumda ne bir saygısızlık yaptım , nede bir hakaret. Sadece kendi fikrimi söyledim. Ama nedense önce araç sahibi Zafer Özgün , daha sonrasında da konuyla alakalı olmamasına rağmen Sezgin Agus yorumuma çıkıştılar. Konuyla alakalı dememin nedeni de yanlış anlaşılmasın, ben aracın sticker larından bahsederken , Sezgin beni ve benm gibi gençleri pistlerde görmek istediğinden yada Zafer Özgün ün arabasının yanına dahi yaklaşamayacağımdan fln bahsetmiş. Ben aksi bi durum iddaa etmemiştim zaten. Zafer Özgün ün de arabasının motor performansına yada diğer özelliklerine lafım olmadı. Yanlızca o logolar ve sticklerların yapmacık geldiğini belirttim. Kimsenin emeğine , beğenisine , zevkine , kişisel seçimlerine laf etmedim etmemde.Sonuca bağlamak gerekirse benim yorumda kimseye saygısızlık etme gibi bir amacım olmadı. Sadece çok açık bir şekilde fikrimi paylaşmam sorun oldu heralde. Birileri alındıysa , saygısızlık olarak yorumladıysa gençliğime , açık sözlülüğüme verin...
Güle güle kullan cok güzel aracın var. Benim sahsi fikrim ön camdaki abarth yazısı biraz abartılı olmus. o da zevk meselesi tabi. ama angel-led'li stop- jantlar 10 numara bir goruntu katmıs aracına
iyi gunlerde-kazasız belasız surusler
onur1907
12/04/2009, 02:43
unutmaki begenmediğin birşey için taptıgın yorumun kırıcı olmaktan cok yapıcı olması gerekir..bende senın hakkındakı görüşlerimi senin hitabınla söylersem sence ne olur ?? bu bir görüşmü olur saygısızlıkmı ?? neyse bazen bosu bosaltmak guc oluo..
saygılar
Arkadaşlar önceden de belirtmiştim, gereksiz yere gerginlik çıkmasın.
Sözkonusu araçla ilgili olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi saygı ve sevgi çerçevesinde belirtin lütfen.Konu dışı mesaj yazmayalım artık...
Ön taraftaki "abarth" sticker rengi farklı olsa daha hoş olabilirmiş, beyaz renk siyah araçta biraz sırıtmış. Onun dışında araç çok şık olmuş, kazasız binersin insallah.
Aklıma birşey takıldı, vites dışında performans abarth ile aynı demişsin. Modifiye ederek ekstra kaç hp alabildin? (kendi t-jet'im için soruyorum :D)
ege...
konuyla alakalı olmamasa bile dediğin için söylüyorum ki; bahsettiğin ''abarth'' logoları ve stickerleri benim aracmda da var... yani senin deyiminle ''abarth'' stickeri yapıştırarak ''abarth'' olmuş vaziyette aracım....!!! onun için bu konu ile de bayağı bir alakam var.. onur sana katılıyorum çünki ben de görüşlerimi ege'nin dilinden yapmış bulundum ama başkası tarafından kendine aynı şekilde yapılan yorum görüldüğü gibi insanın kimi zaman canını sıkabiliyor ve çıkışıldı oluyor.. benim de ilk aracım zamanında beğenilmedi eski arkadaşlar hatırlar..; kırmızı araba, sarı jant... ama ben o kadar yorum arasında böyle bu tarz bir yorum almamıştım şaşkınlığım buna yanlış anlaşılmasın... neyse Türkçe diyelim...... nacizhane yorumlarımla umarım hiç bir ''kadeşimi'' kırmamışımdır...
Ön taraftaki "abarth" sticker rengi farklı olsa daha hoş olabilirmiş, beyaz renk siyah araçta biraz sırıtmış. Onun dışında araç çok şık olmuş, kazasız binersin insallah.
Aklıma birşey takıldı, vites dışında performans abarth ile aynı demişsin. Modifiye ederek ekstra kaç hp alabildin? (kendi t-jet'im için soruyorum :D)
Modifiye olarak "all car racing" yazılımını kullandım. firmanın dynometrenin tamburu arızalı olduğu için tam olarak ölçemedik ancak yazılım firması 25-30 hp güç artışı olacağını belirtti.
pratikte ise özellikle kalkış ve ara hızlanmalarda inanıılmaz artış oldu. son hıza ulaşma süreside oldukça kısaldı ancak son hızı kadranda değiştirmedi. Birde yakıt tüketimi aldığın performans ölçüsünde arttı !!!
birde genel bilgi olarak vereyim . ön camdaki yazıyı S2000 yarış versiyonunda gördüm.
https://www.cars-wallpapers.net/wp-*******/uploads/2008/01/abarth-grande-punto-s-2000.jpg
Çok güzel olmuş özellikle egzost hoşuma gitti....
FeaRLeSsHunTeR
21/05/2009, 21:23
harika görünüyor ;)
harika olmuş, tr de gördüğüm en iyi gp diyebilirim
aracın pist performansı nasıl, memnun kaldınız mı ?
harika olmuş, tr de gördüğüm en iyi gp diyebilirim
aracın pist performansı nasıl, memnun kaldınız mı ?
teşekkürler,
o gün pistte 21 araç vardı ve hyundai accent'den sonra en düşük performasnsa sahip ikinci araç benimkiydi.
honda crx,
honda type-r,
bmw 3.20,
opel astra gtc ve
wv jetta tsi ' geride bıraktım.
ilk kez piste çıktığım için oldukça heyacanlı idim, sanırım bundan sonra daha iyi olacaktır.
:Ç Zafer takmışsın oz ları kardeşim hayırlı olsun dedim ne oluyoruz biri benim arabadan jantlarımı arakladı dedım valla aşağı inip takoza almışlarmı diye bakacaktım bi an :D
Ziyaretçi047
21/05/2009, 22:46
Bu yazdığın araçları geride mi bıraktın?
teşekkürler,
o gün pistte 21 araç vardı ve hyundai accent'den sonra en düşük performasnsa sahip ikinci araç benimkiydi.
honda crx,
honda type-r,
bmw 3.20,
opel astra gtc ve
wv jetta tsi ' geride bıraktım.
ilk kez piste çıktığım için oldukça heyacanlı idim, sanırım bundan sonra daha iyi olacaktır.
Şöförlük elbette önemli...Diğerine fazla bir yorum yapmayacağım ama type-r'ı kullanan arkadaş iyi şöför değilmiş...
Ya da şöyle diyeyim...Önce kendi aracınız sonra type-r kullansa idiniz...type-r ile yapacağınız derece daha iyi olurdu...
Crx ve 3.20 ile değerleriniz yakın olabilir...jetta kasa ağırlığı dezavantajı ile size geçilmiş olabilir...Opel Astra Gtc'nin 180 bg olduğunu biliyorum ama vites oranları ve hızlanması akkında fazla bilgim yok...Ama hakkını vererek kullanılan bir type-r görmüştüm...Racing motordan zevkli :)
slick lastiklerin faydasıda olmuştur :)
Bu yazdığın araçları geride mi bıraktın?
Şöförlük elbette önemli...Diğerine fazla bir yorum yapmayacağım ama type-r'ı kullanan arkadaş iyi şöför değilmiş...
Ya da şöyle diyeyim...Önce kendi aracınız sonra type-r kullansa idiniz...type-r ile yapacağınız derece daha iyi olurdu...
Crx ve 3.20 ile değerleriniz yakın olabilir...jetta kasa ağırlığı dezavantajı ile size geçilmiş olabilir...Opel Astra Gtc'nin 180 bg olduğunu biliyorum ama vites oranları ve hızlanması akkında fazla bilgim yok...Ama hakkını vererek kullanılan bir type-r görmüştüm...Racing motordan zevkli :)
slick lastiklerin faydasıda olmuştur :)
yarış sonuçları şirket bilgisayarımda, uygun olduğunda detaylı sıralama ve zamanlamayı paylaşırım. dediğiniz gibi pilotaj oldukça önemli geçen yarışta da starjet ile Emir'de kendisinden oldukça güçlü arabaları geride bırakmıştı
aşağıdaki linkte geçen yarışa ait zamanlar var, benim katıldığım time trial bilgileri henüz sitede güncellenmemiş...
www.pistgunleri.com
:Ç Zafer takmışsın oz ları kardeşim hayırlı olsun dedim ne oluyoruz biri benim arabadan jantlarımı arakladı dedım valla aşağı inip takoza almışlarmı diye bakacaktım bi an :D
Serkan dur daha bu bişey değil, bizim O.Z'ların beyazının 18'ini buldum, emaneten takıp çekeceğim fotoğraflarını, içimde kalmasın diye...
pist günleri 10 Mayıs 2009 tıme trıal sonuçlar
1 … mehmet ekşioğlu … mazda rx-8 … 1.12,615
2 … emirhan yaltı … honda s2000 turbo … 1.13,827
3 … cenk özbarlas … porsche cayman s … 1.14,029
4 … hakan kerci … mıtsubıshı lancer evo x … 1.15,668
5 … adem çetmen … seat leon tdı … 1.16,108
6 … tufan … saab 9-5 aero … 1.16,204
7 … tuna coşkun … honda s2000 … 1.16,621
8 … nihat hünler … honda type-r fn2 … 1.17,303
9 … dinçer akgün … cıtroen saxo vts … 1.17,522
10 … ismail çelik … seat leon cupra -r … 1.17,651
11 … murat genç … renault megane rs … 1.17,751
12 … ayhan yıldırım … bmw m3 … 1.18,127
13 … alper akgün … peugeot 106 gtı … 1.18,553
14 … emre inan … audı s3 … 1.20,693
15 … zafer özgün … fıat grande punto … 1.21,002
16 … can ömürgönülşen … honda crx … 1.21,092
17 … volkan yumru … honda type-r fn2 … 1.21,634
18 … bora gürsu … bmw 320 … 1.23,013
19 … umut yaşar çakır … opel astra turbo … 1.24,359
20 … bertan uğur … hyundaı accent era … 1.24,503
21 … hakan seyman … vw jetta tsı … 1.29,277
Serkan dur daha bu bişey değil, bizim O.Z'ların beyazının 18'ini buldum, emaneten takıp çekeceğim fotoğraflarını, içimde kalmasın diye...
:gun_band:Zafer valla izmire gelir tepene binerim kardeşim söylim :-)Ulen daha arabanın siparişini verdim günden beri beyazını arıyorum bu jantların araba gelince mecbur kaldığım için siyah aldım :whip0000: zaten.Bu arada sabırsızlıkla bekliyporum beyazlı fotoları biliyorsun bizim jantların 18" lik beyazları italyada abarth ların üzerine koyuyorlar.Zaten daha yeni diye elleşmiyorum jantlara seneye yaza beyaza boyayıp takayı düşünüyorum bu arada müjde arkadaşlar take off larım italyadan gelmiş serviste gitti gördüm aybaşı ödemesini yapıp koyucam depoaya kışlık hazırlık için:X
onur1907
22/05/2009, 18:16
otoparka koyma abi sunu ya gözlerim kamaşıyo yönümü şaşırıyorum :whip0000: Nafiz abiyede gitmek şart oldu böyle araba parlatılırmı yaa :) nefis nefis :D
Ziyaretçi047
22/05/2009, 21:32
Ben 1.3 dizel aracımla katılmalıyım desenize bu yarışlara o zaman :)
Bi tane deneyecek stok t-jet arıyorum...
sen gel istersen palio kitcar kiralayabilirsin, öyle böyle gitmiyor makinalar çok sağlam, 5.000 devirden sonra kuduruyorlar !!!!
:gun_band:Zafer valla izmire gelir tepene binerim kardeşim söylim :-)Ulen daha arabanın siparişini verdim günden beri beyazını arıyorum bu jantların araba gelince mecbur kaldığım için siyah aldım :whip0000: zaten.Bu arada sabırsızlıkla bekliyporum beyazlı fotoları biliyorsun bizim jantların 18" lik beyazları italyada abarth ların üzerine koyuyorlar.Zaten daha yeni diye elleşmiyorum jantlara seneye yaza beyaza boyayıp takayı düşünüyorum bu arada müjde arkadaşlar take off larım italyadan gelmiş serviste gitti gördüm aybaşı ödemesini yapıp koyucam depoaya kışlık hazırlık için:X
Serkan sen gel İzmir'e şööle güzel fotoğraflar çekelim siyahlı beyazlı abartlı puntolar....
Bakalım yazın bi tatil planımız var eşimle beraber olmadı geçerken uğrarım izmire kardeşim ayıpsın istanbula eğer yolun düşerse muhakak ulaş bana.
Ziyaretçi047
22/05/2009, 23:02
Benim araba da 3650 den sonra kuduruyor ;)
araç guzel gule gule kullanın. ama su on farlardakı audi işlemeleli ısıklandırmalar ne ole ya benım gozume cok kotu gozukuor ama tabı yıne sızın bılecegınız bı konu o ısıklandırmalar arabayı cok basıt gosterıyor benım dusuncem tabı bu kazasız belasız kullanın
ayrıca bu araca t jetlerın orjınal 17 lık jantları takıp beyaza boyatabılırsın guzel oturur arabaya
tyrant86
23/05/2009, 03:41
zafer abi sislerde mercek mi var ya da gündüz resmi olduğundan dolayı fazla mı göz almıyor?
araç guzel gule gule kullanın. ama su on farlardakı audi işlemeleli ısıklandırmalar ne ole ya benım gozume cok kotu gozukuor ama tabı yıne sızın bılecegınız bı konu o ısıklandırmalar arabayı cok basıt gosterıyor benım dusuncem tabı bu kazasız belasız kullanın
Teşekkürler, ledleri ilk beğenmeyen sen oldun, zevk meselesi saygı ile karşılıyorum. Ancak akşam gerçekten çok daha güzel gözüküyor...
Ayrıca şu anda Lancia'da ledli farları kullanıyor.
ayrıca bu araca t jetlerın orjınal 17 lık jantları takıp beyaza boyatabılırsın guzel oturur arabaya
aslında ilk aradığım t-jetin orjinal jantı idi ama 1.850 fiyatı olunca vazgeçtim, o.z. ları tercih ettim. yakında beyaz o.z'larla da görürsünüz hemde 18'' !!!!
zafer abi sislerde mercek mi var ya da gündüz resmi olduğundan dolayı fazla mı göz almıyor?
sislerde mercek yok, gündüz çekimi olduğu için ve karşıdakinin gözünü almasın diye özellikle aşağı doğru ayarladım.
Teşekkürler, ledleri ilk beğenmeyen sen oldun, zevk meselesi saygı ile karşılıyorum. Ancak akşam gerçekten çok daha güzel gözüküyor...
Ayrıca şu anda Lancia'da ledli farları kullanıyor.
aslında ilk aradığım t-jetin orjinal jantı idi ama 1.850 fiyatı olunca vazgeçtim, o.z. ları tercih ettim. yakında beyaz o.z'larla da görürsünüz hemde 18'' !!!!
sislerde mercek yok, gündüz çekimi olduğu için ve karşıdakinin gözünü almasın diye özellikle aşağı doğru ayarladım.
Benim gözüme guzel gozukmuo dedıgın gıbı bu benım gorusum sadece soylemek ıstedım bende :) .18 o.z lar muhteşem olucaktır.
Romeo_er2
01/06/2009, 02:17
güzel olmus madem abart yolunda gidiyosun sana bi göğüs akrebi ve abarth stop-far takımı lazım abi =)
Aracınız çok güzel ama orijinalinde hangi model oluyor bu? Puntolara biraz yabancıyım da :)
Aracınız çok güzel ama orijinalinde hangi model oluyor bu? Puntolara biraz yabancıyım da :)
Grande punto t-jet 120 hp :)
ama maalesef artık sıfırları gelmiyor türkiyeye 2 el alabilirsiniz yada yeni punto evo tercihiniz olabilir.
Grande punto t-jet 120 hp :)
ama maalesef artık sıfırları gelmiyor türkiyeye 2 el alabilirsiniz yada yeni punto evo tercihiniz olabilir.
Öğrenmek istediğim Dynamic, Emotion vs hangisi olduğuydu. Ama sanırım Dynamic versiyon bu.
Sıfır alacak gücüm yok, bu arac benim isteklerime göre yeterli. Böyle bir ikinci ele tav olurum yani :)
Öğrenmek istediğim Dynamic, Emotion vs hangisi olduğuydu. Ama sanırım Dynamic versiyon bu.
Sıfır alacak gücüm yok, bu arac benim isteklerime göre yeterli. Böyle bir ikinci ele tav olurum yani :)
2.el düşünüyosanız mart ayına girmeden bulmanızı tavsiye ederim.ÇÜnkü mart nisan ayları 2 el piyasasının hızlı olduğu aylar..Dolayısıyla fiyatlarada yansıyor :)
Valla Zafer Bey'in Ed 088ini gördüm sahibinden sitesinde. Ama indirim lazım biraz. Mart ayında bana da araba lazım. Yeni mezun oldum, doktorum, mesaiye gidip gelirken arabasız olunca sorun yaşıyorum.
koyublack
21/02/2010, 19:37
çok şekil olmuş özellikle stoplar harika, güle güle kullanın...