Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ::.. KAVAKLIDERE FİAT Yetkili Servisi..::

Sayfa : [1] 2

femoli
20/03/2009, 19:17
Arkadaşlar bu servis için bir çok şey yazıldı çizildi ,Kimi iyi dedi kimi mükemmel dedi ,kimi bizim yerimiz gibi dendi .. Artık Bunlar zannedersem klişeleşti... Ben farklı şeyler söylemek istiyorum ama farklı bir cümle bulamıyorum Beni bu sitede az çok herkes tanır nasıl biri olduğumu, sağlamcıyımdır yaptığım işin ve yaptırdığım işin sağlam olmasına her zman dikkat etmişimdir ..

Ben serviste Kesinlikle KAVAKLIDERE FİAT YETKİLİ SERVİSİ diyorum .. Ve bunu tüm güvenimle söylüyorum ....

Dün 30 000 km bakımım için yine müslümün yanına gitttik yanımda Wolkan ile birlikte onunda 20 000 bakımı vardı ..

İçeri girer girmez önce bir tebessümle karşılaştık ve akşamın nasıl olduğunu anlamadık ..

Aracımın bütün problemleri ile ilgilendiler hemde büyük bir titizlikle kaloriferim söküldü temizlendi ses yapan yerler tek tek izole edildi.. skydome kirlendiği için hızını kaybetti ve sökülüp temizlendi takıldı ,Bizraz düzeldi tekrar söküldü taaaki ilk günkü performansı bulana kadar ,hiç bir şekilde yasin usta tamadır oldu demedi mehmet bak oldumu :) ,yani baştan savma bu iş bu kadar olur felan demedi ..

Gökhan usta iki aracında bütün motor işlerini itina ile yaptı hatta vazifesi olmayan işleri bile :D

mehmet usta zahmet gerektiren bütün işlerimi olmaz abi demeden yaptı ve çok sabırlı idi :) (Çoğu yerde abi bunlar bu kadar olur kelimesini kullanır)

Birde kaskomu yeniledim çok uygun fiyat verdiler ve boya koruma hediye ettiler MEGUIARS Marka Hemde ;) ( Bakım için hediye edilen motor korumayıda havalar biraz güzelleşince yaptıracağım ;) )

Aracımız yıkandı hoş sohbetimizi yaptık karnımızı doyurduk ve komik rakamlarla evimize döndük...

Bakım fiyatında bile kolaylık gösteren bu arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum..

Ule iyiki varsın valla iyiki tanımışım .. Taze baba :) Saol her şey için ;)

Ogulcan.Öğüt
20/03/2009, 19:49
Hepimize Böyle Servisler Nasib olur inşallah ...

Erdem Bozdağ
20/03/2009, 20:40
bundan sonra kesinlikle kavalıkdere servisteyim

Ah-MeT
20/03/2009, 21:29
Teşekürler Kavaklıdere oto teşekürler Müslüm abi ve ekibi, bütün servislerin sizin gibi olması dileği ile...
Müslüm Abi, Şube açarmınısınız yakınlara bi yerlere:)

OzzY
20/03/2009, 21:49
Önce İzmire açıcakmış(!) :D

Ah-MeT
20/03/2009, 22:02
Önce İzmire açıcakmış(!) :D

Yakın sayılır İzmir bakımlara geliriz :)

JASMINE
20/03/2009, 23:40
Evet İzmir'de bir şube isteriz. Zira buradaki servislerden hepimizin ağzı yandı :(

femoli
21/03/2009, 10:36
Valla bu gidişle açar sanırsam :).. Hakikatten tanımayanlar varsa Bir kes uğrasınlar derim ama önceden randevu alın yoğun oluyorlar :)

sersev
21/03/2009, 10:58
60.000 bakımı gelmıstı onu yaptıracagım derken aracı satıverdık aldık 2009 modelı su an arac 1800 kmde bundan sonra bakımları muslumun yanında kavaklıdere de yaptıracagım....fıyatları ınanılmaz makul kalıtesınıde zaten yaptıran arkadaslar soyluyor en kısa zamada gorusmek uzere

Ogulcan.Öğüt
21/03/2009, 11:00
Müslüm abi bizde İsterizz !! :D:D

Erdem Bozdağ
21/03/2009, 11:05
puntocuyuz biz çekeriz cefa Müslüm abi bizi bırakma :)

Ogulcan.Öğüt
21/03/2009, 11:14
Erdem abi bırakmasında hani bizimde günahımız yok :D ufak ufak subeler falan ... :D:D

Erdem Bozdağ
21/03/2009, 11:24
Erdem abi bırakmasında hani bizimde günahımız yok :D ufak ufak subeler falan ... :D:D

eheheh:):):)
umarım sizinv de birgün kavalıkdere şubeniz olur
+1905

EnginBERK
21/03/2009, 12:00
birde istanbulda olsa böle servis ve yetkililer..

Ogulcan.Öğüt
21/03/2009, 12:14
eheheh:):):)
umarım sizinv de birgün kavalıkdere şubeniz olur
+1905

İnşallah abi +1903 :D

06kaymak
21/03/2009, 14:04
tesekkur ederım ovgulerınıze...amacımız aracınıza aracımız gıbı ıtına gostermek...İnsallah hep bu ovgulere layık oluruz ben ve ekıbım....

ABNEW
21/03/2009, 14:55
Müslüm ün ünü gittikçe yayılıyor:) Benim de tavsiye ettiğim bir servis kesinlikle.

Şubeden bahsedilmişken bir tane de Konutkent e açsa fena olmaz :)

Stalker
21/03/2009, 15:31
google mapten yerini bulmak için tam olarak ne diye aratmalıyız? ilk yıllık bakımda veya arızada uğramayı planlıyorum, resmen merak ettim :D

06kaymak
21/03/2009, 16:27
google mapten yerini bulmak için tam olarak ne diye aratmalıyız? ilk yıllık bakımda veya arızada uğramayı planlıyorum, resmen merak ettim :D

çankaya kavaklıdere karum iş merkezi karşısındayız....

Stalker
21/03/2009, 19:41
Desene bizim eve 5 dakka :) bilsem daha önce gelirdim walla..

anvil
21/03/2009, 21:42
bizim de nadir dayımız var :D

OzzY
21/03/2009, 22:00
Müslüm ün ünü gittikçe yayılıyor:) Benim de tavsiye ettiğim bir servis kesinlikle.

Şubeden bahsedilmişken bir tane de Konutkent e açsa fena olmaz :)
Sıraya gir abi :D:D

Punto_Can
22/03/2009, 00:54
arkadaşlar mehmet abi (femoli) herşeyi çok güzel açıklamış.
bende aracı ilk aldığım zamanlar başka bir servise gidiyordum, sonra forumda müslüm abi için yazılanları okuyunca anladım ki burası gerçekten ilgileniyor.

hiç unutmuyorum ilk gittiğimde sabah erken saatlerdi ve bir arıza ışığı problemi için gitmiştim. servise girdim müslüm abiyi buldum ve kendimi tanıttım. bana sorduğu ilk şey "kahvaltı yaptın mı?" oldu. ilk önce afalladım gerçekten, ülker probis ve çay ile :D hoş sohbetler yaparken hala kendi kendime ben nereye geldim yaa burası servis değilmi, ne kahvaltısı diyordum. gerek servis kalitesi, gerek müşteri memnuniyeti olsun o gün bugündür bende tüm çevreme müslüm abiyi tavsiye ediyorum.

işçilik, özen ve kalite konusunda mehmet abi bana söyleyecek birşey bırakmamış :)

ayrıca müslüm abime de güler yüzü, ilgisi, müşteri memnuniyeti, servis kalitesi ve aklıma gelmeyen diğer birçok şey için çok teşekkür ediyorum... ufaklığa kocaman öpücükler :)

jeoenis
22/03/2009, 01:23
Ben o kadar çok gittim ki benim ilk gidişim nasıldı acaba unuttum...

Ogulcan.Öğüt
22/03/2009, 12:24
Ya abi yapmayın Kıskanıyorum valla bizim iyi bi servisi geçtim servisimiz bile yokk :(

unik06
22/03/2009, 13:32
dün, bende müslüm baba'nın (bundan sonra kendisine böyle hitap edeceğim :) ) yanına gittim..

birkaç ufak işim vardı,

başta yasin abi olmak üzere arabamla ilgilenen çalışanların hepsine çok teşekkür ediyorum. :)

ama özellikle yasin abiye çok teşekkür etmek istiyorum,

çünkü,
ne ağaçlının ne de birmotun halledemediği ve aracı aldığımdan beri var olan (nazarlıktır..üstüne düşmeyim dediğim) sağ cam açma yuvasının kapıya tam oturamaması sorununu 5dk. içinde halletti :):):)

bir de gizli kahraman, (müslüm baba, lütfen bunu kendisine okut)
sayın selim beye de ayrıca çok teşekkür ediyorum.

-------

haa..bu arada..artık uygulamayı değiştirmiş müslüm baba,
artık servise gelenler yiyecek birşeyler getiriyorlarmış :P:P:P ;););)
(malum ekonomik kriz)

femoli
23/03/2009, 11:19
He heh eh :D:D Öle kardeşim adamına göre muamele :D:D

erhan0677
23/03/2009, 12:32
arkadaşlar bende bu pazar müslüm arkadaşımızın yanındaydım 10.000 bakımını yaptırdım gerçi müslümle karşılaşmadık ama gerçekten çalısanlar cana yakın işini titizlikle yapıyorlar. burdan müslüm arkadasımıza teşekkür ediyorum böyle bir servisi ankaralıların hizmetine sunduğu için

Ogulcan.Öğüt
23/03/2009, 17:28
10.000 de Ankaraya gelcez artık :D

OzzY
23/03/2009, 18:39
Senin 10000 bakımın yok Oğulcan, ama istersen yaptır tabi :)

erdiyilmaz
26/03/2009, 14:34
Bugun beni telefonla aradilar (0216-5871213), aracinizi servise goturdunuz ne kadar memnun kaldiniz diye, telefondaki anketor, son derece memnun kaldim sıklarini isaretlemekten sıkıldı.

Ancak sunu farkettim ki, anketor dusuk siklari isaretlemeye calisiyor. Bana sordugu sorulardan birisi, aracınızı bıraktıgınızda size fiyat söylendi mi oldu, Ben de gayet normal sekilde; aracın arızasının ne oldugu tespit edilmedigi için, fiyat verilmedi dedim. Ardından son sorulardan birisi; aracinizi teslim aldiktan sonra ucret odediniz mi, oldu. Evet yag eksiltmisti, yag konulmus onun ucretini odedim dedim. Sonra anketor tuttu bana diyor, soylediklerinizde tutarsizlik var, para konusu konusulmadi diyorsunuz, bir de para verdim diyorsunuz vs. dedi. Ben de sinirli sekilde; direksiyon arizasi icin gittim, arizam garanti kapsaminda giderilmis, bir de aracima genel kontrol yapilip, yag eksilttigi tespit edilip yag eklenmis, yağın parasını tabi ki ödeyecegim, ne kadar iyi birsey böyle genel kontrol yapılması diye cikisip biraz usteleyince sustu.

Anketor'e buyuk firmalar para mi veriyorlar ne yapiyorlar, adama son derece memnunum diyorum, memnun musunuz diye tekrar ettiriyor, hayir diyorum son derece memnunum. Zar zor tamamladik anketi.

ferojan
26/03/2009, 14:49
Kavaklıdere servisine yeni aldığım puntoyla gittim daha 1 hafta oldu. Orda Müslüm bey benimle ilgilendi sağolsun... Ne sorunum varsa hemen yaptılar kimse o bizi ilgilendirmez v.s. diye bir şey söylemedi torpido kapağına kadar gözden geçirdiler.. Bütün ustalarına Müslüm bey ve Kavaklıdere servisine çok teşekkür ediyorum... Kesinlikle KAVAKLIDERE SERVİSİ. Bunları sizinle paylaşmak ve bu site üzerinden teşekkürlerimi herkesin okumasını istedim;)

OzzY
26/03/2009, 15:11
Bugun beni telefonla aradilar (0216-5871213), aracinizi servise goturdunuz ne kadar memnun kaldiniz diye, telefondaki anketor, son derece memnun kaldim sıklarini isaretlemekten sıkıldı.

Ancak sunu farkettim ki, anketor dusuk siklari isaretlemeye calisiyor. Bana sordugu sorulardan birisi, aracınızı bıraktıgınızda size fiyat söylendi mi oldu, Ben de gayet normal sekilde; aracın arızasının ne oldugu tespit edilmedigi için, fiyat verilmedi dedim. Ardından son sorulardan birisi; aracinizi teslim aldiktan sonra ucret odediniz mi, oldu. Evet yag eksiltmisti, yag konulmus onun ucretini odedim dedim. Sonra anketor tuttu bana diyor, soylediklerinizde tutarsizlik var, para konusu konusulmadi diyorsunuz, bir de para verdim diyorsunuz vs. dedi. Ben de sinirli sekilde; direksiyon arizasi icin gittim, arizam garanti kapsaminda giderilmis, bir de aracima genel kontrol yapilip, yag eksilttigi tespit edilip yag eklenmis, yağın parasını tabi ki ödeyecegim, ne kadar iyi birsey böyle genel kontrol yapılması diye cikisip biraz usteleyince sustu.

Anketor'e buyuk firmalar para mi veriyorlar ne yapiyorlar, adama son derece memnunum diyorum, memnun musunuz diye tekrar ettiriyor, hayir diyorum son derece memnunum. Zar zor tamamladik anketi.

Hiç sevmiyorum bu olayı ama bana yardımcı olan servise yardımcı olmak için katlanıyorum. benim verdiğim cevapla çelişicek soru soruyo sonra cevabımı kabul etmiyo :D

humeh
26/03/2009, 18:39
Peki bu servisten memnun olmayan bir ben varım galiba. Ben sorunu Müslüm beyle yaşamadım; o anda telefona bakan kişi sorun, geçen seneydi araçta çocuk falanda var ön iki cam kalkmadı telefon ettik nöbetçi orasıymış ama bana denen arabayı al gel şimdi bizde araba yok. Kaldığım yer Anteres park yeri, çağrıldığım yer ise Çankaya köşkünün az aşağısı çocuk var eşim var hava sıcak ee sağol dedik. Üstün otoya çektik kablo çıkmış taktılar. Aradılar Kavaklıdereden sağolun dedim, yinede tek Müslüm Beyle olacak iş değil diğer çalışanlarda aynı titizliği göstermeliler. Bu sebeple aracımı asla oraya götürmüyorum.

erdiyilmaz
26/03/2009, 18:55
Peki bu servisten memnun olmayan bir ben varım galiba. Ben sorunu Müslüm beyle yaşamadım; o anda telefona bakan kişi sorun, geçen seneydi araçta çocuk falanda var ön iki cam kalkmadı telefon ettik nöbetçi orasıymış ama bana denen arabayı al gel şimdi bizde araba yok. Kaldığım yer Anteres park yeri, çağrıldığım yer ise Çankaya köşkünün az aşağısı çocuk var eşim var hava sıcak ee sağol dedik. Üstün otoya çektik kablo çıkmış taktılar. Aradılar Kavaklıdereden sağolun dedim, yinede tek Müslüm Beyle olacak iş değil diğer çalışanlarda aynı titizliği göstermeliler. Bu sebeple aracımı asla oraya götürmüyorum.

Ben gayet normal bir durum olarak görüyorum, o anda çekicileri olmayabilir. Gayet de normal bir durum. İlgisiz olsalardi, aramazlar, geri dönüş yapmazlardı bile.

Bence siz zaten götürmek istememişsiniz.

Zira Kavaklıdere servis Ankara'daki müşteri memnuniyeti sıralamasinda kendisini kanıtlamıştır. Bunun tartışması bile olmaz.

ABNEW
26/03/2009, 19:02

Burası bir forum, dolayısıyla olumlu ya da olumsuz tüm görüşlerin yazılması gerekiyor.Bunun için teşekkür ederim şahsen,

Bahsi geçen olayla ilgili bence servisin pek bir suçu yok.Belki o anda gezici servis başka bir kaza ya da problemle uğraşıyordu.Bir de cam problemi aracın hareketini engellemediğinden sizin servise gelmeniz de mümkünmüş arada mesafe de olsa, mevsim de yazmış zaten.Sonuçta sanıyorum diğer bir servise yine siz aracınızı götürmüşsünüz.

Nice başka yetkili servisler de bulunmakta Tr de değil aracınızla gelin demeleri geldikten sonra bile farkınıza varmıyorlar...

06kaymak
26/03/2009, 19:16

ilk once tekrar gecmıs olsun...nobetcı servısın amacı aracınız hareket etmeyecek bır durumda ise yol yardımı vermektir...sizin aracınızın bilgisi bana da verilmisti ve sızın aradıgınızda acil yol hızmet aracımız dısarıda dıger yol hızmetlerınıı verıyordu...size telefonda soylenenler Tofas ın kayıtlarında oldugu gıbı yaptıgımız davranıstada bır memnunıyetsızlık olabılecegını dusunmuyorum...cunku boyle bır durum olsa ıdı bunun ıcın uyarıyı coktan almıs olurduk...sadece sızı orda bekletmekten ise servise davet edılmıs olmanız bile size yardımcı olmaktakı hevesımızı gosterdıgını dusunmekteyım...ama yınede sızın beklentınıze cevap veremedıgımız ıcın servısım adına ozur dılerım...saygılarımla

femoli
27/03/2009, 10:43
Bencede olumlu olduğu kadar olumsuz msjlarda görmeliyizki eğer ortada bir sorun varsa bu en kısa zamnda giderilmeli :)

Şimdi arda çok güzel özetlemiş fazla detaya girmeyeyim ama kavaklıdereye aracı sürerek gitmek yerine yine aracı kullanmak kaidesi ile üstüne nasıl gidildi mesafe olarak derseniz antaresten kavaklı dere üstünden daha yakın ve hemde otobandan süratle gitmeniz gerekir camlar açık yaz günü demişsiniz ,Ben bu msjda fazla bişi anlamadım ,umarım provakasyon değildir bu yazı :)

AC2315
09/04/2009, 23:44
Bu gün iki aydır trafikte olan arabamla ilk defa servise gittim. Amaç park sensörü taktırmak ve herkesin övdüğü Müslüm'le tanışmaktı. Servise gittiğimde Müslüm Bey yoktu. Fakat arkadaşlar sağolsunlar çok yakından ilgilendiler ve çok titiz bir çalışma sonucunda tanponu bile sökmeden park sensörünü taktılar. Daha sonra Müslüm Bey geldi ve tanıştık. Sıcak kanlı, insan gibi bir insan. Elbette kimse dört dörtlük olamaz fakat önemli olan güven ve Kavaklıdere Servisi insana güven veriyor. Bir aile ortamı var orada. Servisin içinde arabam yapılırken bol bol dolaştım ve aracımın başında durdum çoğu zaman. Başka serviste nasıl yapacaksın, aracı alırlar bir daha anca işi bitince görürsün. Ne yaptıklarını görmezsin bile. Benim gibi pipirikli biri için acayip güzel bu durum. Sağolsunlar sorularımla bol miktarda başlarını da ağrıttım. Ama yılmadan ilgilendiler. Herşey için sağolsunlar. Bence hiç düşünmeden Kavaklıdere Servise gidebilirsiniz.

Ogulcan.Öğüt
10/04/2009, 07:54
Kafam İyice Bozuldu İlla beni bakıma Ankara'ya Getirtceksiniz. :D

Erdem Bozdağ
10/04/2009, 16:44
arabam 30.000 olun diye sabısızlanıyorum valla bunları okuyunca :)

erhan
12/04/2009, 21:52
Dün aracımdaki küçük tampon hasarını ve garanti uzatımı ile ilgili Müslüm beyin görüşlerini almak için Kavaklıdere servisine gittim. Müslüm beyle görüştükten sonra 2 yıl garantiyi uzattım. Tampon hasarınıda ilerleyen zamanlarda halledeceğiz.

Serviste gerek Müslüm bey gerekse çalışanlar tarafından gösterilen ilgi, güleryüz ve sıcak kanlılıkları beni çok etkiledi. Buradan Müslüm beye ve Kavaklıdere servis çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra tek adres Kavaklıdere Fiat Servisi:)

Linos
13/04/2009, 00:24
Dün aracımdaki küçük tampon hasarını ve garanti uzatımı ile ilgili Müslüm beyin görüşlerini almak için Kavaklıdere servisine gittim. Müslüm beyle görüştükten sonra 2 yıl garantiyi uzattım. Tampon hasarınıda ilerleyen zamanlarda halledeceğiz.

Serviste gerek Müslüm bey gerekse çalışanlar tarafından gösterilen ilgi, güleryüz ve sıcak kanlılıkları beni çok etkiledi. Buradan Müslüm beye ve Kavaklıdere servis çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra tek adres Kavaklıdere Fiat Servisi:)

İlla ki... ;)

femoli
13/04/2009, 18:42
Bu gün doblo aracımıda gtürdüm bakıma saolsunlar ellerinden geleni yaptılar aracım pırıl pırıl oldu ücretsiz motor korumamaı da yaptılar ..

Ellerinize sağlık...;)

GaladrieL
15/04/2009, 14:00
Ailemizin servisine Annemin aracı olan eski kasa puntişin kasko ve trafik sigortasını yaptırdık. Gerek fiyatta yaptıkları yardımlar, gerekse müşteri ilişkilerindeki içtenlik, dürüstlük ve samimiyetten dolayı bir defa daha tüm çalışanlarına teşekkür ederiz..

Ailecek ailenizi çok seviyoruz :)

adilll
19/04/2009, 18:30
arkadaşlar bende gittim karter muhazafası için herşey kötü olsa bile ki öyle değil gösterilen ilgi alaka yeter benimde tek adresim kavaklıdere fiat servisidir...

gammaz
24/04/2009, 00:02
bende bu forumu okuyana kadar nedense;? tek bildiğim adını duyduğum başka bir servisti, ama bugün bir arkadaştandan müslüm beyin namını ve ilgisini duyduktan sonra kararım değişti. benim arabada geldi 60bin km ye, ve diğer servislerinde nasıl olduğunu görmek istiyor insan haliyle. 60 km bakımı içinde kavaklıdere servise gideceğim. belki kahvaltıda ederiz :)

femoli
24/04/2009, 10:18
bende bu forumu okuyana kadar nedense;? tek bildiğim adını duyduğum başka bir servisti, ama bugün bir arkadaştandan müslüm beyin namını ve ilgisini duyduktan sonra kararım değişti. benim arabada geldi 60bin km ye, ve diğer servislerinde nasıl olduğunu görmek istiyor insan haliyle. 60 km bakımı içinde kavaklıdere servise gideceğim. belki kahvaltıda ederiz :)
Ben zaten her zaman diyorum,İş yaptırmak için olmasada kahvaltıya gidin ..Ben hergün gidiyorum :D:D

Saolsunlar boya korumamı ve motor korumamı yaptılar mükemmel oldu havalar biraz düzelsin en kısa zamanda resimleri ekleyeceğim ;)

testo19
24/04/2009, 18:22
bende bugun kavaklıdereye arabama baktırma şerefine eriştim. şeref diyorum çünkü ben daha önce ne böyle bir servis gördüm nede duydum. sanki evimin altında benim garajım varda orda arabamla ilgileniyomuşum gibi. bu kadar güleryüz bukadar itina başka yerde olmaz sanırım gerçekten söylediğiniz kadar varmış ne yalan söyliim ilk başlarda biraz abartılıyomuş gibi geliyodu ama gittiğimde gördüm az bile söyleniyormuş. bu arada devamlı kahvaltı lafı geçince diğer mesajlarda bende eklemeden edemicem banada öğlen yemeği nasip oldu :) valla müslüm abi allah nazarlardan saklasın süper bir servisin var...

araba bahane dostluk şahane :)

Stalker
25/04/2009, 14:21
Kavaklıdere servise sonunda benim de yolum düştü :). Yazılanların abartılmadığına bizzat şahit oldum. Hem Müslüm Bey hem de orda çalışan diğer arkadaşların sıcak ve sempatik yaklaşımı sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Konusuna hakim çalışan kadrosunun oluşu ve müşterinin her türlü isteklerini ciddiye almaları gerçekten çok güzel.
Bilgisiz insanların kandırılmasının marifet olduğunu düşünenlerin bol olduğu bu piyasada bu servise güvenmek için 5 dakka geçirmeniz yetiyor . Herkese öneririm, özellikle bayanlara veya aracını birden fazla insanın kullandığı kişilere çünkü diğer bazı servislerde olan sorunun nerden ve nasıl kaynaklandığını anlatmak için ekstra çabayı burda sarfetmiyorsunuz..
Başta Müslüm Bey'e, Yasin Bey'e ve orda çalışanlar diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum, sizin gibi örnekler artıkça ülkemizdeki diğer servislerin de kalitesi artacaktır :)

zaimkaan
19/05/2009, 18:36
Forum da okuduklarımdan sonra bende 40 000 bakımı mı yaptırmak için gittim. Kahvaltı konusunda femolinin dediklerine katılıyorum:), mutlaka gidin :). bugünde boya korumasını yaptırdık. Bi eksiğimiz kalmadı. Yanlız müslüm beyle bir türlü görüşemedim, denk gelemedik. bakımı pazar günü yaptırdım, o gün tanışamadık, bugünde çok bekledim ama gelmedi servise :), bir başka sefere inşallah. Her şey için teşekkür ediyorum.

Ziyaretçi047
19/05/2009, 20:44
Ankara'ya bakıma mı gitsem ne yapsam ben de :=)

anvil
20/05/2009, 14:06
ne yani ben de bilen otoya gittiğimde tesadüfen öğlen saatine denk gelmişim. yemekte de tavuk döner varmış. sağolsun nadir abi :D

femoli
20/05/2009, 15:02
Her yerde bir müslüm var desene .. ama bu aralar müslüme bozuğum ben :D nerde benim kapımmmmm :) Kasko bitiyorrr...

palombaro
25/05/2009, 02:07
Dün bende Kavaklıdere servisteydim 60.ooo bakımı için , bakım dışında;
-kapı kolları degıstı
-yamuk torpıdo düzeltildi
-emnıyet kemeri sesi kapatıldı
-tavanda lekeler vardı onu yaz sonunda halledecegız en azından 1 ay surermıs gelmesı
-arka silecekten ses gelıyordu 5 tane puntoya bındık hepsı aynıymıs yinede arkadaslar söktü taktı, ses biraz azaldı
-ön tampon ile kaput arasında bosluk simetrik degıldı ayarlandı
-siboblardan bırı kacırıyormus değişti
-hızlanınca digfüzorlerden ses gelıyordu servısten bır arkadasla otobana cıktık son gaz gıttık yınede ses gelmedı , dr un karsısında iyileşen çocular gibi puntom : P , o yuzden nereye mudahale edecegını anlayamadı oyle kaldı , bugun 850 km yol yaptım yol boyu kulagımı tırmaladı durdu 70.ooo bakımına kaldı artık.
-kapılar dönerken kasıyormus ayarı bozukmus onu da anladılar ben farkında degıldım ayar cekildi
-hediye motor koruma ve araç yıkama
-far ayarı
-kredi kartına tek çekimde hatırı sayılır indirim
-
-
-
Müslüm Hocam baska ne vardı hatırlamıyorum : )
bu kadar sorunu ve 60bin bakımını 4-5 saat gibi kısa sürede halletmek sizin başarınızı gösteriyor ,diğer servislerle kıyaslanacak tarafı yok farklı kulvarlardalar, ben yapılanların bır kısmını kendım odeyecegım zannederken garantıden halledıldı, Kavaklıdere Oto Servis ailesine tesekkur ederım.

omerserim
27/05/2009, 01:28
Arkadaşımlarımın iki ayrı puntosunu (benim aldırdığım ve birinin 10.000km diğerinin 20.000km bakımı için) servise bıraktık. Akşam üstü almaya gittiğimizde İki arabamızda bakımları yapılmış, motorları dahil pırıl pırıl durumdaydı. Arabalar mutluluktan gülüyormuş gibi geldi gözümüze ve o an üzüldüm puntomu sattığıma.

Kıskandım ancak Müslüm Bey'e benim fiestayı da bırakacağım mutlu olsun diye. (Detaylı temizlik ve boya koruma için) Gerçekten şanslıyız arkadaşlar ilgi, alaka, işçilik ve fiyatlarda yapılan indirimler harika...

Refiner
02/06/2009, 11:15
Haftasonu ben de Kavaklıkeredeydim. Ses gelen, tıkırdayan yerlerle ilgili şikayetlerimi usanmadan dinledikleri için tüm çalışanlara teşekkür ederim.
Ayrıca cam filmi yaptırdım, tavsiye ederim. Gayet hoş oldu.

HASMERAM
07/07/2009, 12:43
Ben konydan sadece 20000 km bakim için müslim beyi ziyaret edeceğim anlaşilan

06kaymak
07/07/2009, 13:17
beklerım...her zaman...

eko74
09/07/2009, 10:49
Bugün bende gitmeyi düşünüyorum.Sadece yağ felan değişicek...Ortalama nekadar tutar bilgisi olan varmı?

femoli
09/07/2009, 10:55
yağ yağ filitresi hava ve polen değişirse ortamala 120 civarı tutar.. biraz aşşağı biraz yukarı

eko74
09/07/2009, 11:02
Servis umarım iyidir..Asıl bide bagaj kapağından gelen bi ses var umarum ilgilenirler...

erhan
09/07/2009, 11:08
Servis umarım iyidir..Asıl bide bagaj kapağından gelen bi ses var umarum ilgilenirler...

siz taleplerinizi ve sorunlarınızı belirtin kesinlikle ilgileneceklerdir merak etmeyin. :)

eko74
09/07/2009, 11:48
Arkadaşlar aklıma bişey geldi.Acaba başka bi resmi serviste yaptırılan işlemleri bütün servisler görebiliyormu?Ben ankara birmottan almıştım arabayı oradaki arkadaş bütün bakımları yapılmış demişti.Şimdi kavaklıderedeki servis bütün servis kayıtlarını görebilir mi?

femoli
09/07/2009, 12:45
Evet servisler yapılan bütün işlemleri görebilirler...

eko74
09/07/2009, 13:10
Acab bu seviste Aux-in bağlantısı yaptıran varmı?

Arabayı braktım dertlerimi tek tek anlattım...Akşama lacam umarım hallolur..Bide world carda 5 taksit varmış..kart yanımda değil dedim.yarın çekeriz önemli değil dediler benide tavladılar :)

Arbamı aldım..En önemli bagaj kapağı sesi giderilmiş çok sevindim...Ekstradan bide fren sensörü ve ön fren balatası değişti...İlgi ve alaka gerçekten çok iyi.
Bilgi açısından fiyatlarıda yazıyorum...

hava filitre değişimi
8.25 fren pedali sökme takma 8.25 ön fren balata değişimi 30.25 yağ bakımı
21 selenia yağ
21.41 yağ motor
37.68 havafilitresi
9.5 sensör fren 84.79 yağ filitresi 6.07 fren balata takımı 39.15 indirim malzeme -9.93 indirim işçilik -3.39 kdv
253.03 Toplam=
298.57tl

ione
10/07/2009, 13:45
bugün 1 lt yağ aldım 25 tl tuttu dogrumudur bazı arkadaşlar formda 15 tl diye yazıyorlar dogrumudur............dizel için.....

eko74
10/07/2009, 16:57
selena wr diesel 5w-40 1lt=21.41+kdv servis fiyatı+işçilik vs

Arka bagaj kapağından gelen şu ses vardı ya hallolmuştu...Bende açıkcası 3 gündür hiç bagajı açmadım Dün açtım baktım bide ne göreyim bagaj kapağının arkasındaki plastik bölüm 15cm çatlak...Dün o hışımla Müslüm Bey i aradım..Çaldı ama duymadı herhalde bugünde geri dönmedi...Bende servisi aradım Remzi Beyle görüştüm getirin bakalım dedi bende çatlağın keyfe keder olduğunu ama ilerde çıkacak sorunlardan mesul olmalarını istedim oda kabul etti...Ama genede Müslüm Bey burayı takip ediyo olmalı beni aradığında bahsetmişti bunu servis kayıtlarına duşülmesini istiyorum eğer o çatlak ilerlerse arabada sesten durulmaz :) Sonuçta böyle şeyler olabilir ama insanları bilgilendirmek gerekiyor...Haksızmıyım...

Müslüm Bey aradı ve parçanın sparişini verdiklerini en yakın zamanda değiştirileceğini söyledi ben çok önemli olmadığını söylediğim halde :)
İlgileri için tekrar teşekkürler...

poyraz_o
13/07/2009, 21:09
benimde ön taraftan ses geliyor eskişeehir birmot amortisör üzerinde sünger gibi şeyler var strapla sıkarız ses kalmaz dedi sıktılar ses daha çok arttı...
bende götürsem mi ki..

bluEyes
13/07/2009, 21:21
ben bugün 30bin bakımı icin gittim müslüm abinin yanına kendisiylede tanısma sansım oldu ve cok mutlu ayrıldım isin acığı saolsun gerek calısanlar gerek müslüm abi cok ilgilendiler ilgi ve alakaları icin tesekkür ediyorum tekrar...ilk kez kavaklıdereye gittim ama zor durumda kalmadıkca baska yere ugramam...tesekkürler müslüm abi böle bi servis sundugun icin bizlere ;)

Romeo_er2
14/07/2009, 00:00
bende bugün gittim yine.yarın uzun yola çıkıyorum bi yol bakımı yapıldı araca sağolsunlar çok güzel ilgilendiler yine..herkese teşekkürlerimi sunarım..bugünün sonucu bana 1 adet lastik almakla sonuçlandı :S sağ arkadaki balon yüzünden tırsıp değiştirdim o lastiği..

erdiyilmaz
14/07/2009, 01:45
Kavaklıdere Fiat Yetkili Servisi ve Müslüm Abi hakkında simdiye kadar olumsuz bir yorum almadik, zaten asagidaki linkteki anket sonuclari, burada yazilanlari dogrular nitelikte.

https://forum.grandepuntotr.com/servis/10815-ankara-fiat-bayii-servisleri-musteri-memnuniyeti-anketi.html

Calismalari ve musteri memnuniyetini ilk sirada tuttuklari icin Muslum Abi'ye ben de tesekkur ediyorum. Diger servislerimizin musteri memnuniyetlerini Kavaklidere kalitesine yukseltmelerini temenni ediyorum.

Erdem Bozdağ
14/07/2009, 05:35
forever Müslüm abi :)

poyraz_o
20/07/2009, 23:25
arkadaşlar ankarayı fazla bilmiyorum..
KAVAKLIDERE servisi nerede yardımcı oabilecek varmı?
bir kaç sorun var çarşamba gitmeyi düşünüyorum...
eğer yerini öğrenebilirsem...

OzzY
21/07/2009, 00:22
arkadaşlar ankarayı fazla bilmiyorum..
KAVAKLIDERE servisi nerede yardımcı oabilecek varmı?
bir kaç sorun var çarşamba gitmeyi düşünüyorum...
eğer yerini öğrenebilirsem...
Karumu biliyomusun?
tam karşısı

kuğulu parkın biraz yukarsında(100m kadar)

Kroki: https://www.kavaklidereoto.com/kroki.jpg

poyraz_o
21/07/2009, 20:26
Teşekkürler OzzY

poyraz_o
08/08/2009, 23:42
Perşembe günü kavaklıderedeydim...
bu ilk gidişimdi...
benimle sagolsun yasin usta ilgilendi..
aldığımdan beri arabanın ön tarafından birses geliyor..
teste çıktığımızda sesin kesileceği tuttu.
ama sagolsun yasin usta ses yapam muhtemel yerleri kontrol etti ve ses büyük ölçüde kesildi artık..
ayrıca bir kaç sorunum daha vardı onlarlada ilgilendi...
çıkıştada putinin azizliğine uğradım. yaklaşım 1buçuk saate kızılaya geçebildim..
ama ilgi çok iyiydi teşekkürler kavaklıdere....

idea
10/08/2009, 16:53
Fiat servislerinin hepsini zorunlu olarak ziyaret ettim.İçlerinde en mükemmeli Kavaklıdere Fiat Yetkili Oto Servisi.Umarım gerek duymazsınız ama aklınızın bir köşesinde dursun.
Kavaklıdere Oto Fiat Yetkili Servisi | Ankara | 1991 - 2009 (https://www.kavaklidereoto.com/) internet adresi

eko74
22/08/2009, 22:31
Bende bugun kavaklidereye ugradim "muslum agbi" :) ile tanistim.formda herkes abi diyo bende oyle deyim bari yoksa ayni yaslardayiz tahminimce.Buradan da kendine tesekkur etmek istedim cunku artik soz verip sozune tutan insanlar oldukca azaldi...

femoli
24/08/2009, 10:55
Kavaklıdereyi görenlerin sayısı epey çoğalıyor ...:)

Erdem Bozdağ
24/08/2009, 12:35
Mehmet abi böyle giderse ilerde kalabalıktan yer bulamıyacaz:)

femoli
24/08/2009, 12:48
Çok kalabalık olursa müslümü buraya çağırırız ne olacak :D

Gelmem demez ama gelecem der uğramaz :D:D

Erdem Bozdağ
24/08/2009, 12:56
Çok kalabalık olursa müslümü buraya çağırırız ne olacak :D

Gelmem demez ama gelecem der uğramaz :D:D

:):):):):)
yapmaz Müslüm abi ya yoksa yapar mı :):):)
abi olmadı kaçırcaz ordan yapcak bişey yok böyle giderse 2 gün sora girilmez olur oraya kalabalıktan

06kaymak
24/08/2009, 16:03
artık gece servis hizmetide vereceğiz...zamanı olmayana akşam 18:00 dan sonra da hizmet veriyoruz...yapmanız gereken tek şey haber vermeniz...

femoli
24/08/2009, 16:29
Peki gece tarifesi yok dimi :)

Valla senden korkulur birde aracınızı bulunduğu yerde servisini yapıyoruz de düşüp bayılacam .. ule valla servis dedğin böyle olacak :) Gel valla öpüjem :D

Erdem Bozdağ
24/08/2009, 17:04
Müslüm abi helal olsun geçekten ya.müşteri memnunyeti budur işte.
Yakarız mangalı güzelce araba yapıla dursun biz bakarız keyfe akşam akşam iyi olur :):)

bluEyes
25/08/2009, 16:11
SErvisle ilgili yapmadıgın bisey kaldımı abicim ya ..abi sen bizim arabaları yaptıktan sonra büyüksehir bld baskanlığına aday olda trafik sorununuda coz rahat gitsin yollarda puntolarımız...Ankardaki yeniliği ve hizmeti sadece sende goruyoruz sonucta ;)

byasin
25/08/2009, 16:25
artık gece servis hizmetide vereceğiz...zamanı olmayana akşam 18:00 dan sonra da hizmet veriyoruz...yapmanız gereken tek şey haber vermeniz...

Wowww Abi süpersin ya benim için tek sorun zamandı en yakın zamanda haber verip uğrayacağım yanına 1-2 sorunum var çözüm buluruz beraber ;)

mehmet orcun
06/09/2009, 15:23
10 numara servisssssss

ABNEW
19/09/2009, 12:32
Müslüme ve Servisine, benim ve ablamın aracına göstermiş olduğu ilgi için teşekkürler...

ahmetkarakaş
15/03/2010, 15:32
Ankarada 1.3 mj linea sının ilk bakımı için servis arayan arkadaşın telefonla bana ulaşarak hangi servise gitsem daha uygun ve daha iyi bir hizmet alacağını sordu... sizlerden aldığım duyumlar üzerine bende kavaklıdere yi tercih etmesini istedim... kendisine gösterilen ilgi alakadan dolayı memnuniyetlerini belirtirken ücret konusundada gerçekten şaşkındı... son derece memnun olarak servisten ayrılan arkadaşım adına bir fiat çalışanı olarak Müslüm bey ve servis çalışanlarına teşekkür ediyorum...

GRDEDE
15/03/2010, 15:44
Ankarada 1.3 mj linea sının ilk bakımı için servis arayan arkadaşın telefonla bana ulaşarak hangi servise gitsem daha uygun ve daha iyi bir hizmet alacağını sordu... sizlerden aldığım duyumlar üzerine bende kavaklıdere yi tercih etmesini istedim... kendisine gösterilen ilgi alakadan dolayı memnuniyetlerini belirtirken ücret konusundada gerçekten şaşkındı... son derece memnun olarak servisten ayrılan arkadaşım adına bir fiat çalışanı olarak Müslüm bey ve servis çalışanlarına teşekkür ediyorum...

Müslüm kardeşimiz ESNAF tır.Esnaflıkta esas olan müşteri memnuniyetidir ve o da bunun farkında,Bu duruma birde onun efendi,ahlaklı kişiliği eklenince böyle mükemmel bir sonuç ortaya çıkıyor.Allah yolunu açık etsin diyorum.Bu arada yanlış anlaşılmasın kendisiyle en ufak bir ticari ilişkim yoktur.Yorumum tamamen izlenimlerim sonucudur.

PESCATORE
15/03/2010, 16:33
Keske istanbuldada aynisindan bitane olsa herkesin derdi biter herhalde burada bizle resmen alay ediyorlar

skydome
15/03/2010, 22:26
Müslüm abiii her türlü olumlu görüşü herkesten duymuşsundur mutlaka ama başka bir fiat yetkili servisinin servis danışmanından bile övgü alan tek yetkili servis sensindir kesin ahahahaha

tempesty
15/03/2010, 23:06
Müslüm abi bir tanedir yaw bugün bana da kendi görevi olmadığı halde bir konuda çok yardımcı oldu yani kimse kolay kolay yapmaz bir de buradan teşekkür ediyim dedim sağol abi...

femoli
16/03/2010, 11:05
Ya arkdaş herkese yardımcı oluyor bir bana bakmıyor , bir denklem sordum hala cevabını vermedi hiç yardımcı olmuyor kendisi nasıl servisse :D

turkishstar
19/03/2010, 17:36
bugün saat 11 sularında ankaradan dönüş için yola çıkmadan bi servise gideyimde araçta sıkıntılı bir durum varsa giderilsin düşüncesiyle forumdan da takip ettiğim müslüm beyin servisine gittim. gerçekten herşey forumda anlatıldığı gibiydi hatta fazlası var eksiği yoktu. lastiklerimin durumları çok kötü olduğundan değiştirilmesine karar verdik bu arada da hava filtresi bayağı kirliydi onuda değiştirelim dediler onada ok dedim birde ön konsoldan bi tıkırtı sesi geliyor onada bakın dedim ve oda çözüldü. neyse şimdi güvenle yoluma devam ediyorum.

not 1: bu mesajımı sungurlu ulusoy tesislerinden yazıyorum.
not 2: bu arada müslüm bey istanbuldaymış onunla tanışma fırsatını kaçırdık ama bir dahaki sefere mutlaka sadece kendileriyle tanışmak için uğrayacam. teşekkürler.

serdar2362
19/03/2010, 17:42
Borçka'ya çok geldik gittik. Eğer bir daha gidersem kesin seni bulurum Göktuğ.

ZAK1980
19/03/2010, 22:17
forumda Ankara dısından bır cok arkadas servıs onerısı ıstıyorlar bende ıkı gundur Kavaklıdere Muslum abıye git dıye cevap yazıyorum sonra jeton dusuyor Ankara dısında oldukları gondermeden sılıyorum arada yazıp yolladıklarım arkadaslar kusura bakmayın .Kacan olmus
galıba servıs=muslum abı olarak ruhumuza ıslemıs

turkishstar
22/03/2010, 00:55
Borçka'ya çok geldik gittik. Eğer bir daha gidersem kesin seni bulurum Göktuğ.

beklerim abi ama özel sektöre geri dönüş durumum var. ankarayada o yüzden iş görüşmesine gitmiştim. bakalım olursa artık maraştan devam edecem foruma. yok olmazsa bi kaç sene daha artvindeyim.

bu arada daha yeni döndüm artvine. hazır yolumun kenarındayken bi amasyayı gezelim dedik yol arkadaşımla. bir gece amasyada kaldık. ertesi gün giresun derken ankara artvin yolunu 2,5 günde tamamlamış olduk :D:D

ibrahim06
04/05/2010, 22:05
Müslüm Bey'in kendisiyle dün ben de tanıştım. Gayet efendi,düzgün bir insan.Kendisine burdan teşekkür ederim. Arabaya boya koruma, kaput filmi ,ses yalıtımı ve park sensörü yaptırdım. Bunları yapan İbrahim Bey'e de teşekkürler. Servisi kapatmayıp akşam 7.30'a kadar beni bekledikleri için de ayrıca teşekkürler. Gönül rahatlığıyla gidilecek servis olmuşlar.

Misafir-1
04/05/2010, 22:15
tesekkur ederım ovgulerınıze...amacımız aracınıza aracımız gıbı ıtına gostermek...İnsallah hep bu ovgulere layık oluruz ben ve ekıbım....
bugün sabah saatlerinde kavaklıdere otomotiv den aradılar müşteri memnuniyeti için kaç verilsiniz son geldğinizdeki tamir ve bakımlardan diye soruldu hemen cevap verdim "0" büyük bir sessizlikden sonra hemen ekledim sfır tabi fakat yanında kocabir "1" var diye gülüşmelerden sonra orası bizim artık diye ekledim gerçekden güler yüz ve itina ile araçlarımız güvenilir elde ...

fakat son gittiğimde olabilecek birşey tabiki bazı şeyler gözden kaçmış Müslüm abim yakında yine gelirim ziyaretine... :D :D

demon
04/05/2010, 22:28
Bizim neden böyle bir servisimiz yok?

ZAK1980
04/05/2010, 22:42

Simdı arkadaslar İzmirde de oto var gerci yetkılı servıs degıl anladıgım kadarı ıle fakat (MEDOS-KAVAKLIDERE-DERMAN harıc) bazı servısler yetkılı oldukları halde yetkısızden de daha kotu ıs cıkarttıkları olmuyormu.
Ankarada Kavaklıdere İzmırde İstanbulda Medos Yalova Derman oto derim buradan okuduklarım ve tecrubelerım netıcesınde .
Bu servısler işlerini en iyi sekılde yapıyorlar ıse o yeter ben yetkıyı kafamda verdıkten sonra Fiat vermemıs ne yazar

demon
05/05/2010, 00:16
kardeşim zaten oldukça ilgili sağolsun.
Benim söylememdeki amaç doğru düzgün servisler olsa şu an yaşadığım kötü hadiseleri yaşamazdım.

Misafir-1
05/05/2010, 17:58
ben diyorumki her il ve ilçeye bir kavaklıdere servisi ve Müslüm abiyi klonlıyabilirsek Müslüm abi :laugh000::laugh000:

şaka bir yana Müslüm abim ya biliyorsun ben Anamur luyum hafta sonu ordaydım millet Anamurda Fiat almak için alanya ya gidiyor acayip fiat araba potansiyeli var ama birtane yetkili yetkisiz servis yok bakım zamanı 160 km yola gidiyorlar ben diyomki yeri benden Anamurda gel servis açalım millet hem bir servis görsün hemde Servis işletmecisi hemde 160 km yakıtı cebinde kalsın hatta muzdan çilekden paraya para demiyen ama nedediklerini bilmiyom :laugh000: Anamur halkımız fransız kore tenekelerinden sonra araba gibi bir araya binmiş olur diye ufak bir satş ofiside açılır mersin antalya yolu üstünde galeri dükkanını ayarlamada benden :laugh000:

gülüyorum Fiat a kötü marka diyene nedenmi ayagın altında 1.4. motor ile 150 beygir güç veren 0-100 e 8.2 saniyede çıkan ve hal böyleyken km de 28 30 krş yakıt tüketimi olan kaldıki 1.6. lpgli araçlar 25 30 krş yakarken başka hangi markanın aracı var ... :siritma::siritma:

varsın debriyajı gıcırtı yapsın valla bana artık en güzel orkestradan Rodrigo Gitar Konçertosu (https://www.facebook.com/video/video.php?v=1392099277058&ref=mf) nu dinlemek gibi geliyor ... :siritma::laugh000: Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/video/video.php?v=1392099277058&ref=mf)

aasci
05/05/2010, 20:30
Anket bölümünde yazdıklarımı, aynen buraya da aktarıyorum :

Linea forum Ankara toplantılarında tanıştığım Müslüm Bey' in servisini tek geçerim. Önceki arabam için yıllarca Kartaş' a gitmiştim. Tanıdık ustabaşı var.

Ağaçlı' ya da 2 kez gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım.

Ancak, Kavaklıdere servisi çok farklı. Geçen hafta yıllık bakım yaptırdım. Linea T-Jet bakımı 238 TL' ye çıktı (14000' de). Birmot' a sormuştum ve 400 küsuru bulur demişlerdi. Çünkü çoğu servis balata ve bujileri hemen değiştiriyorlar. Burada ise, gerekliyse değiştiriliyor. Kışlık lastikleri değiştirirken ben de inceledim, balatalar çok az aşınmıştı. Bujileri ise 20000' de yeniden kontrol edecekler, onlar da çok iyi çıktı.

Ayrıca, motor temizliği ve koruması ile klima temizliği de hediye olarak yapıldı. Polen filtresinin değiştirilmesini de sordular ve ben istedim.

Ek olarak da 10 üzerinden 9 verdiğimi belirtmek isterim. O da Fiat' ın dayatması sonucu yapılan girişteki rampanın seramikle kaplı olmasından. Müslüm Bey notunu kırdığıma kızmaz inşallah.:laugh000:

ben diyorumki her il ve ilçeye bir kavaklıdere servisi ve Müslüm abiyi klonlıyabilirsek Müslüm abi :laugh000::laugh000:

şaka bir yana Müslüm abim ya biliyorsun ben Anamur luyum hafta sonu ordaydım millet Anamurda Fiat almak için alanya ya gidiyor acayip fiat araba potansiyeli var ama birtane yetkili yetkisiz servis yok bakım zamanı 160 km yola gidiyorlar ben diyomki yeri benden Anamurda gel servis açalım millet hem bir servis görsün hemde Servis işletmecisi hemde 160 km yakıtı cebinde kalsın hatta muzdan çilekden paraya para demiyen ama nedediklerini bilmiyom :laugh000: Anamur halkımız fransız kore tenekelerinden sonra araba gibi bir araya binmiş olur diye ufak bir satş ofiside açılır mersin antalya yolu üstünde galeri dükkanını ayarlamada benden :laugh000:

gülüyorum Fiat a kötü marka diyene nedenmi ayagın altında 1.4. motor ile 150 beygir güç veren 0-100 e 8.2 saniyede çıkan ve hal böyleyken km de 28 30 krş yakıt tüketimi olan kaldıki 1.6. lpgli araçlar 25 30 krş yakarken başka hangi markanın aracı var ... :siritma::siritma:

varsın debriyajı gıcırtı yapsın valla bana artık en güzel orkestradan Rodrigo Gitar Konçertosu (https://www.facebook.com/video/video.php?v=1392099277058&ref=mf) nu dinlemek gibi geliyor ... :siritma::laugh000:

Ben de destekliyorum. Her yıl yaz tatilinde Tisan/Yeşil Ovacık' tayız. Açarsanız ziyaret ederim.

Misafir-1
06/05/2010, 12:30
Ben de destekliyorum. Her yıl yaz tatilinde Tisan/Yeşil Ovacık' tayız. Açarsanız ziyaret ederim.

O zaman Yazın punto bravo Akdeniz buluşması üzerimize Farz oldu desenize :laugh000:

aasci
06/05/2010, 14:04
Olur tabiiki. Ben hazırım. Kaç gündür böbrek taşı düşürmeye çalışıyorum. Böyle bir sorunum olmazsa katılabilirim...

ibrahim06
06/05/2010, 23:48
Olur tabiiki. Ben hazırım. Kaç gündür böbrek taşı düşürmeye çalışıyorum. Böyle bir sorunum olmazsa katılabilirim...

2 aydır benim de burnumdan geldi. Size mnc faith adlı kapsülleri öneririm. Biraz pahalı ama değiyor. İlerde düşecek olan henüz küçük olantaşları da ağrısız düşürüyor. Almak isterseniz Anıtkabirin Maltepeye doğru giderkenki köşede.LİNKE BAKIN

MNCfaith Böbrek Taşı Düşürmeye Yardımcı Kapsülü | | Botanikecza.com (https://www.botanikecza.com/x_mnc-mncfaith-bobrek-tasi-dusurmeye-yardimci-kapsulu_4693.php?k_id=0&kn=)

mastman12
07/05/2010, 13:40
yasemin hanım merhaba.
işyerinden 2006 multijet sahibi bir arkadaşım city arızasıyla bu sabah merkez servise gitti.form doldurup cevap bekliycez demişler.süreç ve prosedürler konusunda bilgi verebilirmisiniz?

aasci
07/05/2010, 13:47
2 aydır benim de burnumdan geldi. Size mnc faith adlı kapsülleri öneririm. Biraz pahalı ama değiyor. İlerde düşecek olan henüz küçük olantaşları da ağrısız düşürüyor. Almak isterseniz Anıtkabirin Maltepeye doğru giderkenki köşede.LİNKE BAKIN

MNCfaith Böbrek Taşı Düşürmeye Yardımcı Kapsülü | | Botanikecza.com (https://www.botanikecza.com/x_mnc-mncfaith-bobrek-tasi-dusurmeye-yardimci-kapsulu_4693.php?k_id=0&kn=)

Çok teşekkürler. Bir dahaki sefer denerim. Çünkü, bir haftadır iki büklüm ve ağrılı olarak çektiğim 5.5 mm' lik taş, dün akşam parça parça döküldü. Sanırım kurtuldum. Bende aşağıda linkini verdiğim nektarı sulandırarak kullandım ve 24 saat içinde parçaladı. Herkese tavsiye ederim. Tekrar teşekkürler...
Kayseri Pazarı | Gilaburu | Pastırma | Sucuk | Mantı | (https://www.gilaburu.com.tr)

ibrahim06
07/05/2010, 14:30
Çok teşekkürler. Bir dahaki sefer denerim. Çünkü, bir haftadır iki büklüm ve ağrılı olarak çektiğim 5.5 mm' lik taş, dün akşam parça parça döküldü. Sanırım kurtuldum. Bende aşağıda linkini verdiğim nektarı sulandırarak kullandım ve 24 saat içinde parçaladı. Herkese tavsiye ederim. Tekrar teşekkürler...
Kayseri Pazarı | Gilaburu | Pastırma | Sucuk | Mantı | (https://www.gilaburu.com.tr)

Linkte verdiğiniz gilaburudan 3 şişe bitirdim. Taşı düşürdüğünüze sevindim. Ancak taş düşünce malesef bitmiş olmuyor. Muhtemelen böbrekte küçük küçük oluşmuş zamanla büyüyüp düşecek taşlar hala beklemekte. Benim kullandığım ürün onları da düşürüyor. Ben irili ufaklı 8 tane düşürdüm.

erdiyilmaz
07/05/2010, 14:57
arkadaslar konu butunlugunun bozulup, karmasaya sebebiyet vermemesi acisindan, konu disi mesaj gonderimleri yapmayiniz.

femoli
07/05/2010, 16:12
Kavaklıdere taş düşürme merkezi :D

Ne yaptınız arkdaşlar konuyu ne hale getirmişsiniz :D

BU gün kavaklıdereye gittim saolsun kardeşim yine her zamanki gibi güler yüzünü gösterdi ve gerekli itina ile müşteri memnuniyetini en üst sıralara taşıdı:)

Bu arda misafir salonuna yeni bir kahve makinası almışlar hakikatten içmeye doyamazsınız bende işyerime almayı düşünüyorum çok güzel kahve yapıyor 2. den sonra müslüm fazla içmesin diye aracın bitti gel dedi cimri :D (şaka he ) Yanlız oradaki bir misafire kendi elleriyle kahve verdi bana kardeş makine orada dedi OOO Anladı beni :D:D:D Sorcam sorcam Nasılsa havalar güzel oturmaya geleceğim size :D Yandın :D

ibrahim06
08/05/2010, 19:08
Kavaklıdere taş düşürme merkezi :D

Ne yaptınız arkdaşlar konuyu ne hale getirmişsiniz :D

BU gün kavaklıdereye gittim saolsun kardeşim yine her zamanki gibi güler yüzünü gösterdi ve gerekli itina ile müşteri memnuniyetini en üst sıralara taşıdı:)

Bu arda misafir salonuna yeni bir kahve makinası almışlar hakikatten içmeye doyamazsınız bende işyerime almayı düşünüyorum çok güzel kahve yapıyor 2. den sonra müslüm fazla içmesin diye aracın bitti gel dedi cimri :D (şaka he ) Yanlız oradaki bir misafire kendi elleriyle kahve verdi bana kardeş makine orada dedi OOO Anladı beni :D:D:D Sorcam sorcam Nasılsa havalar güzel oturmaya geleceğim size :D Yandın :D

Makine nasıldır görmedim ama Müslüm bey bana da bir kahve ikram etti bugün. Araba sorunuyla gitmedim. Geçen hafta yarısını vermeden kaçtığım parayı vermek için gittim.:)

aasci
10/05/2010, 16:22
O çay-kahve makinası için bile Kavaklıdere Oto' ya gidilebilir. Çay kaşığını bile kendisi koyuyor. Tek eksiği kahveyi karıştırmaması...

k@pl@n
10/05/2010, 19:13
Cumartesi günü güvenilir bir arkadaşımızın ellerine bıraktık arabayı, ellerinden geldiği kadar ilgilendiler ve istediğimiz , belirttiğimiz her sorunumuza çözüm bulmuş olduğunu gördük. Servisteki tüm arkadaşlara ve Müslüm arkadaşıma ilgi, alaka, güler yüz ve her konudaki yardımları için çok teşekkür ederim.... Ankarada olsaydım başka alternatif düşünmezdim heralde...

taipen71
10/05/2010, 19:39
Bende haftası kavaklıdere servisteydim yine dört dörtlük iş çıkardılar emeği geçen herkese teşekkürler

dgn
25/08/2010, 16:45
konuyu baştan sona okudum herkes çok memnun bende ilk bakımı birmotta yaptıracaktım ama vazgeçtim kavaklıderede yaptıracağım.Daha km 1600 ama olsun 1 yıl geçti:)

ibrahim06
25/08/2010, 17:04
konuyu baştan sona okudum herkes çok memnun bende ilk bakımı birmotta yaptıracaktım ama vazgeçtim kavaklıderede yaptıracağım.Daha km 1600 ama olsun 1 yıl geçti:)

1600 km mi? naaptınız hiç binmemişsiniz. Ben alalı 8 ay oldu şuan 9 binde :) Gidin gidin memnun kalırsınız. Ben iki kez gittim.

dgn
25/08/2010, 17:11
1600 km mi? naaptınız hiç binmemişsiniz. Ben alalı 8 ay oldu şuan 9 binde :) Gidin gidin memnun kalırsınız. Ben iki kez gittim.

dizel aracımız olduğu için araç genelde yatıyor:)

murat53
25/08/2010, 21:41
keşke bütün servisler bu şekilde çalıssa ben istanbuldayım ankara uzak bize istanbulda gittiğim cevizli bağdaki frat otodan hiç memnun kalmadım bu gidişle puntolar toplu olarak ankaraya gidicek heralde müslüm beye.

Erdem Bozdağ
26/08/2010, 01:18
puntoyu satmamamda en büyük nedenlerinden biri kesinlikle kavalıkdere otodur
başka hiçbir servis benle bukadar ilgilenmeyecek biliyorum

emin tahir
29/08/2010, 04:01
Gecenin bu saatinde 8 sayfayı okdudum hani bi kişi olumsuz bişiy yazmışmıdır diye!yok!!
Herkes servisten memnun onu anladık ama fiyat konusunda da mı herkes memnun?
Yani aynı bakımları sanayide yaptırsak daha ucuza gelmez mi?
Ben eski aracımda da(focus) hiç yetkili servise gitmedim puntomda da garanti bitmiş olduğu için ve alışmadığım için (servslere antipatim var da birazcık...) servise gidesim yok ama sanırım Kavaklıdereye gideceğim.
Bana gitmemem için bi neden söyleyin.

Erdem Bozdağ
29/08/2010, 04:05
yetkili servis tabiiki hiçbirzaman özel servis kadar fiyatı uygun olmaz ama
hiç bir özel serviste yetkili servisin yerini tutmaz tabii bu biraz tercih meselesi

öncelikle gp yeni bir araç oldugu ve uzatılmıs garantı avantajıyla araçların bir kısmı garanti kapsamında ve bundan dolayı yetkili servise gitmektedir.yetkili servis içinde de ankara da kavalıkdere oto en çok tercih edilen servistir.Ben yıllardır gidiyorum yaklaşım hizmet kalite olarak çok beğeniyorum.Garantim bitse bile gitmeye devam edeceğim.Benim için herşey ucuzluk değildir.Uygunluk ve kalite birarada olmasını tercih ederim.Sonuçta ciddi ve önemli bişeye biniyoruz

Gitmemeniz için tek şey özel serviste herzaman daha az ücret ödersiniz

ibrahim06
12/09/2010, 23:11
Yarın kısmetse öğleyin Arabanın yağ ve filtre değişimi için Kavaklıderedeyim. Bir de alt koruma taktırmayı düşünüyorum bakalım Müslüm beyle görüşebilirsek.

ZAK1980
13/09/2010, 02:27
Gecenin bu saatinde 8 sayfayı okdudum hani bi kişi olumsuz bişiy yazmışmıdır diye!yok!!
Herkes servisten memnun onu anladık ama fiyat konusunda da mı herkes memnun?
Yani aynı bakımları sanayide yaptırsak daha ucuza gelmez mi?
Ben eski aracımda da(focus) hiç yetkili servise gitmedim puntomda da garanti bitmiş olduğu için ve alışmadığım için (servslere antipatim var da birazcık...) servise gidesim yok ama sanırım Kavaklıdereye gideceğim.
Bana gitmemem için bi neden söyleyin.
Arkadasım tabıkı ozel servıs kadar uygun olmuyor fıyatı fakat Muslum abı gereken ındırımı yapıyor bakımın ozelde 200 tutuyorsa servıste 250-260 dır aradakı fıyat farkı cok olmuyor sonucta garantılı ıs 23 bın Tllık aracını 70-80 tl az vermemek ıcın ozele goturuyorsan basının ozel servısın hızm.agrır ıse ınan bu rakamı verseydımde rahat olsaydım dıyorsun benım seat vardı sanyıye gıttı lpg dahıl bakımı 1300 tuttu 3 a sonra yolda kaldım bır dahada bınmedım araca sattık su an punto var rahatım garantıyı uzatmasamda Muslum abıye gıderım sebebıde garantılı ıscılık

suvari_84
13/09/2010, 09:28
Yarın kısmetse öğleyin Arabanın yağ ve filtre değişimi için Kavaklıderedeyim. Bir de alt koruma taktırmayı düşünüyorum bakalım Müslüm beyle görüşebilirsek.

ibrahim abi bende alt koruma istiyorum fiyatını öğrenirsen banada yazar mısın?

ibrahim06
13/09/2010, 23:21
ibrahim abi bende alt koruma istiyorum fiyatını öğrenirsen banada yazar mısın?

Bugün,yeni doblosu olan titiz bir arkadaşımla Kavaklıderedeydik. Arkadaşımı Müslüm bey ile tanıştırdım. Benim arabanın 10 bin yağ ve filtrelerin değişimini yaptırdım. Müslüm Beyin ilgisi için çok teşekkür ederim.
Alt korumaya gelince taktırmaktan vazgeçtim. Sebebi plastik bir şey olması idi. Zaten takılanlar öyleymiş. Taktırmaktan vazgeçtiğim için Müslüm Bey kesin bir fiyat vermedi ama ortalama fiyatının 130-140 civarı olduğunu söyledi. Plastik aksamdan ziyade tutturucuların (sanırım klips) para ettiğini söyledi. Taktırmaya niyetininz varsa mutlaka bişeyler yaparlar.
Burdan Kavaklıdere çalışanlarına tekrar teşekkür ederim.

ZAK1980
13/09/2010, 23:26
Bugün,yeni doblosu olan titiz bir arkadaşımla Kavaklıderedeydik. Arkadaşımı Müslüm bey ile tanıştırdım. Benim arabanın 10 bin yağ ve filtrelerin değişimini yaptırdım. Müslüm Beyin ilgisi için çok teşekkür ederim.
Alt korumaya gelince taktırmaktan vazgeçtim. Sebebi plastik bir şey olması idi. Zaten takılanlar öyleymiş. Taktırmaktan vazgeçtiğim için Müslüm Bey kesin bir fiyat vermedi ama ortalama fiyatının 130-140 civarı olduğunu söyledi. Plastik aksamdan ziyade tutturucuların (sanırım klips) para ettiğini söyledi. Taktırmaya niyetininz varsa mutlaka bişeyler yaparlar.
Burdan Kavaklıdere çalışanlarına tekrar teşekkür ederim.
İbrahim evet plastık ama sert bı plastık kolay kolay kırılmıyor dıye bılıyorum gercı Muslum abi ayrıntı verır dıye dusunuyorum

ibrahim06
13/09/2010, 23:30
İbrahim evet plastık ama sert bı plastık kolay kolay kırılmıyor dıye bılıyorum gercı Muslum abi ayrıntı verır dıye dusunuyorum

Çok araştırmayıp da zihnimde karter korumanın metal olduğu düşüncesi yer ettiği için plastiği görünce vazgeçtim. Ama ilerde belli olmaz taktırım da. Yeni kasa dobloyu lifte kaldırtıp baktık. Onda da üzerinde takılı olarak gelen bizim puntolarınkine benzer plastikti buarada

ferikci
05/10/2010, 19:17
Ben de dün sabah radyatörü tutan çerçevenin kırık olması sebebiyle ve ayrıca karter koruma taktırmak amacıyla arabamı kavaklıdere otoya bıraktım, biraz önce teslim aldım. İlgi alaka ve işçilik gerçekten çok iyi, herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

skydome
05/10/2010, 21:16
Kavaklıdere'yi ve Müslüm abiyi tek geçerim...Ankara'da olduğum için şanslı hissettiren tek etken Kavaklıdere Servisi gibi bir servisimiz olması...Servisteki ustalar da Şefleri Remzi Bey de çok ilgili insanlar...Orası küçük bir aile gibi çok sıcak mutlaka bir kere denemenizi tavsiye ederim...

algian
01/11/2010, 00:28
abi bugün aradım yol yardımı en yakın servis kavaklıdereden geldiler aküyü taktı kartını verdi bi baktım müslüm dedim bi yerden hatırlıyorm ama demek burdanmış :D:D

BuRaK-BG
01/11/2010, 20:52
aracımı aldıgım günden beri kavaklıdere servise gidiyorum. şuan 82.000 km de. her 20.000 km de müslüm abinin ve ekibinin güler yüzünü görmekten mutluluk duyar hale geldim. aracımın km sinin fazla olmasının en iyi yönü sanırım bu:)

vek66
02/11/2010, 22:57
bende bugun tanıstım kavaklıdere oto yla sağolsun remzi bey cok ilgi gösterdi sabırla dınledı her sorunumu aracımı orda bıraktım sanki evımın önündeki garaja bırakmısım gıbı hissediyorum

isuldor
02/11/2010, 23:01
arkadaşlar muslum bey kavaklıdere otoda aksam servıs hızmetı de vermeye baslayacağız dıyordu
ne oldu başladı mı?

bir de 5000km bakımında ben yağıda değiştirmeyi düşünüyorum
filtreler falan (yağ, hava)

ne kadar tutar bilgi alabilir miyim?

ZAK1980
03/11/2010, 01:03
arkadaşlar muslum bey kavaklıdere otoda aksam servıs hızmetı de vermeye baslayacağız dıyordu
ne oldu başladı mı?

bir de 5000km bakımında ben yağıda değiştirmeyi düşünüyorum
filtreler falan (yağ, hava)

ne kadar tutar bilgi alabilir miyim?

Gereksız bır degısım bence fakat özel bır durummu var 10bınde degısecek
3 lt yag 80 hava fılıtresı 15 tutsa bırde 90 tl işcilik kafadan 180-200 tutar bunları zaten 10 bınde yapıracan ne gerek var su an.
Bu arada adın ne arkadasım sana nasıl hıtap edecegız ?

OzzY
03/11/2010, 02:36
sadece yağ ve filtre değişime 90 lira işçilik almazlar bence 150 lira diye düşünüyorum ama tahmin sadece bi telefonla kesin cevaba ulaşırsınız.

bildiğim kadarıyla şuan öyle bi hizmetleri yok AMA haftada 1 gün nöbetçi oluyorlar. yani haftada 1 gün 24 saat açık oluyo. bu günlerde ne gibi hizmetleri veriyolar bilmiyorum.

isuldor
03/11/2010, 11:02
Zeynel Bey, adım Gültekin. Özel bir durum yok sadece ankarada yağmurlu bir gün su birikintisinden(bildiğin cadde üzerinden nehir akıyordu arada dalgalar üzerimize üzerimize geldi:) ) geçtim arabada sorun yok ama su alma ihtimaline karşı hava filtresini değiştiriyim dedim değişmişken yağda değişsin sonuçta 5000km oldu diye düşündüm.neticede yağın yeni olması önemli araç satış aşamasında beklemiş de olabilir. dediğiniz gibi gerek yok ama ben biraz titiz insanım araba konusunda:)

Ozan Bey, aradım şimdi kavaklıdere otoyu dediğiniz gibi 150TL civarı tutar bir indirimimiz olur dendi.

teşekkürler

ABNEW
05/11/2010, 23:43
Dün de ben yıllık bakım için Kavaklıderedeydim.Yine her zamanki gibi ilgili, kibar, hızlı, düzgün bir hizmetle mutlu olarak ayrıldım:) Müslüme ve çalışanlarına teşekkürler;

Orada karşılaştığım Ozana da tekrar geçmiş olsun diyorum.Çıkışta kendisini bırakmak istesem de ulaşamadık:)

OzzY
05/11/2010, 23:45
Dün de ben yıllık bakım için Kavaklıderedeydim.Yine her zamanki gibi ilgili, kibar, hızlı, düzgün bir hizmetle mutlu olarak ayrıldım:) Müslüme ve çalışanlarına teşekkürler;

Orada karşılaştığım Ozana da tekrar geçmiş olsun diyorum.Çıkışta kendisini bırakmak istesem de ulaşamadık:)

teşekkürler abi ben çeyrek geçelerde diye biliyodum meger gündüz saat başıymış servis onu görünce sanada hoşçakal diyemeden fırladım çıktım hemen :) aceleden duymamışım telefonu. düşünmen yeter abi :)

ibrahim06
05/11/2010, 23:48
Zeynel Bey, adım Gültekin. Özel bir durum yok sadece ankarada yağmurlu bir gün su birikintisinden(bildiğin cadde üzerinden nehir akıyordu arada dalgalar üzerimize üzerimize geldi:) ) geçtim arabada sorun yok ama su alma ihtimaline karşı hava filtresini değiştiriyim dedim değişmişken yağda değişsin sonuçta 5000km oldu diye düşündüm.neticede yağın yeni olması önemli araç satış aşamasında beklemiş de olabilir. dediğiniz gibi gerek yok ama ben biraz titiz insanım araba konusunda:)

Ozan Bey, aradım şimdi kavaklıdere otoyu dediğiniz gibi 150TL civarı tutar bir indirimimiz olur dendi.

teşekkürler

Yok bişey olmaz. Gavurun memleketinde 15-20binde değişim oluyor bizde 10bin her ihtimale karşı.

ZAK1980
05/11/2010, 23:55

teşekkürler
Haklısın vallahı yagmurlar gelıyor yollar dereye donuyor senınde dedıgın gıbı su kacması sıkıntı sırf bu alttan suc kacmasın dıye kartel koruma yaptıracam

adnan33
07/11/2010, 15:01
Bende aracımı dün götürdüm10.000 bakımı için Kavaklıdere Oto ya.Mersin de bütün servisleri bilirdim ama Ankara ya geleli 1 yıl oldu , burda sitenin tavsiyesi üzerine gittim , iyiki de gitmişim.Hizmet ,alaka ,karşılama ve fiyat süperdi tabi site indirimi de cabası. Bundan sonra Ankara da adres belli :)

meccemm
23/11/2010, 18:58
Arkdaşlar fark yaratmak böle bişey işte,oto servisi marka olur mu,bal gibi oluyormuş.Bakımım gelsinde ben de tanışayım Kavaklıdere oto ile diyorum.Arabamı yeni aldım,henüz 400km yol yaptım ama adresim şimdiden belli..

berattuna
23/11/2010, 23:00
kavaklıdere yani müslüm beyy ilgi alaka hizmet mükemmel seneye izinde tekrar memleketim ankaradayım ve yanınızdayımmm..................samsun birmot berbattttt

smartengineer
26/11/2010, 16:40
hocam ben aracımı yeni aldım dizel 1.3 MJet Ali Uğurlu dan aldım ama inanın hiiiiiiç memnun kalmadım serviste kavaklıder ye gideyim istiyorum acaba arabayı bizden almadın diye farklı bi tarife uygulamazlar dimi.

Erdem Bozdağ
26/11/2010, 17:41
tabiiki uygulamazlar
istediğiniz servise götürme hakkınız var
hatta forumdan gittiğiniz için çok uygun indirimler alırsıınız.Üstüne son derece güleryüz ve ilgili personelle karşılanırsınız

vek66
26/11/2010, 19:58
bende yasin beyle bugun yarın için randevu aldım sol ön kapıdan rüzgar sesi için yanlız bugun yine sol önden gelen gıcırtı sesi fazlalaşmaya başladı ama sorun etmiyorum çünkü kavaklıdere oto var artık benım ve gp için korhan kardeş yarın sabah görüşmek üzere o zman:) ha bu arada yarın gp ma hem motor hemde boya koruma yapılacak

taipen71
26/11/2010, 20:23
Ben de bugün lineamın 30000 bakımı için kavaklıderedeydim kısa sürede bakım yapılıp aracım teslim edildi herzamanki gibi müslüm kardeşim yine en iyi şekilde misafirperverliğini gösterdi...

vek66
28/11/2010, 00:30
sabah baslayan kavaklıdere oto günüm aksam saatlerinde niayetinde son buldu o kadar orada kalmama rağmen hıc sıkılmadım boya koruma ve motor korumam yapıldı once (ibrahim bey sagolsun cok üstüne düştü) gecen bı kac yerden alt izolasyon için fıyat alıstım 250-300 arasında kavaklıderede kampanyası varmıs 125 TL hazır gelmısken onuda yaptırayım dedim faydasınıda gordum hakketen cukur seslerını azaltıyor. yasin usta lastıklere nitrojen gazı basalım dedı faydalarını anlattı kabul ettim onuda bastılar dedklerı gıbı sankı lastık cukurlarda daha cok esneme yapıyor önemli sorunum rüzgar sesi sol ön kelebek camından geliyormus onun siparısını verdıler haftaya gelınce takacaklar yanı o kadar ılgılendıler ki sağolsunlar güle oynaya ayrıldım servısten bu arada sonunda müslüm beylede tanısTım sohbet ettik bırazda. yapTIRdıklarım ındırımlı fıyatlardı en son odemeyı yaparken ındırımlı fıyatların ustune tekrar ındırım yaptılar:) daha ne diyeyim tesekkurler KAVAKLIDERE OTO VE ÇALIŞANLARI.

ZAK1980
28/11/2010, 00:35
hocam ben aracımı yeni aldım dizel 1.3 MJet Ali Uğurlu dan aldım ama inanın hiiiiiiç memnun kalmadım serviste kavaklıder ye gideyim istiyorum acaba arabayı bizden almadın diye farklı bi tarife uygulamazlar dimi.
Kavaklıdere oto Ankara'da Satıs bayısı olmayan sadece yetkılı servıs olarak bıle ençok iş yapan ve hiç şikayet edilmeyen tek servıs

rational
05/12/2010, 15:45
Merhabalar, 40000 km bakımı için ben de Bolu'dan gitmiştim Kavaklıdere Oto ' ya, şimdi de 49000 deyim.50000 km bakımı da geldi çattı.Ankara 'ya gelmeyi düşünüyorum inşallah aralıkta havalar güzel olur da(kar lastiğim yok henüz:) ) Ankara'ya gelir bakımı da yaptırırız...

Delidavsan
05/12/2010, 22:59
Istanbul'luyum arabayı da daha dün aldım. Bakıma 10.000 km var ama sırf merakımdan bakımı geldiğinde kalkıp Ankara'ya gidip orada yaptıracağım bakımı :)

Tabi Yetkili Servis olduğunu düşünüyorum bahsi geçen Müslüm bey'in servisinin. Başlıkta yazılmış ama tekrar teyid etmek istedim?

ferikci
06/12/2010, 11:51
Istanbul'luyum arabayı da daha dün aldım. Bakıma 10.000 km var ama sırf merakımdan bakımı geldiğinde kalkıp Ankara'ya gidip orada yaptıracağım bakımı :)

Tabi Yetkili Servis olduğunu düşünüyorum bahsi geçen Müslüm bey'in servisinin. Başlıkta yazılmış ama tekrar teyid etmek istedim?

Evet yetkili servis.

smartengineer
06/12/2010, 13:55
arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama eminim kavaklıdere servis son derece mükemeldir. buraya kadar yazılanlardan onu anlıyorum ve bende inşaallah arabamı oraya götüreceğim ama bu arada fiyatlar nasıl.

OzzY
06/12/2010, 15:58
arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama eminim kavaklıdere servis son derece mükemeldir. buraya kadar yazılanlardan onu anlıyorum ve bende inşaallah arabamı oraya götüreceğim ama bu arada fiyatlar nasıl.

sanayi ile karşılaştırılırsa tabiki arada fark vardır ama diğer yetkili servislere göre kat kat ekonomik.

rockSEWER
11/12/2010, 22:07
Arkadaşlar Merhabalar,

Bende yeni aldım GP, Salı günü teslim alıcam daha :) şimdiden servis bakmaya başladım.. Opelden fiata geçiyorum..Anladıgım kadarıyla genelleme yapmadan birmot hakkında pek iyi yorumlar yok gibi.Aracı birmottan aldım, kavaklıdere' ye gitsek 2 Yıllk garanti durumundan falan sorun cıkmaz anlaşılan..Yada aracı birmottan aldınız ilk bakımı orada yaptıracaksınız falan gibi durumlar yoktur sanırım. :).. Gönül rahatlıgı için kavaklıdereye gidebilirsinmi diyorsunuz :)

taipen71
11/12/2010, 22:11
Kavaklıdere aynen birmot gibi yetkili fiat servisidir gönül rahatlığıyla götürebilirsiniz

OzzY
12/12/2010, 01:07
garanti yada fiat açısından kavaklıdere veya birmotun en ufak farkı yok. istediğiniz servise gidebilirsiniz.

ACOMEK
29/01/2011, 16:13
Bakalım bende gp mu teslim ettim bugün kavaklıdere otoya

omer06
29/01/2011, 19:03
ne için verdiniz :)

taipen71
29/01/2011, 21:07
İsabetli karar vermişsin

ACOMEK
30/01/2011, 12:56
ne için verdiniz :)

Gördünüz galiba :)
Karzedeyim ucuz atlattık

ibrahim06
31/01/2011, 21:06
Ben ve bir arkadaşım bugün Kavaklıdere'deydik. Ben sadece filtrelerin değişimi, arkadaşım dizel doblosunun 20 bin bakımı için ordaydı. Müslüm Bey ve ekibine teşekkür ediyor işiniz rast gitsin diyorum.

ZAK1980
01/02/2011, 03:59
Forum ahalısıne Kavaklıdere fiati Müslüm Kaymak' ı anlatmaya gerek yok bilen bilir kendsine enson 2010 Agustosta 10 bın için ugramıstım ,sikayetvar.com dan fiat ile alakalı (CityMotor) şikayetleri okuyordum bir kac saat önce insanlar fiyat almayın demekle hiçte haksız degıllermıs müşteri hizmetleri yanıt vermiyor yazılanlarada,müsterısınede heleki yetkili servis sikayetlerini okudukça servise gitmeye korktum kimisi yazmiş kazayaptım şu servis tamponu yan sanayı kullandı ,kimisi yazmıs sıkıntıyı onardık dedıler ertesı gun aynısı cıktı,kimiside servis ne yaptıgını bılmıyor ,antifiriz koymadan gonderdıler ,aracıma serviste ilgilenecek personel bulamıyorum fiatın artık müşteri hizmetlerine el atması gerekli insanlar çok şikayetçi gerçi satılan her aracta sıkıntı var en lüksünden en ucuzuna ama fiat servislerde farklı bır sıkıntı var üstüne üstelik müşteri hizm oldukça sorumsuz yazılanlara göre.
Kimi arkadaslar bu forumda fiatı seçmemizdeki en buyuk sebelerden birisi Müslüm bey ve ona olan güvenimiz diye yazmıstı bugune kadar okuduklarımda kendi aracım var dıye soylemıyorum sadece sıkayetlerı okuyup sonra kavaklıdere ile karsılastıgımda orada yazılanların hiç birini bu forumdaki arkadaslarım yasamamıslardır kavaklıdere sayesınde bugune kadar her konuda bizleri üzmeyen ,aracımızı bakıma soktuktan sonra birdaha ugramaya maal vermeyen , kendisini herhangi bir platformda şikayet ettirmeyen ve bugune kadar gönül rahatlığı ile araclarımız teslım ederek kafamızın her daim rahat huzurlu olmasını saglayan kavaklıdere otoya ve Müslüm Kaymak ' a okudularımdan sonra teskkur etme gereksınımı duydum

suvari_84
01/02/2011, 09:48
kavaklıdere müslüm abi yi tek geçerim.öyle her servise güvenmem ama kavaklıdere servisi gerçekten güven veriyor bende öneririm şiddetle:)

femoli
01/02/2011, 11:13
Kavaklıderemi bir daha asla , Adam misafir salonundaki kahve makinasını kaldırmış bir daha asla gitmem :D:D:D

Ben anlamam kardeşim biz kahve makinamızı geri istiyoruz :D:D ne zman gelir bakıma gelirim :D

Müslüm gibi arkadaş canlısı adam zor bulunur , servis müdürüymüş servis sahibiymiş geçelim o işi adam adam gibi hem arkdaşlığını hem işini en iyi şeklide yapıyor, iyiki varsın len ;)

ibrahim06
01/02/2011, 20:01
He ya. Makine yoktu. Dünkü o soğukta içeriz kahvemizi dedik ama makine ortada yoktu.

suvari_84
01/02/2011, 21:28
Kavaklıderemi bir daha asla , Adam misafir salonundaki kahve makinasını kaldırmış bir daha asla gitmem :D:D:D

Ben anlamam kardeşim biz kahve makinamızı geri istiyoruz :D:D ne zman gelir bakıma gelirim :D

Müslüm gibi arkadaş canlısı adam zor bulunur , servis müdürüymüş servis sahibiymiş geçelim o işi adam adam gibi hem arkdaşlığını hem işini en iyi şeklide yapıyor, iyiki varsın len ;)

kahve makinası yoksa bende gelmem :):):):P

ibrahim06
01/02/2011, 21:36
höpür höpür içtiniz tabi kahveleri adam zarar etti kaldırdı.

suvari_84
01/02/2011, 22:14
valla daha bi gidipte kahvesini içemedim ama dediğin doğru olabilir ibrahim abi ben femoliden şüpheeleniyorummm :)

ZAK1980
01/02/2011, 22:28
He ya. Makine yoktu. Dünkü o soğukta içeriz kahvemizi dedik ama makine ortada yoktu.
gercı hıc denemedım ama O kahve makınası paralı degılmıydı atıyorsun 1tl kahve hazır olan degılmı fiat müsteri hizmetlerini ararmıs Mehmet abi şikayet etmek için Kavaklıdereyi;
Femolı:
ıyıgunler ben bu sızın yetkılı servısınız kavaklıdereden sıkayetcıyım hanfendı
Müsteri Hizm:
hayırdır Mehmet bey işçiliğimi kötü,yan sanayımı kullanıyor yedek parcayı,sizinle ilgilenmıyormu servis,onardıgı arac yenıdenmı hata verdı
Femolı:
yok hanfendı kendısınden oldukca memnunum,işciliği,müsteriye davranısı gayet guzel,yan sanayıde kullanmıyor,onardıgı arac bırdahada sorun cıkarmıyor
Müsteri Hizm:
Mehmet bey ozaman sorun ne hersey yolunda ıken neden şikayet ediyorsunuz ? şikayet edilecek herhangi bir durum yok gibi gozukuyor
Femolı:
Hanfendı bekleme salonundakı kahve nakınasını kardırmıslar bu yuzden sıkayetcıyım
Fiat tarıhınde bir ilk olurmus bu gorusme :))

femoli
01/02/2011, 22:43
He ya her gittigimde bi 5 ,10 bardak iciyordum :D caktirmayin muslum belki benden dolayi kaldirmista olabilir gecen bozuk dedi :D

İlahi zeynel hicmi kahvenin basina gitmedin ne parasi koskoca kavakli dere 1 tl lik makinami koyacak :D

Kavaklidere duy sesimizi makinemizi isteriz . :D

ZAK1980
01/02/2011, 22:57
He ya her gittigimde bi 5 ,10 bardak iciyordum :D caktirmayin muslum belki benden dolayi kaldirmista olabilir gecen bozuk dedi :D

İlahi zeynel hicmi kahvenin basina gitmedin ne parasi koskoca kavakli dere 1 tl lik makinami koyacak :D

Kavaklidere duy sesimizi makinemizi isteriz . :D
Abı makınayı uzaktan gordum su dersane,hastanelerde varya 1 tl atıyorsun sana kahve yapandan gıbı geldı gozume sankı ondan 1 tl lık makına dıye dusundum

gurik
02/02/2011, 00:39
Kavaklıdere Fiat Servisi tüm çalışanları ve tabii ki sevgili Müslüm kardeşim sayesinde haklı bir üne sahip. Kendilerine yakın ilgileri ve profesyonel yaklaşımları sebebiyle teşekkür ediyorum. Bu memnuniyetin nedeni sadece bir müşteri-işyeri ilişkisi olmaktan çok aidiyet ve dostluk seviyesine ulaşmanın keyifli sonucu bence.
Bir sorun yaşadığımızda "bunu Müslüm'ün ekip çözer, çözmeden de bırakmaz"demek büyük bir keyif bence.
Bence FİAT bu servise özel ödül vermeli.

ibrahim06
05/02/2011, 22:00
Bugün bir iş için ordaydım. İşim halloldu.epey bir süre sohbet ettik. Kahve makinesi gitti diye hayıflanmayın. böylece çayları müslüm bey kendisi istemek zorunda kalıyor ve sizinle beraber içiyor. :) :)

omer06
05/02/2011, 23:45
Bende tanışmak için gidicem :) umarım beni gidince hatırlar forumdan :)

alpimmm
05/02/2011, 23:57
ben de bugün oradaydım,
arka kapı kolları değişti, 30 dk da bitti, süper hızlı,
evet makina yoktu :D
bende gittim mutfaktaki ablamdan aldım çayı saolsun,
tekrar teşekkürler Kavaklıdere.

murat26
06/02/2011, 17:58
Işte kalite ve özen ,özveri budur bütün araçlara kendi aracın gibi bakmak ve özen göstermek işte o zaman gece yastığa kafanı koyup rahatca uyursun

samprik
06/02/2011, 18:05
öyle çok övmüşlerki bende bursadan ankaraya gelicem heralde :).. servislere hiç güvenim yok

cck1
07/02/2011, 09:51
ben de bugün oradaydım,

Alper Hocam bende cumartesi ordaydım ama denk gelmedi demekki tanısmıs olurduk... :(

femoli
07/02/2011, 11:11
ben de bugün oradaydım,
Boykot edelim makineyi yeniden koysun :D:D kapısında yatalım tekerleğine civi koyalım camına salça dökelim :D:D

aasci
09/02/2011, 12:41
Son gidişimde Müslüm Bey' le bu konuyu görüşmüştüm. Önceki firmanın davranışları nedeniyle kaldırmışlar. Yeni bir firmayla anlaşıp makine koyacaklarmış.:D

06kaymak
09/02/2011, 17:40
Artık şart oldu :)

femoli
09/02/2011, 18:24
Hehhh söyle toplu baskı sonuç getirdi .. :board_yu:
bi akaryakıtı düşüremiyoruz ona toplu baskıda yetmez top yekün olsa belki :)

ibrahim06
09/02/2011, 19:24

Abi sen makineyi koy. Üstüne de 50 kuruş ile çalışır yaz. :) Aha size makine lan de. Bak o zaman kahvecilere. Aylık 300-400 gideri vardır be onun.

femoli
09/02/2011, 19:43
Önemli diilki müslüm bozuk yokkkkkk :D:D

Du Hast
09/02/2011, 23:35
kavaklıderenin kötü bir yanını göremeyen arkadaşlar
görün işte kahve makinası nasıl olmaz yahu :D
hayret bir olay ya :D :D :D

Erdem Bozdağ
13/02/2011, 13:34
Yakın zamanda 50.000 bakımı ve ondan 1 hafta sonra geçirdiğim bir kaza sonucu Kavalıkdereye 2 kere uğramış oldum.Uzun uzun yazmak istemiyorum yine ama herzamanki gibi gösterilen ilgi,samimiyet,memnuniyet kendi adıma en üst seviyedeydi.Tüm çalışanlara burdan tek tek teşekkür eder Müslüm abiye saygılarımı iletirim:)

Not:Benim kahveyle aram olmadıgı için sorun olmadı pek benim için makinanın bozuk olması:):) Çaya devam her türlü:)

aliserhanuyar
15/02/2011, 21:54
Bende bugün Kavaklıdere'ye gittim 1.sene bakımı için.
Valla dediğiniz kadar varmış, benden tam not aldılar.
Kahve makinasını bende göremedim ama ha bire çay kahve içirmek için can attılar :)

Fiyatlar şu şekilde:
3 Lt Selenia Yağ 90 TL
Yağ Filtresi 5 TL
Hava Filtresi 18 TL
Polen Filtresi 14 TL
Motor Temizleyici (Yağ Yeri için) 16 TL
İşçilik 60 TL

+ KDV 33 TL

Sağolsunlar indirimle beraber 210 TL ödedim.

Kavaklıdere çalışanlarına tekrar teşekkürler.

muratyegen
18/02/2011, 21:32
sevgili kavaklıdere ailesi başıma 2 gün önce gelen bir kaza sonrası ufak bi iki problem var sağ ön tampon civarında. bi iki tane 2-3 cm çizik. sinyalin olduğu yuvanın üst kenarında küçük bi parça kopması, sinyalin koruyucu plastiği kırıldı ve düştü. bi de sinyal sanki yuvada hafif içerde duruyo. ayrıca sağ taraftaki 2 tırnak kırık ya da yerinden çıkmış tampon ayrık duruyo biraz. teknik yardım kısmında bazı arkadaşlar yardımcı oldu autoking ve mini paket konusunda ama siteden hasar tespitinin ardından 194 tl hesap çıkıyo. gerçekten böyleyse size bir uğrayayım ve çayınızı içeyim diyorum. pazar günü nöbet çıkışı fikir almak için gelsem açık oluyor musunuz??

06kaymak
19/02/2011, 11:36
Haftanın 7 günü çalışıyoruz...Bu pazar yani yarın bekliyoruz...

hesap
19/02/2011, 19:16
Bugün 20000 bakımı için uğradım, Müslüm abimiz ile tanışma fırsatımız oldu müthiş ilgili. Çalışan arkadaşların hepsi de öyle. İyi ki Ankara'ya düşmüş yolumuz.

muratyegen
20/02/2011, 14:04
ben de bugün pazar sabahının kör vaktinde uğradım sonunda. o çizik sandığım yerler pastayla halloldu. tamponu yerine takacaklar bi de sinyal değişicek yarın alcam inşallah arabayı. müslüm beyle de yarın tanışırız artık. ama anlatıldığı kadar var yani. insan nedense evinde gibi hissediyo ve güvenerek bırakıyosun arabayı. hani o kocaman tam donanımlı servisler gibi değil çok daha mütevazı ama önemli olan nasıl göründüğü değil yapılan iştir. şimdiden teşekkürler tüm çalışanlara.

muratyegen
21/02/2011, 19:55
oh be demek istiyorum. bugün sonunda iş çıkışı evoma kavuşmuş bulunmaktayım. arabamı sağ salim eski yakışıklı haliyle teslim aldım bugün. tertemiz teslim ettiler sağolsunlar. çok çok ince bi davranıştı arabanın temiz olması. müslüm beyle de tanışmış olduk. hani mesleğimle karşılaştırırsam tam bi klinik şefi gibi herşeyle çok yakından ilgili.
bu kadar güzel sözün üzerine bir sorun var demek istemezdim ama yola çıktıktan 1-2 km sonra arabanın her ileri geri hareketinde(ivmelenip-frenleme diyelim) direksiyon takımının neresinden geldiğini çözemediğim ciddi bir gıcırtı sesi gelmeye başladı. bu ses araba ilk marş basıp kontağı kapattığınızda olan küçük titreşimlerde dahi gelmeye başladı. nerden çıktı bu ses kaynağını ve sebebini çözebilmiş değilim. bariz gıcırtı şeklinde ve direksiyon mili civarlarından gelmekte. dönmeyle alakalı da değil. bi yardımcı olabilirseniz sevinirim.

06kaymak
21/02/2011, 20:38
büyük bir ihtimalle klima boruları ses yapıyordur...uygun bir zaman da getirirseniz kısa sürede çözeriz...

OzzY
21/02/2011, 20:39
bu dönem araba bende kaldığı kadar müslüm abidede kalmıştır :P hakkıda bende memnunuz :D
cumartesiye kadar yine orda

takres
21/02/2011, 20:43
kesinlikle tavsiye edeceğim bir servis ilgisinden dolayı Müslüm abiye teşekkürlerimi sunarım :)

muratyegen
21/02/2011, 20:46
sorunlu müşteri gibi hissettim kendimi :) inş bu haftasonu uğriim bakalım.

mehmetsafran
06/03/2011, 12:53
Aracımı Müslüm Bey'e götürdüm bu haftasonu forumda okuduklarımdan sonra taaa Karabük'ten saolsun çok ilgilendiler çok memnun kaldım. Kendilerine çok teşekkür ederim

06kaymak
06/03/2011, 21:45
bizi tercih ettiginiz için biz çok teşekkür ederiz..

attserkan
06/03/2011, 23:14
müslüm abimiz bir tane..

Budweiser
14/03/2011, 00:51
2 gün evvel aracı ufak bir kontrol için kendini ziyaret ettim. Kendisine ve serviste çok teşekkür ederim çok memnun kaldım ellerinden geldiğince yardım ettileri. Bundan sonrada gideceğim tek servistir. :) Keşke tüm fiat servisleri sizden örnek alıp iş verimliliğini arttırsalar. :)

06kaymak
14/03/2011, 12:49
Teşekkür ederim...umarım hep buna layık oluruz...

isuldor
14/03/2011, 12:52
muslum bey iki kez geldim ikisinde de göremedim sizi artık bir hayal kahramanı olduğunuzu düşünmeye başlıycam :D

puntocular için bir umut müslüm bey her soruna çözüm

şu kronik sorunlar için yine uğrıycam ama araç su an 13.500 de 15.000 olsun kontrol olur hem de

06kaymak
14/03/2011, 18:42
memnuniyetle ne zaman isterseniz...gelmeden konuşalım bende burda olayım...saygılarımla

dagored
20/03/2011, 13:23
Cuma günü aracımı yıllık bakım için (henüz 20.000 km.yi geçmedim) Kavaklıdere Oto'ya götürdüm. Sağolsunlar 186 TL'ya hallettiler :thumbup1: (hava filtresi, balata ve bujilerin değişmesine gerek görülmedi)

Süper fiyat, süper ilgi-alaka, süper bakım, süper ..... :clapping:

Üstüne bir de küçük hediyemi aldım, daha ne olsun!

Teşekkürler Kavaklıdere, iyi ki varsın! :worthy00:

nerhal61
20/03/2011, 14:39
Cuma günü aracımı yıllık bakım için (henüz 20.000 km.yi geçmedim) Kavaklıdere Oto'ya götürdüm. Sağolsunlar 186 TL'ya hallettiler :thumbup1: (hava filtresi, balata ve bujilerin değişmesine gerek görülmedi)

Emre Bey,

Tam olarak neler değişti? Ben de gideceğim de!

Teşk.

OzzY
20/03/2011, 16:58

arabayı gördüm ama seni göremedim abi bidahaki sefere artık :D:D

ZAK1980
20/03/2011, 17:00

Tahmınım 10 bın bakımıdır bu

isuldor
06/04/2011, 09:55
Dün de ben aracımı götürdüm kronik direksiyon altı sesi ve bir kaç küçük sorun için

Müslüm Beyi de görme ve tanışma fırsatı buldum bir acı nescafesini içtik
Hoşsohbet ve saygıdeğer bir abimiz

Sorunlar çözüldü tabi değinmiyorum bile Kavaklıdere Fiat varsa sorun yok (Müslüm Bey bunu slogan yaparsanız telif almam :D )

Araç şimdi e serisi mercedes gibi oldu ses yok sorun yok :motorcu:

Teşekkürler :thankyou:

vociay
17/04/2011, 12:20
20.000 bakımı için dün Kavaklıdere Oto'daydık.Forumdan baya uzak kalmama rağmen hakkında çok iyi yorumlar olduğu aklımdaydı ve dün birebir deneyimleme fırsatı buldum bakım vesilesiyle.Yorumlarda az bile söylenmiş gerçekten çok ciddi,güleryüzlü ve tamamen müşteri memnuniyeti vizyonuyla çalışan bir servis.Forum aracılıyla ürettikleri üstün kaliteli hizmet için tekrar teşekkür ediyorum Müslüm bey ve tüm Kavaklıdere Oto çalışanlarına.

ZAK1980
19/04/2011, 20:26
Müslüm abi sen neden LPG montojına gırmıyormıyorsun dıye sormak ıstıyorum gercı 2012 yılında taktırmayı dusunuyorum ılk muayenede umarım bu zamana kadar lpg montajını alırsın sımdı olayı senın acından ele alırsak abı senın dukkan zaten sana anca yetıyor LPG montajı ıcın yenı yer acman gerekecek ama acacak yerın yok bıldıgım kadarı ıle vede servısın ust katları apartman bundan dolayıda sıkıntı olabılır dıye aklımdan gecıyor .
Ama abı istiyorum ben lpg olayına gırmenı senın sayende gonul rahatlıgı ıle servıse gıdıyoruz gonul rahatlıgı ılede lpg taktırmak ıstıyoruz.
Cevabını beklıyom abi zaten gene zam gelmıs benzıne yakında basbakanlıkta pankart acıp eylem yapacam seytan durtuyo sonrada senın dukkanın onunde acarım pankart LPG ıstıyom dıye :)

06kaymak
19/04/2011, 21:27
o konuda yardımcı olurum sen merak etme kardeşim...

ibrahim06
19/04/2011, 21:40
Müslüm abi sen neden LPG montojına gırmıyormıyorsun dıye sormak ıstıyorum gercı 2012 yılında taktırmayı dusunuyorum ılk muayenede umarım bu zamana kadar lpg montajını alırsın sımdı olayı senın acından ele alırsak abı senın dukkan zaten sana anca yetıyor LPG montajı ıcın yenı yer acman gerekecek ama acacak yerın yok bıldıgım kadarı ıle vede servısın ust katları apartman bundan dolayıda sıkıntı olabılır dıye aklımdan gecıyor .
Ama abı istiyorum ben lpg olayına gırmenı senın sayende gonul rahatlıgı ıle servıse gıdıyoruz gonul rahatlıgı ılede lpg taktırmak ıstıyoruz.
Cevabını beklıyom abi zaten gene zam gelmıs benzıne yakında basbakanlıkta pankart acıp eylem yapacam seytan durtuyo sonrada senın dukkanın onunde acarım pankart LPG ıstıyom dıye :)

Dur abi LPG işine girerse başka marka araçlara da takmaya başlar servisin içinde bize yer kalmaz.

Engin_T
20/04/2011, 14:12
Gerçekten bende KAVAKLIDERE FİAT YETKİLİ SERVİSİNE teşekkürlerimi sunuyorum bu sabah işe gitmeden uğradım saolsun Yasin Bey kendi aracı gibi ilgilendi aracımla ve sorunumu hemen çözdüler bircok fiat servisinden sonuç alamazken KAVAKLIDERE FİAT servisi sorunumu çözdü. Tüm çalışanlara ilgi ve alakalarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum. :)

firars
21/04/2011, 21:12
yarın 60 bine gelicem.. dizelde ne tutucak arkadaşlar bilen var mı ?

bir de kartı kaybetmişim biri telefon yazsa çok güzel olur..

attserkan
21/04/2011, 21:39
herkese mhb sonunda 40 bin bakımını yaptık başta müslüm abiye ve emeği geçen kavaklıdere fiat servisi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum gerçekten ellerinden geleni yaptılar 60.000 bakımında yeniden görüşmek üzere diyorum.

OzzY
21/04/2011, 22:35
yarın 60 bine gelicem.. Dizelde ne tutucak arkadaşlar bilen var mı ?

Bir de kartı kaybetmişim biri telefon yazsa çok güzel olur..

466 32 26

saitbaransel
22/04/2011, 02:06
bir çok yetkili servise gittim ama kavaklıdere kadar güleryüzlü iş yapanını görmedim müslüm abi ve ekibi bu işi gercekten severek yapıyorlar

Lionissimo
22/04/2011, 11:33
Ben de Kavaklıdere'ye ilk kez gittim, bagaj kapağı su problemi için. Gerçekten çok başarılı bir ekip. İlgi alaka 10 numara. Müslüm Bey'e teşekkürler.

1ocak2011
22/04/2011, 11:39
İlgi alaka gerçekten müthiş...

nerhal61
04/05/2011, 12:52
Dün itibariyle evomuza 20 bin ilk bakımını yaptık Kavaklıdere'de. 300 TL tuttu.
Yağ ve filtresi, hava ve polen filtresi, bujiler, 4 lastik bakım, klima temizliği bakımı, bilgisayarla sistem kontrolü, motor temizleyice madde (tunap) ile yağ değişimi öncesi temizlik. Başta Müslüm kardeşim olmak üzere Ahmet ustaya ve Remzi Bey'e, aracı yıkayan Turgut kardeşime ve tüm Kavaklıdere çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

Selamlar

omer06
07/05/2011, 02:36
bugün araç sahibi bakımına gittik :)
4 çay :)
4 şeker :)
çok tane güleryüz :)
çok tane samimiyet :)
çok tane sohbet :)
Çok sağol Müslüm Abim:)

omer06
13/05/2011, 22:47
bu seferde hem araç için hemde araç sahipleri için gittik :)
herşey çok güzeldi yine Allah bozmasın Müslüm abim :) babamın selamı var :)

eexelanss
15/05/2011, 15:56
Dün müslüm abinin yanındaydım. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim..

sqorpion
15/05/2011, 16:09
dizel araçta 20000 bakımı ortalama ne kadar tutuyo?

06kaymak
15/05/2011, 16:20
20 bin periyodik bakımda: 3 lt yağ ,yağ filtresi,hava filtresi,mazot filtresi,polen filtresi ve motor iç temizleyici değişimi olur.Ön fren balataları ve arka fren balataları kontrl edilir ve temizlenir, gerekirse değişimi olur.Rutin olan kontroller: tüm elektrik kontrolü ve alt takım kontrolü yapılır...Yaklaşık olarak fren balatalar hariç 355-360 tl civarında bir masraf çıkar...

sqorpion
15/05/2011, 16:25
20 bin periyodik bakımda: 3 lt yağ ,yağ filtresi,hava filtresi,mazot filtresi,polen filtresi ve motor iç temizleyici değişimi olur.Ön fren balataları ve arka fren balataları kontrl edilir ve temizlenir, gerekirse değişimi olur.Rutin olan kontroller: tüm elektrik kontrolü ve alt takım kontrolü yapılır...Yaklaşık olarak fren balatalar hariç 355-360 tl civarında bir masraf çıkar...

teşekkür ederim yakın zamanda servisinizdeyim.

vek66
15/05/2011, 22:23
valla müslüm abi öyle güzel izah etmişsin ki bılıyorsun benım gp 9200 de sen bunları diyince benim 20000 bakıma gelesim geldi:))))))

aasci
16/05/2011, 16:05
Geçen hafta Kavaklıdere Oto’ya 2. yıllık periyodik bakım için sabah arabamızı bırakmış, akşam almaya giderken sağanak yağmurda ıslanmış ve yüklüce ödeme işlemini de yaptıktan sonra sıkışık trafiğe kapılıp 11.5 lt ortalama benzin sarfiyatını da sineye çektikten sonra eve varmıştım.:realmad: Normalde ertesi gün burada paylaşacağım izlenimlerimi, peşpeşe yediğim bu sarsıcı darbelerden sonra ancak şimdi paylaşabiliyorum:
Müslüm Bey’ i görmek yine nasip olmadı. Kavaklıdere Oto klasiği olan güleryüz, kalite ve hız yine aynıydı. Tek fark, yukarıda saydığım darbelerin en sarsıcısı olan ödediğim miktarın büyüklüğüydü. 100 TL civarında indirim yapılmasına rağmen, 537 TL ödedim. Geçen yıl Birmot 450 demişti ve Kavaklıdere’ de 235 TL ödemiş, bir de hediye hizmetler verilerek sevindirilmiştim.:D
Bu bakımda, ön fren balataları (ilk değişim), bujiler (ilk değişim), 20000 bakımı, yağ değişimi, hava, polen ve yağ filtresi değişimi, motor ve klima temizliği yapıldı. Hiçbir sorunu olmayan arabaya bu kadar masraf etmek, her Türk evladı gibi beni de derinden sarstı. Kendime gelmem bir hafta sürdü. İnsan alıştıra alıştıra söyler, pattadanak söylenir mi?:shocking:

rehber19
16/05/2011, 18:55
kime sorsam Kavaklıdere oto. Herkes memnun. bu işi başarabilmek herkese nasip olmaz. kavaklıdere oto ve çalışanlarını binlerce kez tebrik etmek lazım. bravo valla...

eexelanss
21/05/2011, 21:42
Müslüm abime ve ekibine sonsuz teşekkürler. Ben böyle ilgili alakalı güleryüzlü bir servis görmedim..

sqorpion
22/05/2011, 01:04
bu gün 20000 bakımı için kavaklıdere otoya gittim gereken işlermler yapıldı müşteri memnuniyeti için ellerinden ne geliyosa yapıyolar.Müslüm Bey ve ekibine teşekkürler....

vek66
25/05/2011, 00:42
bugün gp um 10000 km bakımı için kavaklıdereye oto daydım 3 saat kalmama ragmen kendi evimdeymişim gibi rahattım. başta yasin bey ve müslüm bey olmak üzere diğer çalışan arkadaşlar olmak üzere sağolsunlar var olsunlar. güzel bir indirimde yapıp daha sonra 50 km şehir içinde 5,3 ortalamayı ilk defa görünce mutluluktan havalardaydım sanki eksik olmayın kavaklıder ekibi....:)ha bu arada cok entersan birşeye şahit olduk benim hava filtresinin içinden bir adet galoş çıktı:)

muratyegen
30/05/2011, 01:13
müslüm bey ve kavaklıdere ailesi uzun aradan sonra merhabalar tekrar. dünyaya ancak dönebildim iş yoğunluğundan. evomla 750 kmlik merzifon gidiş dönüşünden sonra bizimki 9700'e geldi. 10000 için uğramak istiyorum bir cumartesi günü. ne kadar vakit alır ve randevu falan gerekir mi bi sorayım istedim.

06kaymak
30/05/2011, 22:42
2 saat sürer...memnıniyetle bekleriz...

ibrahim06
30/05/2011, 22:53
abi sen orda olursan ve muhabbet sararsa iki saatin ne çabuk geçtiği anlaşılmaz bile.

isuldor
31/05/2011, 10:12
Müslüm Bey selamlar ben de 20.000 km bakımı için aracı bıraktım :)
Aracı alırken ordaysanız görüşürüz

ReNoVaTio
06/06/2011, 12:17
perşembe günü 50000 bakımiçin her zmanki gibi yine müslüm bey ve çetesinin mekanına gittim:D her bakımda illaki bir kaç sorun çıkıyordu ve yine çıkmıştı,hepsindede sorunlar çete tarafından hallediliyordu ama bu seferki bakımda çete baya uğraşıcak dedim içimden çünkü sıkıntı baya bir vardı,kapılardaki sesler,açılmayan kapı(musa abi iyi bilir)vs.... ama bu sefer müslüm kardeşim ve çetesi gerçekten çok daha iyi biriş çıkarmış,araba sanki 0 kilometrede ve sadece aracın motor sesini duyuyorum.pazar günü aracı almaya gittiğimde musa abi ordaydı.ve kapıdan girerken pis pis gülüp''bakalım o kapın birdaha açılmama yaparmı dedi''kendinden çok emindi:D geçektemde kapı taş gibi olmuşdu:D Müslüm kardeşime ve çetesine çok teşekkür ediyorum.tek sevmediğim yönü bu çetenin çoğunun fenevbahçeli olması:DDDDD teakrar tşkler kavaklıdere servis..

femoli
06/06/2011, 13:14
perşembe günü 50000 bakımiçin her zmanki gibi yine müslüm bey ve çetesinin mekanına gittim:D her bakımda illaki bir kaç sorun çıkıyordu ve yine çıkmıştı,hepsindede sorunlar çete tarafından hallediliyordu ama bu seferki bakımda çete baya uğraşıcak dedim içimden çünkü sıkıntı baya bir vardı,kapılardaki sesler,açılmayan kapı(musa abi iyi bilir)vs.... ama bu sefer müslüm kardeşim ve çetesi gerçekten çok daha iyi biriş çıkarmış,araba sanki 0 kilometrede ve sadece aracın motor sesini duyuyorum.pazar günü aracı almaya gittiğimde musa abi ordaydı.ve kapıdan girerken pis pis gülüp''bakalım o kapın birdaha açılmama yaparmı dedi''kendinden çok emindi:D geçektemde kapı taş gibi olmuşdu:D Müslüm kardeşime ve çetesine çok teşekkür ediyorum.tek sevmediğim yönü bu çetenin çoğunun fenevbahçeli olması:DDDDD teakrar tşkler kavaklıdere servis..sırf buyüzden tam puan vermiyorum bende :D:D

ReNoVaTio
06/06/2011, 13:31
sırf buyüzden tam puan vermiyorum bende :D:D

en önemli nokta bu zaten:DDD

06kaymak
06/06/2011, 19:58
Şampiyon FENERBAHÇE....:)

omer06
06/06/2011, 20:29
2gün önce araştırma şirketi aradı fiat adına bende gerekeni söyledim servis hakkında :)

ReNoVaTio
07/06/2011, 14:00
arasın bende söylicem:D:D

femoli
07/06/2011, 17:54
Şampiyon FENERBAHÇE....:)
öylemi şimdi tartışmayı alevlendireceğim hangi sene almıştınız türkiye kupasını :uhm00000: hımm ben unuttumda :prop0000: o zmanlar çok küçüktüm :umut:

ReNoVaTio
07/06/2011, 17:57
hahahah hatırlatma memo şu kupayı ya bırak adamlar şampiyonluklarını kutlasınlar doyadoya:D