Orijinalini görmek için tıklayınız : ::.. KAVAKLIDERE FİAT Yetkili Servisi..::
06kaymak
07/06/2011, 19:16
Türkiye Kupası Sizin Olsun...Şampiyon FENERBAHÇE...:)
Türkiye Kupası Sizin Olsun...Şampiyon FENERBAHÇE...:)
ee zaten bizim :D
lawyer8386
07/06/2011, 23:01
şampiyon fener en büyük fener..
muratyegen
14/06/2011, 12:19
haftasonu cumartesi günü kavaklıderedeydim evonun 10000 bakımı için. çay çay çay muhabbet derken anlamadım bile 3 saat nasıl geçmiş. :) tertemiz bi şekilde teslim ettiler. başta müslüm abinin birebir ilgisi olmak üzere yozgatlı yıkamacı abimize kadar herkese teşekkür ediyorum. kauçuk paspas ta aldım süper durdu. bu arada kalorifer borularından gelen sesi de kestiler ayrıca teşekkür ediyorum. inanılmaz profesyonel ve aile gibiler. servis demeyelim de fiat hastanesi diyelim o derece ilgililer. 20000'de görüşmek üzere tüm fiat sahiplerine emanet edebilecekleri tek yer olarak tavsiye ediyorum burayı. meguiars'a da ugrucam müslüm abi, vaktim olursa. saygılar...
şimdi randevu almak için aradım. 2500 km deki aracımla ilk uzun yol öncesi yağına suyuna baktırmak istedim. telefonda yardımcı oldular saolsunlar. yarın ilk aracımla ilk servise gidişim olacak. başka servislere gitmeye de lüzum olmayacağını düşünüyorum. yarın görüşmek dileği ile.
zaimkaan
25/06/2011, 21:37
Bugün aracımın baskı balata değişimi yapıldı. Gösterdikleri ilgiden ve emeklerinden dolayı tüm çalışanlara çok teşekkür ederim. Müslüm Bey'e de ilgisi, alakası ve misafirperverliği için ayrıca teşekkür ederim. Çok beyefendi, çok değerli bir insan...konuşurken her yönüyle belli oluyor. :)
gecen gunlerde aracımla yasadıgım problemle alakalı olarak ve sehir dışında olmamdan dolayı ne yapacagımı bılmedıgım için Müslüm Abi yi rahatsız etmek zorunda kaldım. sağolsun konusması bıle bana oyle bır destek verdi ki iyi ki varsınız be Müslüm Abi koca fiat in ve çağrı merkezinin vermedi desteği bir kişinin vermesi beni o kadar mutlu etti ki tahmin edemezsin Müslüm Abi. Hersey için teşekkür ederim. Ankara ya gelir gelmez yanındayım:))
gecen gunlerde aracımla yasadıgım problemle alakalı olarak ve sehir dışında olmamdan dolayı ne yapacagımı bılmedıgım için Müslüm Abi yi rahatsız etmek zorunda kaldım. sağolsun konusması bıle bana oyle bır destek verdi ki iyi ki varsınız be Müslüm Abi koca fiat in ve çağrı merkezinin vermedi desteği bir kişinin vermesi beni o kadar mutlu etti ki tahmin edemezsin Müslüm Abi. Hersey için teşekkür ederim. Ankara ya gelir gelmez yanındayım:))
Bu şekilde bir durumda ben yaşamıştım... Yine Müslim abi aynı şekilde desteklerini esirgememiştir... Teşekkürler abi...
emresan87
08/07/2011, 19:02
Bu servisin bu kadar methini duydum, abartıdır dedim, değildirdir dedim...
Dün gece süpriz bi şekilde akümün bitmesi vesilesiyle bu sabah müslüm abiyle tanıştık...
Anlatılanlar gerçekten doğruymuş, sadece patron(müslüm abi) değil, çalışanlarda gayet seviyeli, işini bilen ve hoşsohbet insanlar.. Büyük söylemiyim, Ankarada daha da başka servise gitmem :)
Müslüm abiye ve tüm çalışanlarına saygılar, sevgiler. . .
searchandrescue
13/07/2011, 16:34
bu gün aracımı değerli kardeşim müslüm bey'e bıraktım. gösterdiği ilgi alaka için çok teşekkür ediyorum
bu gün aracımı değerli kardeşim müslüm bey'e bıraktım. gösterdiği ilgi alaka için çok teşekkür ediyorum
Hadi canım bırak şimdi , Çok övgü dolu konuşmuşsun kıskanırım bak :D
searchandrescue
14/07/2011, 10:23
mehmet sanada kemal otoya geldiğimde gösterdiğin ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim
hehehe şimdi oldu zorla teşekkür ettiriiyorum , ercan abi nerelerdesin sen arka fren ampulun patlamadımı hala :D
searchandrescue
14/07/2011, 10:33
hehehe şimdi oldu zorla teşekkür ettiriiyorum , ercan abi nerelerdesin sen arka fren ampulun patlamadımı hala :D
sabah sabah işin yokmu mehmet senin dükkanını aç ( bu sefer tek tek değiştirmene izin vermeyecem )
Abi geleceksinki iş olacak :D şaka bir yana problem yok değilmi ;)
searchandrescue
14/07/2011, 12:03
şimdilik yok mehmet dün araba bakıma girdi olmasın 1 sene daha
Erdem Bozdağ
20/07/2011, 13:39
Balata değişimi ve bazı sorunlarım için Müslüm abinin yanına uğradım.
Yıllardır ve herzaman olduğu gibi sabırla tüm sorunlarım tek tek dinlenildi ve eksiksiz giderildiği için Kavalıkdere otoya tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Güleryüz,ilgi,samimiyet onları artık söylemiyorum bile.Yine uğraştırdım ustaları birazcık :)
Beni fiata bağlayan tek şey gerçekten Kavalıkdere oto
aynen benide fiata bağlanmama ve bundan sonra hep fiat almama neden olacak sebeb bir tek kavaklıder oto....:)
https://www.hizliupload.com/img/32219667620875421985_thumb.jpg (https://www.hizliupload.com/viewer.php?file=32219667620875421985.jpg) :siritma::siritma:
ibrahim06
23/07/2011, 00:23
Ben de bugün Müslüm beyin ordaydım. Ağrıda Erzurumda anlatamadığım derdime orda çözüm bulundu. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim.İyi ki varsınız.
mstfzytn
25/07/2011, 11:42
Benim aracın da 10 bin bakımı geldi. bugün Kavaklıdere otoyu arayıp bakım için randevu alacağım. inşallah Müslüm beyle de tanışma fırsatı bulurum..
mstfzytn
27/07/2011, 15:41
Bu sabah işe giderken 10bin bakımı için aracı servise bıraktım. Hiç bekletmeden işleme aldılar. Söyledikleri saatte de gidip aldım. Müslüm bey ve ekibi söylediğim bütün problemlerle ilgili araç başında tek tek açıklama yaptılar. Daha sonra da Müslüm beyin bir çayını içip, indirimli ödememi de yapıp servisten ayrıldım. Kendilerine gösterdikleri alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum..
Cumartesi günü öğleden önce 5000 km sıvı kontrolü ve bir iki sorunum için Kavaklıdere Oto'ya uğradım. Müslüm Bey de oradaydı , tanışma fırsatı buldum. Müslüm Bey ve ekibi çok ilgililer, sağolsunlar her sorumla bıkmadan usanmadan tek tek ilgilendiler. Kalorifer borularından gelen sesi de kestiler. Karter koruma da taktırdım.
Böyle bir servis varken başka servis arayacağımı zannetmiyorum.
Müslüm Bey ve ekibine ilgi ve alakaları için çok teşekkürler.
Yeni değiştiren arkadaşlardan yada Müslüm bey den ricam 1.3multijet grande punto baskı balata değişim ücreti hakkında bilgi verebilirler mi?...Bazı yerlerde yazdığı gibi 500~600 gibi yüksek bir maliyeti mi oluyor...
Yeni değiştiren arkadaşlardan yada Müslüm bey den ricam 1.3multijet grande punto baskı balata değişim ücreti hakkında bilgi verebilirler mi?...Bazı yerlerde yazdığı gibi 500~600 gibi yüksek bir maliyeti mi oluyor...
Ekrem Kavaklıdereyı telefonla arayıp fiyat isteyebılırsın Remzı ustadan veya Müslüm abiden
2008 model grande punto aracımı, 20 bin bakımından sonra satmayı düşünüyordum, bu forumdan servislere bakarken Kavaklıdere Servisinin çok methedildiğini gördüm ve aracımı servise götürdüm. Aracım ile servise girdiğim andan itibaren Müslüm Bey olsun, Remzi Bey olsun ve diğer ustalar hemen ilgilendiler. İkramlarda bulundular. Aracımla ilgili hemen notlarını aldılar. Hiç randevu, sıra vs. uğraşmadım. Sormak istediğim tüm soruları rahatlıkla sordum, herkes hiç sıkılmadan her soruma cevap verdiler. Merak ettiğim ve bilmediğim her konuda beni bilgilendirdiler. Aracımı bıraktım ve aynı gün içerisinde aracımı almaya gittiğimde aynı ilgi, alaka devam etti. Aracımın tüm bakımları bitmiş, ismini vermek istemediğim diğer bir fiat servisinde daha önce değişen, fakat tam anlamıyla doğru yapılmayan tamponumu da düzelttiler. Ayrıca arka kampanalarımın boyanmasını rica etmiştim, sağolsunlar arka ile birlikte öndekileri de boyamışlar ve çok da güzel olmuş. Değişmesi gerekmeyen hiç bir şeyi de değiştirmediler. Aracımı yıkadıktan sonra tertemiz teslim ettiler ve eve doğru yola koyuldum.
O sırada aracımın ön tarafından sesler geliyordu, gaz fren pedallarına bastığımda rahatsız edici bir sesti. Trafik yoğun olduğundan tekrar servise dönemedim, ertesi gün tekrar gittim. Hemen Müslüm Bey, Remzi Bey ve diğer ustalar gelip ilgilendiler. Aracımı kontrol ettiler ve kısa sürede sorunun kaynağını buldular. Sonra sorunu çözen usta ile test sürüşüne çıktık. Aracımda hiç ses yoktu, egzos ile ilgili bir sorun varmış. Sağolsunlar araçta şimdi hiç tık yok.
Müslüm Bey'den Lpg konusunda tavsiye istedim ve aracıma Landi renzo marka Lpg de taktırdım. Bugün aracımı aldım ve test turu yaptım. Bugüne kadar neden Kavaklıdere servise uğramadım ve Lpg taktırmadım diye kendi kendime hayıflandım :) Lpg Kartaş Maltepe de takıldı. Bey de çok ilgiliydi ve tüm işlemleri 1 gün gibi kısa bir sürede hallederek bizi benzin derdinden kurtardı. Aracımı satmaktan da vazgeçtim, doya doya binmeyi düşünüyorum artık. Bundan sonra aracımla ilgili her durumda kavaklıdere servise ve lpg ile ilgili her durumda Maltepe Kartaş'a gideceğim. Hepsine tek tek çok teşekkür ederim. Övgüyü fazlasıyla hakediyorlar.
Ekrem Kavaklıdereyı telefonla arayıp fiyat isteyebılırsın Remzı ustadan veya Müslüm abiden
Aradim 560 gibi bir fiyat aldim... Fiyat normal mi acaba...
mehmethoca71
11/08/2011, 04:58
ekrem kardeşim eğer servisi düşünüyorsan kavaklıdere derim. ben dün değiştirdim dediğin fiyat civarında. servis iyi ama bir şikayetim var... remzi abi egzoz muayenesini yaptırmamışsın. :)
legendarylaz
12/08/2011, 21:35
10bin bakımda tanıştık müslüm beyle çok mutlu ayrıldım servisden sorunlarım çözülmüş olarak mükemmel servis böyle olur dedirtti
Cuma günü aracımı 60 bin. km. bakımı, triger seti değişimi ve bir kaç ufak sorunum için Müslüm abiye bıraktım her zamanki gibi aracımı sorunsuz bir şekilde teslim aldım... Ayrıca ödeme konusundaki kolaylığı için kendisine teşekkür ediyorum...
İyiki varsın KAVAKLIDERE fiat...
venomtigris
24/08/2011, 00:41
adana'dan ankara'ya geldikten sonra, forumdan takip ettiğim kavaklıdere servisine 80.000 bakımında gitmeyi düşünüyordum. ancak ancak bir süredir direksiyondan gelen dişli atlama-tıkırtı sesleri sonrasında dün akşam hava yastığı arızası ikaz lambası yandı. forumda kısa bir araştırma sonrası, korna ve direksiyondan radyo-teyp kumandaları da hava yastığına, çalışmama konusunda eşlik ediyorsa, bu durumun direksiyon içerisindeki airbag-sinyal makarası vb. bir parçadan kaynaklandığını anladım.
biraz da pahalı, üstelik garanti de yakın zamanda bitmişti. yine de, forumdaki araştırma sonrası çıkmacı-sanayi vb. ile uğraşmaktansa işi ehline teslim etmenin mantıklı olacağına karar verdim ve kavaklıdere'den yarın sabah için randevu aldım. aracın başında duramayacağım ancak fırsat olursa müslüm beyle de tanışmak istiyorum.
ankara'da tek geçilen kavaklıdere fiat servisinin bi çayını da ben içicem artık..
arabayı sattık mattık ama hala gidiyoruz yaw müslüm bey'in yanına! ;)
Yetkili servisten boşandık ama bu sefer de Meguiar's Detailing Center ile nikah kıydık resmen :):):)
ibrahim06
25/08/2011, 15:05
adana'dan ankara'ya geldikten sonra, forumdan takip ettiğim kavaklıdere servisine 80.000 bakımında gitmeyi düşünüyordum. ancak ancak bir süredir direksiyondan gelen dişli atlama-tıkırtı sesleri sonrasında dün akşam hava yastığı arızası ikaz lambası yandı. forumda kısa bir araştırma sonrası, korna ve direksiyondan radyo-teyp kumandaları da hava yastığına, çalışmama konusunda eşlik ediyorsa, bu durumun direksiyon içerisindeki airbag-sinyal makarası vb. bir parçadan kaynaklandığını anladım.
biraz da pahalı, üstelik garanti de yakın zamanda bitmişti. yine de, forumdaki araştırma sonrası çıkmacı-sanayi vb. ile uğraşmaktansa işi ehline teslim etmenin mantıklı olacağına karar verdim ve kavaklıdere'den yarın sabah için randevu aldım. aracın başında duramayacağım ancak fırsat olursa müslüm beyle de tanışmak istiyorum.
ankara'da tek geçilen kavaklıdere fiat servisinin bi çayını da ben içicem artık..
Düzgün adamlardır. Ellerinden geleni yaparlar.
venomtigris
26/08/2011, 22:55
Düzgün adamlardır. Ellerinden geleni yaparlar.
yaptılar sağolsunlar. sinyal ünitesi değişti. eski ünitenin içine 450.00tl sıkışmış. ondan arıza yapmış. fiat ise iyiniyet garantisinden değişim yapılması önerisini reddetmiş. direksiyonu fiatın öngördüğünden fazla sağa-sola çevirdim bu dört sene de heralde ki, sinyal ünitesi öngörülenden erken aşınmış. neyse araçlar kul yapımı neticede. darısı 80.000 bakımına artık.
ahmtgnydn
27/08/2011, 00:58
arkadaslar bu kavaklıdere servisinin telefon numarası varsa verebilirmsnz?benm araç 13000 oldu bakıma 10000 de mi 20000 de mi gidecek onu sormalıyım.
ibrahim06
27/08/2011, 18:16
arkadaslar bu kavaklıdere servisinin telefon numarası varsa verebilirmsnz?benm araç 13000 oldu bakıma 10000 de mi 20000 de mi gidecek onu sormalıyım.
466 32 26
20000 veya 1 yıl
ibrahim06
02/09/2011, 17:01
Bugün eniştelerimin arabaları için ordaydık. Güzel insanlara teşekkürler.
kamilinal
02/09/2011, 18:03
Bugun kavaklıdere otodaydım. Arka 2 Kapı kolu gergileri değişti ve puntomun T si düşmüstü onuda garantıden hallettik.. Teşekkürler müslüm abi ve diger usta arkadaşlar elinize saglık..
venomtigris
03/09/2011, 21:44
yaptılar sağolsunlar. sinyal ünitesi değişti. eski ünitenin içine 450.00tl sıkışmış. ondan arıza yapmış. fiat ise iyiniyet garantisinden değişim yapılması önerisini reddetmiş. direksiyonu fiatın öngördüğünden fazla sağa-sola çevirdim bu dört sene de heralde ki, sinyal ünitesi öngörülenden erken aşınmış. neyse araçlar kul yapımı neticede. darısı 80.000 bakımına artık.
Bayramdan önce fiat müşteri hizmetlerini telefondan arayarak, aracım garanti kapsamında iken başlayan şikayetimin iyi niyet garantisi kapsamına alınmaması konusunda sitemde bulunduğumu ilettim. gerekli detayları verdim.
Dün itibariyle müşteri hizmetlerinden arayan beye durumu tekrar anlattım. konuyu inceleyeceklerini söyledikten 5 dakika sonra tekrar arandım ve araç garanti kapsamında iken başlayan ve benim bu durumu servis iş emrine kaydettirdiğim arızam, iyiniyet garantisi kapsamına alındı. hemen ardından Müslüm Bey beni arayarak gereken ücret iadesinin yapılacağını teyit etti. fiat müşteri hizmetleri ve kavaklıdere yetkililerine teşekkür ediyorum. fiat müşteri hizmetleri, elinde somut ve net servis kayıtları-iş emirleri olan iyiniyetli müşterilerini en azından iki kere reddetmiyor.
neyse sinyal ünitesine sıkışan 450 tl yi çıkarıp, 80 bin bakımına aktarmış oldum ...
attserkan
09/09/2011, 01:24
bu gün aracımla ilgilli başımı çok ağrıtan olayı çözüme kavuşturan müslüm abime ve kıymetli çalışanlarına çok teşekkür ediyorum onlar saygıyı hak ediyorlar.60.000 bakımın da görüşmek dileğiyle inşallah..
Bugün ben de birkaç arıza için servise gittim. Müslüm bey ve diğer arkadaşlarla da tanıştık. Sağolsunlar ellerinden geleni yaptılar ve sıcak diyaloglarımız oldu. Ayrıca benim ufak kızı da yanımda götürmüştüm, tüm bayanlara sabırlarından dolayı teşekkür ederim.
Geçenlerde bir arkadaşım arabamın arka tekerlerinin yalpalama yaptığını söylemişti. Bende bunun üzerine bugün aracımı ilk kez KAVAKLIDERE FİAT SERVİSİ ne götürdüm.(daha önce 5000 bakımı dedikleri şey için aracı aldığım kartaşa gitmiştim.) Müslüm aibiyle daha önceki bir buluşmada tanışmıştık ama tekrar sohbet etme fırsatımız oldu ve meşhur çayını içmiş oldum. Hiç beklemedim ve gayet memnun kaldım. Sağolsunlar ellerinden geleni ve fazlasını yaptılar. Çok samimi bir ortam vardı Müslüm bey ve diğer arkadaşlara ilgilerinden dolayı tekrar teşekkür ederim. Bundan Sonra benim servisim KAVAKLIDERE dir.
ibrahim06
26/03/2012, 22:24
Bugün (26 Mart) 20 bin bakımı için Kavaklıderedeydim. Herkes gene işini yaptı. Çalışanlara teşekkür ederim.
muratyegen
29/03/2012, 11:48
herkese merhabalar uzun aradan sonra. işlerimin arasında bulabildiğim boş haftasonumda cumartesi günü evo'yu 20000 bakımı için getirmek, o güzel çayla muhabbet ortamında bulunmak istiyorum. müslüm abi müsait midir görüşebilir miyiz acaba?
muratyegen
29/03/2012, 11:53
bu arada buradan özet geçmek gerekirse sol arka kapı yağlanmak istiyo. bi de aldığımdan beri lastikler hep aynı. bi ön arka yer değişim imkanımız olur mu öğreneyim dedim.
06kaymak
29/03/2012, 15:33
servisteyim bekliyorum...
muratyegen
29/03/2012, 15:57
cumartesi sabahtan ordayım bi aksilik olmazsa görüşmek üzere o zaman
muratyegen
01/04/2012, 13:17
20000 bakımı için cumartesi Kavaklideredeydim. Mükemmel ve son derece titiz hizmet için, hastalığıma destek olan ıhlamur ikramınız için, Müslüm abinin birebir ilgisi için sonsuz teşekkürler..
SKELETER
20/04/2012, 05:08
Dün yıllık bakım için Kavaklıderedeydim. Müslüm Bey'e çok teşekkürler. İlgi, alaka, samimiyet dahası profesyonel hizmet. Yanlız gidecek arkadaşların Müslüm Bey'in çayını içmesini, tanışmasını kesinlikle tavsiye ediyorum. Probleminizi söyleyin Kavaklıdere Oto çözsün :)
Cuma gunu ogleden sonra Biryerden aradılar gecen hafta bakımınızı yaptırmıssınız ''Kavaklıderede Oto ''da 6 dk bır anketımız olacak musaıtmısınız dıye telefondakı bayan sordukca sordu en ince ayrıntısına kadar (1) hıcmemnun degılım, (10) Çok memnunum dıye puanlama yapmamı ısedı ,Fıat genelmerkezle bu anketı paylasabılırmıyız dıyede onay aldılar 06:01 Sn konusma sonlandı .Bakımdan sonra boyle bır yaklasım ınsanın hosuna gıdıyor
lithium_
30/04/2012, 17:17
ben bi kere gittim arabadan kuş sesi gibi bir ses geliyordu motordan baktılar baktılar bir şey yok dediler. düzceye geldim o haliyle. burda fiat servisine götürdüm enjektörden dediler.enjektörün birini söküp pulunu değiştirdiler ses kesildi. o kadar anladılar işte
SKELETER
01/05/2012, 05:51
Cuma gunu ogleden sonra Biryerden aradılar gecen hafta bakımınızı yaptırmıssınız ''Kavaklıderede Oto ''da 6 dk bır anketımız olacak musaıtmısınız dıye telefondakı bayan sordukca sordu en ince ayrıntısına kadar (1) hıcmemnun degılım, (10) Çok memnunum dıye puanlama yapmamı ısedı ,Fıat genelmerkezle bu anketı paylasabılırmıyız dıyede onay aldılar 06:01 Sn konusma sonlandı .Bakımdan sonra boyle bır yaklasım ınsanın hosuna gıdıyor
Senin konuşma kısa sürmüş hocam, ben 10 dk konuştum :)) Evet kesinlikle bu anket işletmenin kendine ve yaptığı işe güvenini gösteriyor.
Erdem Bozdağ
02/05/2012, 13:00
Bakım zamanı herzaman olduğu gibi yine Müslüm abinin yanındayım geçenlerde.Herzaman olduğu gibi yine sorunların çözümü,gösterilen ilgi,eksiksiz işlemler için başta Müslüm abi olmak üzere tüm personele teşekkür ederim.
comanchee
09/05/2012, 02:27
müslüm ve yasin ustalar 10 numara insanlar
Dentist_dr
13/05/2012, 18:41
Saygıdeğer Forumdaşlarım; Birkaç gün önceden foruma yazdığım üzere göstergelerim arızalandı.. Bugüne kadar önüme gelebilecek astronomik 60bin bakım faturası nedeniyle servise götürmekten çekindiğim arabamı, buradan aldığım referansla sabah erken vakitte Kavaklıdere'ye götürdüm. Üzeyir kardeşim gayet profesyonel bir şekilde aracı teslim aldı, tavırları, önceden açık açık herşeyi anlatması vs. sayesinde içim rahatladı. Aracın problemleri giderilip bakımlar sonlandı, aracı teslim almaya gittiğimde Müslüm Bey'le tanıştım. Güleryüzü, içten yaklaşımı ve yakın ilgi alakasından dolayı kendisine müteşekkirim.
06kaymak
14/05/2012, 10:10
Mahir bey aracınızı iyi günlerde kullanın..Haftanın 7 günü hizmetinizde olduğumuzu hatırlatırız..
müslüm beye ve tüm ekibe dünkü 20 bin bakımından dolayı,bakımın da ötesinde ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim
Ben de 1.5 ay önce 80 bin bakımını yaptırmıştım, samimi ve ilgili yaklaşımlarından herkes gibi ben de oldukça memnun kalıyorum, olur da aracımı değiştirirsem başka servisleri beğenme konusunda ciddi endişelerim var :) Sağolsunlar
DarknessFall
03/06/2012, 21:52
Merhaba , Grande Punto 1.3 MJ için Carbon Clean uygulama fiyatı nedir?
Puntomu satarken bravoya geçişimdeki en büyük etki kavaklıderedeki ilgi ve alaka.
ben de geçenlerde çekişten düşme sebebiyle gittim, sorunu hızlıca hallettikleri gibi kırık olan güneşlik tutucumu da ücretsiz değiştirmişler, söylemediler bile. Kırık parçayı paspasın üstünde bulunca fark ettim değiştiğini :)
ben de geçenlerde çekişten düşme sebebiyle gittim, sorunu hızlıca hallettikleri gibi kırık olan güneşlik tutucumu da ücretsiz değiştirmişler, söylemediler bile. Kırık parçayı paspasın üstünde bulunca fark ettim değiştiğini :)
Çekişten düşme sebebi neymiş merak ettim :)
Çekişten düşme sebebi neymiş merak ettim :)
buji kablolarından biri cörtingen :) bi de boğaz kelebeği kurum olmuş biraz.
Arkadaşlar selam, boya koruma yapan ibrahim usta hala kavaklıdere oto da mıdır bilen var mı?
ibrahim usta şu an ekardaki Meguiar's da. Müslüm abi servise yeni bir usta getirmiş,ben çarşamba günü ordaydım. Çok memnun kaldım, usta işinin ehli birisi.
Kavaklıdere Fiat'ta ya da Meguiars yapılan boya korumanın + cilanın birbirinden farkı var mıdır? Fiyatları konusunda bilgisi olan var mı?
06kaymak
15/06/2012, 19:08
aynı ürünler kullanılıyor...fiyat motor koruma bizden hediye olmak üzere 150+kdv...
teşekkürler. kısmetse ay sonuna doğru randevu alıp geleceğim.
bigkabus
17/06/2012, 02:10
aracım 2011 40000 bakımı geldi 2.el aldık . daha önce servise gitmemiş birisi olarak servise gitmeyi düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım
aracım 2011 40000 bakımı geldi 2.el aldık . daha önce servise gitmemiş birisi olarak servise gitmeyi düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım
araç garanti kapsamında ve garantinini bozulmaması ve iyi bir hizmet almak için yetkili fiat servislerine gitmenizi tavsiye ederim
Erdem Bozdağ
17/06/2012, 02:29
Kesinlikle aracınızı yetkili servise götürün.
Her zaman kafanız rahat olur,yapılan işin arkasında duran yetkili firma olur,herhangi bir sorunda karşınızda düzgünce muhattap bulabileceğiniz kişiler olur en önemlisi ise aracınızı işin uzmanlarına bırakmış olursunuz.
Ankara'da kesinlikle Kavalıkdere Otoyu tavsiye ederim zaten forumu biraz gezerseniz neden olduğunu görürsünüz
Servıs bakımı gormus arac her daım daha kolay ve rahat satılır
ibrahim06
28/06/2012, 01:14
kavaklıderenin ana sayfasında yağdeğişimi ve işçilik fiyatlarını içeren bilgiler var.
Kavaklıdere Oto Fiat Yetkili Servisi | Ankara (https://www.kavaklidereoto.com.tr/)
Bugun uzun yol öncesi bakımını yaptırdım. Şirketimden aracımı alarak iki - üç saat içerisinde teslim ettiler. Müslüm bey ve servis çalışanlarına teşekkür ederim.
crasherx
31/07/2012, 13:01
Müslüm Bey merhabalar,
Aracım 2009 model 1.4 GP Dualogic LPG li
60.000 bakımına getirmek istiyorum. yapılan işlemler ve fiyat teklifi mail atabilirseniz sevinirim. sahiner68@yahoo.com
Teşekkürler..
cae20451
13/08/2012, 15:36
Merhabalar ,
2006 Punto sahibiyim. Dün küçük bir kaza geçirdim. Bu forum daki arkadaşların tavsiye ve memnuniyetleri ne bakarak bende bu sabah aracımı kavaklıdere fiat servise götürdüm. Karşılayan arkadaşlar güleryüzlü ve ilgililerdi. Teşekkür ediyorum.
Punto_Can
13/08/2012, 21:34
müslüm abi 100.000'e sendeyim, az kaldı :)
06kaymak
14/08/2012, 13:32
Maşallah :) ama kolay degil her hafta urfa-ankara :)
110 binede ben gelcem bayramdan sonra az kaldı abim :)
06kaymak
15/08/2012, 10:50
bekliyorum kardeşim...
Müslüm bey.
Yazılanlara bakınca abi kardeş ilişkinizi bu forum böyle insanlarla dolu. İnşallah bende yeni katılan bir kullanıcı olarak bir kardeşinizde ben olurum. Aracı Ocak ayında Ankara otodan aldım. Fakat bulunduğum şehirde malum servis yok. Bu sebeple Ankaramı Kastamonumu karar verene kadar bu forumu ve size gösterilen ilgiye şahit oldum ki bu ilgi boşa değil. Sizin gösterdiğiniz yaklaşım bunun sebebi. İşte bu sebep yüzünden bende bu sene sonu yanınıza uğramayı düşünüyorum. Hem tanışmış oluruz hemde aracımın bakımı yapılır. Bu vesile ile sizlere iyi günler iyi bayramlar dilerim.
Saygılarımla
İsmail Fatih ALKAN
Karabük Anadolu Sigorta Acentesi
jordi026
22/08/2012, 19:46
Kavaklıdere servisine, beni ve arabamı bayrama yetiştirdiği için teşekür ederim.Müslüm bey ve ilgili arkadaşların problemin teşhisinden ve müsteri odaklı çözümlerinden cok memnun kaldım. Kesinliikle tavsiye.
5 bin, 10 bin, 20 bin, karter koruma, boya koruma vb..
Aracımı aldığımdan beri her işlem için Kavaklıdere Oto'dayım.
Beni tek düşündüren FIAT dışında bi araç alırsam ne yapacağım :)
06kaymak
22/08/2012, 21:35
Müslüm bey.
Yazılanlara bakınca abi kardeş ilişkinizi bu forum böyle insanlarla dolu. İnşallah bende yeni katılan bir kullanıcı olarak bir kardeşinizde ben olurum. Aracı Ocak ayında Ankara otodan aldım. Fakat bulunduğum şehirde malum servis yok. Bu sebeple Ankaramı Kastamonumu karar verene kadar bu forumu ve size gösterilen ilgiye şahit oldum ki bu ilgi boşa değil. Sizin gösterdiğiniz yaklaşım bunun sebebi. İşte bu sebep yüzünden bende bu sene sonu yanınıza uğramayı düşünüyorum. Hem tanışmış oluruz hemde aracımın bakımı yapılır. Bu vesile ile sizlere iyi günler iyi bayramlar dilerim.
Saygılarımla
İsmail Fatih ALKAN
Karabük Anadolu Sigorta Acentesi
memnuniyetle ne zaman isterseniz.Pazar günleri dahil açığız...gelmeden haber verin çok bekletmeyelim sizi..
Evet dostlar bayramın 1.günü arabayla Manisa ya gidiyordum, içimde uhde kalmasın diye aracımın yağını değiştirmek istedim ama yola çıkmıştım, fiat müşteri hizmetleriyle irtibatlaşarak Ankara daki nöbetçi servisle görüştük, Kavaklıdere Servisi imiş , Buğra bey ve arkadaşlarımız sayesinde motor yağını ve hava filtremi değiştirerek yolumuza devam ettik Teşekkürler Kavaklıdere...
Emrullah
Kastamonu dasın ama manisa ne iş. Bende karabük teyim. ama anne tarafı hep manisada. Baba tarafıda bilecik/osmanelide.
Emrullah
Kastamonu dasın ama manisa ne iş. Bende karabük teyim. ama anne tarafı hep manisada. Baba tarafıda bilecik/osmanelide.
Eşim manisadan :) Aracımın yarı km sinden fazlasını oralarda yaptı ...
Geçen hafta debriyaj sorunu için arabamı götürecek servis ararken forumdaki yorumları okuyup Kavaklıdere otoya götürdüm arabamı, sadece debriyaj diye düşünürken 1 haftada frenler artı eski bir hasarıda aradan çıkarmış oldum sayesinde, debriyaj için başta verilen fiyat , özel servisten aldığım fiyatın nerdeyse 2 katı iken, Müslüm bey neredeyse özel servisle aynı fiyata indirdi gerçekten çok teşekkür ediyorum kendilerine ve bütün ustalara.
Punto_Can
16/10/2012, 22:53
100.000 olmak üzereyim, geliyorum abi :)
Erdem Bozdağ
17/10/2012, 00:24
100.000 olmak üzereyim, geliyorum abi :)
hey maşallah kardeşim ben daha 70.000 ni göremedim hızına yetişilmiyor :)
Burdan Müslüm abiye defalarca tesekkür etmiştim, aracımdaki kalorifer sıkıntısını en uygun ve ekonomik çözümü bularak gidermiştir, burdan yine yeniden kendisine ve ekibine tesekkür ediyorum...
06kaymak
10/12/2012, 18:19
iyi günlerde kullan kardeşim..
Müslüm bey ne zaman müsaitsiniz bir çayınızı içmeye gelmeyi düşünüyorum :)
dogan0276
10/12/2012, 21:22
bende aracımı yarın oraya götürüyorum sagolsunlar her zaman çok ilgileniyorlar
Sonunda Müslüm abi ile bende tanıştım. Bu kadar keyifli bir yere hiç gitmemiştim. Son derece kaliteli bir ortam zaten Müslüm abi'ye diyecek bişey yok öz abim olsa bu kadar severim.
Gönül rahatlığıyla gidip bakımımı,sorunlarımı yaptırdım. Hepsiyle tek tek ilgilendiler hatta gereksiz harcamaları yapmama Müslüm abi izin vermedi :)
Beni Kavaklıdereye yönlendiren tüm forum üyelerine teşekkür ederim. Gerçekten anlatılanlar kelimesi kelimesine doğru artık muhabbete bile gelirim Müslüm abi yanına selamlar ;)
Erdem Bozdağ
05/01/2013, 19:25
Geçen hafta ben de 70.000 için yine Müslüm abinin yanındaydım.Her zaman olduğu gibi her şey yine kusursuz,sorunsuz ve son derece keyifliydi.Tekrar tekrar tüm ekibe teşekkür ediyorum
yine kavaklıdere, yine bakım, yine mutlu mesut ayrılmak, herşey için tesekkürler müslüm abi ve ekibi...
venomtigris
27/02/2014, 00:14
110000 km 2007 model 1.3 mjet grande puntomun, kızdırma bujilerini, yakıt sızdıran mazot pompasını ve mazot filtresi su sensörünü değiştiren/tamir eden ve diğer bakım isteyen küçük işlerini itinayla halleden, meraklı ve bunaltan sorularımı sıkılmadan yanıtlayan, aracımı tertemiz neredeyse yarım gün içinde teslim eden Kavaklıdere Fiat servisi ekibine ve Müslüm beye teşekkür eder, tüm Fiat ve otomobil kullanıcılarına Kavaklıdere Fiat servisini öneririm.
Önümüzdeki hafta servise gelecem hazırlık yapın :)
bora.sen
27/02/2014, 13:57
Önümüzdeki hafta servise gelecem hazırlık yapın :)
al benden de o kadar :))
ağır hazırlık yapılsın bende gelicem :D
06kaymak
28/02/2014, 20:46
:) bekliyoruz...
Bak sonra yokum felan deme ben bilmem :D
Kayseri dede böyle bir servis olsa keşke: (
LG G2 cihazımdan gönderildi