Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Mavi Göstergelerim :)
desirible
16/03/2009, 11:58
Merhaba Arkadaşlar ;
Dün HUSSO ( Hüseyin Özgür SARI ) ile buluştuk Ve göstergelerimi MAVİ yaptık.
Gercekdende çok zahmetli bir işmiş toplam 7 saat kadar bir uğraşdan sonra
amacımıza ulaştık. İnanın ki sadece 2 lamba değiştirmek değilmiş.
Parçaları aracdan sökme Yarım saat takma yarım saat kadar sürüyor ama asıl iş ledleri yerleştirmek oda Hussonun marifeti çok ustalaşmış bu konuda.
Ama iş bitipde arabama bindiğimde sanki başka bir arabaya binmişim gibi hissetim kendimi.
Hüseyin beye Anlayışı,Sabrı,Özeni,Dostluğu,Titizliği ve bir pazar gü
nünü ailesinle geçirmek yerine bana zaman ayırdığı için çok çok teşekkür ederim.
Şimdi önceki ve sonraki resimlerini sizlere sunuyorum yorumlarınızı beklerim.
Hepinize kazasız cezasız sürüşler dilerim.
Wayy çok güzel olmuş güle güle kullanın .. Huseyinin elinden ne kurtulabilmişki ;)
Hüseyin abi banada yapıcaz ama ne zaman bilmiyorum :D:D
desirible
16/03/2009, 12:46
Ozzy ben Bodrum dan gittim sen İzmir den hayda hayda gidersin tavsiye ederim çok muhtesem oluyor.
Harika olmuş hakikaten... Bu kadar emeğe değmiş... ;)
güle güle kullan kardeşim. asıl ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız için her zaman beklerim. mavi ledler bahane oldu dostluklar şahane:)
elimden geldiğince her zaman yardımcı olurum...
Hüseyin abi banada yapıcaz ama ne zaman bilmiyorum :D:D
ne zaman istesen kardeşim seve seve
istersen seninkini rengarenk yapalım kırmızı beyaz mavi:)))
Güle güle kullanın, mavi puntolar iyice çoğaldı sitemizde:) Hüseyin Bey e de fedakarlığı için teşekkürler, bir araç için 7 saat gerçekten oldukça uzunmuş):
abulbul08
16/03/2009, 16:12
harika olmuş güle güle kullan
Ogulcan.Öğüt
16/03/2009, 16:31
Cok güzel olmus ellerine sağlık Hüseyin abi Güle Güle kullan Murat abi ...
desirible
16/03/2009, 16:40
Arkadaşlarım beğendiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
ama gerçek teşekkürü emeği geçen Hüseyin hak etti. Ben sadece yanında oturup sohbet ettim Çay ve sigara içtim :)
Harika olmuş Güle Güle Kullanın,
Hüseyin abi eline sağlık güzel olmuş...
Harika olmuş Güle Güle Kullanın,
Hüseyin abi eline sağlık güzel olmuş...
sağolasın kardeşim bi pazarda sen çık gel seninkileride yapalım
ne renk istersen...
süper olmuş...
Patentini alın bunun hüseyin abi.
Elinize kolunuza sağlık....
Ozzy ben Bodrum dan gittim sen İzmir den hayda hayda gidersin tavsiye ederim çok muhtesem oluyor.
gitmesi sorun değilde 2 aydır izmire gidemedim :D
palombaro
16/03/2009, 18:19
elinize sağlık çok guzel görünüyor.
Ziyaretçi047
16/03/2009, 18:23
Tebrikler elinize sağlık.
tombalak
16/03/2009, 20:31
çok şık olmuş güle güle kullanın...
Çok hoş olmuş gerçekten hayırlı olsun Hüseyin'inde ellerine sağlık.
onur1907
17/03/2009, 01:01
hüseyin abi valla iyice cezbediosun ya :)
[quote=onur1907;213980]hüseyin abi valla iyice cezbediosun ya :)[/quote
mavi gösterge kervanına senide katmanın zamanı geldi ne zaman istersen bi telefon et gelmeden önce halledelim kardeşim...
narkoz30
17/03/2009, 14:43
Selamlar hüseyin bey çalışmalarınızı buradan takip ediyorum oldukça güzel ancak bu işlem grande puntonun full modelinde daha zahmetli olmalı benim aracım gp emotion ve diğital kliması yüzünden oldukça fazla led e ve söküp takacak vakte ihtiyaç duyulur (arka kapılar da otomatik onların da ledi değişiyor yanılmıyorsam) değiştirmeyi düşünmedim ama eğer uğraşsak kaç saat ve ne kadar malolurdu emotion da saygılar. :)
blackpunto35
18/03/2009, 00:14
gerçekten 10 numara 5 yıldız hüseyin ile bende görüştüm telefonunu kaydettim ilk fırsatta bende yaptıracağım şöyle mavili kırmızılı :) şıkır şıkır
Bende maliyet konusunda bilgi istesem??
narkoz30
18/03/2009, 11:56
100-150 ytl tutuyor gplerde emotion ve digital kliması olanlarda daha fazla led kullanıldıgı için daha pahalıya maloluyormuş hocam fiyat uygun aslında kriz olmasa taktırırdım. :)
zetalpzet
01/04/2009, 15:59
güle güle kullan kardeşim. asıl ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız için her zaman beklerim. mavi ledler bahane oldu dostluklar şahane:)
elimden geldiğince her zaman yardımcı olurum...
hüseyin bey forumda yeniyim gösterge ışıkları mükemmel olmuş.ben izmirdeyim sizinle tanışabilmeyi fikir almayı çok isterim şimdiden teşekkürler
hüseyin bey forumda yeniyim gösterge ışıkları mükemmel olmuş.ben izmirdeyim sizinle tanışabilmeyi fikir almayı çok isterim şimdiden teşekkürler
arkadaşlara her zaman yardımcı olmak isterim sırf bu konuyla ilgili olmayabilir...
mesaj attım bu arada görüşmek üzere...
cengiz0106
02/04/2009, 10:08
ellerinize sağlık sonuçta sende yardım etmişsindir.bu konuyla ilgili adanada yardımcı olabilirim
hüseyin hocam chevrolet kalos'a yapabilir misin bu uygulamayı. arabayı gunduz aldım eşime. gece donerken farkettim gostergelerin yesil oldugunu
:)
hüseyin hocam chevrolet kalos'a yapabilir misin bu uygulamayı. arabayı gunduz aldım eşime. gece donerken farkettim gostergelerin yesil oldugunu
:)
hiç sorun değil göstergeleri olsun yeter:) sorun olmaz lacetti ye yaptık çok da şık oldu...
bu arada nasipse bu sezon 3 defa geleceğim konyaya moto drag yarışlarına denk gelirse tanışmak da isterim
geçen sezon 600 cc türkiye moto drag şampiyonu olduk bu sene de rakibi yok inşallah motorumuzun...
attserkan
11/04/2009, 21:45
arkadaşlar bu konuya biraz uzağım bu mavi göstergeleri nasıl yapıyoruz yardımcı olur sanız sevinirm tşkler
Oldukça zor ve zahmetli bir iş.Parçaların içindeki ledler mavileriyle değiştiriliyor.Hüseyin Bey (Husso) ile temasa geçmeni öneririm.Kendisi bu uygulamayı çokça yaptı...
desirible
12/04/2009, 12:42
selam serkan eğer ki elektronikten anlamıyorsan bence hiç denemeye kalkma çok zahmetli bir iş benim göstergelerim tam 7 saat te değişti inanki ben seyrederken bile dayanamadım çok sabır isteyen ve nazik bir iş istersen parcaları hüseyine kargo ile yollayabilirsin ama şu bir gercek ki araca ayrı bir görünüm katıyor bizim grande puntoların doblolarla aynı göstergelere sahip olması bence fiat ın bir ayıbı.
attserkan
16/05/2009, 02:28
haklsın galiba dostum hiç girmeyim o işe hiç anlamam çünkü sms çok hoş oda bir gerçek
Harbii iiyii olmuş yani elinize sağlık. Teybin led leri nası değişti bilmiyorum.
desirible
16/05/2009, 12:49
ferhan kardeş zahmetli bir iş ledler çok küçük kare halinde + - leri bile görülmüyor biraz zahmet istiyor.
herhalde 40 civarında led taktı hüseyin teyibe.
gerekli bilgiyi husso dan alabilirsin.
istersen telefonunu da verebilirim.
ankarada da femoli var oda yapıyor mavi beyaz kırmızı led
hiç sorun değil göstergeleri olsun yeter:) sorun olmaz lacetti ye yaptık çok da şık oldu...
bu arada nasipse bu sezon 3 defa geleceğim konyaya moto drag yarışlarına denk gelirse tanışmak da isterim
geçen sezon 600 cc türkiye moto drag şampiyonu olduk bu sene de rakibi yok inşallah motorumuzun...
Abi gelirsen rica ediyorum bana mesaj at halledelim kalosun çirkin yeşil göstergelerini :) Mavi yapalım :)
poyraz_o
16/05/2009, 13:46
abi süper olmuş...
bir ara bizde isteriz....
abi süper olmuş...
bir ara bizde isteriz....
ne zaman istersen yardımcı olurum...
Harika olmuş güle güle kullanın
yapanların ellerine sağlık
çok şık durmuş ;) hüseyin abi ankarayada sube acsana :))
erosistanbul
10/06/2009, 01:04
dostum hayırlı uğurlu olsun. çok şık durmuş. bu arada ben biraz orjinal hastasıyım, bi tuş olsada istenildiğinde mavi, sıkılınca eski haline (kırmızı) olsa. mümkünmüdür.
AsKiN_AsKiN
10/06/2009, 16:44
yaa arkadaşlar sevgili abimiz HUSSO nun işyeri adresini bilen varmı...yada telefonunu burada bir cep numarsı verilmiş raıyorum ama açan yok...bizdee taktıralım şu mavi ledleri..manisanın neresinde acaba merkezmi ilçesimi...bilgi verirsenin (iletişim ve ulaşım bilgilerini) sevinirim...Şimdiden TEŞEKKÜRLER....
Desolator
19/06/2009, 23:02
Harika durmuş elinize sağlık..
gaziantepunto9676
25/06/2009, 11:20
elinize saglık çok hoş olmuş.....
grandeburak
29/06/2009, 23:49
Merhaba arkadaşlar..Foruma yeni üye oldum..GP aracımda değişiklik yeni bir hava katar düşüncesiyle aracın içindeki göstergeleri mavi ye çevirmek istiyorum.Nerede yaptırabilirim ve maliyeti ne olur acaba..ve merak ettiğim bir şey daha dörtlüleri çalıştıran tuşun aydınlatmasının olmaması beni şaşırttı onun da diğer düğmeler gibi aydınlatmalı bir şekilde değiştirmek mümkün mü acaba..ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar..Foruma yeni üye oldum..GP aracımda değişiklik yeni bir hava katar düşüncesiyle aracın içindeki göstergeleri mavi ye çevirmek istiyorum.Nerede yaptırabilirim ve maliyeti ne olur acaba..ve merak ettiğim bir şey daha dörtlüleri çalıştıran tuşun aydınlatmasının olmaması beni şaşırttı onun da diğer düğmeler gibi aydınlatmalı bir şekilde değiştirmek mümkün mü acaba..ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
selam öncelikle aramıza hoş geldin yardımcı olmak için özelden mesj attım görüşmek üzere...
bahadirsavas
10/07/2009, 16:49
Hüseyin bey,
Sizin telefon numaranızı alabilir miyim? Ben de bu mavi gösterge ve panelden yaptırmak istiyorum da. Yanlız benim aracım emotion modeli, inşallah bir sorun olmaz. Bir de yaklaşık maliyeti ne olacak acaba onu da bildirirseniz..
aytacguven
25/08/2009, 13:12
Merhaba arkadaşlar ben de forumda yeniyim. hepinize selamlar öncelikle. Mavi ledler çok şık durmuş gerçekten elinize sağlık. ankarada nerde yaptırabilirim acaba bir bilginiz var mı?
Bir şey sormak istiyorum teybin aydınlatmasını başka renk veya orjinal rengi olarak kalması mümkün mü acaba resimden mi bilmiyorum ama yazılar rahatlıkla okunmuyacakmış gibi geldi yada turuncuya göz alışkanlığından :D
Nihat, ince bir işçilikle tek tek uğraşıldığı için istemediğin bölümlere uygulama yapılmayabilir tabi ya da birkaç farklı led de uygulanabilir aynı şekilde...
teşekkürler sorumun cevabını aldım:)
desirible
28/08/2009, 14:23
Nihat kardeş resimden öyle cıktı yoksa çok güzel duruyor emin olabilirsin
evet eminim güzel olmuştur resimler genelde yanıltıyor insanları zaten :D
Merhabalar Hüseyin Abi, kırmızı gösterge resmi mevcut mu elinizde?
By_Static
20/09/2009, 16:06
istanbulda yapan bi yer warmı arkadaşlar mavişime yakışır;)
Merhabalar Hüseyin Abi, kırmızı gösterge resmi mevcut mu elinizde?
var ama cep telefonuyla çekildiği için çok net değil ekliyorum bakarsın...
pepelepew
21/09/2009, 10:42
istanbulda yapan bi yer warmı arkadaşlar mavişime yakışır;)
evet var .
maltepede benim arkadaslar yapiyor.
gosterge renk degisimi teyp klima koltuk altlarina led far karartma v.s v.s
pm atarsan iletisim bilgilerini veririm.
Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş, yalnız bir şey sormak istiyorum. Analog Klima-havalandırma bölgesinde normalde açtığınızda iki tane flamanlı lamba görüyorsunuz ve yanılmıyorsam 12V ile besleniyor. Bunu nasıl led e çevirdiniz? Ben de aracımın ledlerini beyaza çevirdim fakat oraya koyduğum ledler (voltaj aynı olduğu için şerit led kullanmıştım) bir süre sonra yanıp yanıp sönmeye başladı, ben de mecburen flamanlı ampule geri dönmek zorunda kaldım. Haliyle o kısım da turuncu kaldı. Sizden ricam varsa resimli olarak o bölgeyi nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?
Harika çalışma.Emeğinize sağlık.
E_N_D_E_R_
27/07/2011, 17:37
güzelll
sekoli82_35
27/07/2011, 19:01
Hüseyin abi çok güzel olmuş ellerine sağlık:)
meteorengin
28/07/2011, 20:56
gercekten harika olmus ankaradaki arkadaslarada bi yardım istiyoruz burdan hüseyin abi olmadı ozzy sen bu isi iyice ogren ankarada bize yardımcı ol ;)
bide yapılırken fotograflasaymıssınız super olcakmıs yaw
cnykrdnz
19/08/2011, 02:57
istanbulda da bize yardım edicek biri olsada bizde şöyle yeni mavi göstergelerim diye başlık açsak :)
hayırlı olsun cok güzel olmuş
chapkyne
19/08/2011, 03:17
evt canay olsa da yaptırsak.. hayırlısı olsn
can-asan
20/08/2011, 22:09
emeğine sağlık hüseyin abi çok güzel olmuş :)
E_N_D_E_R_
20/08/2011, 22:35
emeğinize sağlık.gerçekten hoş olmuş farklı bir havası var...güle güle kullanın.