Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba..
küçükprenses
13/03/2009, 23:06
Az önce geldim ben!!!:cool0000:
Araba sahibi olmaya karar verdim ama bir türlü model konusunda netleşemedim..
Bir anda karşıma bu site çıktı,paylaşım çok sıcak ve içten..
İnşallah güzel sohbetlerimiz olur hep beraber..:thankyou:
hoşgeldin umarım memnun kalırsın forumdan ve puntodan
çünki tavsiyem punto'dur
Hoşgeldin Gökçe, keyifli forumlar...
Hoş geldiniz, Model Konusunun netleşmesinde yardımcı oluruz;)
küçükprenses
13/03/2009, 23:42
hoşgeldin umarım memnun kalırsın forumdan ve puntodan
çünki tavsiyem punto'dur
Hoşgeldin Gökçe, keyifli forumlar...
Çok teşekkürler arkadaşlar..
Açıkçası tecrübesizim biraz..
İnşallah faydalı bilgiler toplarım..:thankyou:
Aramıza hoşgeldin gökçe.. araç seçimin konusunda en doğru karşılaşacağın bilgiler ve paylaşımlar konusunda doğru yerdesin ki zaten söylemeye gerek yok ''benim ikinci grande punto'm ee bir üçüncüyüde görürüm diyorum keyifli paylaşımlar...! :)
Hoşgeldiniz Araç ile ilgili sorularınızı forumda bulabileceğinize eminim..
Şimdiden hayırlı olsun ..
zaferkaplan
14/03/2009, 10:25
aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar
hoşgeldınız .....
120 bg egzotık kırmızı onerırım...
cok hoş ve cok agresıf bır makına :)
abulbul08
14/03/2009, 12:28
aramıza hoşgeldin
hoşgeldiniz ilk adımı üye olmakla atmışsın zaten şimdiden hayırlı olsun...
hoşgeldiniz. kesinlikle GP....
Forumumuza hoşgeldiniz. Arama kısmını kullanarak gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Aramıza hoşgeldiniz. Bir kez kullanın GP'den kesinlikle vazgeçemeyeceksiniz :)
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar, araba almaya karar verdiyseniz Egzotik kırmızı punto'yu tavsiye ederim.
sait onur
15/03/2009, 15:43
Gökçecim aramıza hosgeldın.jasmıne'nın hep dedıgı gıbı kazasız ve cezasız surusler dılegıyle...
Ogulcan.Öğüt
15/03/2009, 15:51
Gp sahibi olursanız vazgeçemeyeceginize eminim ... Aramıza hoş geldiniz Gökçe Hanım
küçükprenses
15/03/2009, 22:25
Hoş geldiniz, Model Konusunun netleşmesinde yardımcı oluruz;)
Aramıza hoşgeldin gökçe.. araç seçimin konusunda en doğru karşılaşacağın bilgiler ve paylaşımlar konusunda doğru yerdesin ki zaten söylemeye gerek yok ''benim ikinci grande punto'm ee bir üçüncüyüde görürüm diyorum keyifli paylaşımlar...! :)
Hoşgeldiniz Araç ile ilgili sorularınızı forumda bulabileceğinize eminim..
Şimdiden hayırlı olsun ..
aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar
hoşgeldınız .....
120 bg egzotık kırmızı onerırım...
cok hoş ve cok agresıf bır makına :)
aramıza hoşgeldin
hoşgeldiniz ilk adımı üye olmakla atmışsın zaten şimdiden hayırlı olsun...
hoşgeldiniz. kesinlikle GP....
Forumumuza hoşgeldiniz. Arama kısmını kullanarak gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Aramıza hoşgeldiniz. Bir kez kullanın GP'den kesinlikle vazgeçemeyeceksiniz :)
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar, araba almaya karar verdiyseniz Egzotik kırmızı punto'yu tavsiye ederim.
Gökçecim aramıza hosgeldın.jasmıne'nın hep dedıgı gıbı kazasız ve cezasız surusler dılegıyle...
Gp sahibi olursanız vazgeçemeyeceginize eminim ... Aramıza hoş geldiniz Gökçe Hanım
Ne kadar güzel bir karşılama böyle..
Herkese:thankyou: çok teşekkürler..
narkoz30
17/03/2009, 15:40
GP alın hayatın keyfine bakın :) kullanılmış alırsanız teknik sorunları en aza indirmek için mutlaka servis gözetiminde alın ve uzatılmış garantisini mutlaka yaptırın sıfır fiyatları oldukça düştü şu sıralar aslında tam fırsat zamanı.
Tekrar hoşgeldiniz mekanımıza sizi bir punto alarak puntocu olmaya davet ediyorum. :)
onur1907
17/03/2009, 16:38
aramıza hoşgeldin gökçe :)
öncelikle keyifli ve aktif forumlar dilerim..gp almanı şiddetle tavsiye ederim seni asla yarı yolda bırakmaz..ayrıca ötv kalktıktan sonra bu fırsatı degerlendirebilecegin en güzel araclardan biridir..hemen karar verme iyice araştır tabiki.sitemizden her türlü bilgiyi temin edebilirsin..
desirible
18/03/2009, 11:33
Hoşgeldin aramıza senide puntolular kevanında görmek isteriz ve şiddetle tavsiye edrim ki grande punto almalısın :)