Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu da benimki
captkocabas
09/03/2009, 11:03
arkadaşlar görsel mod. bakımından her türlü önerinize açığım bir türlü karar veremiyorum ne yapsam diye ......
sade ve şık daha ne olsun :) güle güle kullanın..
Kazasız Belasız, hayırlı olsun:)
puntoloji
09/03/2009, 11:28
ismail bey bu aracı izmitte gördüm allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın yakın zamanda görüşüp tanışmak dileğiyle..
FunTastik
09/03/2009, 11:30
Hayırlı olsun.Yan camlara film olabilir.
abulbul08
09/03/2009, 12:26
hayırlı olsun
Erdem Bozdağ
09/03/2009, 13:09
kazasız belasız cezasız günlerde kullanman dileğiyle
Ogulcan.Öğüt
09/03/2009, 14:58
Funlar cogalıyoo hadi bkalım cok güzel araba
Kazasız sürüşler olsun, beyaz güzel duruyor gerçekten...
Güzel. Daha ne olsun. Gülle güle kullanın.
Ogulcan.Öğüt
09/03/2009, 17:43
beyaz funda siyah stripe nasıl durur acaba bence güzel olur.
bence böyle gayet güzel güle güle kullan.
hiç bir yerine dokunma derim.. :)
kırmızı şerit çok yakışmış, güle güle kullan.
onur1907
09/03/2009, 21:21
ALLAH kazadan,beladan ve cezadan korusun..kız gıbı duruo maşallah.
valla gelin gibi punto:)allah kazadan beladan korusun hayırlı olsun güle güle kullanın:)maşallah
hayrli olsn.yapilicak ilk hareket plakalik iptali bence ztn app baskiymis plaka...!!!
harika bir araç allah kaza bela vermesin hayırlı günlerde... :D
Hayırlı olsun çok güzel maşallah güle güle kullan kazasız cezasız.
grandecaglar
10/03/2009, 01:04
güle güle kullanın şimdilik birşey yapmaya gerek yok güzel görünüyor :cool:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inş..bence yapılacak ılk sey plakalığın oraya sıyah folyo..D
ilkerakkoyun
11/03/2009, 13:12
Siyah stripe :) Katılıyorum. Hatta jant kapaklarına siyah sprey boya yapılabilir.
bende ayınısından alıcam. Allah kazasız belassız kullanmayı nasip etsin....
Ben bugun beyaz puntomun plakalıgının oradaki siyah folyoyu cıkardım, bir daha da takmam sana da tavsıye etmem.Yapılacaklara gelınce eger benım gibi biraz marjianal estetik hastasıysan önerilerim şunlar olacaktır, ben de yaptırıcam en yakın zamanda;
1- 16-17 beyaz jant alman
2- seritlerin bu haliyle gzl fakat cok sade bence eger degıstrmeyı dusunursen;beyaz abarth puntodaki stickerlardan yaptırıp takman
3- spoylerin oraya siyah kanat takman
4-marçbiel olabilir.
hayalimdekiler bunlar, he bi fikir daha; cam tavanlı gibi gözükmesini istersen hepsiburada.com da 88tl fiber uygulama gibi bir sey var ön kaputa da uygulanabıliormus gerci ama ben belki ondan alıp tavana yapmayı düşünüorum.Son olarak da bir woofer, 4 kanallı bir amfi, bir takım component ve bir de mp3 calan gzl marka bir anaüniteden olusan sade ve kaliteli bir ses sistemi düşünebilirsin aracından daha fazla zevk almak istiorsan( ben suan ses sistemiyle ugrasıorumve 3 hafta ıcınde tamamlıcam ıns, sora bu saydıklarıma gelıcek sıra.)
kal salıcakla...
Ogulcan.Öğüt
15/03/2009, 16:22
siyah stripe konusunda :D bi düşün abi hiç olmadı enes abinin avatarına bi bak
setlerss
18/03/2009, 23:10
Kazasız belasız sürüşler dilerim gerçekten sade ve asilll...