PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşşağılığın biri vurup kaçmış

siromar
03/03/2009, 13:11
daha dün buraya konu açtım jantlar egilmiş diye yeni halletmiştim ki
sabah işe gitmek icin kalktıgım da arabama vurup kaçmışlar hem de az uz değil çökertmiş kaçmış aşşağılı herifin biri.
Yanımda bir araba vardı on tarafı da egik adamı buldum dovecektim. yemin billah etti yapmadım diye tir tir titredi herif. ben sovuyorum yapana o da benle sovuyor. sonra anladım ki o yapmamış adamın gunahını almışım, cunku kaportada beyazlıklar var beyaz bir araba vurdugu belli. Dun aksam arabayı koyarken beyaz bir L300 vardı dedim o yapmıstır gittim dukkanlarına 2 kız aynen onlara da kızdım bagırdım, dediler araba yok yapmamıstır bizimkiler. ama muhtemelen onlar cunku yuksek bir araba dedi sonra ustam. Araki bulasın gerci bulsam ne yapacam anca iki çakacam agzına rahatlayacam.
Allah'tan kaskoluydu araba da diyemiyorum. cunku kıyamıyorum arabama. yapılsada adi herifin tekinin vurup kaçması koyuyor adama. ben gozum gibi bakayım ellerimle sileyim toz kondurmayım ne olduugu belirsiz(aslında belirli de terbiyem el vermiyor) biri vurup kaçsın
off Allah'ım ne guzel bir sabahtı. Gene sukur icinde kızım eşim varken olmadı diyorum teselli bulmaya calısıyorum ama neysee
Allah beterinden saklasın gene şukur gene şukur...
https://i40.tinypic.com/10ia0xu.jpg

abulbul08
03/03/2009, 13:16
çok geçmiş olsun

anvil
03/03/2009, 13:24
Geçmiş olsun. Nasıl rahat edecek o yapan. İnsan olsa gereken neyse yapmaya çalışır.

Ogulcan.Öğüt
03/03/2009, 13:35
abi nedir bu basına gelenler valla cok geçmiş olsun

Erdem Bozdağ
03/03/2009, 13:36
büyük gemiş olsun

TunFeB
03/03/2009, 14:33
Çok geçmiş olsun. Ya böyle ********ler öyle çok ki. Allah' a şükür başıma gelmedi ama şahit olmuştum bende böyle bir olaya.

Ankara Kızılay' da arabamı ara sokaklardan birine park etmiştim. Gece geç saatte arabamı almaya gittiğimde yan tarafımdan Ford Tanus bi araca 1 kız 1 erkek kavga ederek bindiler. Sonra Arabayı süren ******** sert bir şekilde olduğu yerden çıktı, önümde duran arabanın sağ ön çamurluğunu içine göçürdü ve tabi ki çekti gitti.

Bende plakasını, aracın markasını, rengini, olayın oluş saatini, adımı ve telefon numaramı yazıp çarpılan arabanın sileceğine iliştirdim. Ertesi gün adam aradı ve bende olayı anlattım. Şahitlik isterse yanımda ki arkadaşımla birlikte yapabileceğimizide söyledik. Ama adam uğraşmak istemedi ve kaskodan halledeceğini söyledi.

Bence burda ki durum şu. Arkadaşımızın dediği gibi hadi kaskodan karşılıyoruz ama bizler arabasına gözü gibi bakan insanlarız. Amam bu gibi adi insanlar yüzünden üzüldüğümüz, canımızı sıktığımız yanımıza kar kalıyor malesef....

Ah-MeT
03/03/2009, 14:42
Çok geçmiş olsun Ömer, bende bu durumlara cok kızıyorum gozun gibi bakıyorsun arabana toz kondurmuyorsun yolda cukurlara bile girmeden kasislerden yavas yavas geciyorsun bişi olmasın diye park ediyorsun gelip biri vuruyor oda yetmiyor kaçıyor...

husso
03/03/2009, 14:50
geçmiş olsun buna şükür demekten başka bişey gelmiyor insanın elinden...

unik06
03/03/2009, 14:53
geçmiş olsun

usermm1
03/03/2009, 16:13
geçmiş olsun arkadaşım, şimdi boyatsan orjinallik bozuldu deniliyor türkiyede. bunun benzeride bana oldu. evin önünde park halinde iken bagaj kapağına koymuşlar içine göçmüştü. allahtan autokingde boyasız düzeltme yapılabildi. en güzeli otopark ama aylık 100tl den aşağı otopark yok. bende apartmanın ön cephesine cctv kamera koyup bide dvr kart takıcam pcye kayıt edicem olanı biteni, başka yol bulamıyorum. gerçi koyan gene koyar ama en azından tespit ederim...

femoli
03/03/2009, 16:25
çok geçmiş olsun ömer valla sende baya dertli bir adammışsın :(

ABNEW
03/03/2009, 16:45
Ömer çok üzüldüm gerçekten.Daha yeni servisteydin, geçmiş olsun...

Linos
03/03/2009, 17:36
Büyük geçmiş olsun Ömer!.. :(

mustafaf
03/03/2009, 18:05
gecen senede buna benzer bır olay basıma gelmıstı.yapanıda bılıyordum.sahıtlerımde vardı.adamın yanına gıttım.guzelcene sovdum, adam ses etmedı.bende bu kadar adı bır ınsanla muhattap olmamak ıcın, kaskodan yaptırdım arabayı.hala arabasını dukkanının onune koyamıyor.cunku arabanın sol on tarafı yamalı.bırde bunu yapan, bızım bınanın altında bır esnaf.bır senedır uzerınde satılık yazıyor, ucra bır kosede, hala da satamadı.cok cok uzucu bır durum, gercekten sadeec o anı yasayan bılır.cok buyuk gecmıs olsun...

tombalak
03/03/2009, 18:45
geçmiş olsun... geçen haftada bana yatılar aynısını.....

siromar
03/03/2009, 19:33
Herkese ayrı ayrı cok tesekkur ederim inanın her mesajda her gecmis olsunda sıkıntım biraz daha azaldı ve tekrar anladım ki GPTR gercekten samimi ve dostane bir site
daha yeni olan gelişmeleri yazayım dedim; suphelendigim arabaya ve dukkana gittim. her zaman oraya koyan araba bu sefer koymamıstı!!! adama sordum bakın 5 kurus istemiyorum bekledigim sadece ozur dedim. yok dedi biz yapmadık emin olun dedi. inanmadım zaten bunu yapan bir bippppppppppppppp çocugudur dedim o da bence de dedi. ben sovuyorum o da sovuyor. ama rahatladım adam oysa bile o kufurleri yedi ve duduk gibi oturdur.:: akabinde karakola gittim komser de cekmesen arabayı gene birseyler yapardık ama su an mumkun degil dedi sıkma canını cok oluyor boyle vaka daha insanımız medeniyet ogrenemedi dedi teselli etti gonderdi...
Simdi sakinledim sabahtan beri 2 paket sigara icmisim haberim yok. Allah bir daha ne bana ne başkasına yaşatmasın boyle olaylar.
herkese iyi forumlar

plastro
04/03/2009, 00:08
Çok geçmiş olsun ömer üzücü bir durum tabi ama şu an için yapacak başka birşey yok kafaya takmamak lazım bir an önce yaptırıp unutmak lazım benim arabayıda yeni aldığımda çizmişlerdi o an için sinirlensende yapacak birşey olmuyor canın sağolsun.

ruinob
04/03/2009, 11:52
Bununla geçmiş olsun

makeles
04/03/2009, 14:52
geçmiş olsun.. boyadan anlaşılıyor bu işler.. eğer vurup kaçandan eminsen trafiğe bildirmelisin.. boya analizi yapıyorlar..

siromar
04/03/2009, 15:00
emniyete gittim ama dedikleri arabayı cekmemen lazımdı oldu. Yani birşey cıkmadı.

tasmanlar
04/03/2009, 17:16
çok geçmiş olsun kardeş.benim arabayı da 1 ay önce öğrencilerimden biri bayaa bi tepiklemiş seninkinden daha kötü olmuştu.servise yaptırdım boya falan oldu .orjinallik falan kalmadı anlayacağın...anne babalar böyle insanlar yetiştirmeye devam ederse biz daha çook küfür ederiz..

onur1907
04/03/2009, 18:01
çok geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin..ALLAH daha beterinden saklasın..bunu yapan kimse biyerden cıkar bunun acısı ondanda..

OzzY
04/03/2009, 19:25
geçmiş olsun.

onurcan
04/03/2009, 20:41
çok geçmiş olsun

osqr
04/03/2009, 21:05
cok gecmıs olsun..

GPtolga
05/03/2009, 13:50
geçmiş olsun...