Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 tgp 80....
6 Şubat' ta aldığım aracımın sonunda plakasınıda değiştirdim. 1.4 Starjet Arizona Bej 06 TGP 80 plakasıyla artık Ankara yollarında. Ankara' da hava şartlarının düzelmesiyle birlikte resimlerle birlikte tekrar burda olacağız....
Ogulcan.Öğüt
01/03/2009, 16:14
hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin
abulbul08
01/03/2009, 16:23
hayırlı olsun güle güle kullan
Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız...
Tekrardan hayırlı olsun, bakımı yapıldı plakası değişti keyfi kaldı :D
Hayırlı olsun Tuncay, güle güle kullan,
Resimleri bekliyoruz...
bu arada yaklaşık 1 ay önce sticker talebim olmuştu. sticker temininde bi sorun mu var?
Ogulcan.Öğüt
01/03/2009, 22:19
evet bende bulundum listede dahi göremedim ismimi :D
Hayırlı uğurlu olsun tuncay güle güle kullan
Ogulcan.Öğüt
01/03/2009, 22:41
resim bekliyoruz abi
06kaymak
01/03/2009, 22:45
hayırlı olsun kardesım...
resim bekliyoruz abi
güneşigörüp arabamı ellerimle temziledikten sonra resimlerde gelecek inşallah....
güneşigörüp arabamı ellerimle temziledikten sonra resimlerde gelecek inşallah....
Ankarada güneş görünüyomuydu :P
Ankarada güneş görünüyomuydu :P
:) inşallah az kaldı....
Tuncay plakanda aracında hayırlı olsun ;)
Hayırlı olsun Tuncay... ;)
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Bu arada plakaları sökmeyi nasıl başardın Tuncay :)
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Bu arada plakaları sökmeyi nasıl başardın Tuncay :)
Kavaklıdere Oto saolsun Fatih Abi :)
:D:D gerçekten baya zor görünüyodu bende merak ettim ama Müslüm abiye sormak lazım sanırım :D
:D:D gerçekten baya zor görünüyodu bende merak ettim ama Müslüm abiye sormak lazım sanırım :D
açıkçası ben biraz uğraştım ama yemedi :) sonrası malum....
açıkçası ben biraz uğraştım ama yemedi :) sonrası malum....
Ben detayları bilmiyorum :) servisteyken Müslüm abi ustalara plakalarda sökülcek diyodu onlarda bozulur filan dedi Müslüm abide değişçek sökün filan diyodu en son yeniler gelince sökeriz ozaman diyolardı sonrasından haberim yok :D
Ben detayları bilmiyorum :) servisteyken Müslüm abi ustalara plakalarda sökülcek diyodu onlarda bozulur filan dedi Müslüm abide değişçek sökün filan diyodu en son yeniler gelince sökeriz ozaman diyolardı sonrasından haberim yok :D
sonrası şöyle. sökülüp plakalıkla montaj :D