PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aranıza katılmaktan mutluyum

badboy1980
01/03/2009, 01:17
İş için gittiğim İzmir'de kiraladığım punto ile arabalara bakışım değişti ve aradığım arabanın Punto olduğuna karar verdim, 3 ay :cool0000:cebime ve aradığım kriterlere göre inceledikten sonra, 2 gün önce çok temiz kullanılmış olan bir Starjet modelini aldım. (Aracın eski sahibi Hakan Bey'e teşekkürleri bir borç bilirim). Malum yağıştan dolayı aracı tam test edemedim. Aracımın resimlerini en kısa sürede ekleyeceğim. Tekrar belirtmek isterim ki aranızda olmaktan mutluyum ve ilk buluşmada olmak istiyorum. Saygı ve selamlarımla...

OzzY
01/03/2009, 01:23
Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)

bad cat
01/03/2009, 01:35
hoş geldiniz :)

ABNEW
01/03/2009, 01:55
Hoşgeldin Badboy...

TunFeB
01/03/2009, 02:11
hayırlı olsun ve aramıza hoş geldiniz. burada aracınızı daha iyi tanıyacağınıza emin olabilirsiniz. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....

punto35
01/03/2009, 02:30
hayırlı olsun aracınız kazasız belasız sürmeniz dileğiyle hoşgeldiniz aramıza:)

AGUS
01/03/2009, 02:48
aramıza hoşgeldiniz... aktif ve keyifli forumlar dilerim...!

plastro
01/03/2009, 02:55
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

badboy1980
01/03/2009, 04:44
Teşekkürler arkadaşlar, aracı tanıyacağım bu zamanlarda başınızı ağrıtacağıma emin olabilirsiniz :D 2 gündür kullanıyorum. Gayet memnun kalacağım hissi var içimde. Araç bugün itibarı ile 35080 km'de ve garantisi yok. 40.000 bakımını yaptırınca daha rahat olacağım. Saygı ve selamlar

Ogulcan.Öğüt
01/03/2009, 10:36
Aramıza hosgeldin abi aktif ve keyifli forumlar olsun ...

anvil
01/03/2009, 10:49
Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı olsun aracınız.

barb
01/03/2009, 11:35
Selam arkadaslar,
siyah traking+görüş+klima paketli fiorino combimix'le araniza katilmak istiyorum;
tabi kabul ederseniz?
Ve hemen bir sorum olacak diş isi göstergesini göremedim, bu aracta varmi?
Yardimci olursaniz sevinirim.

abulbul08
01/03/2009, 13:45
Selam arkadaslar,
siyah traking+görüş+klima paketli fiorino combimix'le araniza katilmak istiyorum;
tabi kabul ederseniz?
burda herkes için yer var

onurcan
01/03/2009, 18:26
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar keyifli aktif forumlar. sitede aracınızla ilgili her bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ogulcan.Öğüt
01/03/2009, 22:40
Selam arkadaslar,
tabi kabul ederseniz?

hosgeldiniz ayrı bi topic acıp kendinizi tanıtır ve sorunlarınızı paylasırsanız daha iyi olur

Ah-MeT
01/03/2009, 23:20
İş için gittiğim İzmir'de kiraladığım punto ile arabalara bakışım değişti ve aradığım arabanın Punto olduğuna karar verdim, 3 ay :cool0000:cebime ve aradığım kriterlere göre inceledikten sonra, 2 gün önce çok temiz kullanılmış olan bir Starjet modelini aldım. (Aracın eski sahibi Hakan Bey'e teşekkürleri bir borç bilirim). Malum yağıştan dolayı aracı tam test edemedim. Aracımın resimlerini en kısa sürede ekleyeceğim. Tekrar belirtmek isterim ki aranızda olmaktan mutluyum ve ilk buluşmada olmak istiyorum. Saygı ve selamlarımla...

Hayırlı olsun, aramıza Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar dilerim...

Selam arkadaslar,
tabi kabul ederseniz?

Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar dilerim...

AGUS
02/03/2009, 02:15
Selam arkadaslar,
tabi kabul ederseniz?

ayrı bir topic altında sizi tanımak bize büyük keyif verir sitemizde her dost'a yer var hoşgeldiniz...

Linos
02/03/2009, 14:14

Aracın hayırlı olsun, kazasız-cezasız kullanmanı dilerim... Aramıza hoş geldin... ;)

f@tih
02/03/2009, 14:41
hayırlı olsun kazasız cezasız kullanman dileğiyle hoşgeldin :)