Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardım pls

prenses
24/02/2009, 16:26
slmlar konuyu nereye acacamı bilemiyorum umarım yanlış yere acmamışımdır benim dün gece aracımın panjurunu çalmışlar bi şekilde gören duyan veya ben hiç duymadım farketmedim yenisini sordum bana fiyat olarak 230 ve 190 ytl arası dediler yardım istiyorum

ABNEW
24/02/2009, 16:46
Geçmiş olsun Fülay, bunu da ilk defa duydum.Ülkemizde bu da doğal tabi.Orijinal için servisten başka seçenek yok.Bunun dışında daha uygun fiyata sanayide de yaptırmak mümkün.Bir de kasko şirketiyle temasa geçilebilir.Tabi kasko kapsamına dahil midir bilemiyorum...

Ogulcan.Öğüt
24/02/2009, 17:07
Öncelikle geçmiş olsun orjinal olması daha iyi olur tabi bence servis dısında bi secenegin yok gibi görünüyor Arda abimin de dedigi gibi kasko şirketiylede bi görüşsen iyi olur

predator_ant
24/02/2009, 17:17
Geçmiş olsun.Yaw bu ne aymazlıktır kardeşim,ne yapacaksın panjuru,niye çalarsın? Tahminim hırsızlık kapsamına girer kaskodan. Kaskoyla görüşün derim ben. Tabi pahalı bişey değilse de kaskoyu deldirmemekte fayda var.

linea16
24/02/2009, 21:27
geçmişolsun tyürkiyede her şey beklenir.umarım en kısa zamanda halledersiniz

abulbul08
24/02/2009, 22:40
anlamadığım bi şey var o panjuru alan adam ne yapacak evinde süsmü yoksa dekoratifmi kullanacak.yada bi seçenek daha var panjuru kırılmıştır adamın yer değiştirmiştir sadece.işin şakasıda çok geçmiş olsun kardeş

makeles
25/02/2009, 00:06
geçmiş olsun..
arabaların logolarını çalıp koleksiyon yapanlar vardı bi zamanlar işi büyütmüşler..

iso1907
25/02/2009, 18:10
geçmiş olsun bunları calıp çıkma parçacılara yok pahasına satıyorlar.Sonrada uğraş dur ne insanlar var.yeni jant taktırmaya bile korkar olduk.tekrar geçmiş olsun

prenses
26/02/2009, 18:52
ayhhhhhhhhhh çıldırcam ben ya kasko karşılamadı görüştüm bende gitdim yan sanayisini aldım armasıyla beraber 100 ytl ye ya ne yapım sadece panjura 230 diyorlar şaştım kaldım sacma sapan işler yapıyoo bu insanlarımız panjur neyine yarıcak dime zıkkım alsın turşunu kursun hıh :(

buraktii
27/02/2009, 14:07
geçmiş olsun daha kötü bir şey olmadığına sevindim umarım yeni taktırdığınıda çalmazlar belki alıştanlık yapmıştir benimde gümüş sibop kapaklarımı çalmışlardı ama sadece 2 tanesini....

bad cat
28/02/2009, 23:58
geçmiş olsun..

geçmiş olsun daha kötü bir şey olmadığına sevindim umarım yeni taktırdığınıda çalmazlar belki alıştanlık yapmıştir benimde gümüş sibop kapaklarımı çalmışlardı ama sadece 2 tanesini....

senin gümüş sibop kapakları çalmışlar benim plastik sibop kapaklarının ikisini çalmışlar ama çarpraz lastiklerin :thumbdown:

sait onur
01/03/2009, 01:24
allah daha beterlerinden korusun cümlemiziiii ya rabbii!!!

AGUS
01/03/2009, 02:30
panjuru tek bir amaç ile çalınır...; logosuz panjur yapabilmek için... alan adam akıl etmez sanayide falan da filanda onu çok daha ''ucuza'' mal edebileceğini... çünki ''hırsız'' ibaresi yemek daha tatlı gelir para vermektense.. oysaki aynı araçta hem ailesinin hemde kendi canını taşır ama burnunda ''ahhh'' edilmiş bir yarım panur ile....

Allah korusun, allah muhafaza ama ne bilim çok çiğ, henüz pişmemiş insan yaşıyor memleketimizde....! geçmiş olsun fulay...!

punto35
01/03/2009, 02:33
panjuru tek bir amaç ile çalınır...; logosuz panjur yapabilmek için... alan adam akıl etmez sanayide falan da filanda onu çok daha ''ucuza'' mal edebileceğini... çünki ''hırsız'' ibaresi yemek daha tatlı gelir para vermektense.. oysaki aynı araçta hem ailesinin hemde kendi canını taşır ama burnunda ''ahhh'' edilmiş bir yarım panur ile....

Allah korusun, allah muhafaza ama ne bilim çok çiğ, henüz pişmemiş insan yaşıyor memleketimizde....! geçmiş olsun fulay...!

Aynısı yazardım uğraşmıyım şimdi abim yazmış zaten çok geçmiş olsun:(

AGUS
01/03/2009, 02:51
Aynısı yazardım uğraşmıyım şimdi abim yazmış zaten çok geçmiş olsun:(

paşam; sen uğraşma kendini hiç yorma... ben senin için yazarım yarın dinlenmiş olarak lazımsın bana gp mod yapacaz ya :D

punto35
01/03/2009, 02:53
:D:Dyarına hazırım abi ben bütün araç gereçleri hazırladım:Dkonuyu dağıtmayalım şimdi:)

emre doruk
01/03/2009, 03:59
geçmiş olsun valla kardeşim:(

prenses
01/03/2009, 06:49
tşk ederim saolun

Ogulcan.Öğüt
01/03/2009, 16:38
ayhhhhhhhhhh çıldırcam ben ya kasko karşılamadı görüştüm bende gitdim yan sanayisini aldım armasıyla beraber 100 ytl ye ya ne yapım sadece panjura 230 diyorlar şaştım kaldım sacma sapan işler yapıyoo bu insanlarımız panjur neyine yarıcak dime zıkkım alsın turşunu kursun hıh :(

onla geçmiş olsun inş böle bişey gelmez basınıza