Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon Tuş Takımı IŞIKSIZ
Merhaba, aracıma ışıklı tuş takımı taktıracağım ışıksız tuş takımları fazlalık olacak, takımlar yeni , daha yeni araba zaten 1 aylık , ilgilenen olursa satmak istiyorum fiyat olarak herhangibir fikrim yok ilgilenen olursa belirleriz.
merhaba aynı sorun bendede var ışıklı tuş takımı taktırdıysan neye maal oldu ya da eski tuş takımına ışık takılmıyomu bilgi verirsen sevinirim
komple tuş takımını değiştirmenize gerek yok içlerine led takılıyor
mustafaf
21/02/2009, 13:53
yanılmıyorsam, servıs ısıklı, dıreksıyon tus takımına 130TL gıbı bır fıyat verıyor.ama o parayı vermektense Hüseyin Abı'nın dedıgı gıbı led takılabılır.hem daha ucuz maalıyet ve ıstedıgınız renk ;)
Orjinal renk led serviste tek parça olarak satılıyor mu ya da nerden temin edebilirim? Sadece direksiyon için gereken led fiyatı nedir?
Orjinal renk led serviste tek parça olarak satılıyor mu ya da nerden temin edebilirim? Sadece direksiyon için gereken led fiyatı nedir?
Mert, serviste tuş takımı komple satılmakta.Ledleri elektronikçilerde bulabilirsin sadece.
Ben de zamanında ışıklılarla değiştirmiştim ve 100TL gibi bir fiyatı vardı.Şimdi ise 130TL deniyor...
dsozutok
22/02/2009, 02:00
peki ledleri kimden alabiliriz hüseyin abi satıyor mu? bize ne kadar mal olur mersinde montaj yapabilecek biri varmı? ki o takımları sökmüşken sanırım folyoyla kaplatsamda fena olmaz..
arkadaşlar icine led takılan yer varmı yoksa ole icine baglıyıp bırakıcazmı zarar vermesin plastigi eritmesi gibi vs...