Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba arkadaşlar
Herkase merhaba bende aranıza istanbuldan yeni kaltıldım arkdaşlar yaklaşık 1 haftadır forumu ilgi ile takip ediyorum gp ile ilgili tüm yazıları okumaya çalıyorum.Forumun sıkı takipcisi olacağım kesin.Sahip olduğum VOLVO aracımı dün satıp yeni aracımın peşinatını verdim.Artık bende bir GP sahibiyim arabam özel siparişle mayıs ayında teslim olacak olsada:) bekliyeceğiz artık.
Bekle istanbul GP tayfası White Angel yakında sizlerle.:)
Hoşgeldiniz,
şimdiden hayırlı olsun :)
Aramıza hoşgeldiniz. 3 ay zor geçecek sizin için ama hayırlı olsun şimdiden :)
hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah....
Teşekkürler evet 3 ay epey zor geçecek bide arabamı sattığım için kaldım tabanvaya :)
Hoşgeldin Serkan, aracın hayırlı olsun...
Aracın hayırlı olsun Serkan, aramıza hoş geldin... ;)
Aramıza hoşgeldin serkan aracında şimdiden hayırlı olsun şu üç ay beklemede olmasa daha iyi olacak benimde başıma geldi dynamic istiyordum üç ay beklemen lazım dedikleri için active almak zorunda kaldım.
Aramıza hoşgeldin serkan aracında şimdiden hayırlı olsun şu üç ay beklemede olmasa daha iyi olacak benimde başıma geldi dynamic istiyordum üç ay beklemen lazım dedikleri için active almak zorunda kaldım.
Açıkçası sıfır alıyorum diye tercihimden ödün vermek istemedim ne yapalım katlanacağız artık.:-( sabır diyorum başka bişey demiyorum kendi kendime.
hayırlı olsun aramıza hos geldiniz
Hayirlisi olsun kazasiz belasiz inşallah beklemek zor olacak ama gp için değer bu arada renk seçimi süper:)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.