Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmak Servis Tam Bir Rezalet

xtremetrx
16/02/2009, 23:57
Arkadaşlar 2 gün önce aracımdaki bazı sorunlara çözüm bulmak için servise gitmeye karar verdim.Aracımı Kırmak tan aldığım içinde onun servisini tercih ettim ama tam bir felaket...

Servise girdiğimde hemen bir çalışan geldi sorun ne diyo sordu anlatmaya başladım .:agiskavgasi:
1.Aracın tavanında belirli yerlerde lekeler var malüm (kronik sorun) arkadaşa gösterdim ve kronik sorun olduğunu diğer grandepuntolardada aynı sorunlar yaşandığını söyledim

Cevap:Buraya hergün grandepunto geliyor ilkez görüyorum.Tavan Pislenmiş Lekeleri Silerek Çıkarabilirsin :agri:

2-Neyse Sinirli Sinirli Teypi Gösterdim.Teyp in ışığı kontak kapanınca açık kalıyor ve Üstündeki işaretler 1,5 senede silindi dedim.

Cevap:Aracta Kullandığınız kokular,ve ön konsolu sildiğiniz ürünler yapardedi.
(halbuki koku sol tarafta ve teyp üzerini hiç bir ürünle silmediğimi söylediğim halde) yapacak bişey yok dedi.:whip0000:

vb vb......

Arkadaşlar bukadar lanet bir servis görmedim aracımı ordan aldığıma binlerce kes pişmanım.Bana önere bileceğiniz istanbul/anadolu yakasında bir servis varmı.Bu sorunlar Garantiden halledilemezmi ?

Teşekkürler.

Punto_Can
17/02/2009, 02:06
ilk sorununuz olan tavandaki lekelerle ilgili forumdada aynı şeyleri yaşamış arkadaşlarımız vardı. Bildiğim kadarıyla bunu garantiden halletmişlerdi. Ancak diğer sorununuzu ilk defa duyuyorum...
umarım sorununuzu en kısa zamanda hellerdersiniz,geçmiş olsun...

femoli
17/02/2009, 10:30
Belkide başlarına hiç gelmemiştir her servis bunu bilemez yada servisler kendi aralarında bu şekilde bir şey olursa garantiden değiştirin diye konuşmuyorlardır sanırım ... Ama sizin anlattıklarınız her halukarda servis tarafından garanti kapsamında değişecek şeyler başka servise gitmenizi öneririm ..

Eğer servisler bu şekilde tavır takınıyorlarsa onlara sitemizi gözgezdirmelerini yada diğer servislerle bağlantı kurmalarını isteyebilirsiniz belki daha çabuk çözülür ,En olmadı Ankaraya gel ben burada hallettiririm :)

dtunacik
17/02/2009, 10:47
Yatın kalkın dua edin Van Servisini görseniz halinize şükredersiniz.Adamlar arızayı tamir ediyor 1 hafta sonra aynı arıza tekrar ediyor.halinize şükredin.

ORACLE
17/02/2009, 14:13
İmes sanayi sitesinin karşısında OSKA var size yakın ise tavsiye ederim

acy
17/02/2009, 15:05
"Arkadaşlar Küçükbakkalköy'de Zübeyde Hanım öğretmen evinde spor salonuna gittim toplantı gibi bişi olduğundan arabamı otoparka almadılar bende mecbur ara sokakta bi yere park ettimdöndüğümde arka camı ve siliceğini kırdıklarını gördüm bagajı açınca arka cam tuz buz oldu ertesi gün allianz aradım bana anlaşmalı camcı ve fiat bayilerini önerdiler %30 a ek %15 ila %20 arasında extra kesinti yapılacağını sölediler neyse kıymak ta cam olduğunu sölediler oraya gittim isminin AYSUN olduğunu söyleyen hanım aracı orda servise bırakmam için elinden geleni yaptı tavrı burda yapmayız tavrıydı illa masrafları benim karşılamam gerektiğini allianzdan almamı söledi "

Kırmak servisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.

utku952
17/02/2009, 15:30
tavan için hakkınızı arayın. ben garantiden değiştirdim. 15 gun 1 ay içinde parça geliyor ve 10 dk da takılıyor...

extanbul
17/02/2009, 15:40
pendik sanayide alper oto var. 4 yıldır oraya gidiyorum ve çok şükür hiç biri sorunla karşılaşmadım. tabiki garantiden değişmeyen parçalarda oldu ama güzel bir açıklama ile anlatıyorlar. ben ilk doblo aracımızı 2005 te aldatmazdan aldık,sizin ki gibi düşünüp ilk servise oraya götürdüm, neyse iyi idi. 2. gidişimde bana randevu verdiler saat 9 a saat 11:30 oldu daha sıra gelmedi dedim neden randevu veriyorsunuz o zaman çıktım geldim kırmak a, araba serviste iken içeri bir baktım adamlar arabalarımızla ralli yapıyorlar.içeri de el freni ile dönmeler, gazlayarak kalkmalar felan dedim ne yapıyorsunuz böyle kimsede tık yok.Sonra alper oto ile tanıştım 4 yıldır da kesintisiz oradayım. Tavsiye ederim.

bu arada tavanımda ön camdan baktığınızda bir kalkıklık vardı söyledim garantiden değiştirdiler. şimdi de ön buğu ızgarasında kalkma var o garantiden değişecek.

thrust
25/02/2009, 01:56
kırmak bende kesinlikle tavsiye etmem. müşterinin yanında küfürlü konuşmalar, uyuz bir servis müdürü, aynen dediğiniz gibi arabayla el frenleri fln. satış için bişey diyemiycem ama servis kesinlikle lanet. hele servis müdürünün suratını gören 3 gün kendine gelemiyor. adamın bi kere bile güldüğünü görmedim. çalışanlarda ondan ilham alıyor heralde :) eskiden evsana giderdim, kapandıktan sonra alper otoya gitmeye başladım. alper otoyu kesinlikle tavsiye ederim. özellikle erkan beyle tanışmanı. çok ilgili ve iyi niyetlidir. Şimdiye kadar bütün sorunlarımı sıkıntısız hallettim.