Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 1.3 MJ Emotion en sonunda kavuştum
Arkadaşlar 3,5 ay bekledikten sonra mutlu sona ulaştım. Allah olmayanlara da nasip etsin. İlk gün bayağı tedirgin oldum kullanırken (özellikle frenleri çok hassas) ama alışıyoruz işte. Saygılar.
Çok güzel seçim yapmışsın;ekonomi ve konfor bir arada; güle güle kullan. Eğer en az 4 yıl kullanmayı düşünüyorsan; arabanda herşey elektronik olduğu için; garanti uzatmayı şiddetle tavsiye ederim.
çok güzel duruyor. güle güle kullan. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder İnşallah.
güzel seçim güle güle kullan
bide park sensörü olsaymış
06kaymak
15/02/2009, 18:07
guzel gunlerde kullanmanız dılegı ıle hayırlı olsun....
Güzel araç, hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...
İyi temennileriniz için teşekkürler. Park senrörü verdiler aracı alırken. Taktırmam gerekli ama daha ilgilenemedim. Garanti uzatma ile ilgili fiyat bilgisi olan arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim. Bir de garanti süresi uzatma nasıl oluyor. Yani belli bir süresi var mı yoksa istediğim zaman yapabilirmiyim.
Hayırlı Olsun Güzel seçim yapmışsınız...
2yıllık garanti uzatma 500-600 arası bişi olması lazım, şimdiki garantiniz bitmeden yaptırmanız gerekiyor...
06Kaymak nickli abimiz Fiat bayisi Ankara'da Garanti uzatma Konusunda Merak Ettiğin herşeyi sorabilir danışabilirsin...
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah bu arada ankaradasınız herhalde ama plaka mersin/silifke mersinlimisiniz yoksa
hayırlı olsun gıcır gıcır duruyor.. :)
bu arada gösterge orijinal mı?
hayırlı olsun.kaça a<lmıştınız aracı?
ozel_egt
15/02/2009, 21:52
gıule gule kullan masallah super gozukuyor:)
06kaymak
15/02/2009, 21:54
İyi temennileriniz için teşekkürler. Park senrörü verdiler aracı alırken. Taktırmam gerekli ama daha ilgilenemedim. Garanti uzatma ile ilgili fiyat bilgisi olan arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim. Bir de garanti süresi uzatma nasıl oluyor. Yani belli bir süresi var mı yoksa istediğim zaman yapabilirmiyim.
tekrar hayırlı olsun...1 yıl 310 ytl ,2 yıl 559 ytl...aracınızın garantısını normal garantısı bıtmeye yakın uzatabılırsınız....
Göstergeler orjinal, plakaya gelince eşim silifkeli, ben de onu kırmadım.
mustafaf
23/02/2009, 09:41
hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesın...
Ama neden karartılmış farları falan yok bu aracın ?
Ama neden karartılmış farları falan yok bu aracın ?
yanlış hatırlıyo olabilirimm ama emotion olduğu için.
karartılmış farlar FUN ve Sportta var
xjarulex
20/05/2009, 17:46
bende 2009 emotıon alıcam hayırlısıyla pazartesi falan teslim alırım heralde aracının ozellıklerı neler DYNAMIC te olmayan artıların neler benım alıcamda gordugum kadarıyla derı koltuk 100w bas 16 inç jantlar falan var ama karsılatırmaya yapmıyorum sıtedende kaldırmıslar ozellık tablolarını cpk dedikleri park sensörü cruise control ve yağmur sensörü yok sanırım dımı ASK dedıklerı esp asr msr hba ve hılholder varmı gıttım hıc bıse sormadan alıyorum dedım kaparomu bıraktım cıktım kredımı beklıyorum sımdı mrktanda catlıyorum sureklı mrk ettıgım seler cıkıyo karsıma :S
Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz.
İyi işte almışsınız artık araç gelince süpriz olur artık :) Hayırlı olsun şimdiden..
xjarulex
21/05/2009, 14:15
teşekürler valla süpriz olucak:)
bu arada park sensörü verdiler ne anlamdım orasını ayriyettenmi aldın eşantiyonmu verdiler :)
hayırlı olsun, kazasız belasız...