Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Fiesta & Opel Corsa Aranıyor
İşten bir arkadaşım için 2004-2005 Model, tercihen benzinli, az km de temiz Fiesta ya da Corsa bakıyoruz.Eğer çevrenizde güvendiğiniz satılık araçlar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.Araç Ankarada olmalı:)
Sevgili Arda Otokoçun 2.eline bir bak, 2.Elin sorumlularından biri benim arkadaşım (Bu pazartesi başlayacak ) ona da sorarız yardım alırız istersen.
Kemal teşekkürler, Otokoç un sitesine de baktım ama kayda değer birşey bulamadım.
Eğer arkadaşına sorabilirsen sevinirim, uygun fiyata temiz bir Fiesta.Şu anda yoksa bile en azından eline geçince yararlanabiliriz...
Tamam pazartesi başlayacak ben ona hayırlı olsuna gidicem o aradada soylerim. merak etme şirket aracı olmasın derim )
Tamam pazartesi başlayacak ben ona hayırlı olsuna gidicem o aradada soylerim. merak etme şirket aracı olmasın derim )
Şirket aracı olması bazen daha iyi, en azından periyodik bakımları tamdır. :uzayli2:
Periyodik bakımı tamdır ama ,başka bakımları; sert kullanım ,fazla km ,hor görme ,adam sendecilik de tamdır :)
Elinizden geldiğince tanıdığınız olmadığı müddetce şirket aracı almayın ..
Erdem Bozdağ
13/02/2009, 14:19
Kesilinlikle Mehmet abiye katılıyorum nekadar bakımları tam olasada araçlar gerçekten çok hor kullanılıyor.Yolda okadar şirket arabası görüyorüm yüzde 90 ı hep arabayı max düzeyde kullanıyorlar kesinlikle tanıdıktan ve bilindik bir araba almak lazım 2.el işinde benim fikrim
Ogulcan.Öğüt
13/02/2009, 15:18
2005 Model yeni kasalardan cok güzel tertemiz bi astra hb var hb oldugu için yazıyorum uygun bi fiyatada vercek cok güzel araba her hafta mutlaka oto kuaföre gider araba hiç pis durmaz düşünürseniz mesaj bekliyorum
Bu arada araç 1.6 110 hp performanslı bi araç
2005 Model yeni kasalardan cok güzel tertemiz bi astra hb var hb oldugu için yazıyorum uygun bi fiyatada vercek cok güzel araba her hafta mutlaka oto kuaföre gider araba hiç pis durmaz düşünürseniz mesaj bekliyorum
Bu arada araç 1.6 110 hp performanslı bi araç
Oğulcan teşekkürler, eminim iyi bir araçtır ama fiyatı arkadaşımın bütçesini aşar,
Şirket araçları hakkındaki görüşlere katılıyorum.100 kullanıcıdan sadece biri ya da ikisi sözkonusu aracı kendi malıymış gibi kullanıyor, diğerleri maalesef pek dikkat etmiyor.Kasislerde yavaşlayan küçük vanları ayda yılda bir görüyorum :)
Ogulcan.Öğüt
14/02/2009, 16:09
Tabi astralar biraz daha pahalı abi corsalara göre 24.000 civarı istiodu ona arkdas pahalı gelebilir tesekkürler
sait onur
15/02/2009, 02:38
ardacım merhaba.daha oncede yazmıstım amcam aracını satıyor temız ogretmen arabsı evden okula yazlarıda yazlıga gıder gelır.fakat sen km az ıstıyosun bu bayagı bır km de 133.000 de mmetropol mavi 2004 model benzinli15000 sularında gezınıo haberın olsun ilgılenırsen...
Teşekkürler Onur.İlanı okumuştum, dediğin gibi km biraz fazla geldi bana bir de Ankara dışı.Yine de arkadaşıma söylerim tabi, en azından güvenilir bir araç :)
Arkadaşıma Corsa 1.3cdti alıyoruz, 50000km de 2005 model 15000TL
teşekkürler....