PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yangın tüpü için cırt cırtlı kılıf

Stalker
11/02/2009, 13:51
Arkadaşlar bizim GPlerde bagajda yangın tüpü için yer var ama aleti bağlıcak gergi yok malum. Yangın tüpü sığabilecek bagaja yapıştırabileceğimiz aksesuar mevcut mudur?

femoli
11/02/2009, 13:58
Mert bagajda yangın tüpü için yermi var ?

Eğer cırt cırt tarzlı bişi istiyorsan tuhafiyelerde satılan yapışkanlı çırt cırtları tüpün arka kısmına yapıştır onuda halı bölgesine sabitlesin....

Stalker
11/02/2009, 14:08
Bagaj kapağını açınca hemen sol tarafta biraz bi çukurluk var ya, oraya ufak bir tüp girer (gözüme kestirdim :D). yuvarlak yapışkanlı bir kılıf bulsam süper olcak. Benim eski 98 model starlet'te bile tüp için hem yer hem de gergili kayış vardı bagajda :)

kadoku
11/02/2009, 14:25
Küçük yangın tüpleri oraya sığıyor ancak cırtlı kılıf şart, aslında en sağlıklısı yangın tüpünün elinin altında olması onun için de en uygun yer ön yolcu koltuğunun altı.

anvil
11/02/2009, 14:44
yangın tüpü oraya sığıyor ama cırt cırt onu tam tutmuyor. her an düşecek gibi duruyor.

femoli
11/02/2009, 15:29
biz orucun arabasına ön yolcu koltuğunun oraya sabitlemiştik çokda güzel olmuştu ama cırt cırtla biraz sallanabilir..

Stalker
11/02/2009, 17:02
On yolcu koltugunun altına sabitleme basit ve düsük maliyetli ise ayrıca koltugun ayarlarını kısıtlamıyorsa onu da yaptırabilirim :), hem dediginiz gibi elimin altında olur. (arkadan carpma sonucu bagaj kapagı açılamaması riski de ortadan kalkar hem.)

Linos
11/02/2009, 18:00
Ben cırt cırtla (bu mu yahu bunun adı? :) ) bagaja sabitlemiştim. Yalnız bir süre sonra atıyor, haberin olsun! ;)

ABNEW
11/02/2009, 18:12
Mert, Murat a katılıyorum.Bence daha sağlam bir şeyle sabitlemek en iyisi.Bir de spor süspansiyon ve ince profil lastiklerle daha da az dayanır cırt cırta :)

Stalker
11/02/2009, 18:47
Mert, Murat a katılıyorum.Bence daha sağlam bir şeyle sabitlemek en iyisi.Bir de spor süspansiyon ve ince profil lastiklerle daha da az dayanır cırt cırta :)

Ben de kıllanmaya başladım bak şimdi :) Arkada orjinal subwoofer var, sert bi dönemeçte yuvarlanıp ona çarpar felan..
En iyisi koltuk altı gibi

fatihhhh
14/02/2009, 16:59
ben aracımı sıfır aldığımda bayi çanta vermişti, çantanın altı cırt cırtklı idi., ilk yardım, takoz reflektör...vs herşeyi o çantaya koyup, bagaja da atmıştı. cırt sayesinde hiç oynama olmadı tawsiye ederim.

makeles
14/02/2009, 18:15
bayinin verdiği çantayı sağ tarafa yapıştırdım önüne de 2lt lik yangın tüpünü sıkıştırdım hiç yerinden oynamıyor.. güzel bir kılıf ve koyma yeri düşünülmemiş..