Orijinalini görmek için tıklayınız : ::..Gerçekleri Biliyoruz Ama Bir Şey Yapamıyoruz..::
Bu Bir Yerden Tanıdık Geliyor - Video (https://www.metacafe.com/watch/2405070//)
Sadece izleyin ...
Benim mailime de gelmişti birkaç gün önce.Oldukça çarpıcı, gerçekçi bir video...
evet seyredince insan sinirlerine ve kendine hakim olmakta oldukca zorlanıyor.bu gerçekleri bilipde hala bişey yapmayanlar utansın seçimler yaklışıyor herhalde biraz olsun kılavuz olur herkese...
batuhann80
10/02/2009, 17:31
yorum yapmak istemiyorum çünkü aklımdaki cümleler için ipin ucunu kaçıracağım,seviyem düşecek ve kesin forumdan atılırım...:@ :ranting2:
o yüzden fazla yazmaya gerek yok....
en kısası aklımdaki soru...
hergün kendime yataktan dogrulunca ilk sorduğum ve gün içinde sürekli kafamda dönen soru;
acaba atamız MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün hayali bu günler miydi?:(
(herkes kısmen cevabını biliyor...)
bunun üstüne, birde film tavsiyesi: konuyla paralel bilgi sahibi olmak açısından...
Amerikan savaş=ekonomi
politikasını çok açık anlatan
Şavaş Tanrısı
filmini tavsiye ederim..
Nicolas Cage'in filmi...
narkoz30
14/02/2009, 21:54
Bunları zaten biliyoruz bunları politikacılar da biliyorlar ama ne var ki politikacıların çoğunun çıkarları da bunlarla paralel doğrultuda oldugu için böyle geliyor böyle gidiyor dur demek hangi politikacıya nasip olacak.
Not: viladimir putin i çok seviyorum
1 kutu efes birası 0.50 ykr 1 kutu kendi biraları 1 ytl
en basiti eğer rusyaya birşey satacaksanız kendi ülkelerinde kendi ürettiklerinden daha ucuz hatta yarı fiyatına olmalı yoksa satamazsınız. Bunu kim mi sağlıyor elbetteki rus yönetimi.
Biz 1 kutu efes birasını kendi halkımıza 2 ytl ye satarken neden rusyanın 0.50 ykr ye halkına sattıgını bilin bakalım?... (not bu benzer benzemez tüm mallar ve hizmetler için geçerlidir)
setlerss
15/02/2009, 00:08
İçinde bulunduğumuz durumu daha iyi başka hiçbir şey özetleyemez paylaşım için gerçekten teşekkürler.Keşke TV lerde yayınlatabilsekde az da olsa anlamak isteyen insanlara sesimizi duyurabilsek ve içinde bulunduğumuz bu durumun farkına vardırabilsek hepimize mutlu sindirmeler demekten başka bir şey gelmez elimden işte bizim sonumuz:rip:
Bunu tv kanalları bilmiyormu sence ;) Herkesin bir çıkarı olduğu ülkede kimi kime söyleyeceksin...