Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık orijinal GP Gösterge Paneli

twincam
08/02/2009, 15:30
Merhabalar,

Grande Punto 1.4 Active orijinal gösterge panelini satıyorum. 03.2006 imalatı gösterge panelinin tüm fonksiyonları sorunsuz çalışmaktadır. Aracıma orijinal GP'nin sport modeli gösterge panelini taktığım için satıyorum.

İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

Fiyatı: 220YTL

OzzY
08/02/2009, 16:03
hayırlı satışlar. bir sorum var yeni taktığınız göstergenin hangi fonksiyonları çalışmıyo? mesela dış ısı göstergesi

twincam
08/02/2009, 16:25
Merhabalar, dün akşam saatlerinde taktırdım o nedenle çok kurcalayamadım. Benim de ilk tespit ettiğim dış ısı göstergesi fonksiyonun çalışmaması ama onun dışında neyin çalışmadığını söylemem için kullanım kitapçığında olan fonkiyonlar ile karşılaştırmam lazım. Baktıktan sonra bilgi veriririm. Ama şunu söyleyim, radyoyu yol bilgisayarı ekranında görebiliyorum, yakıt tüketimi, menzil, v.b. görünüyor, göstergenin aydınlatma şiddeti ayarlanıyor, kapı açık olduunda uyarıyor, kapılar araç hareket ettiğinde otomatik olarak kilitleniyor ve benim en beğendiğim özelliği kadranlar beyaz zeminli.

ABNEW
08/02/2009, 16:37
Bildiğim kadarıyla GP nun tüm gösterge modelleri birbiriyle uyumlu.Ancak yeni takılan panel çok fonksiyonlu ise sadece belirli fonksiyonlar çalışmaz.Mesela, blueme li panel takılırsa ve araçta bu yoksa sadece bu kısım çalışmamakta...

OzzY
08/02/2009, 16:53
kapılarında kitlenmesi ilginç :)

mustafaf
08/02/2009, 17:11
Merhabalar, dün akşam saatlerinde taktırdım o nedenle çok kurcalayamadım. Benim de ilk tespit ettiğim dış ısı göstergesi fonksiyonun çalışmaması ama onun dışında neyin çalışmadığını söylemem için kullanım kitapçığında olan fonkiyonlar ile karşılaştırmam lazım. Baktıktan sonra bilgi veriririm. Ama şunu söyleyim, radyoyu yol bilgisayarı ekranında görebiliyorum, yakıt tüketimi, menzil, v.b. görünüyor, göstergenin aydınlatma şiddeti ayarlanıyor, kapı açık olduunda uyarıyor, kapılar araç hareket ettiğinde otomatik olarak kilitleniyor ve benim en beğendiğim özelliği kadranlar beyaz zeminli.

su anda kullandıgınız gosterge panelının maalıyetı ne oldu acaba ? bırde aracınız dualogıc vıtes mı ?

twincam
08/02/2009, 17:52
su anda kullandıgınız gosterge panelının maalıyetı ne oldu acaba ? bırde aracınız dualogıc vıtes mı ?

merhabalar, aracım manuel, yeni göstege paneli 650ye mal oldu.

femoli
09/02/2009, 01:07
enteresan demekki 20 km hıza çıktığında kapıların kilitlenmesini sağlayan göstergenin kendisi bak bu iyi oldu ;)

omerserim
09/02/2009, 10:04
Ben de yaptırmayı düşünüyorum, merak ettiğim iki sorum olacak. Serviste yeni gösterge takıldığında km nin değişmeyeceğini söylediler senin arabada durum ne oldu, ve hangi serviste bu işlemi yaptırdın?

femoli
09/02/2009, 10:57
Ömer eski gösterge saatine bakarak yeni göstergeye ekleme yaparlar yani servisin elindeki smartla km bilgilerini oynamak mümkün ;)

twincam
10/02/2009, 09:38
Ben de yaptırmayı düşünüyorum, merak ettiğim iki sorum olacak. Serviste yeni gösterge takıldığında km nin değişmeyeceğini söylediler senin arabada durum ne oldu, ve hangi serviste bu işlemi yaptırdın?

Evet km. saatini istediğiniz değerde ayarlayabiliyorlar, elbette ben orijinal km. olan 34500'e ayarlattım.

twincam
10/03/2009, 09:33
Fiyatı güncellenmiştir: 190YTL