PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Servisim Kapanmış...

PERSEUS
04/02/2009, 14:02
Geçenlerde cep telefonuma bir mesaj geldi ve mesajda Orta Anadolu Otomotiv 'in kapandığı belirtiliyordu. Çok Üzüldüm. Arabalarımı ordan almıştım ve tüm servisi nerdeyse tanıyordum. Nazımın geçtiği insanlardı. Şimdi İkitelli çevresinde iyi bir servise ihtiyacım var. Zincirlikuyu Birmot 'un çok iyi olduğunu biliyorum ama malesef çok uzak. :( Siz hangi servisi tavsiye edersiniz?

civcivx
04/02/2009, 18:54
Ben de seninle aynı durumda kaldım. Orası kapanınca, önce Erkay'a gitmeyi düşündüm ama çok sapa bir konumda kaldığını öğrendim benim için. Sonra geçen hafta Birmot Beylikdüzü'ne gittim, ilk gidişimde memnun kaldım. Bekleme salonu bile hoşuma gitti, wireless, çay-kahve, LCD TV'ler vs. Bugün aracı yine oraya bıraktım, Skydome için müsait olunca getir demişlerdi. Bakalım bu seferki izlenimim nasıl olacak.

PERSEUS
05/02/2009, 14:29
Abimin Alfa'yı götürdük beylikdüzü Birmota hiç memnun kalmadık. Kaza yapmıştı arabaya pasta atalım diye diğer yerlerinde de boyayı kaldırmışlar. Yılan hikayesi olmustu neyse... Servis konusunda başka yorumu olna var mı?

civcivx
05/02/2009, 14:42
Valla o çevrede bakıyorsan tek alternatifin Erkay. Ya da Florya girişine yakın Özkar var. Ama orası Yetkili Teknik Servis olarak geçiyor, farkı nedir bilmiyorum.

PERSEUS
05/02/2009, 14:52
birmota gidicez artık :)
Beylikdüzü Birmotu kullanan var mı?

BB
05/02/2009, 21:40
Arabayı aldığımdan bu yana Beylikdüzü birmota gidiyorum. Servis kısmı çok iyi her türlü derdinize yardımcı olurlar. Ancak kaporta boya kısmı için aynı şeyleri söyleyemem.

EnginBERK
05/02/2009, 22:10
bu arada Maltepe-Evsan'da çalışmalarına son vermiştir, bilginize.

h k
05/02/2009, 22:53

banada geldi bu mesaj , üzüldüm .

PERSEUS
06/02/2009, 09:17
Noluyo bu servislere anlamıyorum. Kapatmak çözüm mü? Çalışanlara ne oluyor acaba? Benim serviste çok iyi insanlar vardı işlerini çok iyi yapıyorlardı, çok üzüldüm.

06kaymak
06/02/2009, 09:53
servsiler bazı arkadaşların düşündüğü gibi çok para kazanmıyorlar....siz o kadar yatırım yapıp para kazanamazsanız ne yaparsınız?

mustafaf
06/02/2009, 10:30
ısyerı calıstırmak o kadar zor kı.bunu anlatmak degıl gercekten yasamak lazım.yerı gelıyor yanınızda calısanlar, sızden daha fazla para kazanıyor.maddıyat bır kenara, bır kere o kadar kısının sorumlulugunu alıyorsunuz.bazen oyle anlar gelıyorkı, bırakıp gıtmek her ne kadar dogru bısey olmasa bıle, baska secenegınız olmadıgı ıcın yapmak zorunda kalıyorsunuz.Allah tıcaretle ugrasanlara sabırlar versın...

PERSEUS
06/02/2009, 14:02
ısyerı calıstırmak o kadar zor kı.bunu anlatmak degıl gercekten yasamak lazım.yerı gelıyor yanınızda calısanlar, sızden daha fazla para kazanıyor.maddıyat bır kenara, bır kere o kadar kısının sorumlulugunu alıyorsunuz.bazen oyle anlar gelıyorkı, bırakıp gıtmek her ne kadar dogru bısey olmasa bıle, baska secenegınız olmadıgı ıcın yapmak zorunda kalıyorsunuz.Allah tıcaretle ugrasanlara sabırlar versın...

Söylediklerine katılıyorum çünkü işyerim var bissürü de çalışanım...

Ogulcan.Öğüt
06/02/2009, 14:56
Bizim kapanıcak bi servisimiz bile yok burda servissiziz napcaz bilmiyorum bakımlarda

dtunacik
07/02/2009, 13:01
Halinize şükredin.En azından altarnatifiniz var.Biz ne yapalım.Van ilindeyiz.Servisimizin maşallahı var.Parayı alıyorlar ama hiç bir şey yapmıyorlar.Neden yapmadınız diye soruncada çeşitli bahanedeler sunuyorlar.

kadoku
07/02/2009, 13:24

Ekim ayı başında yılbaşından itibaren kapanacağı duyumunu almıştım ama kesin haberi bende senin gibi geçen hafta aldım, şimdi Anadolu yakasında güvenilir bir servis bulmak lazım off off..

Ogulcan.Öğüt
07/02/2009, 19:45
Halinize şükredin.En azından altarnatifiniz var.Biz ne yapalım.Van ilindeyiz.Servisimizin maşallahı var.Parayı alıyorlar ama hiç bir şey yapmıyorlar.Neden yapmadınız diye soruncada çeşitli bahanedeler sunuyorlar.

Bence sende haline şükret bizim hiç servisimiz yokk

thrust
11/02/2009, 01:44
Ekim ayı başında yılbaşından itibaren kapanacağı duyumunu almıştım ama kesin haberi bende senin gibi geçen hafta aldım, şimdi Anadolu yakasında güvenilir bir servis bulmak lazım off off..

Ben birkaç sefer Pendikteki Alper otoya gittim, Derya bey oraya yönlendirmişti beni. Erkan bey var orda bizim dilimizden anlıyor bayada ilgili. Ama parça sıkıntıları var 2 haftada fln geliyor. Birmot Küçükyalı nasıl acaba giden varmı?

erkaymis
28/04/2009, 16:01
Volkan bey Orta anadolu otomotivin bri kaç personeli servisimizde işe başladı 2009 Ocak ayından itibaren değişen kadromuzla servisimize ziyarette bulunmanız ve bizi tercih etmenizden mutluluk duyarız

Servisimzie ilk defa gelen ve bakım yaptıran müşterilerimize özel hediyelerimiz olacaktır.Müşteri ilşklileri yada servis müdürünü bulmanız yeterli olacaktır.

Buremir
28/04/2009, 21:45
vaay erkay müşteri ilişkiler sorumlusu :) yakışır