Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 Mazda RX-8
arakadaslar 2009 model 2.000 km de rx 8 ı 50.000 tl alıcagım arac hakkında olumlu olumsuz goruslerı fıyatı hakkında dusunduklerınızı burda dıle getırırsenız memnun olurum bırazda acıl olarak karar vermem ıcın son 2 gun...aracın sıfır fıyatı 67.500 pazarlıkla bayıler 65.000 dusuyorlar
Serdar sedanmı, coupe mı gerçi ikiside olsa fiyat kaçırılmayacak kadar güzel motor olarak muhteşem 230 hp gücün de mukemmel bir motor. Vergisi 190 tl 6 aylık araba diyebileceğim bir makine .. Eğer ki ben istekliyim dersen alım gücünde müsaitse hiç kaçırma derim bu km bu model süper..
Serdar sedanmı, coupe mı gerçi ikiside olsa fiyat kaçırılmayacak kadar güzel motor olarak muhteşem 230 hp gücün de mukemmel bir motor. Vergisi 190 tl 6 aylık araba diyebileceğim bir makine .. Eğer ki ben istekliyim dersen alım gücünde müsaitse hiç kaçırma derim bu km bu model süper..
eyvallah dostum....benı en cok etkıleyen 1300 motor olup 230 hp guc....vergısı cok dusuk....bu guce ulasıpda 2.500 tl den asagıya vergı odeyebılecegın baska arac yok...bır ıkı arac daha var ama modelı dusuk bu yenı ondan dolayı cazıp hala gelıyor ....aracın sahıbı 55 .000 olur dedı de pazarlıkla duser tahmınım su pıyasada ...ben 50.000 alırsam seneye zarar etmeden satarım bu aracı dıye dusunuyorum femolı sen ne dıyorsun
mustafaf
02/02/2009, 14:40
eger yakıt derdın yoksa fıyat kacırılmayacak kadar guzel.bu aracların torkunu yakalamak ıcın yuksek devırde kullanmak gereklı oldugunu bılıyorum.bu durumda kımı kullanıcı 100km. de 20lt. yakıt harcadıgını bıle dıle getırıyor.onun harıcınde wankel motor oldugu ıcın yanlıs haıtlamıyorsam, motorun omrude bızım multıjetler yada fıre motorlar gıbı uzun surelı degıl.yıne yanlıs hatırlamıyorsam, 150.000 km gıbı bır omru vardı wankel motorların...
eger yakıt derdın yoksa fıyat kacırılmayacak kadar guzel.bu aracların torkunu yakalamak ıcın yuksek devırde kullanmak gereklı oldugunu bılıyorum.bu durumda kımı kullanıcı 100km. de 20lt. yakıt harcadıgını bıle dıle getırıyor.onun harıcınde wankel motor oldugu ıcın yanlıs haıtlamıyorsam, motorun omrude bızım multıjetler yada fıre motorlar gıbı uzun surelı degıl.yıne yanlıs hatırlamıyorsam, 150.000 km gıbı bır omru vardı wankel motorların...
yakıt derdım yok hafta ıcı sabah ıse aksama kadar ısyerındeyım aksamda eve gunluk 10 km yol yapıyorum sadece hafta sonları gazlamak ıcın alıcagım ....yasım geldı 28 e 75 beygır ustu araba gormedık(gp):) ondan dolayı gıden araba alıcagım s2000 _mazda rx-8_bmw 3.20 coupe dusundum ....s2000 den vazgecme sebebım ıkı kapı vergısı cok bırde ılandakıler ındırım yapmadı....bmw ıse fıyatı yuksek kacıyor ondan dolayı en mantıklısı da bu geldı spor arac gucu yuksek vergısı dusuk ve ılgı cekıyor...motora gelınce 150.000 de bıtecegıne ınanmıyorum dogru ıse bılgın almakdan vazgecebılırmm
Walla içinde uhde varsa kaçırma derim hatta ben şuanda gp mi satsam bu aracı töbe kaçırmazdım araç kompresörle 3900 cc lik bir araca eş değer normal şartlarda 2500 cc gücündedir ama seramik piston ve v tipi motor olduğu için ruhsattada 1300 cc yazar ,araç normal şartlarda biraz fazla yakar ve yağda yakar bu gerçek ama keyfi ve performansı buna kat ve kat değer ..
yaklaşık olarak normal kullanımlarda 250 000 km yapar bunların tamiri önceden mümkün değildi kaldır at motordu ama günümüz teknolojisi ve türk ustalığı ile bunuda tamir olasılığı meydana geldi düşük devirlerde istenilen performansı vermesede belli devirlerden sonra yetişilebilecek bir araç değildir ..
Yani ana düşüncemi sorarsan al derim tabiki yinede sen bilirsin ama alırsanda mutlaka yanıma uğra derim :D
mustafaf
02/02/2009, 14:57
150.000 km.de bıtmesı ayrı bır konu.varsayalım motorun omru bıttı.rektefıye edıp devam ederım dıyorsun.devam edermısın? tabıkı hayır.bu motorlar rektefıyede olmuyor.yanı servıse gıttıgınde ustaların suratlarında hafıf bır gulumsemeyle sana bır motor sıparısı verelım dıceklerdır.bu arabanın son sahıbı olma ıhtımalın %90.wankel motorları bılen, ılgılenen sence turkıyede kac tane usta vardır.1 belkı 2.bu sebepten parca bulmak sorunlara, cozum bulmak cok zor olur.araba 11.000d/d cevırıyor.dusuk devırlerde bızım bıs lerden farkı yok.230HP guc hıssetmek ıcın 8000d/d sevıyelerınde kullanman lazım.sana tavsıyem yuksek vergı odemeyı goze alıp, 3.20 yada S2000 almanı tavsıye ederım.bu kadar karamsar yazmak ıstemezdım ama gercekten sen olsan alırmıydın dıye sorsan kesınlıkle almaz, o paraya gıdıp Alfa Romeo 159 1.9JTD alırdım. :)
Walla içinde uhde varsa kaçırma derim hatta ben şuanda gp mi satsam bu aracı töbe kaçırmazdım araç kompresörle 3900 cc lik bir araca eş değer normal şartlarda 2500 cc gücündedir ama seramik piston ve v tipi motor olduğu için ruhsattada 1300 cc yazar ,araç normal şartlarda biraz fazla yakar ve yağda yakar bu gerçek ama keyfi ve performansı buna kat ve kat değer ..
yaklaşık olarak normal kullanımlarda 250 000 km yapar bunların tamiri önceden mümkün değildi kaldır at motordu ama günümüz teknolojisi ve türk ustalığı ile bunuda tamir olasılığı meydana geldi düşük devirlerde istenilen performansı vermesede belli devirlerden sonra yetişilebilecek bir araç değildir ..
Yani ana düşüncemi sorarsan al derim tabiki yinede sen bilirsin ama alırsanda mutlaka yanıma uğra derim :D
alırsam yanına kesın ugrarrırım:)aklımda bır kac soru ısaretı var onları kaldıırsam kesın alıcam ılk kafama takılan mustafa arkadasın dedıgı motor durumu daha once bır kac forumda da aynı seyı duymustum....
150.000 km.de bıtmesı ayrı bır konu.varsayalım motorun omru bıttı.rektefıye edıp devam ederım dıyorsun.devam edermısın? tabıkı hayır.bu motorlar rektefıyede olmuyor.yanı servıse gıttıgınde ustaların suratlarında hafıf bır gulumsemeyle sana bır motor sıparısı verelım dıceklerdır.bu arabanın son sahıbı olma ıhtımalın %90.wankel motorları bılen, ılgılenen sence turkıyede kac tane usta vardır.1 belkı 2.bu sebepten parca bulmak sorunlara, cozum bulmak cok zor olur.araba 11.000d/d cevırıyor.dusuk devırlerde bızım bıs lerden farkı yok.230HP guc hıssetmek ıcın 8000d/d sevıyelerınde kullanman lazım.sana tavsıyem yuksek vergı odemeyı goze alıp, 3.20 yada S2000 almanı tavsıye ederım.bu kadar karamsar yazmak ıstemezdım ama gercekten sen olsan alırmıydın dıye sorsan kesınlıkle almaz, o paraya gıdıp Alfa Romeo 159 1.9JTD alırdım. :)
mustafa benım kafayı allak bullak ettın dostum:)ama su krıterlerı gozonunde bulundur ben aracı 50.000 alacagım yılda sadece 320 tl vergı odeyecegım 2009 model garantılı spor ve yuksek guce sahıp bır arac
en yakın rakıbı s2000 fıyatı 70.000 cıvarı vergısı yuksek ve ıkı kapı...
alfa bu aracların yanında ılgı cekıcek bır araba degıl buda benım dusuncem alfanın parcasıda kolay bulunmuyor ve kasko bedellerı ınanılmaz yuksek
mustafa kafamı bulandırdın cıkıs yolu goster:)
SERDAR_AJZ
02/02/2009, 15:22
serdar alacağın araçtan sınıf arkadaşımda vardı.onun ki 2007 modeldi.tek kelimeyle müthiş gidiyor.görüntüsüne bakıncada çok pahalı bir havası var.motoruna 1.3 diyincede millet gülüyodu :)etrafındaki bakışlardan rahatsız olmayıp umarım rahatça kullanabilirsin. (kızlar bayılıo bu arabaya söliim ) :D
serdar alacağın araçtan sınıf arkadaşımda vardı.onun ki 2007 modeldi.tek kelimeyle müthiş gidiyor.görüntüsüne bakıncada çok pahalı bir havası var.motoruna 1.3 diyincede millet gülüyodu :)etrafındaki bakışlardan rahatsız olmayıp umarım rahatça kullanabilirsin. (kızlar bayılıo bu arabaya söliim ) :D
eyvallah adaşım :)........benım kı sadece gazlama amaclı gıttıgı yere kadar :)
kafamda motor problemını halledersem bır ıkı gune alıcagım
mustafaf
02/02/2009, 15:52
yapacagın en guzel ıs, mazda servısını arayıp gorusmek.gercı kımse yogurdum eksı demez :) yanı anlatmak ıstedıgım tmm guzel bır araba, motoruna gore cok yuksek bı performansı var.ama bazen heyecana kapılıp, ılerde pısman olunacak seyler yapılmaması lazım.su anda serı uretım otomobıller arasında sadece rx-8 de wankel motor var.turkıyede kac tane rx-8 varkı, kac tane servıs bunlardan anlayan usta bulundursun.zengın bı ıs adamı olsam, sadece hafta sonları gezecek bır spor otomobıl olarak alırım ama, gunluk hayatta kullanılabılecek bır arac oldugunu dusunmuyorum.yınede motor konusunu bır servıse, hatta 2-3 servısı bırden arayıp sormanı tavsıye ederım...
Alma abicim pişman olursun. Kullanıcılar 18 lt yaktığını söylüyorlar ki Kmde 0,5 TL yapar. O paraya hem performanslı hem uzun ömürlü hem de daha rahat satılabilecek araçlar var. mustafaf'ın dediği gibi o paraya 0 kmden farksız 2.el Alfa 159 Alırsın. Karizma olarak RX-8 den aşağı değil. Veya biraz daha verip BMW 3.20 d alırsın. 177 hp dizel.
Ziyaretçi047
02/02/2009, 16:49
Şimdi yazılanları okudum. Hepsi doğrudur. RX-7 RX-8 benim de hayran olduğum bir araçtır. Daha önce forumda bahsetmiştim zaten. Benim felsefemi beni tanıyan herkes bilir. Küçük motor büyük güç hesabı.
İyi yanlar:
Bu arabada 2 tane dönel (wankel) (rotary) motor bulunuyor. Hatta uçaklarda da kullanılmış olması sebebiyle uçak motoru diyenler de vardır. Çalışma prensibi gereği 1300cc görünse de matematik hesabı yapıldığında piston başına düşen değer çarpımı vs. femolinin de dediği gibi 2500cc lere eş değer bir motordur. En güzel yanı da 1.3lt motorum var diyerek 2000-3000cc motorlu araçları tokatlayacak olmanın verdiği haz olacaktır.
Modifikasyonu çok zor değildir. Yani misal turbo girecek olsan dünyada turbo kitleri satılmaktadır ve turbo girdiğinde motorda bir değişiklik yapman gerekmiyor olmasıdır çünkü motor ani yüksek güçlere dayanıklıdır. Ve 1 barda 500-600hp şaka olmaz sanırım 1.3lt motor ile :)
Arabanın karizması, gücü, güzelliği, çok şirin bir şekilde 4 kapısı olması, içinin konforu vs.vs.vs. tüm + puanları topluyor. Bir motorsiklet gibi devirlenmesi rakiplerini geçerken onların nasıl ve neden geçildiğini anlamamaları için yetiyor. Motordan çıkan ses de cabası oluyor tabi ki. Benim de gerçekten sahip olmak isteyeceğim ve çok sevdiğim bir araçtır...
Gelelim diğer kötü yönlerimize.....
Aracın fazla yaktığı doğrudur. Çalışma sistemi bunu gerektirir. Yani 1300 cc görünür ama aslında 2500 cc belki daha fazla bir değeri olduğu için o kadar yakar. Normal kullanımda 12-13lt, performanslı kullanıldığında 18-19lt yakacaktır.
Araç çok yağ eksiltir. Her 1000km'de yağ eklemen gerekebilir. Abartmıyorum bu araç gerçekten fazla yağ eksiltiyor. Her yağı da koyamıyorsun, pahalı bir yağ koyman gerekiyor ve aracın ilk tepkisi bu yönde oluyor.
Yanlış hatırlamıyorsam bunun dışında fazla bakımı yok. Yağ ve hava filtresi elbet değişecektir fiyatlarını bilemiyorum. Bakım ücretleri vs. ne kadara yapılıyor, parçaları ne kadar bilmiyorum. Ağır bakımı varsa kaça çıkar onu da bilmiyorum. Pek ucuz olduğunu düşünmüyorum. Hele ki burası türkiye, bu motor farklı deyip üstüne bindirirler fiyatların bence.
Motor ömrü uzun değil doğrudur. 150.000-200.000km de bitmesi normaldir. Rektefesini kim nasıl yapacak sorusunun cevabı gerçekten zor. Türkiye'de bu motordan anlayan kaç usta var, onlar da ne kadar anlıyor? Hala bu işi yapıyorlar mı :D . Onlar ölünce ne olacak gibi Türkiye'nin acı gerçek sorularını sormadan edemiyor insan. Fakat şöyle güzel bir özellik var. Motor öldüğü zaman yenisini getirtebiliyorsun. Ve motorun fiyatı normal bir motor fiyatının yarısı kadar felan oluyor sanırım. Yani abartı bir rakam vermeden yeni motorun geliyor. Fakat ek masraflar, işçilik, zaman kaybı vs. derken ne olur kimbilir. Ben erkenden satarım dersen senin bileceğin iş tabi ki :)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu motorun uzmanı değilim. Zaten uzmanı olduğunu da düşünmüyorum pek etrafta. Ama çok beğendiğim bir araçtır sevdiğim bir motordur. Farklı teknolojiler kullanmayı sevdiğim için çok beğenirim. Fakat benim gibi bir adama uyar mı orası tartışılır. Maddiyat olarak konuşuyorum. 2 arabası olan biri haftasonu kullansa Mustafa'nın dediği gibi mantıklı olabilir. Zaten bu arabayı bakkala çakkala işe giderken kullanırsan yazık olur bence. Hem maneviyen hem de motorun da pek seveceğini sanmıyorum kısa mesafe sürüşlerini.
Yani tercih senin. Anı yaşamak, macera yaşamak için güzel araba. Bir daha eline bu fırsatın geçmeyeceğini düşünüyorsan ve alıtnda rx-8 ile dolaşma hayalin varsa al. Sonuçta sen altında rx-8 ile gezen bir adam olacaksın herkesin gözünde. Ceremesini sen çekeceksin ama senden başkası bilmicek. Herkesin tatmini ve ihtiyaçları farklı. Sen sadece gazlar görünürsün her türlü bakıma masrafa açığım dersin yeridir. En zevkli tarafı da düşük vergi ödeyecek olman 231hp ile :D
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bence fiyat temiz bir rx8 için çok iyi.En azından wankel motorlu rx8 almak isteyen birisi için çok avantajlı görünüyor.Wankel Motorla ilgili bir iki şey de ben söyleyeyim:
Max bg ve torkunu yüksek devirlerde verdiği için düşük devirlerdeki performansı bir miktar düşük.Tabi spor bir araç olduğu için ve motor özelliği gereği çok yüksek devir çevirme potansiyeli var.Motorun gerçek hacmi 1300cc.Ancak bildiğim kadarıyla bazı ülkelerde 2600cc lik vergi istenmekte bu motordan.Bunun nedeni ise klasik içten yanmalı motorlara göre emme,sıkıştırma,ateşleme ve eksoz zamanlarının daha kısa olması.Yani 4 zamanlı klasik motorlara göre bu süreç yarı yarıya olduğu için hacim ikiyle çarpılmakta wankel motorlarda.
Söylediğim gibi, meraklısı için fiyatı oldukça uygun gibi, hayırlısı olsun...
cıhan arkadaşa cok tesekkur ederım senınle aynı dusuncelerı paylasıyorum buyuk ıhtımal alıcagım adam vazgecemezse (sallamaya basladı orasını burasını)
yanlız bazı arakadslar yakıt cok fazla yakıyor demıs yakıt tabıkıde yakıcak 231 hp guc uretıyor arac sonucda bu gucu ureten tum araclar bu yakıtı yakıyor benım 1300 motoru tercıh etmemım sebebı bana dıger bu gücü ureten spor araclara gore 2 bın tl avanatajım olucak ondan dolayı tercıh sebebı....
motor konusuna gelıncede bugune kadar tum araclarımı 60.000 de 70.000 km de sattım buyuk ıhtımal bu aracda aynı sekılde satarım
Bence fiyat temiz bir rx8 için çok iyi.En azından wankel motorlu rx8 almak isteyen birisi için çok avantajlı görünüyor.Wankel Motorla ilgili bir iki şey de ben söyleyeyim:
Max bg ve torkunu yüksek devirlerde verdiği için düşük devirlerdeki performansı bir miktar düşük.Tabi spor bir araç olduğu için ve motor özelliği gereği çok yüksek devir çevirme potansiyeli var.Motorun gerçek hacmi 1300cc.Ancak bildiğim kadarıyla bazı ülkelerde 2600cc lik vergi istenmekte bu motordan.Bunun nedeni ise klasik içten yanmalı motorlara göre emme,sıkıştırma,ateşleme ve eksoz zamanlarının daha kısa olması.Yani 4 zamanlı klasik motorlara göre bu süreç yarı yarıya olduğu için hacim ikiyle çarpılmakta wankel motorlarda.
Söylediğim gibi, meraklısı için fiyatı oldukça uygun gibi, hayırlısı olsun...
yorumların ıcın tesekkurler bakalım artık hayırlısı alıcagım adam ıkı gun sure ıstedı para beklıyormus paramö gelırse vermem dedı gelmezse verecem dedı:)beklemeye gectık
satmakdan vazgecmıs arkadaş benıde bosu bosuna ugrastırdı neyse her ıste hayır vardır bakalım artık...yorum yapan arkadaslara tesekkurler
150.000 de bitmesi çok normal aslında. BMW 'lerde 200.000 -250.000 civarında motorları bitiyor zaten. Şu an 520 'lere bakıyorum, birçoğunun bu km civarlarında motorları yenilenmiş.
Arkdaşım kesinlikle tavsiye etmem vergisi düşük ama inanılmaz bir benzin yakıyo verigeden kaçim derken benzinden yakma kendini bizde 2007 model siyah rx8 var ;) bilgine kendini zarara sokma
tekrar aktıf hala getırcekdım konuyu ustekı akadas benden once aktıf hale getırmıs
arkadaslar 48 bın telıf ettım araca adam 50 dedı ve ıkı gun sure ıstedı salı gunu sonuclanıcak aracı kesın kes almaya karar verdım alma sebeplerıme gelınce bazı arakadslara da cevap vermek ıstıyorum madde madde yazıyorum anlasılsın dıye
1...48 bın tl ye spor arac alıyorum.....gıttıgı yerde honda s2000 bmw 3.20 dızel bmw 24 kadar ılgı cekıcegıne ınanıyorum
2...2009 model 4000 km de......2009 model olupda honda s2000 veya bmw 24 veya 3.20 dızel araclar 70 _80_90 bın tl bu arac onların yarı fıyatına
3...1300 motor hem vergıısı dsuk hemde 231 ps guc....bazı arkdaslar aracı tercıh sebebım az yaksın degıl bu arac honda s2000 bmw z4 veya muadılı dıger araclar gıbı tabıkıde benzını yakıcak 1300 motor az yaksın dıye almıyoruz arabayı gıtsın dıye alıyoruz 1300 motor tercıh sebebı yılda 460 tl vergısı honda s2000 veya bmw 24 alıpda 2500_3000 tl vergı odemeyelım dıye bu aracı tercıh edıyorum
4...dedıkleır gıbı 150.000 de ve 200.000 de motor bıtıyorsa motoruda ankara opan ustalarına sordum 6.000 tl ımıs yenı motor ondan dolayı sıkıntı yok ....ustalrın dedıgıde su hangı 231 beygır guc ureten arac 200.000 den sonra motor yemıyor kı ...
5...yag yakıyor .....yag yakıcak tabı arkadaslar 1300 motor grande punto degıl bu arac honda s 2000 de yakıyor yag bmw z4 de yakıyor yag sonucda modıfıyesız 270 km hız goren arac....100 km hıza 6.4 sanıyede cıkan aarac
6....48 bıne alabılırsem eger su anda zaten cogu mazda rx 8 sahıplerı 55.000 l ıstıyor ben en fazla 1 sene bınerım bu araca sonra satarım zarar etmeden dıye dusunuyorum
yanılıyorsam duzeltın arkadaslar
bırde arac ısı ıle ugrasan arkadaslar 48 bın tl fıyatı nasıl 2009 model rx 8 ıcın
Al kardeşim alda bizide mutlu et:)
Bak alınca kesin bekliyorum serdar ona göre kuyruğu yamuk derim sonra :D
mustafaf
21/02/2009, 12:37
arac bumu ?
Mazda > RX > RX-8 > 2009 4100 km,de acil satılık #12405368 - Sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/2009_4100_km_de_acil_satilik-72WQQaXQQ12405368WQQpXQQdisplayitem)
arac bumu ?
Mazda > RX > RX-8 > 2009 4100 km,de acil satılık #12405368 - Sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/2009_4100_km_de_acil_satilik-72WQQaXQQ12405368WQQpXQQdisplayitem)
evet mustafa nerden buldun ugrastında :)garıp bır durum yok dmeı:)bılmedıgımzı
Al kardeşim alda bizide mutlu et:)
Bak alınca kesin bekliyorum serdar ona göre kuyruğu yamuk derim sonra :D
eyvallah dostum gelıcem valla ılk senın yanına gelıcem puntoyuda asıl sahaıbı olan kardesıme verıecegım ınsallah:)
mustafaf
21/02/2009, 13:55
evet mustafa nerden buldun ugrastında :)garıp bır durum yok dmeı:)bılmedıgımzı
yok Serdar, bırkac gun once bı arkadasımda bu aractan bahsetmıstıde, o yuzden sordum.bır problem yok yanı ;)
yok Serdar, bırkac gun once bı arkadasımda bu aractan bahsetmıstıde, o yuzden sordum.bır problem yok yanı ;)
fben bır ara bu arabaya yıne takmıstım kafayı bır ay once 2006 modelını vermedıler 50 denasagıya ondan dolayı fıyat makul geldı bıraz fazla yakıcak bırazda fazla yag yakıcak onuda vergısınden telafı edıcez artık ...dızel puntomuzda var hafta ıcı ona bınerım hafta sonu puntoya
bakalım adam karar verıpde verırse 48 bııne mustafa haber beklıyorum adam 50 den asagıya olmaz dedı 48 bın verınce dusuneyım dedı bır gun gectı aramadı bakalım artık
sait onur
21/02/2009, 15:08
kardesim burada arkadasımda var aynısından,cok guclu bır motora sahıp fakat yol tutus zayıf gecenlerdede arkadasım takla attı zaten arac kıbrıt kutusu gbı. allahtan cocuk da bısey yok.cok yakıor ve servıs sıkıntısı var.yıne de sen bılırsın senın adına hayırlısı olsun dıyelım...
kardesim burada arkadasımda var aynısından,cok guclu bır motora sahıp fakat yol tutus zayıf gecenlerdede arkadasım takla attı zaten arac kıbrıt kutusu gbı. allahtan cocuk da bısey yok.cok yakıor ve servıs sıkıntısı var.yıne de sen bılırsın senın adına hayırlısı olsun dıyelım...
ben aldım gıttı de adamın vermesıne kaldı bıze donmesını beklıyoruz bakalım artık :)tesekkurler
Ziyaretçi047
21/02/2009, 16:57
Bence düşüncelerin çok güzel. Aldığın tatminiyetle diğer kusurları görmeyeceksin bile. Hayırlı olur inşallah.
Bence düşüncelerin çok güzel. Aldığın tatminiyetle diğer kusurları görmeyeceksin bile. Hayırlı olur inşallah.
ınsallah cıhan bakalım artık buyuk gun salı bekleemdyız
abicim performans konusunda s2000 ne yaklaşamıo :)rollingdede kalkıştada hertürlü s2000 götürüo aracın görüntüsü yay fln takarsan s2000 dende güsel Z4den de gittiğin heryerde ilgi çeker bi tek benzin sorun 800 lira fln yakıo abartmıorum s2000 le basarsanda 600 lira civarı yakıo
https://img100.imageshack.us/img100/1689/20042008.jpg (https://imageshack.us)
https://img100.imageshack.us/img100/20042008.jpg/1/w1600.png (https://g.imageshack.us/img100/20042008.jpg/1/)
bu arac bana nasıp degılmıs olmadı her ıste hayır var derler ya oyle galıba
moderator arkadaslardan rıcam baslıgın kapatılması
yorum yapan akıl veren tum arkadaslara tesekkur ederım