Orijinalini görmek için tıklayınız : Son söz grande punto abarth esseesse
Ve evet arkadaşlar yenimi bilmiyorum ya da daha önce konu açildimi ama ben henüz yeni gördüm ve evet bayaği etkilendim doğrusu.... Karşinizda grande punto abarth esseesse................
daha dogrusu bu aracin standart abarth tan farki nedir bilmiyorum ama sanirim sadece görsel makyaj söz konusu ama her ne kadar int. Ten arastirsamda esseesse için bir teknik veri bulamadim... Ama görüntüsü sade olduğu kadar çekicide..............
Ziyaretçi047
01/02/2009, 16:29
Evet araç çıkalı baya oldu. Beğendiğim bir araçtır. Bende olduğunu düşünemiyorum. Kullandığım yazılım programında bu araç için okuma yazma sistemi de aktif. Standardı 1.4 180hp. Yazılımdan sonra 220-230 arası hayal değil :)
Ekleme:
Standart abarth 1.4 155cv dir. Bu 1.4 180cv
offf cihan sen ne diyon baba yahu varya ciddi ciddi benim altımda olduğunu ben bile hayal edemiyorum ee artık tofaş abarth'ı Türkiye'ye getirsede sokaklarda bir kaç abarth görsek oldum yani......... :D
aykuting
01/02/2009, 17:39
Süpper ya golf focus fıssss yanında gercekden süper bi araç
Hep birlikte izleyelim o zaman :)
380 Fifth Gear - Grande Punto Abarth Esseesse- Video (https://videos.streetfire.net/video/380-Fifth-Gear-Grande_189353.htm)
yaaaa mükemmel yaaaa gercekten harıka....... bir kez daha izledim bu videoyu ve bir kere daha aşık oldum esseesse'ye :D o arac bende olcaktı varya altınyol aglardı hemde her sabah ve her akşam... :D :D :D :D
Tofaş'ın Abarth'ı bu saatten sonra getireceğini hiç sanmıyorum. Onun yerine 155 HP'lik Alfa Mito'yu getiriyor.
benim arabanın kırmızısı yaa :D:D ne var bukadar abarth-cak:D:D
Ziyaretçi047
01/02/2009, 23:39
Böyle devam ettiği sürece biz daha çoook video sunu izleriz abarth ların :)
Türkiye'ye getirtilemeyecek diye bişey yok istekte bulunup beraberinde para da varsa hiç birşey sorun deil :)
onur1907
01/02/2009, 23:56
Türkiye'ye getirtilemeyecek diye bişey yok istekte bulunup beraberinde para da varsa hiç birşey sorun deil :)
kesinlikle katılıyorum :)
bende var getirttim işte sezgin :)
valla abi doğru sölüyosun senin punto abarth yolunda hızla devam ediyo:)
Ziyaretçi047
02/02/2009, 01:13
Evet öyle de aynı ülkedeki bayisine gidip almak var di mi ama bi de... Hani o kadar ulaşılamayacak bir araç değil ne de olsa. BUGATTI getirtmiyoruz ki :)
daha ne kadar abarth tayım :D valla cok yatırdım ben maviye.
daha ne kadar abarth tayım :D valla cok yatırdım ben maviye.
yahu nafiz abime bak yahu bende mavi bir ''abarth'mış'' istiyodum ama hade bakalım... :D logo ları bile abarth'ık :D helal ama nafiz abi.....
sezgin abim nafiz abi senin için abarthıyo işte daha ne istiyosun:D:D:D
tombalak
02/02/2009, 13:12
arkadaşlar işte esseese'nin videosu iyi seyirler (videonun sonuna doğru aracı göreceksiniz)
Bu siteye eriÅŸim engellenmiÅŸtir. (https://www.youtube.com/watch?v=C0lWbH-QzKM)
Görünüm motor on numara kimbilir kaç paradır ...
esseesse'yi pek övmüşler videoda :D Daha sıkı, daha sert, daha hızlı, daha çabuk tepki veriyor, vs.vs. Standart Abarth'tan 20 kat daha iyi diye de bir abartı yapmayı ihmal etmemişler :D
Bu arada Abarth'ın İngiltere fiyatı 14500 Pound diyor. 3500 Pound'a da esseesse kiti alınıyormuş. Ortalama 45 bin liraya bu araç sizin oluyor yani, iyi fiyat, güzel fiyat.
Esseesseeeeeeeeeeee,
Bence ikisi de birbirinden güzel :):)Bunlar Tr ye gelmeyecek mi diyoruz ama bunların ülkemize gelmemesi hepimizin hayrına:):)
Birkaç ay kadar önce Tofaş-Fiat, GP Abarth ın bu sene Tr ye geleceğini söylemişti ama son durum nedir bilemiyorum...
gelmesi kesin değildi kaldı ki bu krizden sonra getircekse bile iptal etmiştir bizde bu gümrük ve vergi olduktan sonra üstüne bir de kriz buyrun size abarth'mak böyle olur bu yılın sonuna doğru isticem bir tane seneye binerim artık
gelmesi kesin değildi kaldı ki bu krizden sonra getircekse bile iptal etmiştir bizde bu gümrük ve vergi olduktan sonra üstüne bir de kriz buyrun size abarth'mak böyle olur bu yılın sonuna doğru isticem bir tane seneye binerim artık
Cengiz, vergiden küçük hacim nedeniyle pek etkilenmeyiz de dediğin gibi ekonomik kriz nedeniyle şimdilik iptal edilmiş olabilir...
Ziyaretçi047
03/02/2009, 17:50
Gelse kaçmaz gerçekten. Sadece yazılım yaparım başka bir şeyine dokunmam sanırım :D
Seri olarak getirmesinler ama almak için talebi olanlara da yardımcı olsunlar. Sonuçta siparişle gelecek. Sanırım ithalatı için yapılması gereken prosedürden dolayı biraz soğuk bakıyorlar.