Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 multijet 68,000 de gp
onur1907
21/01/2009, 12:50
merhaba arkadaşlar ;
yatırım için aldıgım gp mi gene yatırım için satmak zorundayım.aracım temiz kullanılmıstır istediğiniz yere gösterebilirsiniz.ayrıca aracıma gecen hafta yeni lastik aldım.asagıda arac detaylarını görebileceğiniz link vardır.pazarlık olmayacaktır o yuzden son fiyatı yazdım..lınk goremeyenler için bilgileri burayada yazıyorum.
fiyat = 18,500
km = 72,000
renk = arizona bej (bu renkten artık üretilmiyor)
Tofaş - Fiat > Punto > Grande Punto 1.3 Multijet 16V Active > ACİLLL 61,000 km...2006 model...grande punto 1,3 multijet act #10718477 - Sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/acilll_61_000_km_2006_model_grande_punto_1_3_multi jet_act-40WQQaXQQ10718477WQQpXQQdisplayitem)
saygılar
Hayırlı satışlar,
Yalnız arabalar bir yatırım aracı değilidir, öyle olsa alırken verdiğiniz paradan daha fazlasına satmanız gerekirdi :)
Hayırlı satışlar onur ...
onur1907
21/01/2009, 18:24
Hayırlı satışlar,
Yalnız arabalar bir yatırım aracı değilidir, öyle olsa alırken verdiğiniz paradan daha fazlasına satmanız gerekirdi :)
haklısın arkadasım tesekkur ederim yorumun için.
fakat yatırım kelimesi kişiye göre değişir,bankaya para atarak yada ev arsa alarak sadece yatırım yapılmaz.ben arabamın borcunu ödeyerek yatırımımı yapıorum kaybediceğimi bile bile..ama arabamdan para kazanıcağımı ve nerdeyse 3 de 1 ini kazandığımı düşünürsen bankadan daha ii bir yatırım oldugunu anlayabilrsin.özetlersek ben arabamı 20,500 tl ıkıncı el aldım ve suan 19,999 tl satıyorum...bide üzerine şirketten arabam için kazandığım 3 de 1 lik payı koyarsan ne denli bi yatırım oldugunu anlayabilirsin.umarım sölediklerimi yanlış anlamazsın.yani senin sölediğin şeyi herkez bilio ve o riski göze alıo..sıfır arac sahıbı 30,000 tl alıyosa arabasını en az 10,000 tl zararla satıyo..
saygılar
Hayırlı satışlar onur ...
tşk mehmet hayırlısı olur umarım..
Onur hayırlı satışlar dilerim. Yalnız Türkiye' deki genel davranış biçimi olarak alıcısı illa ki pazarlığın adı olsun uğruna ufak da olsa bir ikram istiyor. Sen ne kadar son fiyat dersen de. Bu sebeple fiyatı vereceğin fiyatın 250-500 üstünde yazmanı tavsiye ederim.
iyi şanslar.
Hayırlı satışlar güzel renk
onur1907
22/01/2009, 12:31
Onur hayırlı satışlar dilerim. Yalnız Türkiye' deki genel davranış biçimi olarak alıcısı illa ki pazarlığın adı olsun uğruna ufak da olsa bir ikram istiyor. Sen ne kadar son fiyat dersen de. Bu sebeple fiyatı vereceğin fiyatın 250-500 üstünde yazmanı tavsiye ederim.
iyi şanslar.
dogru söze ne denir haklısın emre.verdik bi fiyat artık bakalım ne olcak.
iyi dileklerin için tşk
Hayırlı satışlar güzel renk
tşk kemal bey.
Hayırlı satışlar Onur.Yatırım için satıyorum derken yeni bir araç mı alacaksın?
onur1907
22/01/2009, 17:50
Hayırlı satışlar Onur.Yatırım için satıyorum derken yeni bir araç mı alacaksın?
teşekkür ederim.evet marka vermeyim reklam olmasın yenisini alıp askere kadar ondanda kar yapmayı planlıyorum.aracı babam şirketinde kullanıyor ve kendine kiralıyo gibi düşünebilirsin.askere kadar ne kadar kar yaparsam iyi cunku askerlık dönüşü ev almayı planlıyorum.hayırlısı artık.
teşekkür ederim.evet marka vermeyim reklam olmasın yenisini alıp askere kadar ondanda kar yapmayı planlıyorum.aracı babam şirketinde kullanıyor ve kendine kiralıyo gibi düşünebilirsin.askere kadar ne kadar kar yaparsam iyi cunku askerlık dönüşü ev almayı planlıyorum.hayırlısı artık.
hımmm enteresan bir fikir güzel aslında ;)
onur kardeşim hayırlısı olsun inşallah satıp bütün hayallerini düşüncelerini gerçekleştirirsin ben arıcı bizzat kendim gördüm canlı canlı:)çok temizdir ben kefilim:)fiyatta makul bir fiyat buarada kardeşim pazar buluşma var kaç gel görüşmüş oluruz.
onur1907
23/01/2009, 09:42
onur kardeşim hayırlısı olsun inşallah satıp bütün hayallerini düşüncelerini gerçekleştirirsin ben arıcı bizzat kendim gördüm canlı canlı:)çok temizdir ben kefilim:)fiyatta makul bir fiyat buarada kardeşim pazar buluşma var kaç gel görüşmüş oluruz.
kardeşim benim eyv sağol.şu sıralar braz yoğun kardeşim ama gelirsem seni cepten arıcam :)
....
onur1907
21/02/2009, 02:17
fiyat tekrar düştü 19,750...
onur1907
04/03/2009, 11:42
fiyat 19,500 olmuştur.
onur1907
26/03/2009, 12:56
arkadaşlar son fiyat olarak 18,500 diyorum.
Hayırlı satışlar. Aynı model ve özelliklerde Kırmızı renk aracı bende bugün aldım. Km bile aynı :)
sait onur
28/03/2009, 01:59
hayırlı satıslar.
onur1907
30/03/2009, 12:10
Hayırlı satışlar. Aynı model ve özelliklerde Kırmızı renk aracı bende bugün aldım. Km bile aynı :)
hayırlı satıslar.
teşekkürler arkadaşlar..
bu arada pazarlık için lütfen aramayın..full bakımlı,lastikleri sıfır,kazasız ve siliceklerine kadar sıfırlanmış bir aracı bu fiyatın altına vermem imkansız..satılmazsa artık binerim :) gerçi bu hafta bir alıcı gelicek hayırlısı diyelim...
onur1907
09/04/2009, 20:09
Arkadaslar istediğim aracı buldum ve o aracı kacırmamak adına fiyatı sonkez revize ediyorum..bu kadar temiz ve bakımlı bir aracı 18,500 TL satıyorum..fiyat indirimini ilk olarak sitemizden yazmak istedim..umarım alacak kişi bizlerden biri olurda arada aracı görmüş oluruz o kadar emek verdik :)
SILICEKLERINE KADAR HERSEYINI SIFIRLADIM..LASTIKLERNI SIFIRLADIM...
ALACAK KISIYE SIMDIDEN HAYIRLISI OLSUN..
onur DEMİRÇELEN 0 555 688 52 10
onur1907
11/05/2009, 23:12
arkadaşlar arac satıldı satılacak bu hafta sonuna kalmaz gibi duruyor malum yaz dönemi.18,000 tl ye kadar indim malum ev için herşey mübah..aracı hala kimseye söz vermedim ama şimdiden yarın görmeye gelicek 5 kişi var.hayırlısı olsun diyelim.sitemizden alacak olan varsa özelden mesaj atsın.
konu kilitlenebilir.
Hayırlı olsun Onur, konunun tekrar açılması gerekirse mesaj atarsın...