Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugatti Veyron 407.9kmh
tombalak
19/01/2009, 21:55
arkadaşlar karşınızda dünyanın en hızlı arabası :)
Veyron V-Max - BBC Top Gear (https://www.topgear.com/uk/videos/veyron-vmax#/uk/video-search?Phrase=bugatti)
HIHHHH VACGECTIM GRANDE PUNTO ALMAKTAN BEN BIRAZ DAHA CALISIP BUGATTI VEYRON ALICAM :D VE VEYA CIN MALI OLANLARINI BEKLEMEK ISTIYORUM.... :p YAHU BU NE YAHU....!
Punto_Can
20/01/2009, 01:22
böyle birşey yok yaa :)
Süpermiş gerçekten bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama nerede süreceğimi bilemiyorum.:D
izleyince kendimi kabecektim aşırı hızdan nerdeyse yahu allah korusun bizim puntolar bize yeter...
Araba bu ya Ettore Bugatti nur içinde yat veyronu göremeden göçtün gittin ama nesilini güzel yaşatıyorlar ..
Ettorenin oğluda yarışcıydı babası her ne kadar istemesede dinlemedi ve ikinci dünya savaşı öncesi type 101 ile önüne çıkan postacıya çarpmamak için büyük bir kaya parçasına çarpıp hayatını kaybetti, Babada bu acıya daha fazla dayanamayıp kansere yenik düşüp 1947 yılında öldü...
Alıntı değil kendim yazdım :)
Süpermiş gerçekten bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama nerede süreceğimi bilemiyorum.:D
Sen hele bi al itina ile sürecek bir buluruz, bizim buralarda yer çok olmadı İstanbul Parkı ayarlarız sana :D şaka bir yana o ne müthiş bir hız öyle gerçekten çok etkileyici yanlız hız denemesini yokuş aşşağı yapmışlar gibi geldi bana :D bide düz yolda denemek lazım :D
okan4037
21/01/2009, 14:56
yanlışınız var dünyanın en hızlı arabası BARABUS tur..
yanlışınız var dünyanın en hızlı arabası BARABUS tur..
okan aradaki fark sadece 4 hp ve 20 mph dir bence veyron derim :)
okan4037
21/01/2009, 15:47
okan aradaki fark sadece 4 hp ve 20 mph dir bence veyron derim :)
tabi burda zevkler ve renkler durumu devreye girer 400 ken 420 yapmasının pek bi önemi yok.. ama param olsada böle bi araba almazdım heralde :) petrol zıncırım olursa o ayrı mesele :)
Birde audi r zero var elektrikle çalışan 1091 hp gücünde 2200 kilo ağırlığında saatte hızı 461 km :)
okan4037
21/01/2009, 15:55
evet onu bende gördüm elektrikliymiş uzatma kablosuyla çalışıyo heralde bu kadar güç :P
onun hızını araştırmıştım bi ara bulamamıştım demek 461 miş vay be :)
bu arabayı kullanmıstım ve modifiyeyle 425' km/h'i gormustum
tabi Nfs Undercover'da :D