Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Dizel Punto
Arkadaşlar 2006 model 58500 km'deki dizel aracımı satıyorum.Araçta boya veya değişen parça bulunmamaktadır.Askere gideceğim için satıyorum.Dönüştete sıfır bir punto almak istiyorum inşallah.
1.3 multijet active 75 bg 2006 model 19.500 tl
hayırlı satışlar KM si fiyatı çok güzel alan arkadasa hayırlı olsun...
Hayırlı satışlar güzel fiyat ...
Ziyaretçi047
20/01/2009, 10:40
Çok iyi fiyat bu kadar düştü mü gerçekten bizim araçlar. Şaşırıyor insan doğrusu. Fire'lar kaça gidecek bakalım.
İyi satışlar, kısa sürede satacağınızı düşünüyorum.
Dizel için km normal bence, umarım kısa sürede satılır...
dynamic olsaydı çoktan kapındaydım....
dynamic olsaydı çoktan kapındaydım....
Kapı kollarıyla aynaları boyat bide alüminyum alaşım jantlar işte dynamic:) Şaka tabi sağlık olsun.Fiyatı uygun tuttum aracımda çok temiz hiçbir sorunu yok istenen ustaya gözterilebilir alcak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Tofaş - Fiat > Punto > Grande Punto 1.3 Multijet 16V Active > Çok Temiz Dizel Grandepunto #11425154 - Sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/cok_temiz_dizel_grandepunto-72WQQaXQQ11425154WQQpXQQdisplayitem)
Arkadaşlar arabayı buradanda inceliyebilirsiniz...
Del Piero
24/01/2009, 01:40
Hocam selam;
17.500 bütçem var, pazarlık yapayım fiyat düşüreyim değil maksadım. Eğer düşünürsen aracına talibim. Kendim İstanbul'da yaşıyorum ama ailem Ankara'da. Atlar gelirim Ankara'ya uyarsa sana. Bi sanayiye gideriz sonra da prosedürleri tamamlarız eğer ok dersen.
Para konusunda elimden geleni yazdım. Bilmiyorum ne dersin?
Saygılar
Teşekkür ederim ama 3.kişisin 17500 teklif eden ama malesef o fiyata veremem kusura bakma....Saygılar.
Del Piero
24/01/2009, 11:15
eyvallah hocam hayırlı satışlar...
yine de aklında olsun, fiyat düşürürsen buralardayım..
Arkadaşlar araç hafta sonu Mersin'de olacak ilgilenenlere duyurulur..
mustafaf
06/02/2009, 10:33
pıyasa bu kadar dustumu yahu :S
aracını satmak ısteyenlere, Allah sabır versın...
Arabanın muayenesini yaptırdım ocak vergisini yatırdım,lastiklerini değiştirdim.Birde bazı insanların araclarımızın degerini düşürmeye çalıştığını görmekteyim.Kriz fırsatçılığı yaptıklarını gördüm.Bu yüzden aracımı satmaktan vazgeçtim.15000 16000 eder diyenler temiz boyasız arac bulurlar inşallah.Herkese teşekkürler.
onur1907
19/02/2009, 14:58
Arabanın muayenesini yaptırdım ocak vergisini yatırdım,lastiklerini değiştirdim.Birde bazı insanların araclarımızın degerini düşürmeye çalıştığını görmekteyim.Kriz fırsatçılığı yaptıklarını gördüm.Bu yüzden aracımı satmaktan vazgeçtim.15000 16000 eder diyenler temiz boyasız arac bulurlar inşallah.Herkese teşekkürler.
en güzelini yapmışsın arkadasım bende satıyorum ama alın terimide oldu fiyata satmam..hayırlısı olsun diyelim.