Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor kazası
tombalak
16/01/2009, 18:48
Bie arkadaşım mail olarak gönderdi... işte fotoğraflar
bende motor nerde diyorum kendi kendime
ya bazı hıkayeler falan anlatılıyor cıdden guzel de oluyor ınsanları etkılıyor ama bu tarz goruntulerın paylasılması bıraz uzucu oluyor bence...genede paylasım ıcın tesekkurler
oguzhan ozcan
16/01/2009, 20:07
Gerçekten çok kötü olmuş.Bundan çıkan ders aşırı ve dikkatsiz hız = ölüm :(
çok kötü olmuş yaw:( Allah korusun boyle kazalardan
Bu gerçek bir kaza değil sanırım insanları biliçlendirmek veya bir kampanya için bilerek yapılan bir çalışma gibi geldi bana...
Cengiz e katılıyorum.
Takla atmış-kaza yapmış bir araca sonradan motor ilave etmişler gibi.İnsanları bilinçlendirmek için yapılmıştır büyük bir ihtimal...
ocean_1919
17/01/2009, 02:01
Sürücü koltuğuna bakarsak gerçek gibi.
narkoz30
17/01/2009, 22:28
plakası gözükmüyor Türk plakası ise ohaa diyorum yabancı ise yine ohaa diyorum. :) VE gerçek ise dumur oldum çünkü bende hem motor hem araba kullanıcısıyım bu motoru kullanan arkadaş kesin ölmüştür ve araçtaki sürücüyü de öldürmüştür Allah hepimizi bu tip kazalardan korusun arkadaşlar AMİN.
tombalak
17/01/2009, 23:10
ingiliz bir arkadaşım gönderdi... yurtdışında olmuştur yada bilinçlendirmek içinde olabilir...
Bende gerçek kaza değil diye sevinmiştim ama gerçekmiş daha önce forumda verilmiş.
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/3055-honda-motor-250-km-hizla-wv-golfe-yandan-carpinca.html
Kemal o zaman da yorumum aynıymış:)
Resimlere tekrar baktım da aracın şasisi bile kesilmiş, bence gerçek olma ihtimali çok çok az...
Kemal o zaman da yorumum aynıymış:)
Resimlere tekrar baktım da aracın şasisi bile kesilmiş, bence gerçek olma ihtimali çok çok az...
İnşallah öyledir arda gerçek olduğunu düşününce baya kötü olmuştum.