İkinci el Pilkinktona 400 TL den aşağı vermezler. Linealardan cıkan camlarda oluyor puntolara onlarıda 150-200 den aşağı vereceklerinide düşünmüyorum. 100-150 TL de takmaya alırlar. 300 TL yine gidecek. bunun yerine TAMCAM yada olimpıa fcamın fiyatını al sıfır cam almış olursun. Birde camı aldın çıkmacıdan camcıya gidesiye kadar ucundan başından yada taktıktan sonra kasiste çatlarsa hoooppp paran çöp bunuda unutma.
Bu kadar yazmama rağmen sen arayıp fiyat almadın. ben senin yerine Grande kasa sesörsuz olimpıa marka cam için Özoto dan fiyat aldım. 195 TL. Bana kalırsa gidip taktır. Ama bunada çok dersen hocam sen arabaya binme bence
Adres: İvedik Mahallesi, 1354. Cd (Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi) No:167, 06374 İvedik Osb/Yenimahalle/Ankara
Telefon: (0312) 395 09 50
sanırım yeni düzenlemede ön camdaki çatlaklar ağır kusur sayılacaktı. benim araç 2012 doluda cam çatladı 1400 tl servis fiyatı var + silikon+ işçilik orijinal cam. ben kaskodan yaptıracağım.
arkadaşım lucky glass taktırdı puntoya. başka bir tanıdığım i20 ye tamcam taktırdı. birinde camın ortasında hafif bombe var kafayı yukarı aşağı yapınca belli oluyor. i20de ise sileceğin orada bombe vardı hafiften oda şeritlere bakınca kırılma yapıyor. ama ucuz tabi orası ayrı.
Muayeneye gidip denemene gerek yok git değiştir diyorsunuz hocam yani ) şaşmaza yakın oturuyorum oralarda varmı bildiniz biryer acaba ?
hocam ben işyerinden yazıyorum özür dilerim telefon yasak olduğundan arayamadım ama yerime aradın işin gücün rast gelsin
Hocam bu fiyata işçilik dahil mi yoksa sadece cam fiyatımı? Ben bu işlerde yeniyim.
Gecen arkadaşın arabada arıza vardı bi parça değişmesi lazımmış bize dedi 110 lira. iş bitti adam dedi 190 lira. öğrendik ki adam sadece parçayı söylemiş işçilik söylememiş öyle bi tuhaf olmuştuk ))
Bir camcılarla görüşün belki tamir ederler.
az kaldı volkan anahtarı alıp ysaptıracak ahada gör
Çok yardımcı oldunuz sağolun
Eğer görüşü engellemeyecek boyutta ve yerdeyse muayeneden geçmemesi çok saçma bir durum olur bence.
Yeni düzenlemeyi bilmem ama 2016 nın 8. ayında benimde aynı şekilde sağ tarafta çatlak vardı şöför tarafında da silecek hizasında bi çatlak vardı hatta bununla ilgili konu bile açmıştım acaba muayeneden geçermi diye, nitekim o şekilde girip hafif kusur olarak muayeneden geçtim camıda hala değiştirmedim şuanda baya bi büyüdü 2018 de değiştirtirler kesin
Sanırım artık camda hic çatlak taş izi felan olmamasi gerekiyor
Aradim sanirim fiyat hatali vermişler tamcam 350 olimpia cam 300 dediler
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri