Cevap: Motor İç Temizliği
Volkan abi az önce temizlettigim yere gittim baktı o kütürdeme sesinden eser yok az önce evimin önünde çalıştırdığımda ses vardı motor ısınınca kesildi anlamadım usta da haliyle ses olmadığından birşey diyemedi soğuk iken yapıyorsa triger zinciridir o 3000 TL ye değiştiriyoruz dedi 😀
FATİH KARDEŞİM BİZ DAHA ÖNCE BU İŞLEMİ mazotla yapardık ama o zamanların mazotu kalındı, şimdiki mazotla yapılmaz şimdiki mazotlar ince, o zamanlar işlem sırasında ve bittikten sonraki çalışmasında yatak sesi gelirdi küt küt diye bi durulama yağı çekerdik 2 lt ile arkasından yeni yağı koyardık. benim aklıma o geldiği için size onu demiştim
Gelen sesin motor temizligi,motor yağ katkısı ile alakası yokmuş,3 usta gezdim hepside şanzıman bilyasi ses yapıyor dedi.
Alıntı:
fatihkaraarslan Nickli Üyeden Alıntı
Gelen sesin motor temizligi,motor yağ katkısı ile alakası yokmuş,3 usta gezdim hepside şanzıman bilyasi ses yapıyor dedi.
Geçmiş olsun. İlk baştada sana demiştim burdan bişi demek afaki olur tesadüfen bu ses aynı zamana denk gelmiş olabilir. Ustalar eminse sıkıntı yok. Ama motor katkısını bir daha koyma bence.