2016 model araçta zincirmi değişecek sebebi nedir?garantiden halledebilirsiniz bence?
Arkadaşlar herkese hayırlı günler, aracım 2006 model 1.3 grande punto mj 90 hp, debriyaj seti,triger zinciri, kayışlar ve yağ ve filtresininin fiyatlari birmottan 2500 lira ve ozel servisten 1000 lira olarak fiyat aldım yakin zamanda bu bakimlari yaptiran varmi 1000 lira olan özel servis sizce uygun mu
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu erkan1907 tarafından (23/03/2017 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.
2016 model araçta zincirmi değişecek sebebi nedir?garantiden halledebilirsiniz bence?
Daha once değişim yapılmamış aracım 156.000 de ağır bakimlar icerisinde zincirinde degismesi gerekmezmi
Pardon 2006 model
özel servis fiyatı makul gibi görünüyor. farketse farketse çok zorlasan internetten parça temini yapsan 100 - 150 lira farkeder. ancak debriyaj setini internetten tavsiye etmem. kargocular olur olmaz yerlere atıyorlar ve sette ayar bozulması olduğunu duydum. geri iadede sorun yaşamamak için onu ucuz bulduğun yerden almak mantıklı. diğerlerini internetten daha ucuza temin edebilirsin.
özel servisin işi bildiğinden emin iseniz parçalarında orjinal olduğu kanaatindeyseniz kötü fiyat değil bence
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Debriyaj balatası ve baskı yanmış 160000 e kadar degismemisti hal bu arkadaşlar
Luk
Baski balatayi uteten firma...
Logosu var uzerinde.. cambio yazisinin orada...
Orjinalmidir bilginiz var mi aracin ikinci sahibiyim baski balata mevzunu sormamistim yani değişmiş mi
Orjinal... Fpt fiat power train logosu var,
Teşekkürler bu bilgi iyi oldu
Arkadaslar bu gun aracimin bakimi bitmis ve bana basta 1000 lira olarak cikardiklari fatura 1970 lira olarak degismis nedeni debriyaj balatam farkliymis sadece debriyaj balatasi ve rulman 1000 lira tutuyor dedi 6 vites puntolarin napabilirim nereye sikayet edeyim
Takilan parca kodu nedir? Fiyat verilirken neye gore vermisler ki?
Fark olmasi durumunda sizden teyid almalari gerekirdi..
Fatura var mi?
Simdi fiat musteri hizmetlerine de sikayet ettim bakalim sonuc nolcak
Aracı teslim alan ve fiyat veren, sanayide ki usta olsa anlarım. Ama aracın motorunu ilk defa gören bir yetkili servis olabilir mi? Veya, servis aracın şase kodundan sistemden baktığında, hangi parçayı kullanacağını göremiyor mu? Buna kim inanır....
1000 tl bu balata seti ve fark da sadece malzeme ise
Diger balata seti bu durumda 30tl...
Ozel 1000, yetkili 2500 demmistiniz
1000 tl yi 1970 yapan hangisi?
Degisimi nerede yaptiniz?
1970 in acilimi nedir?
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri