teşekkürler bilgi için
En iyisi sadece su tutmak galiba forumdan çıkan sonuç bu herhalde ne dersiniz
Printable View
fırçaya hayır...:)
Her zaman en iyisi benim yaptığım gibi kendin yıkamak.Vakit olursa halimde varsa kendin cilalamak.Gerisi BOŞ.
valla, kendim yıkıyorum. eski mahallemizde belediyenin düzenlediği bir pazar yeri var içinde abartısız kolum kadar su akıyor. Orda yıkıyorum, hem içim rahat oluyor hemde büyük zevk alıyorum.
Arkadaşlar içinizde Sivasta yaşayan varsa , Mevlana caddesinde ki Pazartesi pazarının yeri. Pazartesi günleri hariç isteğidiniz zaman yıkayabilirsiniz. Ne ücret ne tantana eden. Bilgilerinize.
Benim in ifrit olduğum olay yıkamacılarda değil restoranlarda puntoma reiva gördükleri muamele. Restoranın park yerine çekiyorum arabayı oturuyorum bi bakıyorum elinde fırça restoranın çalışanı. Arkadaşıam senden yıkamanı isteyen kim hem de fırçayla !!! Dikkat etmek lazım.
ben kendim yıkıyorum:)
çok güzel parlıyo güle güle kirlet:D
parlar parlar nede olsa Egzotik Kırmızı:)
bu aralar opet de kampanya var. ücretsiz basınçlı suyla ve basınçlı köpük vererek yıkama yapıyorlar.diğer opetleri görmedim ama pendik viyadük opet de var.kampanyaları takip edelim.ben yıkatıyorum.saygılar.
bayraklı ve karabağlardaki opette 3tl yazıyodu cilalı yıkama.
bir kova su, 2 sünger, biri canltar ve lastik için, 1 kurulama bezi, bir cam bezi. hiç deterjan kullanmam arabam cillop gibi oluyor.sadece camlar için bazen cam sil kullanırım.arabamın boyasını gören sıfır zanneder hala.