Sende bendensin gtecniq c4 yer mi bilmem istersen dene ama ben mat siyah boya aldım maskeleme bandı aldım boyarım bu hafta sonu herhalde.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba;
Bugün bir temizlik yapıyordum. Kalorifer ızgalarında kuaförden çıktıktan sonra çok fazla yağ ve parlatıcı vardı. Onları temizlerken biraz tiner kullandım. Bazı yerler beyazladı. Bu beyazlıklar çıkar mı ? Yoksa boyanması mı gerekecek ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Sende bendensin gtecniq c4 yer mi bilmem istersen dene ama ben mat siyah boya aldım maskeleme bandı aldım boyarım bu hafta sonu herhalde.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Eski nick: repla
Tiner çok güçlü çözücüdür özellikle plastik yüzeyde doğrudan kullanmamak lazım umarım eski haline döndürebilirsin....
Bende çok fazla bir beyazlama yok. Tinerden dolayı oldu. Büyük ihtimal boyatacağım bende. Kaş yapalım derken göz çıkartıyoruz bazenHoş aslında ben sürmedim tineri. Boyacı sürdü. Çerçeveleri boyatmak için götürdüm temizliyim derken bembeyaz yaptı ızgaraları salak adam. El değmişken onları da boyayacak artık.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
benim kelebek aynasinin ora beyazlamisti tinerden sanirim...mat spreyle hafif zimparalayip 2 kat fiskirttim orjinalinden farksiz oldu..bu arada dedigim zimpara sunger gibi ip ince..onu yapmassan spreyi fiskirttiginda boya damla damla oluyor ...kotu durur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri