Uygulamayı yaptım. Firma yetkilileri ile görüştüm önce, çok ilgilendiler gerçekten. Uygulama merkezlerine de yönlendirebiliriz dediler dilerseniz. Ürün sağladıkları epey bir yer varmış.
Web sitesinde ayrıntılı şekilde anlatmışlar nasıl yapılacağını. Ona göre uyguladım, altına meguiars Scratchx'i elle attım. Sonra güzelce bir daha yıkadım ve tamamen kuruttum otomobili. Kuru olması çok önemliymiş. Üzerine Nasiol ZR53'ü yaptım. Bir buçuk saat kadar sürdü. Yüzey çok pürüzsüz hale geldi ve de küçük çizikleri de kapattı. Cayır cayır yanıyor şimdi. Üç dört ayda bir bakım şeklinde uygulanacak MetalCoat diye bir ürününden de aldım, hızlı şekile uygulanıyor ve yine nano koruma. Düzgün kullanırsam bir yıl boyadan yana derdim olmayacak artık umarım.
Yağmur kaydırıcılarından ve koltuk koruma da almıştım, araştırmalarıma göre onlar da çok iyiymiş. 10 dakikada da onları uyguladım. Komple koruma sağlamış oldum.

Zevkli ve basit geçti, aracı koruyor olcağını bilmek ve de aracın sanki yeni haline döndüğünü görmek insanı heyecanlandırıyor. Bir kaç yaş gençleşti araç.