Pahalı diyorum pahalı. Gayet açık Amerikada değiliz. Türkiyede bi eldivene süngere 24-30 Tl verirsem açım diye dilenmem gerekir heralde.
Printable View
Abi ama cidden hakediyor ya. 200 liraya tam takımı düzeceksin sonra da keyfini süreceksin. Az önce protectant plastik parlatıcıyı aracımın göğüs ve kaput üstündeki parçalara sürdüm. Elle uygulama süngerimde meguiar's, azcık ürünü tamamen göğüse sürebiliyorsunuz.
Arkadaşım yanımdan geçerken "hacı plastiği mi değiştirdin, sürekli değiştircem diyordun" dedi :)
Ne demek istediğinizi anladım, ironi yapıyorum. Üsluba da dikkat, beraber askere gittiğimizi hatırlamıyorum.
"O para verilmez" diyerek herkes adına kesin bir yargı belirtmişsiniz. Kime göre, neye göre pahalı?
Her neyse, Meguiars parasının hakkını sonuna kadar veren bir marka. Bütçesine uyan varsa, düşünmeden alabilir.
Parlasın istiyorsanız Atas Plak2r ürününü tavsiye ederim. Tüm plastiklerde tavsiye ederim sıfır gibi yapar. Motoru bile. :)
Meguiars Endurence öneririm. En az 2-3 hafta gidiyor :)
sadece adı eldiven. eldivene hiç benzemiyor sadece elinizi içine sokabiliyorsunuz. aracı minimum çizikle yıkamak için gerekiyor. bu ayrımcılığınızıda anlamadım amerikada olsa nolur. türkiyede 200 tlye kuzu tüyü yıkama eldiveni kullananlar da var :)
siparişleri verdim.Memur işi oldu biraz.kullanınca yorum yaparım
Autokit 20 Cm - Eko Camsil
Sonax Cilalı Şampuan 313200 500ML
SONAX MULTI SÜNGER
BTCar Araç İçi Temizleme ve Yıkama Süngeri 3'lü Ekonomik Paket 541003
Sonax Araç İçi Temizleyici 321200 500ML
Space Simsiyah Lastik Parlatıcı 090302
Beraber askere gidemeyiz zaten. :D Tevellüt yetmez. Neyse öyle dikkat mikkat çekme istersen güzel güzel tatlı talı yazalım.... Bura Türkiye ortalama gelir düzeyi belli zaten çok zengin adamda tutup Puntoya kolay kolay binmez. Sen 25 binlik arabaya 50 binlik malzemede kullanabilirsin bu senin tercihin... ( Üslüpdan dem vuruyosun çaktırmadan giydirmeye çalışıon olmuyo )
sadece adı eldiven. eldivene hiç benzemiyor sadece elinizi içine sokabiliyorsunuz. aracı minimum çizikle yıkamak için gerekiyor. bu ayrımcılığınızıda anlamadım amerikada olsa nolur. türkiyede 200 tlye kuzu tüyü yıkama eldiveni kullananlar da var :)[/QUOTE]
Sen kullan kolay gelsin kardeş ben kullanmam.
Eldiven güzel gerçekten ama 30-TL çok. Aracınızı kendiniz yıkamadığınızda nereye yıkatıyorsunuz arkadaşlar?
Ben hep kendim yıkıyorum. Kullandıkları kimyasalları da bilmiyorum, o yüzden içime sinmiyor dışarda yapılan yıkamalar.