.
Konu bahcelili_ali tarafından (22/04/2008 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.
olum çatlakmısın yaw sökmedik temizlenmedik yerini bırakmadın arabanın valla ...Araba alacaksam kesinlikle senin arabanı alırdım bir insan bu kadarmı titiz ( kıl) olur yaw maşallah
Kemer ikaz kablolarını naptın?
Ali kardeşim canın sıkılıyo heralde haftasonu
sanki sen benden geri kalıon
kardeş orda koltuğun altında kabloların geldiği yerde plastik parça var onun üzerinde 2 tane pim var onları tornavida ile biraz çıkarttıktan sonra elinle çek al hemen gelio sonra plastiği çek oda gelio orda kabloların soketleri var olay bitmiştir.
abi napak işte bakarsan bağ boş durmaktansa indim uğraştım
Eeee adamın elinden her iş geliyor walla yaw yetenekli adam,eli yatkın böyle şeyler... ben bilsem bile üşenirim walla kendim söküp takmaya
bu kolçak orjinal'mı.çok güzelmiş ya.
ali walla helal olsun kardeşim. ellerine sağlık, çok temiz araban ya. bu kdr da uğraşıon, nazar değmesn, tütütüt.....
Takdir ettim Ali valla. Araba sevgisi buna denir işte. Elimden gelse bende yapacağım kardeş helal olsun.
Hayatında her şey ters gidiyorsa BELKİ SEN TERS YÖNE GİDİYORSUNDUR... Eski Kullanıcı Adı: ckentli
ali kardeş galiba koltukla bağlantısı yok gibi.sonradan taktırılıyormu
Teşekkürler, bunu öğrendiğim iyi oldu. yoksa şu köpüğü ile temizleme yapılan halı şampuanlarından kullanacaktım. aslında yine onu kullanacağım aracının zeminindeki halı için ama kılıfları makinada yıkamak daha pratik olacak
kardeş süpersin ya. aklına gelmesi bile bence süper bi olay
Koltuk kiliflari kac derecede yikaniyor arkadaslar bilgisi olan var mi? Bahar temizligine girisecem de.
Detaylı iç temizlik diye buna derim ben
Valla bravo ne demek lazım bilemedim. Bende genelde böyle söküp takma işlerine meraklıyımdır ama hep toplarken sorun yaşıyorum.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
allah akıl fikir versin olm sana, bravo yani. takma geri koltuğu, L salon 2+1 olsun hahaha
GP in mirror is faster than they appear !
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri