güzel parlamış.jantımız olsada bizde yapsak![]()
bugün can sıkıntısından Ne yapayım diye düşünürken gidip bi şişe tiner aldımyanlış anlamayın Jantlari temizlemek için fazla detaya inmeden Temiz bi bez ile Jantlari temizledim gayet güzel parladı bütün lekeler siyahlik lar çıktı. Arkasından da Temiz bi bezle kuru olarak sildim sonuç süper
yarın daha detaylı bi şekilde uygulayacağım
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
güzel parlamış.jantımız olsada bizde yapsak![]()
t jet In janti yok mu![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Yav ben de temizliyorum da frenlerden olsa gerek bir suruste eski haline geliyor
Tiner zamanla verniğini incelterek boyaya zarar verebilir. Carrefour da Sonax ın jant temizleme spreyi var çok başarılı. Sıkıyosunuz duruluyosunuz.
Bende sonaxın ürününü kullanıyorum gayet güzel sonuç veriyortavsiye ederim
![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
jantlarımız çok dallı budaklı temizlemesi zor. Ayrıca tinerle temizlemeye bende sıcak bakmıyorum , verniğe zarar verebilir ve zamanla soldurabilir.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
ben migrostan set aldım 4-5 tane temizleyici fena değil..ama süper olmuş elinize sağlık..
Bende gazla temizliyorum birde cant temizleme sipreyi almıştım onunla temizliyorum çok güzel oluyor...
ben de kendi yöntemimi yazayım: bimde satılan güldal yağ çözücü var sprey şeklinde. elime eldiven takıyorum fısfısı tüm jantlara sıkıp az bekliyorum sonra süngerle tertemiz edip çıkıyorumeldiven takılmazsa eller çok kötü olabiliyor..
Bu iş için üretilenin dışında kullanılan kimyasallar jantın üzerindeki verniği zamanla götürecek. Ve Matlaşma olacaktır jantlarda. Keyfiniz bilir, ben bu kadar kolay gözden çıkaramıyorum jantları.
Dynamic jantlarınız düzgünse ben talip olabilirim Hatta 17 Jant mevcut takas yapabiliriz ama kargo biraz maliyetli olur ikimiz için.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri